Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ενώ εγώ κύριος. πάω στο μπουρδελάκι μου γαμάω και φεύγω...κύριος....δεν ενοχλώ κανέναν
Σκεφτεσαι να ριξεις κανα μανικι και στην πρωην τυπε?
ενώ εγώ κύριος. πάω στο μπουρδελάκι μου γαμάω και φεύγω...κύριος....δεν ενοχλώ κανέναν
Μα τι ευγενικός, ακομπλεξάριστος πανω απόλα άντρας
να την σκίσεις εσύ...εγώ τέλιωσα
Γαμιέται εύκολα ? Απο που είσαι Αθήνα ?
κοιτα που θα κονομησουμε και γαμησακι αποψε τυπε
ιδια σειρα στον στρατο τυπεΤι, έχετε γνωριστεί κιόλας ?
boldemort , εκτός αν ψήνεις καμιά παρτουζίτσα με τον τσιγγολελέτο γιατί τον βλέπω πολύ δυναμικό.
Eσένα ρώτησε,αλλά δεν εγκαταλείπω τις φιλοδοξίες μου γιά άγριο σεξ κι'εγώ !
αθήνα φυσικά ρε. όλα τα πορνίδια εδώ είναι μαζεμένα.
η violetta από που νομίζεις ότι ξεφύτρωσε ?
εσένα λογικά τύπε θα σου κάτσει το violetoulini γιατί παίρνεις το μέρος των "γυναικων' και η violetta
ψάχνει για έναν δυναμικό άντρα να μπορέσει να στηριξει το μουνάκι της !
ρε μου θυμίζεις μια φάση είχα μπει σε ενα online strategy game με το name "elenaki" και πόσοι μου την πέσανε δεν λέγεται.
πολύ λιγούριαση κυκλοφορεί
δικιά σου runar...αλλά μην γυρίσεις πίσω κλαμένος αν πεταχτεί καμιά πούτσα μόλις γδυθεί.
το βάρος θα είναι όλο δικό σου
καληνύχτεςς μάγκες
σας καληνυχτίζω με κάτι ωραίο
Να σημειώσω οτι ώς λάτρης των ώριμων γυναικών, πάντα έμπλεκα με πεπειραμένες. Δεν είχα ποτέ εμπειρία με παρθένες. Πώς να φερθώ ρε παίδες; Με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωσή της..
ασε καναν αλλον που ξερει και δε ρωταει σε φορουμ να τη γαμησει ;)Πρόσφατα έβγαλα για καφέ μια παλιά μου φίλη, την οποία είχα χρόνια να δώ και έχει εξελιχθεί σε ωραίο κορίτσι. Μιλούσαμε για σχέσεις και ενώ ξεκίνησε να μου λέει ιστορίες για ''τον πρώην της που την πλήγωσε'', την πίεσα να μου πεί περισσότερες λεπτομέρειες και τελικά φτάσαμε να παραδεχτεί οτι δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή μου, είναι άνω του μετρίου γκόμενα (κορμάρα, ωραίο πρόσωπο, προσεγμένο ντύσιμο), αλλά αρκετά κρύα στα ερωτικά και διστακτική στη συμπεριφορά. Άν της κάνω ένα κοπλιμέντο, κομπλάρει, δεν απαντά και κρύβει το πρόσωπό της. Τι να κάνω μαζί της;
Να σημειώσω οτι ώς λάτρης των ώριμων γυναικών, πάντα έμπλεκα με πεπειραμένες. Δεν είχα ποτέ εμπειρία με παρθένες. Πώς να φερθώ ρε παίδες; Με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωσή της..
Τύπε, σημαντική διευκρίνηση: Έχει δουλέψει-σπουδάσει; Έχει "βγει" στον έξω κόσμο δηλ;
εγω παλι εχω αλλη αποψη...μια παρθενα που ειχα γνωρισει μου εκατσε απ το πρωτο ραντεβου,τα καταπιε και ηθελε και απο κωλοΕπειδη η δικια μου η γκομενα ηταν και αυτη παρθενα στα 25 της , τα δικα μου συμπερασματα ειναι τα εξης.
-Σιγουρα εχουν τρελα κομπλεξ , τα οποια δεν θα τα δεις παρα μονο οταν η γκομενα σε συνηθισει και εχει παρει θαρρος.
-Δεν θα σου κατσει απο τα 2 πρωτα ραντεβου. Θελει να νιωθει ασφαλεια.
-Ειναι εξαιρετικα πιθανο να φαει κολλημα μετα μαζι σου με οτι συνεπαγεται αυτο.
Με λιγα λογια αν δεν ψαχνεσε να την παντρευτεις , μακρια...