pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Δωσε το 99% αλλα κρατα και 1% για τον εαυτό σου θα το χρειαστεις ;)καμια φορα τα θυσιαζουμε ομως για μια γυναικα
Δωσε το 99% αλλα κρατα και 1% για τον εαυτό σου θα το χρειαστεις ;)καμια φορα τα θυσιαζουμε ομως για μια γυναικα
βρε αμα σε συρει η μουνοτριχα την περιοδο του παθους θα δινεις το 200%Δωσε το 99% αλλα κρατα και 1% για τον εαυτό σου θα το χρειαστεις ;)
Μαλακιες εχω κοψει να λεω και δεν χρειαζεται νομιζω.Ακου...μην μου λες εμενα μαλακιες....το αγορακι αν δεν τη εχει βαρεθει..εχει συμφεροντα...
εγω ειμαι μαζι σου τυπεΜαλακιες εχω κοψει να λεω και δεν χρειαζεται νομιζω.
Σου ανεφερα μια περιπτωση στην οποια απο οσο ξερω το παλικαρι συμφεροντα δεν εχει.Το γεγονος να την αγαπαει,να περναει καλα,να του τα παρεχει ολα και να υπαρχουν αμοιβαια αισθηματα δεν παιζει δλδ?Γιατι το αποκλειειες ετσι δεν καταλαβαινω.
Τεσπα σεβαστη η αποψη σου παντως.
σωστοςεγω ειμαι μαζι σου τυπε
οταν δεν γαμαω πουτανες
Πόσο καιρο ειναι παντρεμενοι?Μαλακιες εχω κοψει να λεω και δεν χρειαζεται νομιζω.
Σου ανεφερα μια περιπτωση στην οποια απο οσο ξερω το παλικαρι συμφεροντα δεν εχει.Το γεγονος να την αγαπαει,να περναει καλα,να του τα παρεχει ολα και να υπαρχουν αμοιβαια αισθηματα δεν παιζει δλδ?Γιατι το αποκλειειες ετσι δεν καταλαβαινω.
Εμεις νομιζω θα συνεννοηθουμε απολυτα.Εννοείται. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα πέρνουμε όλα τόσο σοβαρά. Ειδικά τις γυναίκες. Λύσεις υπάρχουν άλλωστε και διέξοδοι (άσχετο, αλλά στα επόμενα 10-15 χρόνια θα ζήσουμε πολύ μαύρες μέρες. Άρε ρε ΓΑΠ και λοιποί...)
οταν αγαπας δεν γαμας φιλε μου,το γαμησι ειναι βιασμος και κανενας δεν βιαζει αυτον που αγαπαει.Ποθος και ερωτας ειναι που περναει...και οταν παραμενει, υπαρχει ΛΟΓΟΣΜαλακιες εχω κοψει να λεω και δεν χρειαζεται νομιζω.
Αρα μπορει να ειναι και μονο τρια χρονια, εκ των οποιων οι 14 μηνες τουλαχιστον δεν ειχαν σεξ λογω εγκυμοσυνης.Δεν γνωριζω ποσο καιρο αυτο που ξερω ειναι οτι εχει και 2 παιδακια.Αρα θα ειναι αρκετο καιρο
Τα πες ολα. Οταν ποτίζεις τον δικο σου κηπο πρωτα δεν θα στον ποτίσει ο γειτονας γιατι δεν θα εχει αναγκη!!!!!!!!!!!!!!
Εκτός από μία περίπτωση: Αν ο κήπος δεν θέλει να ποτίζεται όσο συχνά πρέπει.
αν καποιος εχει βρει τετοιον κηπο ειναι πολυ μαλακαςΕκτός από μία περίπτωση: Αν ο κήπος δεν θέλει να ποτίζεται όσο συχνά πρέπει.
Ποτισμα καθε μέρα δεν γινεται!Εκτός από μία περίπτωση: Αν ο κήπος δεν θέλει να ποτίζεται όσο συχνά πρέπει.
Καθε δυο?Ποτισμα καθε μέρα δεν γινεται!
;)
Τα εχουμε πει ενα εκατομμυριο φορες.Εγω ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω αφου οι παντρεμενοι ειναι τοσο φιλελευθεροι οταν ανακαλυπτουν τις γυναικες τους να τους κερατωνουν,γιατι σκυλιαζουν,και δεν χαιρονται.
Αυτο μας εχει φαει.Τα εχουμε πει ενα εκατομμυριο φορες.
Αλλο ο ανδρας αλλο η γυναικα.
Ελεος πια .
Δεν υπαρχει συγκεκριμένο προγραμμα!!!!!!!!!!Καθε δυο?
Παραδειγμα.Αυτο μας εχει φαει.