Νέα

Παρθένα 24 χρονών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 361
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω θα το προχωρουσα να δω τι θα γινει. Αμα τη γουσταρα, σιγουρα θα επενδυα. Ρε φιλαρακι, αμα εισαι 23 τι σε μελλει? Χωσου και βλεπεις. Το μονο που μπορεις να αποκτησεις απο τη φαση θα ειναι εμπειρια.....

Αμα βγει μαπα το καρπουζι θα εισαι πιο προσεκτικος στην επομενη και αμα κατσει καλα, εχεις μια σχεση με μια 24χρονη παρθενα που θα πηδας!

Π (all rights reserved)

Eγω σου βαζω και στοιχημα οτι μεχρι να την πηδηξει θα το χει ριξει στα αντικαταθληπτικα.
Πρεπει να ειναι βλαμμενο η αλλη για να εχει φτασει 24 και να μην εχει κανει ποτε σεξ στη ζωη της
ειδικα αν ειναι εμφανισημη και βλεπεται. Βλαμμενο και στο εγγυωμαι αυτο με υπογραφη Boldemort.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μιλα ο αγαμητος ...αρα ξερει

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Eγω σου βαζω και στοιχημα οτι μεχρι να την πηδηξει θα το χει ριξει στα αντικαταθληπτικα.
Πρεπει να ειναι βλαμμενο η αλλη για να εχει φτασει 24 και να μην εχει κανει ποτε σεξ στη ζωη της
ειδικα αν ειναι εμφανισημη και βλεπεται. Βλαμμενο και στο εγγυωμαι αυτο με υπογραφη Boldemort.

:thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παλια ειχα μπλεξει και εγω με μια τετοια βεβαια της το εκοψα χωρις να τσακωθουμε κρατηθηκα ομως γιατι η τυπισσα ωρες ωρες με εκνευριζε.

ΤΗν ειχα γνωρισει σε ενα παρτυ ... σαν αγγουρι δεν χορευε (πρωτο μειον) αλλα λες παει στο διαολο μπορει να μην γουσταρει... ναι ομως για να μην γουσταρει σημαινει οτι ειναι μιζερη και κλειστη δεν ειναι απλα δεν γουσταρει δεν υπαρχει το απλα κατι παιζει απο πισω.... οποτε δικαιωθηκα μετα.

Τεσπα ξεκιναμε να μιλαμε.... τρολλαριζε και με δουλευε ... της ελεγα θα βγουμε??? ναι ναι κανονισε με τα παιδια... βρε ποια παιδια της κανω εγω το λεω σε σενα.... τιποτα δεν καταλαβαινε... και δωστου τηλεφωνα συνεχεια και μηνυματα ααα λεω δεν γινεται αυτο εσυ εχεις ορεξη. Εν τω μεταξυ να συζητησουμε τιποτα δεν ειχαμε.... δεν διαβαζε δεν ενημερωνοταν.... στα αρχιδια της ολα. Ας ηταν και ΣΥΡΙΖΑΙΑ τουλαχιστον απλα θα τρωγε το βρισιμο και τελος αμα επεμενε  :zfuck: :zfuck: ουτε αυτο.

Μια μερα λεω αμα πας εκει παρε με τηλεφωνο να ερθω και εγω λεει ναι ναι... μετα εμαθα πηγε λεω δεν με πηρες εεε λεει πηγα αργα.... τρολιές  :idiot: :idiot: γενικα το κοριτσακι φαινοταν οτι ΔΕΝ... ε μεχρι που της κανω μια τελευταια προταση για εξοδο κ μ αρχισε παλι τα ιδια κανονισε με τα παιδια και πες μου (εν τω μετυαξυ εκτος περιοχης της δεν εβγαινε .... εκει κοντα ηθελε) καλα λεω θα κανονισω και θα σε παρω ./... δεν την πηρα ποτε αι στο διαολο λεω με το καθε βλαμμενο εγω θα το φορτωθω.

υγ Φυσικα ηταν ΠΑΡΘΕΝΑ γιατι οταν την ειχα ρωτησει αν ειχε παλια σχεσεις εκανε πως ειχε δουλεια δεν απαντησε και εκανε την κινεζα (στυλακι εριναλ οταν θελει να σε αποφυγει)

πηρε πουλο. Μακρυα απο τετοιες ειναι βλαμμενες.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και μετα απο ολα αυτα συνεχισα να ειμαι  και εγω παρθενος.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
πηρε πουλο. Μακρυα απο τετοιες ειναι βλαμμενες.
κ πολυ καλα εκανες...μην δινετε αξια σε τετοιες γκαου γκομενες...
μερικες φαινονται απο χιλιομετρα...εγω ακομη κ να με ρωτησουν κατι στο δρομο,δεν τις απανταω καν...βαριεμαι... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κ πολυ καλα εκανες...μην δινετε αξια σε τετοιες γκαου γκομενες...
μερικες φαινονται απο χιλιομετρα...εγω ακομη κ να με ρωτησουν κατι στο δρομο,δεν τις απανταω καν...βαριεμαι... :grin:

Το κακο με αυτες ειναι οτι σε εκνευριζουν... με τις μαλακιες και τις τρολιές τους.
Αμα βλεπεις οτι η αλλη ξεκινα να σε νευριαζει την στέλνεις... αν την βρισκεις οκ κατσε.
ΑΛλα βλαμμενο ητανε ρε ελεος και τωρα που το θυμηθηκα νευριασα... δεν υπαρχει πιο εκνευριστικο πραγμα απο το να θελει βασιλικα εξοδα η αλλη για να κανονισουμε μια βολτα. Βολτα λεω ρε εναν καφε ...  :uglystupid:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
εγω σε αντιστοιχη εμπειρια με 26χρονη επαρχιωτισα απο Βολο,μουναρα που δεν ηθελε να γαμηθει με τιποτα ομως,ξερω  οτι ειχε γινει η καλυτερη πελατισσα του μαναβη..την ειχε φαει η μαλακια λεμε!!!τα χερακια της τα δουλευε ολα μπρος πισω,πιπες επαιρνε φοβερες αλλα πουτσα μεσα της δεν εβαζε!!!τ αγγουρια κι οι μπανανες την πληρωναν!!!!συναντηθηκαμε 1-2 την εχυσα στα μουτρα με πιπα κι εκοψα.... :P :P

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Το κακο με αυτες ειναι οτι σε εκνευριζουν... με τις μαλακιες και τις τρολιές τους.
Αμα βλεπεις οτι η αλλη ξεκινα να σε νευριαζει την στέλνεις... αν την βρισκεις οκ κατσε.
ΑΛλα βλαμμενο ητανε ρε ελεος και τωρα που το θυμηθηκα νευριασα... δεν υπαρχει πιο εκνευριστικο πραγμα απο το να θελει βασιλικα εξοδα η αλλη για να κανονισουμε μια βολτα. Βολτα λεω ρε εναν καφε ...  :uglystupid:
ρε μαν δεν βγαζεις ακρη με αυτες...εγω κατανοω τον τροπο σκεψη σου,αλλα σε αυτες ο εγκεφαλος παιζει περιεργα παιχνιδια... :idiot: :idiot:
φαντασου σαν μια επιθεση σε DOS απο Virus...τοσο κουλοβαχατα τα εχουν στο μυαλο τους...για αυτο κ οι σχεσεις με το ετερο φυλο πανε απο το κακο στο χειροτερο...αστα να πανε...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.169
Πόντοι
25.467

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Να ιδρύσετε εταιρεία πιστοποίησης προτύπων iso.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:headbang:... πάντως αν δείτε να τριανταρίζει ....χωρίς να ...... :fuck1:......η λύση είναι μια .! ........The  Tramm!  :rockon: και με υπογραφή ...παρακαλώ
:rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Παρθένα 28 ετών...δυνατό σώμα, πανίσχυρος κώλος, αδιάφορη φάτσα, αποσμητικά vs ιδρωτίλα 0-1, μπουζουκόβια και εντελώς δευτεράτζα, πεινασμένη αλλά άμπαλη, το handjob της=τρίβω τοίχο με γυαλόχαρτο
Παρθένα 26 ετών...δυνατό σώμα, εξωφρενικές βυζάρες, γλυκιά φάτσα, βρισίδια και χαστούκια, κρυφοανωμαλάρα και κρυφοελλεηνίδα αλλά προφανώς μηδέν τεχνική και γνώσεις, μηδέν διάθεση να μελετήσει και να μάθει και να βελτιωθεί
Παρθένα 29 ετών (και συνεχίζει)...εμφανισιακά, η μετριότητα η ίδια, αδύνατη και βυζάρες τη σώζουν από την κατάντια, ελληνίδα μέχρι μυελού οστών, άμπαλη, ανέραστη, ανίδεη, αντιπαθέστατη, ανέγγιχτη, ενδιαφέρον πρότζεκτ για εξευτελισμούς, απαξίωση και ουρολαγνείες μόνο

Κλπ κλπ πολλά τα παραδείγματα που ξέρω κατά καιρούς, προφανώς άργησε η 24άρα του τόπικ αλλά υπάρχουν και πολλές σε χειρότερη θέση

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ειναι που δουλευουν εμενα ολοι.... καραγκιοζης.
Ακου τι παπαριες γραφει για τις παρθενες στα 25 ...  :uglystupid:
ετσι μωρη χορευτρια κολλα σ αυτον τωρα που ζηταει φωτογραφιες απο αντρες να του δειξουν  :jerking: για τον λαιον λεω ναι  :2funny: ολα τα αμεα μαζευτηκατε  :2funny:

επειδη εσυ γαμας τη χουφτα σου πρεπει ολοι να λενε ψεματα δηλαδη?

ασε το πληκτρολογιο κακομοιρη και πηγαινε σε κανα μπουρδελο να ξελαμπικαρεις γιατι απ εξω γκομενα δε βγαζεις  ;)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πρόσφατα έβγαλα για καφέ μια παλιά μου φίλη, την οποία είχα χρόνια να δώ και έχει εξελιχθεί σε ωραίο κορίτσι. Μιλούσαμε για σχέσεις και ενώ ξεκίνησε να μου λέει ιστορίες για ''τον πρώην της που την πλήγωσε'', την πίεσα να μου πεί περισσότερες λεπτομέρειες και τελικά φτάσαμε να παραδεχτεί οτι δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή μου, είναι άνω του μετρίου γκόμενα (κορμάρα, ωραίο πρόσωπο, προσεγμένο ντύσιμο), αλλά αρκετά κρύα στα ερωτικά και διστακτική στη συμπεριφορά. Άν της κάνω ένα κοπλιμέντο, κομπλάρει, δεν απαντά και κρύβει το πρόσωπό της. Τι να κάνω μαζί της;

Να σημειώσω οτι ώς λάτρης των ώριμων γυναικών, πάντα έμπλεκα με πεπειραμένες. Δεν είχα ποτέ εμπειρία με παρθένες. Πώς να φερθώ ρε παίδες; Με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωσή της..

Με τέτοιες γυναίκες απλά χάνεις το χρόνο σου φίλος...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Παρθένα 28 ετών...δυνατό σώμα, πανίσχυρος κώλος, αδιάφορη φάτσα, αποσμητικά vs ιδρωτίλα 0-1, μπουζουκόβια και εντελώς δευτεράτζα, πεινασμένη αλλά άμπαλη, το handjob της=τρίβω τοίχο με γυαλόχαρτο
Παρθένα 26 ετών...δυνατό σώμα, εξωφρενικές βυζάρες, γλυκιά φάτσα, βρισίδια και χαστούκια, κρυφοανωμαλάρα και κρυφοελλεηνίδα αλλά προφανώς μηδέν τεχνική και γνώσεις, μηδέν διάθεση να μελετήσει και να μάθει και να βελτιωθεί
Παρθένα 29 ετών (και συνεχίζει)...εμφανισιακά, η μετριότητα η ίδια, αδύνατη και βυζάρες τη σώζουν από την κατάντια, ελληνίδα μέχρι μυελού οστών, άμπαλη, ανέραστη, ανίδεη, αντιπαθέστατη, ανέγγιχτη, ενδιαφέρον πρότζεκτ για εξευτελισμούς, απαξίωση και ουρολαγνείες μόνο

Κλπ κλπ πολλά τα παραδείγματα που ξέρω κατά καιρούς, προφανώς άργησε η 24άρα του τόπικ αλλά υπάρχουν και πολλές σε χειρότερη θέση
ξεροχυνω με την περιγραφη... :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι μωρη χορευτρια κολλα σ αυτον τωρα που ζηταει φωτογραφιες απο αντρες να του δειξουν  :jerking: για τον λαιον λεω ναι  :2funny: ολα τα αμεα μαζευτηκατε  :2funny:

επειδη εσυ γαμας τη χουφτα σου πρεπει ολοι να λενε ψεματα δηλαδη?

ασε το πληκτρολογιο κακομοιρη και πηγαινε σε κανα μπουρδελο να ξελαμπικαρεις γιατι απ εξω γκομενα δε βγαζεις  ;)

Nαι , ναι... αλλος τσούχτηκε ομως που τον αφήσανε χωρις σώβρακο οχι εγω και ο ΛΙΟΝ7
τραβα πες αυτες τις ππαριες και εξω να δεις γελιο.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Nαι , ναι... αλλος τσούχτηκε ομως που τον αφήσανε χωρις σώβρακο οχι εμεις...
καταλαβες μπαλωμένε? που ειμαι εγω ο αμπαλος... τραβα πες αυτα τις ππαριες και εξω να δεις γελιο.
τι λες ρε στοκε ,καταλαβαινεις τι γραφεις? καλα σε λενε μαλακα ολοι εδω,δικιο εχουν  :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
δεν απανταει ο βλακας,ψαχνει να καταλαβει τι εγινε  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories