Νέα

Παρθένος ετών... 27

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Parthenokynigos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 459
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ αυτό που θα σου πρότεινα είναι:

[1] Τα παρατάς όλα και φέυγεις από επαρχία για Αθήνα για τα επόμενα 3-5 χρόνια.
[2] Βρίσκεις δουλειά σε κανά Γρηγόρη,πακετά,ντελιβεράς δεν ξέρω και εγώ οτιδήποτε αρκεί να έχεις ένα εισόδημα
[3] Πηγαίνεις μπουρδέλα 2-3 φορές την εβδομάδα
[4] Ταυτόχρονα ψάχνεις κανονική γκόμενα στα μέτρα σου

Η καλύτερη απάντηση. Αυτό θα σου πρότεινα κι εγώ, με εξαίρεση ίσως το [4]. :grin: Έλα Αθήνα, βρες μια δουλειά με 500 ευρώ και ακολούθησε το νόμο του Picker. Σε λίγα χρόνια θα έχεις πάρει το αίμα σου πίσω για όλα τα χαμένα χρόνια που έχεις περάσει.

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Η καλύτερη απάντηση. Αυτό θα σου πρότεινα κι εγώ, με εξαίρεση ίσως το [4]. :grin: Έλα Αθήνα, βρες μια δουλειά με 500 ευρώ και ακολούθησε το νόμο του Picker. Σε λίγα χρόνια θα έχεις πάρει το αίμα σου πίσω για όλα τα χαμένα χρόνια που έχεις περάσει.

Ναι να έρθει Αθήνα να πληρώνει ενοίκιο και κοινόχρηστα 250 ευρώ τον μήνα και να του μένουν τα άλλα 250 για να ζει με λιγότερα από 10 ευρώ την ημέρα. Βέβαια αυτό έχει και το καλό ότι θα χάσει τα περιττά κιλά του που γράφει πως έχει πολλά κιλά.
Μην του λέτε να έρθει Αθήνα ρε παιδιά. Στην Θεσσαλονίκη να πετάγεται για καμμιά τσάρκα είναι μια χαρά.

Επισκέπτης
Ναι να έρθει Αθήνα να πληρώνει ενοίκιο και κοινόχρηστα 250 ευρώ τον μήνα και να του μένουν τα άλλα 250 για να ζει με λιγότερα από 10 ευρώ την ημέρα. Βέβαια αυτό έχει και το καλό ότι θα χάσει τα περιττά κιλά του που γράφει πως έχει πολλά κιλά.
Μην του λέτε να έρθει Αθήνα ρε παιδιά. Στην Θεσσαλονίκη να πετάγεται για καμμιά τσάρκα είναι μια χαρά.

Θα νοικιάσει σπίτι στο Μεταξουργείο δίπλα στα μπουρδελάκια με 100 ευρώ. Θα γαμάει μέρα παρά μέρα, θα τα γαμήσει όλα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216

Γιατί ρε φίλε να μην έρθει Αθήνα,φοβάσαι μην γαμήσει την δικιά σου πουτάνα στο Μετάξι ??? χαχα  :grin: :grin:

Θα κάνει δύο δουλειές ρε φίλε και μπορεί να τσοντάρουν οι γονείς του !!! Θα ζει και να αναπνέει για να γαμάει στυλ πορνομετανάστη  :grin: :grin:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Γεια σε όλους  :hi:  :) Λοιπόν παίδες, ήρθα να σας πω το πρόβλημά μου και να ακούσω και το κορόιδεμα αλλά και κάνα 2 καλές απαντήσεις μπας και βοηθηθώ.

Είμαι 27 χρονών, από Σέρρες και το κυριότερο, ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  :S Όχι στο ζώδιο ε  :jerking: Προσπαθω και το παιρνω στο χαλαρο, γιατι αλλιως θα τρεχουμε στους ψυχοτετοιους...  :dancing:

Το γιατί είναι μεγάλη ιστορία, πιο παλιά ήρθα πολύ κοντά, αλλά διησδηση (ή όπως γραφεται αυτό) δεν έγινε ποτέ... μετά κάτι προβλήματα υγείας, μετά πολλά κιλά και κόμπλεξ. Μετά ήμουν ήδη 23 και όποια γκόμενα και να πλησίαζα αγχωνόμουν που θα με έβρισκε παρθένο και πάει κλαίγοντας.

Το θέμα μου είναι τώρα οτι το πήρα απόφαση (έστω και με 10 χρόνια καθυστερηση, αχαχαχα) και λεω οτι πρεπει να παω να γαμησω. Ποιο ειναι το ζήτημα όμως και εκεί θέλω τις συμβουλές σας.
Σκέφτομαι να πάω Σαλόνικα στο Μύλο σε κάποια πουτάνα, γιατί εδώ Σέρρες η κοινωνία είναι μικρή. Ντρέπομαι όμως... τι να της πω; Οτι είμαι τρυφερούδι; Να μην της πω τπτ; Δε θα το δει;

αχαχαχα βοηθατε γιατι εχουμε προβλημα τυποι  :grin:

Σχόλια, γέλια και τα λοιπά, αλλά και καμιά νορμαλ απάντηση για βοήθεια, όλα ευπρόσδεκτα  :rockon:  :2funny:
Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα σου δεν είναι τόσο το γαμήσι (που κακώς το αμέλησες και όπως πολύ σωστά σου έιπαν οι συμφορουμίτες λύνεται εύκολα) , αλλά το ότι ζεις στην επαρχία.
Φίλε μου , πρέπει δυστυχώς να το πάρεις απόφαση και να εγκαταλείψεις τις Σέρρες. Οι μικρές κοινωνίες είναι απάλευτες σε ότι έχει να κάνει με το θέμα "σχέση με το άλλο φύλο". Και επειδή από ότι κατάλαβα δεν πρέπει να είσαι και ο Μπραντ Πιτ, θα δεις ότι με τα χρόνια θα έχεις θέμα.
Δυστυχώς, οι αξίες των ανθρώπων μετριούνται με τις επιτυχίες στο άλλο φύλο, δεν πα να είσαι και νομπελίστας πυρηνικός φυσικός.
Είσαι πια 27 , πρέπει να το αποφασίσεις. Ίσως στην αρχή να χρειαστείς και κάποια βοήθεια από τους δικούς σου. Δεν είναι κακό. Δες το σαν επένδυση.
Πρέπει να γίνει όμως  :-

OP
OP
Parthenokynigos

Parthenokynigos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0

Οτι είμαι παρθένος ντε.  :think:

Για να αλλάξω πόλη δύσκολα παίδες. Γκόμενα δε "βρίσκω" γιατί πολύ απλά κομπλάρω που θα δει οτι είμαι παρθένος, εκεί είναι το πρόβλημά μου. Χάλιας τελείως δεν είμαι, αλλά ούτε Μπραντ πιτ φυσικά που είπε ένας φίλος. Με το που γαμήσω πουτάνα και φύγει αυτό το άγχος νομίζω θα είμαι οκ...

3 μέρες μείνανε!!! Κυριακή πάω studiάκι... Αλλα δεν απαντησατε αν εχετε να προτείνετε κάτι!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
OP
OP
Parthenokynigos

Parthenokynigos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Πώς θα το δει ακριβώς ρε τύπε? Εννοείς από την απειρία σου ότι δεν θα ξέρεις τι να κάνεις?  :2funny:
Πέστην να ανέβει από πάνω σου τύπε.  :grin:

Και οτι είμαι uncut ρε τυπε.  :idiot: Φαινεται και με το ματι αν δεν το θυμασαι

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Και οτι είμαι uncut ρε τυπε.  :idiot: Φαινεται και με το ματι αν δεν το θυμασαι

Τύπε εσύ η τρολάρεις ή δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα και θες και να γαμήσεις. Παρθενιά στον άντρα δεν υπάρχει...  :jerking:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Γαμησες εντελει η ακομα τον παιζεις?

OP
OP
Parthenokynigos

Parthenokynigos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Μπα μια χαρα θα μου σηκωθεί. Και είπαμε, Κυριακή γαμάμε.  :headbang2:

Περιμένω προτάσεις! Σε ποια να παω; Στους τύπους από Σαλονίκη απευθυνομαι κυριως

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οτι είμαι παρθένος ντε.  :think:

Για να αλλάξω πόλη δύσκολα παίδες. Γκόμενα δε "βρίσκω" γιατί πολύ απλά κομπλάρω που θα δει οτι είμαι παρθένος, εκεί είναι το πρόβλημά μου. Χάλιας τελείως δεν είμαι, αλλά ούτε Μπραντ πιτ φυσικά που είπε ένας φίλος. Με το που γαμήσω πουτάνα και φύγει αυτό το άγχος νομίζω θα είμαι οκ...

3 μέρες μείνανε!!! Κυριακή πάω studiάκι... Αλλα δεν απαντησατε αν εχετε να προτείνετε κάτι!

Παντως γνωριμο στυλ.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Πηδα κανα πουστη να σου μεινουν και τα λεφτα του στουντιο.  Και αυτο μετραει για ξεπαρθενιασμα χαχα!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μπα μια χαρα θα μου σηκωθεί. Και είπαμε, Κυριακή γαμάμε.  :headbang2:

Περιμένω προτάσεις! Σε ποια να παω; Στους τύπους από Σαλονίκη απευθυνομαι κυριως
Καλό βόλι λοιπόν τύπε!  ;)
Πάντως αν σε απασχολούσε τόσο καιρό ο χαλινός είσαι μεγάλος μαλάκας! Δεν κόβεται σε όλους το ίδιο εύκολα και σε μερικούς δεν κόβεται και καθόλου χωρίς ιατρική παρέμβαση!

OP
OP
Parthenokynigos

Parthenokynigos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Καλό βόλι λοιπόν τύπε!  ;)
Πάντως αν σε απασχολούσε τόσο καιρό ο χαλινός είσαι μεγάλος μαλάκας! Δεν κόβεται σε όλους το ίδιο εύκολα και σε μερικούς δεν κόβεται και καθόλου χωρίς ιατρική παρέμβαση!

Δεν είμαι τρολλ η fake account, όλα όσα είπα ισχυουν και είναι περα για περα αληθινα.

Δεν ξέρω πως λέγεται, αλλά μάλλον αυτό είναι, το πετσάκι που ενώνει το κάτω μέρος του κεφαλιού με το υπόλοιπο. Ναι αυτό με απασχολούσε, νομιζα οτι απο εκει φαινεται η παρθενια στον αντρα.  :(

Και οτι είμαι μεγάλος μαλάκας δεν το αρνούμαι, 15 χρόνια μαλακίας είναι αυτά  :jerking: , δε θα πήρα κάνα μετάλλιο;;

:2funny:

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΤΑΣΗ (η προτασεις) σε ποια να παω για σαλονικα  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom