You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρανομίες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Εχετε κανει ποτε κατι παρανομο?
Τι ηταν αυτο?
Θρεντ για παρανομους,εραστες και παρανομους εραστες...
Γεια σου ρε iblis παράνομε.
Επισκέπτης
Παρανομία;
Κάτι όρια ταχύτητας έχω ξεφτυλίσει ...
Το τούμπανο πλέον το βγάζω έξω σπάνια.
Ωραίο θέμα, και επ' ευκαιρία μου έρχονται κάποιες αναμνήσεις..... Μία μεγάλη παρανομία μου νομίζω ότι ήταν η εξής:
Πριν κάμποσα χρόνια, μέσω ενός chat γνώρισα μία παντρεμένη από τη Μύκονο. Ούτε φωτογραφία δεν ανταλλάξαμε, και παίρνω το πλοίο να πάω να τη συναντήσω....Και μάλιστα πάω για πρώτη φορά στη Μύκονο, χωρίς να έχω ξαναπάει ποτέ μου. Είχα κλείσει ένα ξενοδοχείο, μικρή η κοινωνία εκεί πέρα, δε θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε πουθενά, μη μας δει κανένα αδιάκριτο μάτι. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε ιδωθεί καθόλου.... Αφού πήγα, κάποια στιγμή έρχεται να με βρει στο ξενοδοχείο, κατεβαίνω να την δω κάτω στο δρόμο, φόραγε κάτι μαύρα γυαλιά και κοίταγε γύρω της να μην τη δει κανένας γνωστός. Δεν είχε και μεγάλη σχέση με την περιγραφή που μου είχε κάνει,όπου σχεδόν μου παρουσίασε τον εαυτό της ως γυναικάρα, μέτρια ήταν, αλλά λέω μια που έκανα ολόκληρο ταξίδι ας τη δοκιμάσω τουλάχιστον..... Ανεβήκαμε πάνω στο δωμάτιο, ευτυχώς δεν υπήρχε άτομο στη ρεσεψιόν, ήταν και περίοδος μη τουριστική, μιλήσαμε κανένα δεκάλεπτο λίγο να γνωριστούμε, και μετά το δεκάλεπτο είχαμε πέσει στο κρεβάτι, όπου έγινε το έλα να δεις..... Η όχι και τόσο καλή εμφάνισή της ισοσκελιζόταν με την απόδοσή της, και έδειχνε και γυναίκα στερημένη από το σεξ, νιώθοντας απόλυτα αυτό που έκανε..... Αφού πήρε το κρεβάτι φωτιά για πολλή ώρα, έπρεπε να φύγει, γιατί είπαμε ότι ήταν παντρεμένη. Το επόμενο πρωί, ήρθε πάλι στο ξενοδοχείο, μπήκε μέσα με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και επαναλήφθηκε η ''μάχη'' του προηγούμενου απογεύματος.... Το ίδιο απόγευμα έφυγα από τη Μύκονο. Νιώθω πολύ τυχερός που όλα έγιναν μια χαρά και δεν συνέβη καμία στραβή εκεί κάτω.....Δε νομίζω όμως ότι θα έκανα πάλι κάτι αντίστοιχο....
Πριν κάμποσα χρόνια, μέσω ενός chat γνώρισα μία παντρεμένη από τη Μύκονο. Ούτε φωτογραφία δεν ανταλλάξαμε, και παίρνω το πλοίο να πάω να τη συναντήσω....Και μάλιστα πάω για πρώτη φορά στη Μύκονο, χωρίς να έχω ξαναπάει ποτέ μου. Είχα κλείσει ένα ξενοδοχείο, μικρή η κοινωνία εκεί πέρα, δε θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε πουθενά, μη μας δει κανένα αδιάκριτο μάτι. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε ιδωθεί καθόλου.... Αφού πήγα, κάποια στιγμή έρχεται να με βρει στο ξενοδοχείο, κατεβαίνω να την δω κάτω στο δρόμο, φόραγε κάτι μαύρα γυαλιά και κοίταγε γύρω της να μην τη δει κανένας γνωστός. Δεν είχε και μεγάλη σχέση με την περιγραφή που μου είχε κάνει,όπου σχεδόν μου παρουσίασε τον εαυτό της ως γυναικάρα, μέτρια ήταν, αλλά λέω μια που έκανα ολόκληρο ταξίδι ας τη δοκιμάσω τουλάχιστον..... Ανεβήκαμε πάνω στο δωμάτιο, ευτυχώς δεν υπήρχε άτομο στη ρεσεψιόν, ήταν και περίοδος μη τουριστική, μιλήσαμε κανένα δεκάλεπτο λίγο να γνωριστούμε, και μετά το δεκάλεπτο είχαμε πέσει στο κρεβάτι, όπου έγινε το έλα να δεις..... Η όχι και τόσο καλή εμφάνισή της ισοσκελιζόταν με την απόδοσή της, και έδειχνε και γυναίκα στερημένη από το σεξ, νιώθοντας απόλυτα αυτό που έκανε..... Αφού πήρε το κρεβάτι φωτιά για πολλή ώρα, έπρεπε να φύγει, γιατί είπαμε ότι ήταν παντρεμένη. Το επόμενο πρωί, ήρθε πάλι στο ξενοδοχείο, μπήκε μέσα με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και επαναλήφθηκε η ''μάχη'' του προηγούμενου απογεύματος.... Το ίδιο απόγευμα έφυγα από τη Μύκονο. Νιώθω πολύ τυχερός που όλα έγιναν μια χαρά και δεν συνέβη καμία στραβή εκεί κάτω.....Δε νομίζω όμως ότι θα έκανα πάλι κάτι αντίστοιχο....
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Δεν μπορουσα να αντισταθω!Για τι και ποσο τουμπανο μιλαμε?Παρανομία;
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Αυτα μας μενουν να τα θυμομαστε παντα!Ωραίο θέμα, και επ' ευκαιρία μου έρχονται κάποιες αναμνήσεις..... Μία μεγάλη παρανομία μου νομίζω ότι ήταν η εξής:
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Εχω κανει και γω κατι παρομοιο
επισης υπηρξα κλεφτρονι και [size=16pt]τζενλτεμαν[/size].....χαχαχαχαχαχα
εγώ πάντα την είχα την υποψία...
Επισκέπτης
Για τι και ποσο τουμπανο μιλαμε?
Μηχανικά τούμπανο.Από εμφάνιση είναι χρέπι.Γκόλφ 3 , vr6 bi-turbo.Εννοείται εντόσθια,εγκέφαλος, κιβώτιο,φρενα είναι όλα άφτερ-μάρκετ.
Το όριο απώλειας ... διπλώματος , του ρίχνει άλλα τόσα και βάλε και μάλιστα σύντομα, όχι σαν κάτι άλλα "εργαλεία" που για να τελικιάσουν πρέπει να φτάσουν θεσσαλονίκη (από αθήνα).
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εγώ πάντα την είχα την υποψία...
χαχαχαχαχαχαχαχα α στα διαλα βρε
Επισκέπτης
Μία μεγάλη παρανομία μου νομίζω ότι ήταν η εξής:
Πριν κάμποσα χρόνια, μέσω ενός chat γνώρισα μία παντρεμένη από τη Μύκονο.
Με το μπαρδόν, αλλά απ'όσο ξέρω , τη μοιχία την αποποινικοποίησε ο Σιδερένιος , στα '80s.Οπότε το ξενοπήδημα δεν είναι παράνομο.
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ναι! από τότε με τον ερεθισμό του προστάτη...χαχαχαχαχαχαχαχα α στα διαλα βρε
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ναι! από τότε με τον ερεθισμό του προστάτη...
μα ειναι γεγονος.......(ο ερεθισμος του προστατη)
Με το μπαρδόν επίσης, η μοιχεία ναι μεν δεν συνιστά αδίκημα, πλην όμως συνιστά μαχητό τεκμήριο κλονισμού του εγγάμου βίου, ο οποίος κλονισμός του εγγάμου βίου συνιστά και λόγο διαζυγίου..... Διότι οι σύζυγοι υποχρεούνται εις έγγαμον βίον... Επομένως, υπάρχει παραβίαση της υποχρέωσής τους, και άρα εν ευρεία εννοία είναι παρανομία, ασχέτως του ότι δεν συνιστά ποινικό αδίκημα.....Με το μπαρδόν, αλλά απ'όσο ξέρω , τη μοιχία την αποποινικοποίησε ο Σιδερένιος , στα '80s.Οπότε το ξενοπήδημα δεν είναι παράνομο.
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ένας "ευκωλόπιστος" μπορεί να σου το βεβαιώσει...μα ειναι γεγονος.......(ο ερεθισμος του προστατη)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Δε σε πιανω!Ποσα βγαζεις πες μου και τι πραγματα φορας.Μηχανικά τούμπανο.Από εμφάνιση είναι χρέπι.Γκόλφ 3 , vr6 bi-turbo.Εννοείται εντόσθια,εγκέφαλος, κιβώτιο,φρενα είναι όλα άφτερ-μάρκετ.
Το όριο απώλειας ... διπλώματος , του ρίχνει άλλα τόσα και βάλε και μάλιστα σύντομα, όχι σαν κάτι άλλα "εργαλεία" που για να τελικιάσουν πρέπει να φτάσουν θεσσαλονίκη (από αθήνα).
πολυ σωστα!!!
ουτως ή αλλως διορθωθηκε το ποστ τιτλου για να μην υπαρξουν αλλες παρανοησεις...
ουτως ή αλλως διορθωθηκε το ποστ τιτλου για να μην υπαρξουν αλλες παρανοησεις...
Με το μπαρδόν επίσης, η μοιχεία ναι μεν δεν συνιστά αδίκημα, πλην όμως συνιστά μαχητό τεκμήριο κλονισμού του εγγάμου βίου, ο οποίος κλονισμός του εγγάμου βίου συνιστά και λόγο διαζυγίου..... Διότι οι σύζυγοι υποχρεούνται εις έγγαμον βίον... Επομένως, υπάρχει παραβίαση της υποχρέωσής τους, και άρα εν ευρεία εννοία είναι παρανομία, ασχέτως του ότι δεν συνιστά ποινικό αδίκημα.....
κι αυτο σωστο...
τι να πουμε κανονικα επρεπε να ρωτα ςαν ειμαστε ποτε νομιμοι σε αυτην την κολοχωρα που ζουμε............
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις
- 33K