οχ φιλε στα πρηζει με τον πρωην?σηκω και φυγε ασαπ το εργο ειναι γνωστο ειναι κολλημενη μαζι τουΈχω μια τέτοια φίλη και θα της πιάσω τον κώλο αν με ξαναπρήξει με πρωην,νυν και λοιπά! Revolution!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παράνομη σχέση: πού μπορείς να βρίσκεσαι χωρίς να "εκτίθεσαι";
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 273
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ε γειωσε την τοτε να ηρεμησεις τυπε....δεν αξιζει η ταλαιπωρια...
Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να μην πολυδίνω σημασία. Ήδη χρησιμοποιώ και το facebook σπάνια οπότε δεν θα της δίνω την ευκαιρία να με σκοτίζει...έχουμε που έχουμε τις αγαμίες μας, να μην τις έχουμε και πάνω από το κεφάλι μας
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
οχ φιλε στα πρηζει με τον πρωην?σηκω και φυγε ασαπ το εργο ειναι γνωστο ειναι κολλημενη μαζι του
Ότι είναι ΕΙΝΑΙ! Και το θέμα έιναι ότι ζητάει τις συμβουλές μου τις οποίες ποτέ δεν εφαρμόζει...τεσπά
καντην λουης θα στα πριξει χωρις να κερδισεις τιποτε. δε θα κρατας το φαναρι του αλλου εσενα θα πεδευει με αλλον θα φυγε παραυταΌτι είναι ΕΙΝΑΙ! Και το θέμα έιναι ότι ζητάει τις συμβουλές μου τις οποίες ποτέ δεν εφαρμόζει...τεσπά
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να μην πολυδίνω σημασία. Ήδη χρησιμοποιώ και το facebook σπάνια οπότε δεν θα της δίνω την ευκαιρία να με σκοτίζει...έχουμε που έχουμε τις αγαμίες μας, να μην τις έχουμε και πάνω από το κεφάλι μας
Εχω κατι στον μυαλο μου για να ξεμπερδεψεις τυπε, αλλα φοβαμαι μην με πανε μεσα για προτροπη σε εγκληματικες πραξεις....
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Εχω κατι στον μυαλο μου για να ξεμπερδεψεις τυπε, αλλα φοβαμαι μην με πανε μεσα για προτροπη σε εγκληματικες πραξεις....
ηθική αυτουργία...μπαααα να σου πω την αλήθειια το καλύτερο πράγμα ειναι να τη βάλεις να γονατίσει και να της βάλεις την πούτσα στο στόμα μπας και σκάσει!!
καλυτερα να το παιζεις αγριος σεξολογικως εννοω μονο,θα το εκτιμησει αν μη τι αλλο ;) ;)ηθική αυτουργία...μπαααα να σου πω την αλήθειια το καλύτερο πράγμα ειναι να τη βάλεις να γονατίσει και να της βάλεις την πούτσα στο στόμα μπας και σκάσει!!
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
καλυτερα να το παιζεις αγριος σεξολογικως εννοω μονο,θα το εκτιμησει αν μη τι αλλο ;) ;)
Άσε που παίζει να έχει και αποτέλεσμα! Άμα ο άλλος έχει να την δεκαετίες...που θα πάει...θα μου κάτσει
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ηθική αυτουργία...μπαααα να σου πω την αλήθειια το καλύτερο πράγμα ειναι να τη βάλεις να γονατίσει και να της βάλεις την πούτσα στο στόμα μπας και σκάσει!!
το καλυτερο που εχεις να κανεις οταν μιλαει ειναι να καθαριζεις το αντερακι σου κλανοντας ασυστολα....και οσο για το αλλο, παρακαλετο μουνι αστα να πανε γαμησι....να μας λειπουν οι χαρες καλυτερα...
εχει αποτελεσμα ανεξαρτητως και οποσδηποτε θετικο (δεν μιλαμε για γκαου) ;)Άσε που παίζει να έχει και αποτέλεσμα! Άμα ο άλλος έχει να την δεκαετίες...που θα πάει...θα μου κάτσει
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
το καλυτερο που εχεις να κανεις οταν μιλαει ειναι να καθαριζεις το αντερακι σου κλανοντας ασυστολα....και οσο για το αλλο, παρακαλετο μουνι αστα να πανε γαμησι....να μας λειπουν οι χαρες καλυτερα...
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες με το παρακαλετό, μόνο που στην προκειμένη δεν θα παρακαλέσω, το χέρι μου απλά θα πάει να πιάσει το σωστό μέρος! χαχαχα
καντο αλλα με πυγμηΈχεις δίκιο σε αυτό που λες με το παρακαλετό, μόνο που στην προκειμένη δεν θα παρακαλέσω, το χέρι μου απλά θα πάει να πιάσει το σωστό μέρος! χαχαχα
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
καντο αλλα με πυγμη
Είναι και καλή γκόμενα
μην της το δειξεις αυτοΕίναι και καλή γκόμενα
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
μην της το δειξεις αυτο
Never ;)
εγραψεςΟι γυναικεs και τα γραμματοσημα μονο με...φτυσιμο κολανε
Αν και για τα γραμματοσημα δεν ειμαι και τοσο σιγουροs
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Οι γυναικεs και τα γραμματοσημα μονο με...φτυσιμο κολανε
Αν και για τα γραμματοσημα δεν ειμαι και τοσο σιγουροs
Σωστόοοοοοοοος
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.933
- Πόντοι
- 1.686
Never ;)
Μιλα της συνεχως για σεξ που εκανες με αλλες κοπελες
σαν να ηταν κολλητος σου .
Αγνοησε τελειως οτι ειναι γυναικα ,και συμπεριφερσου της
σαν να ηταν αντρας φιλος σου .
Λεγε της : Πωπω ,τι μουναρα ηταν αυτη που περασε .Θα την γαμαγα 5 φορες την ημερα κτλ
Θελει λιγο προσοχη ,να τα λες αυτα μεταξυ σοβαρου και αστείου ,
για να μην μπορεί "να στην πει" .
Την ιδια ,ΑΓΝΟΗΣΕ την πληρως σαν γυναικα .Οπως αυτη σε αγνοει σαν αντρα .
Η διαφορά ειναι οτι αυτη δεν μπορει να αντέξει τετοια αντιμετώπιση !