kostas1976gre
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Ρωσίδα ή Ουκρανέζα, κατά προτίμηση !
ας τσιμπησει κανενα απο τα ρωσσιδακια του glamour
Ρωσίδα ή Ουκρανέζα, κατά προτίμηση !
οχι γκομενα κανονικη για παρθενο σε αυτη την ηλικια
οι γκομενες ειναι παντελως μαλακισμενες σε τετοια θεματα
ας παει σε μια επαγγελματια για την αλφαβητα και μετα το ψαχνει και με γκομενα
ακριβώς αυτό. θέλω να είμαι προετιμασμένος όταν θα βρω κοπέλα και θα προχωρήσουμε στο κρεβάτι. δεν ξέρεις ποτέ αν θα σε παρεξηγήσει η άλλη ή θα της φανεί "τρυφερό" ότι εκείνη θα σε ξεπαρθενιάσειοχι γκομενα κανονικη για παρθενο σε αυτη την ηλικια
οι γκομενες ειναι παντελως μαλακισμενες σε τετοια θεματα
ας παει σε μια επαγγελματια για την αλφαβητα και μετα το ψαχνει και με γκομενα
ακριβώς αυτό. θέλω να είμαι προετιμασμένος όταν θα βρω κοπέλα και θα προχωρήσουμε στο κρεβάτι. δεν ξέρεις ποτέ αν θα σε παρεξηγήσει η άλλη ή θα της φανεί "τρυφερό" ότι εκείνη θα σε ξεπαρθενιάσει
εγω τουλαχιστον ναιδλδ ολοι εσεις με πουτανες ξεκινησατε?
καλα ρε μαν και εσυ 23 ?? το τερματισες ... απορω με την παρτυ σας ...
δεν ήταν προσχεδιασμένο να φτάσω 23 για να κάνω σεξ. Όλο τον προηγούμενο καιρό την έπαιζα με τσόντες από ίντερνετ. δεν ξέρετε πόσοι νέοι στην ηλικία μου και πιο μικροί μένουν στο δωμάτιό τους και τον τραβάνε, και δεν έχουν ανακαλύψει στο σεξ ακόμα (είτε από γκόμενες είτε από πόρνες).εδω περιμενες να φτασεις 23 για να γαμησεις..δε μπορεις να περιμενεις να γινει σωστα?
εδω περιμενες να φτασεις 23 για να γαμησεις..δε μπορεις να περιμενεις να γινει σωστα?
σωστα! εσενα η πρωτη σου ηταν στα 12!
δεν ήταν προσχεδιασμένο να φτάσω 23 για να κάνω σεξ. Όλο τον προηγούμενο καιρό την έπαιζα με τσόντες από ίντερνετ. δεν ξέρετε πόσοι νέοι στην ηλικία μου και πιο μικροί μένουν στο δωμάτιό τους και τον τραβάνε, και δεν έχουν ανακαλύψει στο σεξ ακόμα (είτε από γκόμενες είτε από πόρνες).
εγω τουλαχιστον ναι
οδος φυλης
υπογειο
ιρινα
ρωσιδα 23 ετων
εχυσα σε 11,5 δευτερολεπτα
ωραια χρονια...
εγω με πουτανα στην ψυχη ξεκινησα...δλδ ολοι εσεις με πουτανες ξεκινησατε?
πολυ μικροτερος ;)Ρωσίδες είχαν τα μπουρδέλα μετά το 1992. 23 χρόνια πριν .
Πόσο χρονών είσαι ; 23 + 15 = 38 ;
δεν ήταν προσχεδιασμένο να φτάσω 23 για να κάνω σεξ. Όλο τον προηγούμενο καιρό την έπαιζα με τσόντες από ίντερνετ. δεν ξέρετε πόσοι νέοι στην ηλικία μου και πιο μικροί μένουν στο δωμάτιό τους και τον τραβάνε, και δεν έχουν ανακαλύψει στο σεξ ακόμα (είτε από γκόμενες είτε από πόρνες).
Ρωσίδες είχαν τα μπουρδέλα μετά το 1992. 23 χρόνια πριν .
Πόσο χρονών είσαι ; 23 + 15 = 38 ;
χωσου σε στουντιακι να κανεις τη δουλεια σου, κι ασε τα cg για πιο μετα
η πρωτη μου ητανε στα 17.ωραιο γκομενακι παρα πολυ καλη χημεια μετα απο 1 χρονο την βαρεθηκα ομως.
ηθελα να παιξω μπαλιτσα με πολλες και εφαγα τα μουτρα μου ;)
εγω με πουτανα στην ψυχη ξεκινησα...
κ κατεληξεςςς μπουρδελακιαςς!! καλα το πηγες ρε!!