Νέα

Παρθένος ετών... 27

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Parthenokynigos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 459
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
οντως φιλε πριν ελεγε μεγαλες παπαριες ασε με ξενερωσε απιστευτα,αλλα γενικα ειναι δυσκολες καποιες παχουλες και σε αλλους οχι μονο σε κεινον.
Τι παει να πει "δυσκολη" ρε φιλε?
Βλεπεις τι ναυαγια κυκλοφορουν εδω μεσα και παραπονιουνται.
Τους φανταζεσαι αυτους να μιλησουν σε γυναικα?
Τρεχοντας θα φυγει η κακομοιρα. Και μετα θα την λενε δυσκολη.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
συμφωνω φιλε αλεξ εδω παιζει πολυ ναυαγιο αλλα επειδη ηξερα και μερικα καλα παιδια εξω που ειχαν μιλησει σε παχουλες απο καμια 10αρια ο καθενας και τους ριχναν χ μη λες οτι μονο στα ναυαγια ριχνουν χ,συμφωνω παντως ελβις και σαμπζερο φουλ κουραστικοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
συμφωνω φιλε αλεξ εδω παιζει πολυ ναυαγιο αλλα επειδη ηξερα και μερικα καλα παιδια εξω που ειχαν μιλησει σε παχουλες απο καμια 10αρια ο καθενας και τους ριχναν χ μη λες οτι μονο στα ναυαγια ριχνουν χ,συμφωνω παντως ελβις και σαμπζερο φουλ κουραστικοι.
Ενταξει ρε παιδι μου, μπορει μια κοπελα να μην θελει σχεση εκεινη την περιοδο, μπορει να μην της αρεσει καποιος οσο καλο παιδι κι αν ειναι, μπορει να θελει καποιον αλλον, κλπ. Ειναι δηλαδη υποχρεωτικο να λεει "ναι" μια κοπελα σε οποιον της μιλησει?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ενταξει ρε παιδι μου, μπορει μια κοπελα να μην θελει σχεση εκεινη την περιοδο, μπορει να μην της αρεσει καποιος οσο καλο παιδι κι αν ειναι, μπορει να θελει καποιον αλλον, κλπ. Ειναι δηλαδη υποχρεωτικο να λεει "ναι" μια κοπελα σε οποιον της μιλησει?
οχι ρε μπρο αλλα τα παιδια που σου λεω ειναι εμφανησιμα δεν ειναι λογικο λοιπον να πηγαινουν σε 10 παχουλες ο καθενας και να τρωνε πορτα και απο τις 10 ειναι ακυρο αυτο,αλλα συμφωνω μαζι σου οτι εδω εχει πολλα ναυαγια που λογικο να μη τους θελει καμια ολους αυτους.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Ρε ουτε οι πουτανες δεν τους αντεχουν αυτους ρε,τι σχεση να πανε να κανουν

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Είναι για λόγους εβγενειας..

Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
2
Πόντοι
0
παιδια δε νομιζω οτι φταινε οι κοπελες επειδη καποιος ειναι παρθενος οκ καποιες μπορει να ειναι πολυ σνομπ αλλα δεν απαγορευει κανεις τον αγοραιο ερωτα εστω για να μπει στο κλιμα.θεωρω οτι ειναι ξεκαθαρα θεμα αυτοπεποιθησης και τιποτα αλλο.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
παιδια δε νομιζω οτι φταινε οι κοπελες επειδη καποιος ειναι παρθενος οκ καποιες μπορει να ειναι πολυ σνομπ αλλα δεν απαγορευει κανεις τον αγοραιο ερωτα εστω για να μπει στο κλιμα.θεωρω οτι ειναι ξεκαθαρα θεμα αυτοπεποιθησης και τιποτα αλλο.
Άμα τυπε είναι ς7 χρόνων παρθένος και πάει σε ντελο και δεν του κάνει κούκου από το στρες θα γίνει χειρότερα,η γινει και αδελφή.. Πιο καλα να βρει μια γκομενοτσα να έχει ρομάντζο και έτσι και να εχιε και χρόνο να γαμησει, και κούκου να μην κάνει την πρώτη φορά θα του κάνει τη δεύτερη, τη Τρίτη Φορα..

Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
2
Πόντοι
0
παιδια το μαρτη γινομαι 23 οχι 27 ο πρωην παρθενος που ηταν 27 τωρα θα γινεται 34 δε νομιζω να ειναι ακομη παρθενος

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Άμα τυπε είναι ς7 χρόνων παρθένος και πάει σε ντελο και δεν του κάνει κούκου από το στρες θα γίνει χειρότερα,η γινει και αδελφή.. Πιο καλα να βρει μια γκομενοτσα να έχει ρομάντζο και έτσι και να εχιε και χρόνο να γαμησει, και κούκου να μην κάνει την πρώτη φορά θα του κάνει τη δεύτερη, τη Τρίτη Φορα..

