Νέα

Παρθένα 24 χρονών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 361
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ενταξει, αυτο ειναι δυσκολο.
Να σου κατσει στο πρωτο ραντεβου.
Μου εχει τυχει ομως και πραγματικα το ευχαριστηθηκαμε.
Γενικα την γκομενα την κοβεις.
Αμα ειναι ντομπρα θα σου κατσει με τη μια.
Αμα ειναι μαλακισμενη, θα σου ψησει το ψαρι στα χειλη.
ακριβώς  ;)
αυτό είναι εξάλλου και το θέμα που συζητούσαμε στο άλλο thread (σχέσεις & πουτάνες)
κατά πόσο είναι εύκολο να συναινέσει μια καθημερινή γυναίκα στο να κάνει sex άμεσα και να εξαφανιστείς
μετά αμεσότερα
?

σπάνιο , αλλά αν υπάρχει ειλικρίνεια και απ'τις δύο πλευρές μπορεί να προκύψει

γενικά πιστεύω ότι όλα είναι θέμα ευφλεκτότητας του άντρα και δεκτικότητας της γυναίκας

αν είσαι "ευφλεκτος " δεν μπορείς να την περιμένεις πολύ (ούτε "πρίν" ούτε "μετά" )
αν είσαι πιο "βραδυφλεγής" δεν έχεις πρόβλημα , αντέχεις
την καθυστερημένη επιβράβευση (delayed gratification) ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πρόσφατα έβγαλα για καφέ μια παλιά μου φίλη, την οποία είχα χρόνια να δώ και έχει εξελιχθεί σε ωραίο κορίτσι. Μιλούσαμε για σχέσεις και ενώ ξεκίνησε να μου λέει ιστορίες για ''τον πρώην της που την πλήγωσε'', την πίεσα να μου πεί περισσότερες λεπτομέρειες και τελικά φτάσαμε να παραδεχτεί οτι δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή μου, είναι άνω του μετρίου γκόμενα (κορμάρα, ωραίο πρόσωπο, προσεγμένο ντύσιμο), αλλά αρκετά κρύα στα ερωτικά και διστακτική στη συμπεριφορά. Άν της κάνω ένα κοπλιμέντο, κομπλάρει, δεν απαντά και κρύβει το πρόσωπό της. Τι να κάνω μαζί της;

Να σημειώσω οτι ώς λάτρης των ώριμων γυναικών, πάντα έμπλεκα με πεπειραμένες. Δεν είχα ποτέ εμπειρία με παρθένες. Πώς να φερθώ ρε παίδες; Με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωσή της..

Παρθενα ετων 24? μηπως εννοεις την βιολετα?
και αυτη 6 χρονια εκανε απο τα 18 να παρει ενα πτυχιο και ενα μεταπτυχιακο
δεν θα το εδινε τοσο ευκολα....

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
κατά πόσο είναι εύκολο να συναινέσει μια καθημερινή γυναίκα στο να κάνει sex άμεσα και να εξαφανιστείς
μετά αμεσότερα
?

σπάνιο , αλλά αν υπάρχει ειλικρίνεια και απ'τις δύο πλευρές μπορεί να προκύψει
Αμα κανει σεξ αμεσα γιατι να εξαφανιστεις αμεσοτερα?
Μπορει να εχετε ελευθερη σχεση και να βρισκεστε οποτε εχετε αναγκη για σεξ.
Γιατι οχι και για βολτες? Τετοια γκομενακια ειναι ξηγημενα.
Θελω να πω οτι μια τετοιου ειδους σχεση ειναι μεσα στα ορια του ανεκτου.
Χωρις να καταπιεζεται κανενας.

Titan

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Πρόσφατα έβγαλα για καφέ μια παλιά μου φίλη, την οποία είχα χρόνια να δώ και έχει εξελιχθεί σε ωραίο κορίτσι. Μιλούσαμε για σχέσεις και ενώ ξεκίνησε να μου λέει ιστορίες για ''τον πρώην της που την πλήγωσε'', την πίεσα να μου πεί περισσότερες λεπτομέρειες και τελικά φτάσαμε να παραδεχτεί οτι δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή μου, είναι άνω του μετρίου γκόμενα (κορμάρα, ωραίο πρόσωπο, προσεγμένο ντύσιμο), αλλά αρκετά κρύα στα ερωτικά και διστακτική στη συμπεριφορά. Άν της κάνω ένα κοπλιμέντο, κομπλάρει, δεν απαντά και κρύβει το πρόσωπό της. Τι να κάνω μαζί της;

Να σημειώσω οτι ώς λάτρης των ώριμων γυναικών, πάντα έμπλεκα με πεπειραμένες. Δεν είχα ποτέ εμπειρία με παρθένες. Πώς να φερθώ ρε παίδες; Με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωσή της..

Δωσ' της μια ευκαιρία.

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
γι'αυτό λέγαμε τις προάλλες ότι το sex είναι το 20% της σχέσης
στην προκειμένη περίπτωση ήταν 0% ...

Κατ αρχας δωσε στο λαο να καταλαβει τι θες ακριβως. Να τη βοηθησεις να ξεπερασει τα κομπλεξ της σαν σεξουαλικη οντοτητα; Να βοηθησεις τον πουτσο σου να ξεπερασει τις αμυνες της; Ή να της "θυμησεις" οτι υπαρχουν και οι αγαπουληδες που δεν ζηταν μουνι, και ο,τι κατσει γαμησεις δε γαμησεις; Κατατοπισε μας για να ξερουμε που στοχευουμε.

Κατα δευτερον, ΜΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! Γνωριζουμε γυναικες γιατι θελουμε να γαμησουμε. Ξεκιναμε φιλιες, κερναμε, προσφερουμε, δουλευοντας στην πιθανοτητα να ανοιξει η καθε μια τα μπουτια της. Κανεις δεν ειπε σ αυτη τη ζωη "Μ αρεσει το χιουμορ της. Αν παει να μου δωσει μουνι θα τη σταματησω για να μου πει ανεκδοτα καλυτερα". Οπως κανεις επισης δεν χωρισε γκομενα γιατι ηταν ηλιθια ενω του κανε καλο κρεβατι. Τουναντιον, το καλο (και ενιωτε τσαμπα) γαμησι κραταει τη σχεση, τουλαχιστον μεχρι να μπει κανεις στη φυλακη της "οικογενειας με παιδια". ΑΡΑ ΟΧΙ! Το sex δεν ειναι μονο 20% της σχεσης. Ειναι το 80%. Απ εκει ξεκιναει, εκει μενει και απο κει τελειωνει. Η αγαπη ειναι συμπληρωμα που δημιουργητε με τον χρονο και αυτο ΑΝ η αλλη ξερει πως να γινεται και να παραμενει συμπαθης.

Αυτες τις μαλακιες λετε στις γκομενες, με φοβο μη δε γαμησετε, και δεν χαλατε μονο την πιατσα για τους αλλους αλλα ποτιζετε τις γκομενες με ονειρα βγαλμενα απ την Disney και καταληγουν απελπισμενες στα 30 τους. Μετα γυρναει και το μπουμερανγκ και λετε και οτι η μαλακο η μανα της φταιει που την εμαθε ετσι... Παπαρες!

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Τυπε εχωντας δει τι γυναικες σου αρεσουν,το ανω του μετριου για εσενα πρεπει να ειναι καπως ετσι
fat-and-ugly-girl_43543.jpg

Αυτο εξηγει και την παρθενια στα 24 αλλα και το κομπλαρισμα και κρυψιμο προσωπου,καθως δεν θα τα εχει συνηθισει.

Δεν ανέφερα πουθενά οτι είναι μπάζο. Ανασφαλής είναι- είναι διαφορετικό. Είναι σεμνή, καλό κορίτσι, πώς αλλιώς να το πω;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν αξιζει το κοπο τυπε... γκομενα που εχει μεινει παρθενα μεχρι τα 24 της
δειχνει πολλα κομπλεξ. Θα σου βγαλει τη πιστη αυτη στο τελος δεν θα κανεις τιποτα γιατι να μην βρεις ενα πιο σωστο κοριτσακι? καλυτερα ψαξε να βρεις κατι τετοιο

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Δεν αξιζει το κοπο τυπε... γκομενα που εχει μεινει παρθενα μεχρι τα 24 της
δειχνει πολλα κομπλεξ. Θα σου βγαλει τη πιστη αυτη στο τελος δεν θα κανεις τιποτα γιατι να μην βρεις ενα πιο σωστο κοριτσακι? καλυτερα ψαξε να βρεις κατι τετοιο

Είναι όμορφη, έξυπνη και καλό κορίτσι. Το οτι είναι παρθένα, δεν σημαίνει οτι είναι σκουπίδι σαν άτομο. Μάλλον υπερβολικά συνεσταλμένη. Δεν είναι κακό- ίσως είναι γοητευτικό όλο αυτό, για μένα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

πετα της τα στα μουτρα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είναι όμορφη, έξυπνη και καλό κορίτσι. Το οτι είναι παρθένα, δεν σημαίνει οτι είναι σκουπίδι σαν άτομο. Μάλλον υπερβολικά συνεσταλμένη. Δεν είναι κακό- ίσως είναι γοητευτικό όλο αυτό, για μένα.

Ε τι να σου πω αμα εχεις υπομονη προχωρα.

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1

Αν σε έλκει συνέχισε. Αλλά δεδομένης της προϊστορίας της μπορεί σε 2-3 χρόνια ο επόμενος να αναρωτιέται τι έκανε ο προηγούμενος (εσύ) τόσο καιρό και η τύπισσα είναι ακόμα παρθένα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν σε έλκει συνέχισε. Αλλά δεδομένης της προϊστορίας της μπορεί σε 2-3 χρόνια ο επόμενος να αναρωτιέται τι έκανε ο προηγούμενος (εσύ) τόσο καιρό και η τύπισσα είναι ακόμα παρθένα!

Ετσι. Τα δειγματα δεν κανουν ποτε λαθος. Για να ειναι αυτη παρθενα κατι σημαινει .... οι αλλοι δεν ηταν μαλακες.

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Ετσι. Τα δειγματα δεν κανουν ποτε λαθος. Για να ειναι αυτη παρθενα κατι σημαινει .... οι αλλοι δεν ηταν μαλακες.

Δυσοίωνα μου τα λέτε. Βέβαια, δεν ξέρω αν όντως υπήρξαν άλλοι και μέχρι πού έφτασε μαζί τους..

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Αστρονομικός αριθμός ε;

Δεν ειχα υπομονη.

Αυτές έφταιγαν. Μην το σκέφτεσαι. Είναι όπως το είπες πριν. Για να είναι αυτή παρθένα σημαίνει πως δεν είναι νορμάλ. Όχι ότι είσαι εσύ μαλάκας.

Κατά τη γνώμη μου έπεσες σε γυναίκες που είχαν έλλειψη κοινωνικοποίησης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom