Νέα

Παρθένα 24 χρονών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 361
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Αυτό ισχύει για όλες τις παρθένες. Για τις μικρές ακόμα περισσότερο.

Κάνετε και τους δάσκαλους του σεξ τρομάρα σας! :2funny:

Νηματοθέτη, επειδή πολύ το κουράζεις αγόρι μου, κάνε μου το κονέ να στην πηδήσω εγώ, κι όταν τη βαρεθώ, στην πασάρω να γλείψεις τα χύσια μου απ' το μουνί της. Πιστεύω θα εγκρίνουν και οι δάσκαλοι.

Με την όρεξη θα μείνεις.

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
Σπούδασε στα Γιάννενα σε υψηλόβαθμη σχολή. Αλλά τι καλό να δεί από τους γιδοβοσκούς;
Γενικά πάντως δεν είναι πολύ κοινωνική. Η οικογένειά της είναι λίγο 'άστα να παν στο διάολο' και έχει βαρειά κληρονομιά... Έχει βγεί στον έξω κόσμο με το ένα πόδι. Ενώ είναι έξυπνη και έχει αντίληψη τι γίνεται γύρω της, είναι λίγο κόμπλα στο συναισθηματικό.
Πρέπει όσα ξέρεις για αυτήν να τα κάνεις να λειτουργήσουν υπέρ σου και εξηγούμαι..το ανώτερο μορφωτικό της επίπεδο,η συναναστροφή της (ή καλύτερα απέχθεια της να συναναστραφεί με απαίδευτους βλάχους),η κοινωνική της αβελτηρία της ακόμα και οι οικογενειακές παραξενιές,προλειαίνουν το έδαφος για να επιτεθείς συναισθηματικά.Ενώ γνωρίζοντας μια γκόμενα για πρώτη φορά, αντιμετωπίζεις μια κατάσταση terra icognita κινούμενος σαν σε ναρκοπέδιο (try and error φάση), εδώ κερδίζεις χρόνο, χτίζεις εμπιστοσύνη για να ¨αφεθεί¨ολοκληρωτικά,σε εμπιστευτεί τυφλά.
..Θα αναλάβεις ένα ρόλο Πυγμαλίωνα,δεν μπορείς να αποφύγεις τον ¨δεσμό¨,θήλεα τέτοιων καταβολών τους είναι αδύνατον να διαχωρίσουν την σχέση με το γαμήσι..Δεν πειράζει..... οι απολαβές που θα έχεις από το γαμήσι, μακροοικονομικά σκεπτόμενος (σε 1 με 2 μήνες ενασχόλησης) είναι τεράστιες.Σαν πηλός,θα την πλάσεις όπως γουστάρεις,σε τέτοιες περιπτώσεις μοναδικό μειονέκτημα βρίσκω από ένα σημείο και μετά την έλλειψη νέων τεχνικών ξένων στο δικό σου know-how (ειπαμε εσύ την έπλασε..) από πλευράς του εκπαιδευμένου θήλεος,πράγμα που σε κάνει να αναζητάς την ευκαιριακή ηδονή σε άλλα θήλεα,που κάτι άλλο έχουν μάθει along the way και θες να στο μεταλαμπαδεύσουν.
Θήλεα-tabula rasa..ο,τι τα μάθεις,κάνουν με υπομονή,ανοιχτό μυαλό και όρεξη πλάθεις μια οιονεί πορνοστάρ στα μέτρα σου, την οποία κάποια στιγμή ξαμολάς στην ζούγκλα,ξεροντας ότι καλό έχεις κάνει παρά κακό

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Πρέπει όσα ξέρεις για αυτήν να τα κάνεις να λειτουργήσουν υπέρ σου και εξηγούμαι..το ανώτερο μορφωτικό της επίπεδο,η συναναστροφή της (ή καλύτερα απέχθεια της να συναναστραφεί με απαίδευτους βλάχους),η κοινωνική της αβελτηρία της ακόμα και οι οικογενειακές παραξενιές,προλειαίνουν το έδαφος για να επιτεθείς συναισθηματικά.Ενώ γνωρίζοντας μια γκόμενα για πρώτη φορά, αντιμετωπίζεις μια κατάσταση terra icognita κινούμενος σαν σε ναρκοπέδιο (try and error φάση), εδώ κερδίζεις χρόνο, χτίζεις εμπιστοσύνη για να ¨αφεθεί¨ολοκληρωτικά,σε εμπιστευτεί τυφλά.
..Θα αναλάβεις ένα ρόλο Πυγμαλίωνα,δεν μπορείς να αποφύγεις τον ¨δεσμό¨,θήλεα τέτοιων καταβολών τους είναι αδύνατον να διαχωρίσουν την σχέση με το γαμήσι..Δεν πειράζει..... οι απολαβές που θα έχεις από το γαμήσι, μακροοικονομικά σκεπτόμενος (σε 1 με 2 μήνες ενασχόλησης) είναι τεράστιες.Σαν πηλός,θα την πλάσεις όπως γουστάρεις,σε τέτοιες περιπτώσεις μοναδικό μειονέκτημα βρίσκω από ένα σημείο και μετά την έλλειψη νέων τεχνικών ξένων στο δικό σου know-how (ειπαμε εσύ την έπλασε..) από πλευράς του εκπαιδευμένου θήλεος,πράγμα που σε κάνει να αναζητάς την ευκαιριακή ηδονή σε άλλα θήλεα,που κάτι άλλο έχουν μάθει along the way και θες να στο μεταλαμπαδεύσουν.
Θήλεα-tabula rasa..ο,τι τα μάθεις,κάνουν με υπομονή,ανοιχτό μυαλό και όρεξη πλάθεις μια οιονεί πορνοστάρ στα μέτρα σου, την οποία κάποια στιγμή ξαμολάς στην ζούγκλα,ξεροντας ότι καλό έχεις κάνει παρά κακό

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Η κοπελα το δουλευει επιστημονικα το πραμα.
Ετοιμαζει-μακροπροθεσμα βεβαια-προσκλητηρια και νυφικα και παιδικα κρεβατακια.....
ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!!!

steveye

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Παίζει να κρατάει τη παρθενιά της για μετά το γάμο...μου έχει τύχει

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Η κοπελα το δουλευει επιστημονικα το πραμα.
Ετοιμαζει-μακροπροθεσμα βεβαια-προσκλητηρια και νυφικα και παιδικα κρεβατακια.....
ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!!!

Όσο δολερή και επαγγελματίας να είναι, σίγουρα θα της ξέφευγε κάτι...δηλωτικό της υστερόβουλης φύσης και θέσης της, κάτι που θα έπιανε ο ανήρ μιας και δεν εἰναι ερωτευμένος-τυφλωμένος
Η συμβουλή μου στέκει σε ότι έχει να κάνει με μια πραγματικά άβγαλτη γκόμενα.Τώρα αν ο δικός μας είναι καψούρης και έχει κάνει κακή εκτίμηση του θήλεος, αυτή το έχει πάρει πρέφα και τον παίζει ναπολεόντιο..αυτό είναι άλλο θέμα

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Καπως ετσι ειναι...

steveye

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
24 χρονών παρθένα...κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο μυαλό της, ή τους δουλεύει όλους, και πιστεύω οτι αν σε δουλεύει δε παίζει να κάνει τίποτα μαζί σου.Τσάμπα χρόνος, τσάμπα βόλτες και κεράσματα...Γενικά τσάμπα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αμα κανει σεξ αμεσα γιατι να εξαφανιστεις αμεσοτερα?

γιατί απαντάς ο ίδιος στο ερώτημά σου :

Μπορει να εχετε ελευθερη σχεση και να βρισκεστε οποτε εχετε αναγκη για σεξ.
Γιατι οχι και για βολτες? Τετοια γκομενακια ειναι ξηγημενα.
σιγά μην κάνω βόλτες και να γίνω ο "φιλενάδος" της , σε αντάλλαγμα του sex απο την ίδια γυναίκα

προσωπικά με καταπιέζει αυτό , αλλά και πάλι είναι αναλόγως τι άνθρωπος είσαι , πολλοί ενδεχομένως να ευφορίζονται έτσι ,
οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα  ;)

Κατ αρχας δωσε στο λαο να καταλαβει τι θες ακριβως. Να τη βοηθησεις να ξεπερασει τα κομπλεξ της σαν σεξουαλικη οντοτητα; Να βοηθησεις τον πουτσο σου να ξεπερασει τις αμυνες της; Ή να της "θυμησεις" οτι υπαρχουν και οι αγαπουληδες που δεν ζηταν μουνι, και ο,τι κατσει γαμησεις δε γαμησεις; Κατατοπισε μας για να ξερουμε που στοχευουμε.

Κατα δευτερον, ΜΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! Γνωριζουμε γυναικες γιατι θελουμε να γαμησουμε. Ξεκιναμε φιλιες, κερναμε, προσφερουμε, δουλευοντας στην πιθανοτητα να ανοιξει η καθε μια τα μπουτια της. Κανεις δεν ειπε σ αυτη τη ζωη "Μ αρεσει το χιουμορ της. Αν παει να μου δωσει μουνι θα τη σταματησω για να μου πει ανεκδοτα καλυτερα". Οπως κανεις επισης δεν χωρισε γκομενα γιατι ηταν ηλιθια ενω του κανε καλο κρεβατι. Τουναντιον, το καλο (και ενιωτε τσαμπα) γαμησι κραταει τη σχεση, τουλαχιστον μεχρι να μπει κανεις στη φυλακη της "οικογενειας με παιδια". ΑΡΑ ΟΧΙ! Το sex δεν ειναι μονο 20% της σχεσης. Ειναι το 80%. Απ εκει ξεκιναει, εκει μενει και απο κει τελειωνει. Η αγαπη ειναι συμπληρωμα που δημιουργητε με τον χρονο και αυτο ΑΝ η αλλη ξερει πως να γινεται και να παραμενει συμπαθης.

Αυτες τις μαλακιες λετε στις γκομενες, με φοβο μη δε γαμησετε, και δεν χαλατε μονο την πιατσα για τους αλλους αλλα ποτιζετε τις γκομενες με ονειρα βγαλμενα απ την Disney και καταληγουν απελπισμενες στα 30 τους. Μετα γυρναει και το μπουμερανγκ και λετε και οτι η μαλακο η μανα της φταιει που την εμαθε ετσι... Παπαρες!
καταρχήν μαλακίες λές εσύ , ως γνήσιος "φιλενάδος" και μου κάνει τρομερή εντύπωση που βγάζεις και γλωσσίτσα και κάνεις επίδειξη της γαμησιμότητας σου όντως "σχεσάκιας" ...

κατα δεύτερον εσείς χαλάτε την πιάτσα που γίνεστε φιλενάδοι, και τρώτε όλη αυτή τη φαγούρα ( 80% σχέσης) προκειμένου
να τρώτε το ίδιο πιάτο φαϊ κάθε μέρα (20% sex ) , βασικά αμφιβάλλω αν έχετε ανάγκη το sex περισσότερο ή την "φιλεναδίαση" ...

εμείς οι "άλλοι" είμαστε μισάνθρωποι , δεν θέλουμε σχέσεις , δεν θέλουμε δεσμεύσεις , δεν προσωποποιούμε και δεν αποκλειστικοποιούμε
την ηδονή σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ... θεωρούμε ότι όλη η απόλαυση είναι στην αλλαγή , είμαστε εθισμένοι στην απρόσωπη και στο αδέσμευτη ηδονή
δεν εξαρτάμε την ικανοποίησή μας κατ'αποκλειστικότητα απο μια γυναίκα, όπως κάνουν οι φιλενάδοι...και το κυριότερο είμαστε υπέρμαχοι της μετεκσπερματικής ελευθερίας !

αλλά πάω στοίχημα ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα απ'όσα γράφω , και  βαριέμαι να κάθομαι και ναεξηγώ
πάντως είμαι σίγουρος ότι κάποιοι καταλαβαίνουν την διαφορά της φιλεναδίασης απο τον πορνισμό
άσχετα πράγματα όσο και αν κοκορεύονται οι φιλενάδοι  :jerking:

αυτά τα ολίγα και βιαστικά

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Εγω θα το προχωρουσα να δω τι θα γινει. Αμα τη γουσταρα, σιγουρα θα επενδυα. Ρε φιλαρακι, αμα εισαι 23 τι σε μελλει? Χωσου και βλεπεις. Το μονο που μπορεις να αποκτησεις απο τη φαση θα ειναι εμπειρια.....

Αμα βγει μαπα το καρπουζι θα εισαι πιο προσεκτικος στην επομενη και αμα κατσει καλα, εχεις μια σχεση με μια 24χρονη παρθενα που θα πηδας!

Π (all rights reserved)

steveye

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Με πόρωσε ο προηγούμενος με τον όρο πορνισμό...μπράβο, και μπράβο μας

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εγω θα το προχωρουσα να δω τι θα γινει. Αμα τη γουσταρα, σιγουρα θα επενδυα. Ρε φιλαρακι, αμα εισαι 23 τι σε μελλει? Χωσου και βλεπεις. Το μονο που μπορεις να αποκτησεις απο τη φαση θα ειναι εμπειρια.....

.....και αν δεν είναι προσεκτικός, πονηρεμένος και καπάτσος, και απόγονο. :rolleyes:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Πρόσφατα έβγαλα για καφέ μια παλιά μου φίλη, την οποία είχα χρόνια να δώ και έχει εξελιχθεί σε ωραίο κορίτσι. Μιλούσαμε για σχέσεις και ενώ ξεκίνησε να μου λέει ιστορίες για ''τον πρώην της που την πλήγωσε'', την πίεσα να μου πεί περισσότερες λεπτομέρειες και τελικά φτάσαμε να παραδεχτεί οτι δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή μου, είναι άνω του μετρίου γκόμενα (κορμάρα, ωραίο πρόσωπο, προσεγμένο ντύσιμο), αλλά αρκετά κρύα στα ερωτικά και διστακτική στη συμπεριφορά. Άν της κάνω ένα κοπλιμέντο, κομπλάρει, δεν απαντά και κρύβει το πρόσωπό της. Τι να κάνω μαζί της;

Να σημειώσω οτι ώς λάτρης των ώριμων γυναικών, πάντα έμπλεκα με πεπειραμένες. Δεν είχα ποτέ εμπειρία με παρθένες. Πώς να φερθώ ρε παίδες; Με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωσή της..
Ξεκωλιασε τη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τελικά μετά από 11 σελίδες παπαριές είναι ακόμη παρθένα η τύπισσα ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom