παίδες, φαντάστηκα ότι θα το λέγατε. κι όμως, τόσα χρόνια να την παίζεις με τσόντες σου δημιουργεί ED, erectile dynsfaction, δεν κάνω πλάκα. Μπορούσε μόνο να μου σηκωθεί όταν έβλεπα καμιά τσόντα στο xvideos. Γι'αυτό και σταμάτησα να το τάκα τάκα και τις τσόντες εδώ και 3 μήνες. Δεν μου αρέσει να παίρνω χάπια, και το ντεπόν που παίρνω όταν έχω πονοκέφαλο, δυσανασχετώ να το πάρω.
καλα ακου τωρα εδω (αμα δε μας τρολαρεις 3.30 η ωρα τη νυχτα)
να ξερεις οτι την πρωτη φορα συμβαινουν περιεργα πραγματα στον καθενα
αλλος χυνει σε κλασματα δευτερολεπτου, αλλος δε χυνει με τιποτα, αλλου δεν του σηκωνεται με τιποτα
για ολα αυτα δε φταινε οι τσοντες ουτε ο χατζηπετρης
φταιει το αγχος της πρωτης φορας
και επειδη ειναι σιγουρο οτι θα εχεις αγχος (μικρο η μεγαλο) μην απογοητευτεις αν δεν παει κατι καλα
αυτος ειναι και ο λογος που σου προτεινω να πας σε επαγγελματια και οχι με ελλεεινιδα
οι γκομενες ειναι ψιλομαλακισμενες και μπορει να σου πουν τιποτα που να το φερεις βαρεως μετα και δεν υπαρχει λογος
ασε που θα εχεις και την υποψια επειδη γνωριζεστε μην πει τιποτα στον εναν και στον αλλον κλπ
με την επαγγελματια απο την αλλη δε θα αντιμετωπισεις τετοια προβληματα ειδικα αν ειναι απο τις καλες για πρωτη φορα
για το αν θα σου σηκωθει η οχι δεν ευθυνονται ουτε οι τσοντες ουτε τιποτα παρα μονο το αγχος
αν εχεις καθαρο το μυαλο απο αγχος μολις νιωσεις το πιπιλισμα της πιπας στον πουτσο σου θα σου γινει καταρτι
μην το σκεφτεσαι καθολου και προχωρα