Αχ τι μου θυμίζεις...Θυμάμαι την πρώτη μου φορά στα 17(ήθελα νωρίτερα αλλα΄στα 16 είχα πέσει σε τσατσά καργιόλα που μου πε και καλά όχι ανήλικοι!!!Και κόμπαλαρα και έκανα κάνα χρόνο να ξαναπάω).Θυμάμαι η πρώτη μου φορά ήταν το 2001 μέσα με την Άντζελα από Διδύμου 20 (ξέρετε οι παλιοι μην τα ξαναλέω για τη γκομενάρα τη ξανθιά που ήταν από τις καλύτερες πουτάνες με τον τσάτσο το γέρο την αδερφή)..Πήγα με διάφορες πουτάνες όμως αυτή μου μεινε και ευτυχώς που πρόλαβα να την επισκεφθώ 6 φορές ακόμα πριν σταματήσει τη δουλειά το 2004.Την πρώτη μου φορά με αυτή είχα τόσο αγχος και της είχα πει ότι ήταν πρώη μου φορά και μου πε "Ε τότε θα φροντίσω να σου μείνει αξέχαστη μωράκι μου!"και είχα κάτσει η θεογκόμενα κάνα μισάωρο,τι φιλιά,τι γλυψίματα,όλες τις στάσεις από πάνω,ιεραποστολικό,πισωκολλητό,πλάγια..τρελάθηκα!!!!να σε καλά βρε Άντζελα όπου είσαι.
Εσύ τώρα αμα είναι θα σου πρότεινα κανα 2 μέρες να πάς μόνο να δεις για αρχή να σου φύγει το πολύ το τρακ με το χώρο.Ε όπως και να το κάνεις ακόμα και ο πιο έμπειρος νιώθει μια κρυάδα και άβολα όταν μπαίνει σε κόκκινο σπίτι.Είναι αυτό το φως,η ψιλοβρώμα,η αναμονή στο σαλονάκι με άλλους.
Να ξέρεις δεν δαγκώνει κανείς.Και να θυμάσαι ότι είναι μαγαζί.Βλέπεις τη γκόμενα,αν σου αρέσει ληρώνεις και μπαίνεις στο δωάτιο,γδύνεσαι και περιμένεις να έρθει η γκόμενα να πηδήξεις.Αν δεν σου αρέσει φεύγεις.Και αν τυχόν σου πει τίποτα η τσατσά(μερικές λένε σε όλους πυ δεν μπαίνουν ακι φεύγουν) χέστηκες.Και αυτές τσαντίζονται που δεν κάνουν κονόμα και συ όμως έχεις δικαίωμα επιλογής και δεν χαρίζεις τα λεφτά σου!!
Να θυμάσαι επίσης και είναι σημαντικό ποτέ καυγά και βρίσιμο σε μπουρδέλο με την τσατσά ή την πουτάνα γιατί μπορεί να πεταχτουν από το πουθενά φουσκωτοί να σε σπάσουν στο ξύλο.Να είσαι απλός,χαλαρός και ευγενικός.Και τέλος να θυμάσαι ότι και η πουτάνα άνθρωπος είναι και όχι πράγμα.Τις υπηρεσίες της αγοράζεις όχι το κρέας της με το κιλό!!¨οσο πιο καλός είσαι μαζί της και τη σέβεσαι τόσο πιο καλά θα σου φερθεί.Κρίμα πυο δεν μένω πια Ελλάδα αλλιώς μαι μέρα που δεν θα χα χρόνο ευχαρίστως να σε πήγαινα.