dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
πες μου τωρα οτι γαμαει κι ο Μπογδανος να κοψω τον πουτσο μου και να τον βαλω στην τοστιερα να γινει κοτλε
διασημος ειναι και ο νικος κατελης και ο παναγιωτης βεδουρας αλλα θα εκπλαγω αν γαμανε αβερτα κι αυτοιΟ Μπογδανος ειναι διασημος δε μπαινει σε συγκριση με απλα ατομα.
Γαμαγε ο Τσακωνας Θεος σχωρεστον!διασημος ειναι και ο νικος κατελης και ο παναγιωτης βεδουρας αλλα θα εκπλαγω αν γαμανε αβερτα κι αυτοι
γεια σου αχααχουχα με τα ωραια σουΝα μην πουμε για Ριζο, Χατζηχρηστου... Θελουμε πεντε ζωες να γαμησουμε οσο αυτοι.
Ναι αυτο το κλισε το ακουμε καθημερινα ... γνωριμιες και να εισαι ξανοιχτος και μπλα μπλα. Καλα κρασια εγω δεν το πιστευω μετα απο αυτα που βλεπω. Αν εισαι βεβαια χαζοχαρουμενος σε στυλ Μπογδανου ε τοτε ναι ισως. Και βγαινεις στα κλαμπ συνεχεια και εχεις στυλάκι σαν και αυτες κλαρινογαμπρος κτλπ.
Γεια σε όλους Λοιπόν παίδες, ήρθα να σας πω το πρόβλημά μου και να ακούσω και το κορόιδεμα αλλά και κάνα 2 καλές απαντήσεις μπας και βοηθηθώ.
Είμαι 27 χρονών, από Σέρρες και το κυριότερο, ΠΑΡΘΕΝΟΣ. :S Όχι στο ζώδιο ε Προσπαθω και το παιρνω στο χαλαρο, γιατι αλλιως θα τρεχουμε στους ψυχοτετοιους...
Το γιατί είναι μεγάλη ιστορία, πιο παλιά ήρθα πολύ κοντά, αλλά διησδηση (ή όπως γραφεται αυτό) δεν έγινε ποτέ... μετά κάτι προβλήματα υγείας, μετά πολλά κιλά και κόμπλεξ. Μετά ήμουν ήδη 23 και όποια γκόμενα και να πλησίαζα αγχωνόμουν που θα με έβρισκε παρθένο και πάει κλαίγοντας.
Το θέμα μου είναι τώρα οτι το πήρα απόφαση (έστω και με 10 χρόνια καθυστερηση, αχαχαχα) και λεω οτι πρεπει να παω να γαμησω. Ποιο ειναι το ζήτημα όμως και εκεί θέλω τις συμβουλές σας.
Σκέφτομαι να πάω Σαλόνικα στο Μύλο σε κάποια πουτάνα, γιατί εδώ Σέρρες η κοινωνία είναι μικρή. Ντρέπομαι όμως... τι να της πω; Οτι είμαι τρυφερούδι; Να μην της πω τπτ; Δε θα το δει;
αχαχαχα βοηθατε γιατι εχουμε προβλημα τυποι
Σχόλια, γέλια και τα λοιπά, αλλά και καμιά νορμαλ απάντηση για βοήθεια, όλα ευπρόσδεκτα
Σωστός, στη ΘεσσαλονίκηΜπαινεις στο μπουρδελο και γαμας ρε τυπε.Σιγα μην δώσεις και βιογραφικό στην πουτανα
Κλασική περίπτωση βλάβης! Μόνο μια έμπειρη μιλφαρα θα μπορούσε να βοηθήσει αν είναι τόσο κλειστός τύπος. Πήγαινε τον στην Λιοσίων καλύτερα και απόφυγε Φυλής-ΜεταξουργείοΠαιδια αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα αλλα με τον ανιψιο μου. Ειναι 22 χρονων, χοντρουλης χωρις παρεα ολη μερα χωμενος στο pc και θελω να τον κανω να δει την ζωη με αλλο ματι. Αλλα δεν θελω να τον παω πουθενα και να τρομαξει περισσοτερο αποσο ειναι ηδη. Μιλαμε για Αθηνα. Δεν εχει δικο του σπιτι οποτε μιλαμε για εξω, αλλα που εξω.
επαρχια γι να γαμας πρεπει να μετρας πολυ στην περιοχη σου
το ιδιο ισχυει κ στα χανια με τις γνωστες χανιολες
καλυτερα ειναι τα πραγματα εκει που εχει φοτητριες μεσσολογι καλαματα πατρα κομοτηνη,Ρέθυμνο, Γιάννενα, Βόλο, Ρόδο
σιγουρα θα εχει φαντασιωση να γαμησει τη θεια του.Παιδια αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα αλλα με τον ανιψιο μου. Ειναι 22 χρονων, χοντρουλης χωρις παρεα ολη μερα χωμενος στο pc και θελω να τον κανω να δει την ζωη με αλλο ματι. Αλλα δεν θελω να τον παω πουθενα και να τρομαξει περισσοτερο αποσο ειναι ηδη. Μιλαμε για Αθηνα. Δεν εχει δικο του σπιτι οποτε μιλαμε για εξω, αλλα που εξω.
1ον, όταν μπω studιάκι, τι να πω; Εννοώ με την τανα μέσα, να της πω οτι ειμαι παρθενος η να το παιξω κινεζος; Δε θα φρικαρει που θα το δει;
να μην πεις τιποταόταν μπω studιάκι, τι να πω; Εννοώ με την τανα μέσα, να της πω οτι ειμαι παρθενος η να το παιξω κινεζος; Δε θα φρικαρει που θα το δει; Και κανα σχόλιο κακό να κάνει μόνο, φοβάμαι μην κομπλάρω....
Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους παίδες, ειλικρινά!!!
Μου δώσατε θάρρος και για να πω την αλήθεια περίμενα ή περιφρόνηση ή κράξιμο, αλλά η πλειοψηφία μπορώ να πω οτι με στήριξε
Δουλεια εχω, αλλα οχι τιποτα τρελο, δε μπορώ να κατέβω Αθηνα δυστυχως. σαλονικα το σαββατοκυριακο!
2 πρακτικές ερωτήσεις να κάνω, μιας και οι μέρες πλησιάζουν.
1ον, όταν μπω studιάκι, τι να πω; Εννοώ με την τανα μέσα, να της πω οτι ειμαι παρθενος η να το παιξω κινεζος; Δε θα φρικαρει που θα το δει; Και κανα σχόλιο κακό να κάνει μόνο, φοβάμαι μην κομπλάρω....
και 2ον, εχετε καμια υποψιν για μενα στη Σαλονικα; Καμιά πρόταση;
Ευχαριστώ και πάλι, να ξερετε οτι βοηθατε πολυ εναν ανθρωπο που το χει αναγκη!
Φιλε μου βρες μια γκομενα μικροτερη μεγαλυτερη δεν εχει σημασια, εστω μια χοντρη αφου κι εσυ χοντρουλης εισαι. Αν δε μπαζωσεις δε χτιζεις λεγαμε στη γενια μου και ειχαμε πηδηξει ολη την Ευρωπη. Ακου και εμας τους παλιους. Θα ξεκινησεις με τα ραντεβουδακια, με τα χαμουρεματα, με τις ιστοριες, θα μπεις στο κλιμα οπως πρεπει, οχι μπαμ και κατω.
Δεν ξερω αν με πιανεις. Σιγουρα υπαρχουν κοριτσια σαν κι εσενα που ψαχνονται μη νομιζεις οτι θα σε κατακρινουν. Τολμα.