alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.267
- Πόντοι
- 8.006
Ισως να ανηκει στα διαφορα θεματα
Ισως να ανηκει στα διαφορα θεματα
αλεξ θα σε συγκλονισω αλλα θα στο πω.υπαρχουν παντρεμενες που και one night stand κανουν,και παρτουζες διοργανωνουν,και στους ανδρες τους γυρνουν.
πανε τα παλια τα χρονια που δεν ειχαν ματια για αλλον αντρα εκτος απο τον δικο τους.
τα βλεπω!!!!!!
αυτοι οι διαχωρισμοι ειναι μαλακια...το ιδιο συμβαινει και με τους δυο.Ρε εσυ ο τυπος εννοει οτι οι αντρες συχνα ξενοπηδανε ενω συνεχιζουν να αγαπανε την γυναικα τους, ενω αν η γυναικα ξενοπηδησει τοτε δεν υφισταται πλεον καμια αγαπη προς το συζυγο...αυτο...
Ωχ μανα μου.αυτοι οι διαχωρισμοι ειναι μαλακια...το ιδιο συμβαινει και με τους δυο.
Δεν ζητησα απολογιες.Αλεξ οι αποψεις μας δεν συμπιμπτουν και εξαλου βαριεμαι να αναλυω και να απολογουμε στον καθενα για μια περιπτωση που ανεφερα.Τεσπα οσο για την παπαρατζα του αλλου περι κοσμοπολιταν δεν εχω να προσθεσω κατι ειδικα σε ατομα που εχουν μολις ενα με 2 μηνες εδω μεσα.
Σου εξηγω διοτι δεν μου αρεσε αυτο που ειπες περι του οτι δεν καταλαβαινεις τι δουλεια εχω εδω μεσα.Δεν ζητησα απολογιες.
Οπως δεν ζητησα διαβεβαιωσεις και μαρτυριες απο τον παντρεμενο.
Δεν καταλαβαινω την αναγκη σας να μου εξηγειτε.
Συζητηση κανουμε. Και ο καθενας μπορει να υπερασπιζεται με παθος την αποψη του.
Ειπα "ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ", εφοσον προφανως δεν σε εκφραζει το κλιμα του αγοραιου ερωτα που διατρεχει το σαιτ. Ειναι λιγο διαφορετικο.Σου εξηγω διοτι δεν μου αρεσε αυτο που ειπες περι του οτι δεν καταλαβαινεις τι δουλεια εχω εδω μεσα.
Τεσπα ολα καλα.
Αλεξ οι αποψεις μας δεν συμπιμπτουν και εξαλου βαριεμαι να αναλυω και να απολογουμε στον καθενα για μια περιπτωση που ανεφερα.Τεσπα οσο για την παπαρατζα του αλλου περι κοσμοπολιταν δεν εχω να προσθεσω κατι ειδικα σε ατομα που εχουν μολις ενα με 2 μηνες εδω μεσα.
εχω κανει και εγω τις κουτσουκελες μου τυπε ;)Ειπα "ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ", εφοσον προφανως δεν σε εκφραζει το κλιμα του αγοραιου ερωτα που διατρεχει το σαιτ. Ειναι λιγο διαφορετικο.
Παντως οντως ολα καλα, αυτο ελειπε.
Τωωωωωωωωωωωωωωωωωωρα μιλαμε ομορφαεχω κανει και εγω τις κουτσουκελες μου τυπε ;)
Επειδη εχω ασχοληθεί μέ τό σπόρ....
Δυο δυνατότητες υπάρχουν νά είσαι σίγουρος..όσο αυτό γίνεται
α) Ξενοδοχείο ημιπαραμονής σέ μακρινλη καί άσχετη γειτονιά από τίες δικές σας..εγώ είχα παντρεμένη από Β.Π. καί πηγαίναμε εξάρχεια
β) Νά βρείς γκόμενα από επαρχία.Τά τσατ είναι γεμάτα από ΄παντρεμένες πού είναι νά ερθουν Αθήνα καί θέλουν νά κανονίσουνε... <περίπτωση>
Πάντως τό σπόρ θέλει φουσκωμένο πορτοφόλι οπως καί νά έχει..
Γιατι υπαρχει "παλαιοτητα" στα forum? Απο ποτε?
Ολοι "περιπτωσαρες" ειμαστε για αυτο και ειμαστε εδω που ειμαστε...
Φίλε μου το ξενοδοχείο ημιπαραμονής είναι η βολικότερη, οικονομικότερη και με τα λιγότερα ρίσκα λύση. Άντε να πας και σε κανένα σπίτι / εξοχικό κανενός αδελφικού φίλου περιστασιακά.Κύριοι, αυτό αφορά μόνος του παράνομους lover boys και κατά βάση παντρεμένους. Έχεις γκόμενα λοιπόν και πρέπει να προσέχεις. Δεν μπορείς να κυκλοφορείς αριστερά και δεξιά γιατί σίγουρα θα σε πάρει κανένα μάτι. Επιλογές?
- Ξενοδοχείο ημιδιαμονής: Μπορεί να καρφωθείς αν σε δει κανένας γνωστός
- Αυτοκίνητο? Θέλεις και μια ποιότητα
- Κανονικό ξενοδοχείο? Καλό, αλλά θα ματώσει η τσέπη σου κάθε φορά αντί για 30 ευρώ (ημιδιαμονή) να δίνεις 70.
- Νοικιάζεις γκαρσονιέρα με 250 ευρώ / μήνα? Πιο οικονομικό, πας ότι ώρα θελεις για όσο θέλεις, όμως αν υπογράψεις χαρτιά, συμβόλαια, αποδείξεις μπορεί να γίνει ζημιά!
Ακούω άλλες ιδέες, σχόλια και προτάσεις! Ίσως αν βρεις ένα σπιτάκι που νοικιάζεται, ξηγηθείς το στόρι στον ενοικιαστή και οτυ πεις δεν θέλω χαρτιά, στου δίνω τα λεφτά cash 1η του μήνα? Αναμένω.
H ελεύθερη να δεις τι πούτσα θέλει.αδερφέ λάθος κάνεις...δε θέλει καθόλου φουσκωμένο πορτοφόλι εκτός αν θές κιμπαριές του κώλου...η παντρεμένη θέλει πούτσα δε θέλει λούσα..
H ελεύθερη να δεις τι πούτσα θέλει.
H ελεύθερη να δεις τι πούτσα θέλει.