Ρε φιλε,δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.Τι σημαινει να μην του κανει κουκου απο το στρες?Τι μαλακιες ειναι αυτες?Βρισκεις μια επαγγελματια,στουντιοκοριτσο και κατα προτιμηση μικρη ηλικιακα,25 το πολυ.Μολις μπει στο δωματιο,της λες μωρο,με το μαλακο,ειναι η πρωτη μου φορα.Απο εκει και περα σε αναλαμβανει αυτη.Οχι οτι θα κανει καμια διαφορα,απλα σαν ιδεα τις περισσοτερες τις εξιταρει και θα φερθουν λιγο λιγοτερο επαγγελματικα.Μην γραφετε τετοια και τα διαβαζουν τα παιδια και τους πιανει αγχος χωρις λογο,δεν προκειται να πηδηξουν ουτε σε 200 χρονια.Δεν το χωραει το μυαλο μου με τιποτα πως μπορει καποιος να αγχωθει οταν παει να κανει σεξ,ελεος δλδ.

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Πήγαινε με τάναπου, απλά να θυμάσαι όσο περισσότερα πληρώσεις, τόσο καλύτερα θα σε προσέξει. Όσον αφορά το ρομάντζο που έγραψε κάποιος παραπάνω, μη σε ανησυχεί, οι γυναίκες που γεννήθηκαν από τα 90's και μετά κοιτάζουν μόνο σε "ξεπετάξουν", οπότε γούτσου-γούτσου και αγαπούλες (και σε σχέση πχ.) μην περιμένεις είτε είσαι 23, είτε 33, είτε 43. ΥΓ. Πάντα με τα γνωστά μέτρα "προστασίας".

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Μία παρατήρηση από εμένα. Κάποιοι, πράγματι έχουν πρόβλημα με το αντίθετο φύλο, την γυναίκα δηλαδή. Όλοι μας, μα όλοι όμως, τους συμβουλεύουμε να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν με μία εκδιδόμενη κοπέλα, είτε αυτή στεγάζεται σε οίκο, είτε εργάζεται ως call girl. Με λίγα λόγια τονίζουμε και υπενθυμίζουμε την σπουδαιότητα της ύπαρξης αυτών των γυναικών αλλά ταυτόχρονα αναφερόμαστε με όρους απαξιωτικούς, όπως πουτάνα. Γιατί ρε μάγκες; Έχετε καταλάβει την σημαντικότητα της ύπαρξής τους; Δεν σας είπε κανείς να τις πάρετε να κάνετε οικογένεια, ούτε να πάτε για φαγητό στον Δουράμπεη. Ο σεβασμός προς την γυναίκα όμως, είναι χαρακτηριστικό του άντρα, του κιμπάρη, του μπεργκέτη...
Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε οτι χρειάζονται και έχουν βοηθήσει ανθρώπους και όχι μόνο άλλους αλλά και μενα τον ίδιο,έχω κάνει καποια γαμησια με ορισμένες ιερόδουλες γιατί έχει και κάποιες φολες που ακόμα τους λέω ευχαριστώ όταν τα σκέφτομαι,εγώ πάντα τις σεβομουν και θα τις σέβομαι γιατί καλό κάνουν μόνο,αντίθετα οι γκόμενες έξω οι περισσότερες μόνο να προσβάλλουν ξέρουν και να κάνουν το κακό χωρίς λόγο, έχει και καλές δε λέω αλλά είναι λίγες κακά τα ψέματα,οι πιο πολλές σκάρτες είναι.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846
πως γαμιουνται οι γκομενες αβερτα και οι αντρες ειναι παρθενοι εχεις καποια εξηγηση?

*εκτος απο το "τις γαμανε ολες ο κανακης ο σπαλιαρας και ο μπαρμαν της γειτονιας"
δεν είναι ακριβώς έτσι. Σκέψου μία μέση γυναίκα πόσες σχέσεις έχει κάνει ως τα 30 και πόσες ένας μέσος άντρας και θα σου βγουν τα νούμερα.

Ο άντρας έχει την επιλογή του πληρωτικού, παρόλα αυτά πολλοί άντρες το φοβούνται. Δεν ξέρω γιατί, ίσως έχουν ακούσει ιστορίες, ίσως το βρίσκουν ανήθικο, συχνά το αναβάλλουν γιατί περιμένουν η πρώτη φορά να είναι όταν είναι ερωτευμένοι για να μην την "κάψουν" με μία επαγγελματία. Και εγώ ήμουν έτσι κάποτε. Είναι μια λάθος αντίληψη γιατί γρήγορα ο άντρας καταλαβαίνει ότι ο έρωτας θα εμφανιστεί στο δρόμο του σπάνια ,αν εμφανιστεί και ποτέ.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.869
Πόντοι
1.056
Φιλε μου ξεκολα με τα κομπλεξ για το τι θα πει ο καθενας και πηγαινε ριξε ενα πουτσο να τον ευχαριστηθεις!

Στην πουτανα πες της να σε προσεξει γιατι ειναι η πρωτη σου φορα (και να μην της το πεις θα σε καθοδηγησει μονη της, απλα ακολουθα)

Αυτο που πρεπει να κοιταξεις να βελτιωσεις ειναι η ψυχολογια σου και οχι για το τι θα πει ο καθενας.

Η ζωη ειναι μικρη φιλε μου, απλα προχωρα, διασκεδασε το και μην το σκεφτεσαι συνεχεια.. :rockon:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2022
Like
3
Πόντοι
0
τι γινεται ρε παιδια νομιζα οτι εγω που ειμαι 23 θα ειμαι απο τους λιγους παρθενους του σαιτ διαβαζω για παρθενους 30 ετων

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom