zatoichi3
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Με τον μπόλντη τραβιόταν??
+1
Με τον μπόλντη τραβιόταν??
ακριβώς ;)Ενταξει, αυτο ειναι δυσκολο.
Να σου κατσει στο πρωτο ραντεβου.
Μου εχει τυχει ομως και πραγματικα το ευχαριστηθηκαμε.
Γενικα την γκομενα την κοβεις.
Αμα ειναι ντομπρα θα σου κατσει με τη μια.
Αμα ειναι μαλακισμενη, θα σου ψησει το ψαρι στα χειλη.
dead or alive ?
Πρόσφατα έβγαλα για καφέ μια παλιά μου φίλη, την οποία είχα χρόνια να δώ και έχει εξελιχθεί σε ωραίο κορίτσι. Μιλούσαμε για σχέσεις και ενώ ξεκίνησε να μου λέει ιστορίες για ''τον πρώην της που την πλήγωσε'', την πίεσα να μου πεί περισσότερες λεπτομέρειες και τελικά φτάσαμε να παραδεχτεί οτι δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή μου, είναι άνω του μετρίου γκόμενα (κορμάρα, ωραίο πρόσωπο, προσεγμένο ντύσιμο), αλλά αρκετά κρύα στα ερωτικά και διστακτική στη συμπεριφορά. Άν της κάνω ένα κοπλιμέντο, κομπλάρει, δεν απαντά και κρύβει το πρόσωπό της. Τι να κάνω μαζί της;
Να σημειώσω οτι ώς λάτρης των ώριμων γυναικών, πάντα έμπλεκα με πεπειραμένες. Δεν είχα ποτέ εμπειρία με παρθένες. Πώς να φερθώ ρε παίδες; Με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωσή της..
Αμα κανει σεξ αμεσα γιατι να εξαφανιστεις αμεσοτερα?κατά πόσο είναι εύκολο να συναινέσει μια καθημερινή γυναίκα στο να κάνει sex άμεσα και να εξαφανιστείς
μετά αμεσότερα ?
σπάνιο , αλλά αν υπάρχει ειλικρίνεια και απ'τις δύο πλευρές μπορεί να προκύψει
Πρόσφατα έβγαλα για καφέ μια παλιά μου φίλη, την οποία είχα χρόνια να δώ και έχει εξελιχθεί σε ωραίο κορίτσι. Μιλούσαμε για σχέσεις και ενώ ξεκίνησε να μου λέει ιστορίες για ''τον πρώην της που την πλήγωσε'', την πίεσα να μου πεί περισσότερες λεπτομέρειες και τελικά φτάσαμε να παραδεχτεί οτι δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή μου, είναι άνω του μετρίου γκόμενα (κορμάρα, ωραίο πρόσωπο, προσεγμένο ντύσιμο), αλλά αρκετά κρύα στα ερωτικά και διστακτική στη συμπεριφορά. Άν της κάνω ένα κοπλιμέντο, κομπλάρει, δεν απαντά και κρύβει το πρόσωπό της. Τι να κάνω μαζί της;
Να σημειώσω οτι ώς λάτρης των ώριμων γυναικών, πάντα έμπλεκα με πεπειραμένες. Δεν είχα ποτέ εμπειρία με παρθένες. Πώς να φερθώ ρε παίδες; Με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωσή της..
γι'αυτό λέγαμε τις προάλλες ότι το sex είναι το 20% της σχέσης
στην προκειμένη περίπτωση ήταν 0% ...
Τυπε εχωντας δει τι γυναικες σου αρεσουν,το ανω του μετριου για εσενα πρεπει να ειναι καπως ετσι
Αυτο εξηγει και την παρθενια στα 24 αλλα και το κομπλαρισμα και κρυψιμο προσωπου,καθως δεν θα τα εχει συνηθισει.
Δεν αξιζει το κοπο τυπε... γκομενα που εχει μεινει παρθενα μεχρι τα 24 της
δειχνει πολλα κομπλεξ. Θα σου βγαλει τη πιστη αυτη στο τελος δεν θα κανεις τιποτα γιατι να μην βρεις ενα πιο σωστο κοριτσακι? καλυτερα ψαξε να βρεις κατι τετοιο
παντρευτηκες;;Παρθενα ετων 24? μηπως εννοεις την βιολετα?
και αυτη 6 χρονια εκανε απο τα 18 να παρει ενα πτυχιο και ενα μεταπτυχιακο
δεν θα το εδινε τοσο ευκολα....
πετα της τα στα μουτραΠρόσφατα έβγαλα για καφέ μια παλιά μου φίλη, την οποία είχα χρόνια να δώ και έχει εξελιχθεί σε ωραίο κορίτσι. Μιλούσαμε για σχέσεις και ενώ ξεκίνησε να μου λέει ιστορίες για ''τον πρώην της που την πλήγωσε'', την πίεσα να μου πεί περισσότερες λεπτομέρειες και τελικά φτάσαμε να παραδεχτεί οτι δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή μου, είναι άνω του μετρίου γκόμενα (κορμάρα, ωραίο πρόσωπο, προσεγμένο ντύσιμο), αλλά αρκετά κρύα στα ερωτικά και διστακτική στη συμπεριφορά. Άν της κάνω ένα κοπλιμέντο, κομπλάρει, δεν απαντά και κρύβει το πρόσωπό της. Τι να κάνω μαζί της;
πετα της τα στα μουτρα
Είναι όμορφη, έξυπνη και καλό κορίτσι. Το οτι είναι παρθένα, δεν σημαίνει οτι είναι σκουπίδι σαν άτομο. Μάλλον υπερβολικά συνεσταλμένη. Δεν είναι κακό- ίσως είναι γοητευτικό όλο αυτό, για μένα.
Είναι όμορφη, έξυπνη και καλό κορίτσι. Το οτι είναι παρθένα, δεν σημαίνει οτι είναι σκουπίδι σαν άτομο. Μάλλον υπερβολικά συνεσταλμένη. Δεν είναι κακό- ίσως είναι γοητευτικό όλο αυτό, για μένα.
Αν σε έλκει συνέχισε. Αλλά δεδομένης της προϊστορίας της μπορεί σε 2-3 χρόνια ο επόμενος να αναρωτιέται τι έκανε ο προηγούμενος (εσύ) τόσο καιρό και η τύπισσα είναι ακόμα παρθένα!
Ετσι. Τα δειγματα δεν κανουν ποτε λαθος. Για να ειναι αυτη παρθενα κατι σημαινει .... οι αλλοι δεν ηταν μαλακες.
Ετσι. Τα δειγματα δεν κανουν ποτε λαθος. Για να ειναι αυτη παρθενα κατι σημαινει .... οι αλλοι δεν ηταν μαλακες.
Πόσες έχεις αφήσει παρθένες;
Καμποσες.
Δεν ειχα υπομονη.