violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Eσύ καλή μου θα ντρεπόσουν να το πεις στους γονείς σου,αν γινόσουν πορνοστάρ ?
υπάρχει καμμια που θα το έλεγε με άνεση?
Eσύ καλή μου θα ντρεπόσουν να το πεις στους γονείς σου,αν γινόσουν πορνοστάρ ?
Η γυναίκα όμως έχει το πλεονέκτημα ότι λίγο να προκαλέσει και να κουνήσει την ουρά της, θα βρει μάλλον σίγουρα γκόμενο(άλλο αν κάποιες διστάζουν...).Ενώ ο άντρας,πρέπει να φάει πρώτα 5,10 χιλόπιτες για να του κάτσει μια...
τυπε δεν κανει για πορνοσταρ ειναι χοντρη και ασχημη,αυτο το ξεχασεςEσύ καλή μου θα ντρεπόσουν να το πεις στους γονείς σου,αν γινόσουν πορνοστάρ ?
τυπε δεν κανει για πορνοσταρ ειναι χοντρη και ασχημη,αυτο το ξεχασες
ε σύμφωνα με τα λεγόμενα του boldemort εσύ θα το έλεγες άνετα γιατί είσαι high-class πορνίδιο !
υπάρχει καμμια που θα το έλεγε με άνεση?
ε σύμφωνα με τα λεγόμενα του boldemort εσύ θα το έλεγες άνετα γιατί είσαι high-class πορνίδιο !
και κοντή και ανέραστη
καλωστηνε την περδικα
Τι, έχετε γνωριστεί κιόλας ?
εχεις αντιληψη, σε χαιρομαιΕ τι ειμαστε νορμαλ ειμαστε?
η μεγαλύτερη διαφορά φίλε μου είναι όταν μένει έγκυος η άλλη και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της.
ενώ ο άντρας μπορεί να ξενοπηδάει χαλαρά εκείνη την περίοδο....η γυναίκα 9 μήνες άντε βαριά βαριά να της ρίξεις κανένα τόπι
και εμείς πάει στο διάολο είμαστε ψωλαράδες. το κοντοπούτανο η violetta είναι η άκυρη .
είναι σαν αυτά τα bukkake στο youjizz με 500 ψώλες και ενα πουτανάκι στην μέση να τα καταπίνει όλα
Ναι ενω αμα δεν τις βρισουμε εμεις.... θα κατσουν νομιζεις απο τα πμ που τρωνε με τον καθε ανωμαλο αγαμητο βαζω στοιχημα μερικοι θα βγαζουν τις πουτσες τους και θα τις στελνουν... ασε ρε τωραΜη βρίζετε τις κοπέλες που μπαίνουν εδώ ρε μαλάκες,γιατί στο τέλος δεν θα ξαναμπεί καμία...
άραξε runar. αυτή είναι ειδική περίπτωση. αν δεις το άλλο το thread το τι καντήλια της έχει κατεβάσει ο boldemort xaxaxaaxxa δεν λέγεται
και το ξεκολάκι δεν νιώθει μια !
Kαι μια άλλη κοπελίτσα μου είπε ότι την έχουν βρίσει.
runar δεν θέλω να σου πληγώσω τα συναισθήματα αλλά όλες εδώ μέσα είναι τραβέλια και
παλιοπορνίδια της τελευταίας στιγμής !
runar δεν θέλω να σου πληγώσω τα συναισθήματα αλλά όλες εδώ μέσα είναι τραβέλια και
παλιοπορνίδια της τελευταίας στιγμής !