Νέα

Παρθένα 24 χρονών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 361
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Η γυναίκα όμως έχει το πλεονέκτημα ότι λίγο να προκαλέσει και να κουνήσει την ουρά της, θα βρει μάλλον σίγουρα γκόμενο(άλλο αν κάποιες διστάζουν...).Ενώ ο άντρας,πρέπει να φάει πρώτα 5,10 χιλόπιτες για να του κάτσει μια...

H βασική διαφορά στα δυο φύλα είναι ότι κατά μέσο όρο η γυναίκα βρίσκει ευκολότερα εραστή παρά σύζυγο ενώ ο άντρας το αντίθετο. Οι γυναίκες διστάζουν γιατί ακόμα και στην "απελευθερωμένη" εποχή μας ένα κοντέρ με "πολύ" παρελθόν μετράει αρνητικά στο να τις επιλέξουν ως συζύγους.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πάντως για να καθόμαστε μιάμιση η ώρα εδώ να γράφουμε τέτοιες μαλακιές,πρέπει να είμαστε πολύ βαρεμμένοι όλοι !! :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε τι ειμαστε νορμαλ ειμαστε?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
η μεγαλύτερη διαφορά φίλε μου είναι όταν μένει έγκυος η άλλη και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της.

ενώ ο άντρας μπορεί να ξενοπηδάει χαλαρά εκείνη την περίοδο....η γυναίκα 9 μήνες άντε βαριά βαριά να της ρίξεις κανένα τόπι

Κοινωνικά μιλάω, ρε τρελιάρη. Όχι βιολογικά.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
και εμείς πάει στο διάολο είμαστε ψωλαράδες. το κοντοπούτανο η violetta είναι η άκυρη .

είναι σαν αυτά τα bukkake στο youjizz με 500 ψώλες και ενα πουτανάκι στην μέση να τα καταπίνει όλα

Μη βρίζετε τις κοπέλες που μπαίνουν εδώ ρε μαλάκες,γιατί στο τέλος δεν θα ξαναμπεί καμία...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μη βρίζετε τις κοπέλες που μπαίνουν εδώ ρε μαλάκες,γιατί στο τέλος δεν θα ξαναμπεί καμία...
Ναι ενω αμα δεν τις βρισουμε εμεις.... θα κατσουν νομιζεις απο τα πμ που τρωνε με τον καθε ανωμαλο αγαμητο βαζω στοιχημα μερικοι θα βγαζουν τις πουτσες τους και θα τις στελνουν... ασε ρε τωρα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
άραξε runar. αυτή είναι ειδική περίπτωση. αν δεις το άλλο το thread το τι καντήλια της έχει κατεβάσει ο boldemort xaxaxaaxxa δεν λέγεται

και το ξεκολάκι δεν νιώθει μια !

Kαι μια άλλη κοπελίτσα μου είπε ότι την έχουν βρίσει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Kαι μια άλλη κοπελίτσα μου είπε ότι την έχουν βρίσει.

Ε δεν μπορει κατι θα εκανε και αυτη... εγω πχ τον βιολετο τσιγκολελετο τον βριζω τωρα επει9δη με εβρισε στην αρχη ενω ημουν ευγενικος  :2funny: :2funny: :2funny:

κανω σπασιμο τωρα ξες

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
runar δεν θέλω να σου πληγώσω τα συναισθήματα αλλά όλες εδώ μέσα είναι τραβέλια και

παλιοπορνίδια της τελευταίας στιγμής !

Δεν είναι όλες τραβέλια και πούστηδες ρε,είναι και κανονικές γυναίκες...άσε να μπαίνει και καμία εδώ να μιλάμε και να τις ρωτάμε τίποτα σεξουαλικής φύσης θέματα...

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
runar δεν θέλω να σου πληγώσω τα συναισθήματα αλλά όλες εδώ μέσα είναι τραβέλια και

παλιοπορνίδια της τελευταίας στιγμής !

Μα τι ευγενικός, ακομπλεξάριστος πανω απόλα άντρας  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom