Νέα

Παρθένος ετών... 27

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Parthenokynigos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 459
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
παίδες, φαντάστηκα ότι θα το λέγατε. κι όμως, τόσα χρόνια να την παίζεις με τσόντες σου δημιουργεί ED, erectile dynsfaction, δεν κάνω πλάκα. Μπορούσε μόνο να μου σηκωθεί όταν έβλεπα καμιά τσόντα στο xvideos. Γι'αυτό και σταμάτησα να το τάκα τάκα και τις τσόντες εδώ και 3 μήνες. Δεν μου αρέσει να παίρνω χάπια, και το ντεπόν που παίρνω όταν έχω πονοκέφαλο, δυσανασχετώ να το πάρω.

η λυση ειναι μια! Ερωτευσου! νιωσε καυλα, ποθο για τη γκομενα σου και το πουλακι θα κελαηδησει!

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
παίδες, φαντάστηκα ότι θα το λέγατε. κι όμως, τόσα χρόνια να την παίζεις με τσόντες σου δημιουργεί ED, erectile dynsfaction, δεν κάνω πλάκα. Μπορούσε μόνο να μου σηκωθεί όταν έβλεπα καμιά τσόντα στο xvideos. Γι'αυτό και σταμάτησα να το τάκα τάκα και τις τσόντες εδώ και 3 μήνες. Δεν μου αρέσει να παίρνω χάπια, και το ντεπόν που παίρνω όταν έχω πονοκέφαλο, δυσανασχετώ να το πάρω.

ε νταξει ρε μαν θα το ξεπερασεις αυτο. Καθε φορα που θα ειναι να πηδηξεις δηλαδη θα χτυπας χαπι?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.089
Πόντοι
1.686
τι λεςς ρε φιλε! 1 ωρα plus γλυφομουνι?! πόιος εισαι? Αν ειναι ετσι να σε προτιμησουμε!

(βλεπω παρακολουθειςς τα ποστ μου!)

Το πλήρες σερβις που της έκανα ήταν μασαζ στην αρχή , χαλαρωτικό,
μετα δυνατό, μετά αισθησιακό .Στη συνέχεια της έκανα γλειφομούνι τεχνικό
μέχρι να χύσει και μετά πήδημα .
Μια φορά , κάναμε πείραμα να δούμε πόσες φορές μπορούσε να χύσει
και της έκανα γλειφομούνι 1 ώρα και ενα τέταρτο .Εχυσε 8 φορές και
φώναζε πολύ δυνατά, και είχα βάλει τη μουσική στη διαπασών διότι
ήταν απόγευμα και ακουγόμασταν .Σταμάτησα στην 1 ώρα και 1 τέταρτο
διότι είχε πιασττεί ο σβέρκος μου ,και δεν ήθελα να πάθω αυχενικό .

Η κοπέλα μου ήταν δίδυμος και συζούσαμε 1 χρόνο περίπου, αλλά
χωρίσαμε , διότι κάπνιζε, και δεν το σταμάταγε .

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1

για προθερμανση ξεκινα απο εδω αυριο

[xhamster]
]

και μετα εφυγες

μην εχεις κανα ατυχημα

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.212
Πόντοι
1.206

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καλα ακου τωρα εδω (αμα δε μας τρολαρεις 3.30 η ωρα τη νυχτα)
να ξερεις οτι την πρωτη φορα συμβαινουν περιεργα πραγματα στον καθενα
αλλος χυνει σε κλασματα δευτερολεπτου, αλλος δε χυνει με τιποτα, αλλου δεν του σηκωνεται με τιποτα
για ολα αυτα δε φταινε οι τσοντες ουτε ο χατζηπετρης
φταιει το αγχος της πρωτης φορας
και επειδη ειναι σιγουρο οτι θα εχεις αγχος (μικρο η μεγαλο) μην απογοητευτεις αν δεν παει κατι καλα
αυτος ειναι και ο λογος που σου προτεινω να πας σε επαγγελματια και οχι με ελλεεινιδα
οι γκομενες ειναι ψιλομαλακισμενες και μπορει να σου πουν τιποτα που να το φερεις βαρεως μετα και δεν υπαρχει λογος
ασε που θα εχεις και την υποψια επειδη γνωριζεστε μην πει τιποτα στον εναν και στον αλλον κλπ
με την επαγγελματια απο την αλλη δε θα αντιμετωπισεις τετοια προβληματα ειδικα αν ειναι απο τις καλες για πρωτη φορα
για το αν θα σου σηκωθει η οχι δεν ευθυνονται ουτε οι τσοντες ουτε τιποτα παρα μονο το αγχος
αν εχεις καθαρο το μυαλο απο αγχος μολις νιωσεις το πιπιλισμα της πιπας στον πουτσο σου θα σου γινει καταρτι
μην το σκεφτεσαι καθολου και προχωρα

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
1
ε νταξει ρε μαν θα το ξεπερασεις αυτο. Καθε φορα που θα ειναι να πηδηξεις δηλαδη θα χτυπας χαπι?
όχι, ούτε καν. όμως ρε φίλε μου, εκτός του ότι θα είναι που θα είναι η πρώτη φορά με πουτάνα, θα είναι η πρώτη μου φορά γενικώς. τι θα γίνει αν κομπλάρω και ο νικολάκης δεν ξυπνάει; εγώ έτσι το βλέπω. και άντε οκ, όχι αλκοόλ, αν και το λεβιτρα ή το σιαλις δεν έχουν τέτοια θέματα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Το πλήρες σερβις που της έκανα ήταν μασαζ στην αρχή , χαλαρωτικό,
μετα δυνατό, μετά αισθησιακό .Στη συνέχεια της έκανα γλειφομούνι τεχνικό
μέχρι να χύσει και μετά πήδημα .
Μια φορά , κάναμε πείραμα να δούμε πόσες φορές μπορούσε να χύσει
και της έκανα γλειφομούνι 1 ώρα και ενα τέταρτο .Εχυσε 8 φορές και
φώναζε πολύ δυνατά, και είχα βάλει τη μουσική στη διαπασών διότι
ήταν απόγευμα και ακουγόμασταν .Σταμάτησα στην 1 ώρα και 1 τέταρτο
διότι είχε πιασττεί ο σβέρκος μου ,και δεν ήθελα να πάθω αυχενικό .

Η κοπέλα μου ήταν δίδυμος και συζούσαμε 1 χρόνο περίπου, αλλά
χωρίσαμε , διότι κάπνιζε, και δεν το σταμάταγε .

το μασαζ εγκρινεται!
το τεχνικο γλυφομουνι τι ειναι? με hitachi?

βρε τη τυχερη! εμενα κανεις δε με ειδε ποτε ως πειραματοζωο! :P
μετα δε σ κανε μασαζακι στο σβερκο αυτη? γονυπετης στα ποδια σου θα πρεπε να ειναι για να σε ευχαριστησει μετα απο το 8αρι!

καυλωνω με την καυλα που δεν φευγει οταν το ζευγαρι συζει!
το χυσιμο εχει να κανει με το ζωδιο? ειμαι διδυμος αρα εχω ελπιδες??! :P

δεν καπνιζω! πληρω τις προδιαγραφεςςς?! :P

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.212
Πόντοι
1.206
όχι, ούτε καν. όμως ρε φίλε μου, εκτός του ότι θα είναι που θα είναι η πρώτη φορά με πουτάνα, θα είναι η πρώτη μου φορά γενικώς. τι θα γίνει αν κομπλάρω και ο νικολάκης δεν ξυπνάει; εγώ έτσι το βλέπω. και άντε οκ, όχι αλκοόλ, αν και το λεβιτρα ή το σιαλις δεν έχουν τέτοια θέματα.
μην σκεφτεσαι αρνητικα τυπε..γιατι θα αποτυχεις..πηγαινε ριξε εναν χωρις αγχος κ μετα θα παρεις τα πανω σου..

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
αλλος χυνει σε κλασματα δευτερολεπτου, αλλος δε χυνει με τιποτα, αλλου δεν του σηκωνεται με τιποτα
και επειδη ειναι σιγουρο οτι θα εχεις αγχος (μικρο η μεγαλο) μην απογοητευτεις αν δεν παει κατι καλα
αυτος ειναι και ο λογος που σου προτεινω να πας σε επαγγελματια και οχι με ελλεεινιδα
οι γκομενες ειναι ψιλομαλακισμενες και μπορει να σου πουν τιποτα που να το φερεις βαρεως μετα και δεν υπαρχει λογος
ασε που θα εχεις και την υποψια επειδη γνωριζεστε μην πει τιποτα στον εναν και στον αλλον κλπ
με την επαγγελματια απο την αλλη δε θα αντιμετωπισεις τετοια προβληματα ειδικα αν ειναι απο τις καλες για πρωτη φορα
για το αν θα σου σηκωθει η οχι δεν ευθυνονται ουτε οι τσοντες ουτε τιποτα παρα μονο το αγχος
αν εχεις καθαρο το μυαλο απο αγχος μολις νιωσεις το πιπιλισμα της πιπας στον πουτσο σου θα σου γινει καταρτι

συμφωνω! Νικολα πραξε τα αναλογα!

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

κοιτα, αν ειναι ετσι ισως ειναι καλυτερα να χτυπησεις το cg στο ξενοδοχειακι σου. Γιατι αν ειναι να φοβασαι οτι θα σου ρθει τοσο αγχος κ δε θα εχουμε ανταποκριση, ειναι κριμα να πας στο στουντιο τζαμπα. Η εναλλακτικη ειναι λοιπον να πας ξενοδοχειακι με το χαπακι σου, που θα ριξεις κ πανω απο εναν πουτσο κ δε θα παει και τζαμπα τo χημικο.

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
1
οχι, το ορκιζομαι, δεν τρολλαρω. μακάρι να τρόλλαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom