Νέα

Παρθένος ψάχνει για οίκο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prwtoprwtaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

prwtoprwtaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια.Παρακολουθω την σελιδα εδω κι 1 μηνα, κυριως τις κριτικες.θελω να παω σε καποιο μπουρδελο (οχι στουντιο, δεν βγαινω τωρα) αλλα εχω μπερδευτει, εκει που λεω οτι αυτη απ οτι λενε ειναι καλη για να παω, βλεπω απο αλλους παραπονα ή ειναι πολυ εξαλλη για πρωταρη η δεν γραφει κανεις τι ωρα δουλευει κι ανησυχω μην πεσω σε αλλη.Παιδια, μια βοηθεια, μια αποψη για οικο και κοπελα. :helpplea:

Υ.Σ.:εχω κλεισει τα 18

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
κανε την βολτουλα σου φιλε μου στην φυλης χωρις ντροπες και κολληματα
και οποιο κοριτσι σου κανει στο ματακι σου κλικ μπουκαρε και μην μασας τπτ!
τωρα οτι και να διαβασεις εδω, μιας και λες οτι εισαι πρωταρης πιο πολυ θα μπερδευτεις νομιζω, για αυτο  με το που δεις την κοπελα στο σαλονι και φτερουγησει το "πουλακι" σου
καλο θα ειναι να μπεις, και να ξερεις να γαμησεις θα πας οχι να δωσεις εξετασεις!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Αν φοβάσαι μην πέσεις αλλού ξεκίνα τσάρκες να δεις ιδιοις όμασι. Δεν πας με βάση την κριτική μόνο πέρνα σ'αυτήν που σου αρέσει φροντίζοντας να έχεις μελετήσει καλά τα σχετικά ποστς. Αλλίως κάνε υπομονή μάζεψε γράγκα και πήγαινε στούντιο. Για αρχή είναι μάλλον καλύτερα.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γεια σας παιδια.Παρακολουθω την σελιδα εδω κι 1 μηνα, κυριως τις κριτικες.θελω να παω σε καποιο μπουρδελο (οχι στουντιο, δεν βγαινω τωρα) αλλα εχω μπερδευτει, εκει που λεω οτι αυτη απ οτι λενε ειναι καλη για να παω, βλεπω απο αλλους παραπονα ή ειναι πολυ εξαλλη για πρωταρη η δεν γραφει κανεις τι ωρα δουλευει κι ανησυχω μην πεσω σε αλλη.Παιδια, μια βοηθεια, μια αποψη για οικο και κοπελα. :helpplea:

Καλως ηρθες φιλε αγωνιστη τις ηδονης απο αυριο,για μπουρδελο που θελης να πας και δεν βρισκης τι ωρες δουλευη η καθε μια κοπελα μπορης να τα βρης εδω μεσα εαν ψαξης τους οικους εχει ολα τα ωραρια και καλα ειναι να το πης απο την αρχη οτι εισαι πρωταρης για να σε προσεξη δεν ειναι ντροπη οι ποιο πολλοι ετσι ξεκινησαμε και καλο βολι

OP
OP
P

prwtoprwtaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλως ηρθες φιλε αγωνιστη τις ηδονης απο αυριο,για μπουρδελο που θελης να πας και δεν βρισκης τι ωρες δουλευη η καθε μια κοπελα μπορης να τα βρης εδω μεσα εαν ψαξης τους οικους εχει ολα τα ωραρια και καλα ειναι να το πης απο την αρχη οτι εισαι πρωταρης για να σε προσεξη δεν ειναι ντροπη οι ποιο πολλοι ετσι ξεκινησαμε και καλο βολι

που ειναι τα ωραρια φιλε, δεν τα βρισκω  :headbang:

παιδια καλα τα λετε, αλλα φομαμαι μην κομπλαρω να φυγω απ το σπιτι σε περιπτωση που μπω και δεν δω κατι καλο.Ξερετε μη πει καμια εξυπναδα η τσατσα κτλ.η μπαινω-βγαινω ανετα;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Α ρε πόσο σε ζηλεύω. Δεν θα πω τίποτα καινούριο από του άλλους φίλτατους. Κάνε την βόλτα σου και όπου σου αρέσει μπες. κατά τη γνώμη μου πες πως είσαι πρωτάρης, σε μερικές αρέσει ο ρόλος της δασκάλας. καλές βόλτες μικρέ και καλή διασκέδαση

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
που ειναι τα ωραρια φιλε, δεν τα βρισκω  :headbang:

παιδια καλα τα λετε, αλλα φομαμαι μην κομπλαρω να φυγω απ το σπιτι σε περιπτωση που μπω και δεν δω κατι καλο.Ξερετε μη πει καμια εξυπναδα η τσατσα κτλ.η μπαινω-βγαινω ανετα;
Σαφώς και μπαινοβγαίνει άνετα αν δεν σου αρέσει. Και η κόμπλα μεσα στο πρόγραμμα είναι. Δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
την γραφεις στα αρχιδια σου την τσατσα οτι και να σου πει!!!
εννοειτε οτι αν δεν σου κανει το κοριτσι εφυγες, και δεν δινει και σε κανεναν λογαριασμο!
μπορει να πεσεις σε καμια περιεργη τσατσα και να σε αρχισει στις εξυπναδες του στιλ, βολτουλα κανουμε μονο ε? να παρουμε ματι και τετοιες μαλακιες
υπαρχουν και αυτα σιγουρα, αλλα κανεις δεν σε υποχρεωνει να περασεις μεσα..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα βοηθούσε αν ήσουν και με κανένα φιλαράκι μαζί στη βόλτα

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Τωρα προσεξα τον τιτλο του θρεντ. Μου φανηκε "Παρθενος ψαχνει για  οικτο μπουαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Πήγαινε μόνος σου. Ναι, καλά διάβασες, η πρώτη φορά είναι αυστηρώς προσωπική και δε χρειάζεσαι κανένα να σου σπάει τα α.....α Αν θες να έχεις παρέα οπωσδήποτε, ας είναι ένας ομοιοπαθής φίλος σου ή απλά στενός και έμπιστος κολλητός. Δε χρειάζεται μπουλούκι.

Τσέκαρε το παρακάτω άρθρο "μπουρδέλα και πρώτη φορά"

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αχ τι μου θυμίζεις...Θυμάμαι την πρώτη μου φορά στα 17(ήθελα νωρίτερα αλλα΄στα 16 είχα πέσει σε τσατσά καργιόλα που μου πε και καλά όχι ανήλικοι!!!Και κόμπαλαρα και έκανα κάνα χρόνο να ξαναπάω).Θυμάμαι η πρώτη μου φορά ήταν το 2001 μέσα με την Άντζελα από Διδύμου 20 (ξέρετε οι παλιοι μην τα ξαναλέω για τη γκομενάρα τη ξανθιά που ήταν από τις καλύτερες πουτάνες με τον τσάτσο το γέρο την αδερφή)..Πήγα με διάφορες πουτάνες όμως αυτή μου μεινε και ευτυχώς που πρόλαβα να την επισκεφθώ 6 φορές ακόμα πριν σταματήσει τη δουλειά το 2004.Την πρώτη μου φορά με αυτή είχα τόσο αγχος και της είχα πει ότι ήταν πρώη μου φορά και μου πε "Ε τότε θα φροντίσω να σου μείνει αξέχαστη μωράκι μου!"και είχα κάτσει η θεογκόμενα κάνα μισάωρο,τι φιλιά,τι γλυψίματα,όλες τις στάσεις από πάνω,ιεραποστολικό,πισωκολλητό,πλάγια..τρελάθηκα!!!!να σε καλά βρε Άντζελα όπου είσαι.

Εσύ τώρα αμα είναι θα σου πρότεινα κανα 2 μέρες να πάς μόνο να δεις για αρχή να σου φύγει το πολύ το τρακ με το χώρο.Ε όπως και να το κάνεις ακόμα και ο πιο έμπειρος νιώθει μια κρυάδα και άβολα όταν μπαίνει σε κόκκινο σπίτι.Είναι αυτό το φως,η ψιλοβρώμα,η αναμονή στο σαλονάκι με άλλους.

Να ξέρεις δεν δαγκώνει κανείς.Και να θυμάσαι ότι είναι μαγαζί.Βλέπεις τη γκόμενα,αν σου αρέσει ληρώνεις και μπαίνεις στο δωάτιο,γδύνεσαι και περιμένεις να έρθει η γκόμενα να πηδήξεις.Αν δεν σου αρέσει φεύγεις.Και αν τυχόν σου πει τίποτα η τσατσά(μερικές λένε σε όλους πυ δεν μπαίνουν ακι φεύγουν) χέστηκες.Και αυτές τσαντίζονται που δεν κάνουν κονόμα και συ όμως έχεις δικαίωμα επιλογής και δεν χαρίζεις τα λεφτά σου!!

Να θυμάσαι επίσης και είναι σημαντικό ποτέ καυγά και βρίσιμο σε μπουρδέλο με την τσατσά ή την πουτάνα γιατί μπορεί να πεταχτουν από το πουθενά φουσκωτοί να σε σπάσουν στο ξύλο.Να είσαι απλός,χαλαρός και ευγενικός.Και τέλος να θυμάσαι ότι και η πουτάνα άνθρωπος είναι και όχι πράγμα.Τις υπηρεσίες της αγοράζεις όχι το κρέας της με το κιλό!!¨οσο πιο καλός είσαι μαζί της και τη σέβεσαι τόσο πιο καλά θα σου φερθεί.Κρίμα πυο δεν μένω πια Ελλάδα αλλιώς μαι μέρα που δεν θα χα χρόνο ευχαρίστως να σε πήγαινα.

OP
OP
P

prwtoprwtaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κρίμα πυο δεν μένω πια Ελλάδα αλλιώς μαι μέρα που δεν θα χα χρόνο ευχαρίστως να σε πήγαινα.
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny:

Σ' ευχαριστω για τις συμβουλες φιλε, ειλικρινα, αλλα το τελευταιο ηταν θεικο.Μπηκα στο θεμα επιτηδες γραφοντας καπως σαν φουλ φλωρακος αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα.Νομιζω πως ειναι σωστο αυτο που λετε οτι πρεπει να αναφερθω στην πρωτια μου, αλλα ειμαι 1.85, ευσομος -οχι χοντρος, αληθεια  :2funny: - και με κανουν συνηθως για 25 και βαλε.Καταλαβαινετε οτι μπορει να της φανει πολυ αστειο και να ριξω καμια τρεχαλα με τα βρακια  :cheesy:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Αχ τι μου θυμίζεις...Θυμάμαι την πρώτη μου φορά στα 17(ήθελα νωρίτερα αλλα΄στα 16 είχα πέσει σε τσατσά καργιόλα που μου πε και καλά όχι ανήλικοι!!!Και κόμπαλαρα και έκανα κάνα χρόνο να ξαναπάω).Θυμάμαι η πρώτη μου φορά ήταν το 2001 μέσα με την Άντζελα από Διδύμου 20 (ξέρετε οι παλιοι μην τα ξαναλέω για τη γκομενάρα τη ξανθιά που ήταν από τις καλύτερες πουτάνες με τον τσάτσο το γέρο την αδερφή)..Πήγα με διάφορες πουτάνες όμως αυτή μου μεινε και ευτυχώς που πρόλαβα να την επισκεφθώ 6 φορές ακόμα πριν σταματήσει τη δουλειά το 2004.Την πρώτη μου φορά με αυτή είχα τόσο αγχος και της είχα πει ότι ήταν πρώη μου φορά και μου πε "Ε τότε θα φροντίσω να σου μείνει αξέχαστη μωράκι μου!"και είχα κάτσει η θεογκόμενα κάνα μισάωρο,τι φιλιά,τι γλυψίματα,όλες τις στάσεις από πάνω,ιεραποστολικό,πισωκολλητό,πλάγια..τρελάθηκα!!!!να σε καλά βρε Άντζελα όπου είσαι.

Φίλε η πρώτη σου με την Αντζελα = το όνειρο του κάθε παρθένου.
Πως άντεξες τόση ώρα ?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Περασανε αρκετα χρονια απο τοτε που ημουνα πρωταρης τι καλα να ξαναγινομουν πρωταρης  :headbang: :headbang: :headbang: τι καλα σε οδηγη το κατω κεφαλι να βρης τον ΔΡΟΜΟ

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εννοούσα που θα χα χρόνο!!χεχεχε.Μην ανησυχείς μωρέ όλα καλά θα πάνε.Άν ήταν άσχημα κανείς δεν θα πήγαινε!!!και κάτι άλλο υπάρχουν πολλοί που την πρώτη τους φορά σε μπουρδέλο ή και δεύτερη δεν μπορούν να τελειώσουν.άν σου συμβεί μην ανησυχείς απλά είναι λόγω άγχους.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε η πρώτη σου με την Αντζελα = το όνειρο του κάθε παρθένου.
Πως άντεξες τόση ώρα ?

Άσε φίλε μου ήταν ονειρική στιγμή!!Λες και ήταν θέλημα Θεού.Αφού και ο κωλόγερος ο Άρης η πούστρα δεν χτύπησε πόρτα ούτε είπε τίποτα.Ε ρε συ άντεξα τόσο αφού και πρώτη φορά ήταν και τράκ είχα και όλα γίνονταν αργά και ηδονικά.Αλλά με είχε τρελάνει το μωρό!!

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

καλυτερα σε καποιο studio φιλε,γνωμη μου  ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σ' ευχαριστω για τις συμβουλες φιλε, ειλικρινα, αλλα το τελευταιο ηταν θεικο.Μπηκα στο θεμα επιτηδες γραφοντας καπως σαν φουλ φλωρακος αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα.Νομιζω πως ειναι σωστο αυτο που λετε οτι πρεπει να αναφερθω στην πρωτια μου, αλλα ειμαι 1.85, ευσομος -οχι χοντρος, αληθεια  :2funny: - και με κανουν συνηθως για 25 και βαλε.Καταλαβαινετε οτι μπορει να της φανει πολυ αστειο και να ριξω καμια τρεχαλα με τα βρακια  :cheesy:
Ας εισαι ψηλος και φαινεσαι μεγαλυτερος διαλεξε καποια ωρα που δεν εχει κοσμο για να νιωσης καλυτερα και μην νομισης οτι ολοι εσενα κοιτανε και κομπλαρης,γιατι να τις φανει αστειο η δουλεια της ειναι,απο την αρχη να την πης για να σου φερθη αναλογως πολλες περνουνε πρωταρηδες μερικες οχι

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Να θυμάσαι επίσης και είναι σημαντικό ποτέ καυγά και βρίσιμο σε μπουρδέλο με την τσατσά ή την πουτάνα γιατί μπορεί να πεταχτουν από το πουθενά φουσκωτοί να σε σπάσουν στο ξύλο.Να είσαι απλός,χαλαρός και ευγενικός.Και τέλος να θυμάσαι ότι και η πουτάνα άνθρωπος είναι και όχι πράγμα.Τις υπηρεσίες της αγοράζεις όχι το κρέας της με το κιλό!!¨οσο πιο καλός είσαι μαζί της και τη σέβεσαι τόσο πιο καλά θα σου φερθεί.Κρίμα πυο δεν μένω πια Ελλάδα αλλιώς μαι μέρα που δεν θα χα χρόνο ευχαρίστως να σε πήγαινα.

και να θυμάσαι επίσης πως αν η πουτάνα ή η τσατσά είναι αγενής, κρυόκωλη και δεν σεβαστεί τα λευτά που έδωσες μπορείς να την θάψεις όσο θέλεις μέσα στο φόρουμ. Τέλος να φροντίσεις να τηρείς όλους τους κανόνες υγηείνης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom