Νέα

Παράνομη σχέση: πού μπορείς να βρίσκεσαι χωρίς να "εκτίθεσαι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Έχω μια τέτοια φίλη και θα της πιάσω τον κώλο αν με ξαναπρήξει με πρωην,νυν και λοιπά! Revolution!
οχ φιλε στα πρηζει με τον πρωην?σηκω και φυγε ασαπ το εργο ειναι γνωστο ειναι κολλημενη μαζι του

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
ε γειωσε την τοτε να ηρεμησεις τυπε....δεν αξιζει η ταλαιπωρια...

Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να μην πολυδίνω σημασία. Ήδη χρησιμοποιώ και το facebook σπάνια οπότε δεν θα της δίνω την ευκαιρία να με σκοτίζει...έχουμε που έχουμε τις αγαμίες μας, να μην τις έχουμε και πάνω από το κεφάλι μας  :grin:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
οχ φιλε στα πρηζει με τον πρωην?σηκω και φυγε ασαπ το εργο ειναι γνωστο ειναι κολλημενη μαζι του

Ότι είναι ΕΙΝΑΙ! Και το θέμα έιναι ότι ζητάει τις συμβουλές μου τις οποίες ποτέ δεν εφαρμόζει...τεσπά  :offtopic:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ότι είναι ΕΙΝΑΙ! Και το θέμα έιναι ότι ζητάει τις συμβουλές μου τις οποίες ποτέ δεν εφαρμόζει...τεσπά  :offtopic:
καντην λουης θα στα πριξει χωρις να κερδισεις τιποτε. δε θα κρατας το φαναρι του αλλου εσενα θα πεδευει με αλλον θα :fuck1: φυγε παραυτα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να μην πολυδίνω σημασία. Ήδη χρησιμοποιώ και το facebook σπάνια οπότε δεν θα της δίνω την ευκαιρία να με σκοτίζει...έχουμε που έχουμε τις αγαμίες μας, να μην τις έχουμε και πάνω από το κεφάλι μας  :grin:

Εχω κατι στον μυαλο μου για να ξεμπερδεψεις τυπε, αλλα φοβαμαι μην με πανε μεσα για προτροπη σε εγκληματικες πραξεις.... :grin:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Εχω κατι στον μυαλο μου για να ξεμπερδεψεις τυπε, αλλα φοβαμαι μην με πανε μεσα για προτροπη σε εγκληματικες πραξεις.... :grin:

:grin: :grin: ηθική αυτουργία...μπαααα να σου πω την αλήθειια το καλύτερο πράγμα ειναι να τη βάλεις να γονατίσει και να της βάλεις την πούτσα στο στόμα μπας και σκάσει!!

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
:grin: :grin: ηθική αυτουργία...μπαααα να σου πω την αλήθειια το καλύτερο πράγμα ειναι να τη βάλεις να γονατίσει και να της βάλεις την πούτσα στο στόμα μπας και σκάσει!!
καλυτερα να το παιζεις αγριος σεξολογικως εννοω μονο,θα το εκτιμησει αν μη τι αλλο ;) ;)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
καλυτερα να το παιζεις αγριος σεξολογικως εννοω μονο,θα το εκτιμησει αν μη τι αλλο ;) ;)

Άσε που παίζει να έχει και αποτέλεσμα! Άμα ο άλλος έχει να την  :fuck1: δεκαετίες...που θα πάει...θα μου κάτσει  :grin: :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

το καλυτερο που εχεις να κανεις οταν μιλαει ειναι να καθαριζεις το αντερακι σου κλανοντας ασυστολα....και οσο για το αλλο, παρακαλετο μουνι αστα να πανε γαμησι....να μας λειπουν οι χαρες καλυτερα...

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Άσε που παίζει να έχει και αποτέλεσμα! Άμα ο άλλος έχει να την  :fuck1: δεκαετίες...που θα πάει...θα μου κάτσει  :grin: :grin:
εχει αποτελεσμα ανεξαρτητως και οποσδηποτε θετικο (δεν μιλαμε για γκαου) :grin: ;)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
το καλυτερο που εχεις να κανεις οταν μιλαει ειναι να καθαριζεις το αντερακι σου κλανοντας ασυστολα....και οσο για το αλλο, παρακαλετο μουνι αστα να πανε γαμησι....να μας λειπουν οι χαρες καλυτερα...

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες με το παρακαλετό, μόνο που στην προκειμένη δεν θα παρακαλέσω, το χέρι μου απλά θα πάει να πιάσει το σωστό μέρος! χαχαχα

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες με το παρακαλετό, μόνο που στην προκειμένη δεν θα παρακαλέσω, το χέρι μου απλά θα πάει να πιάσει το σωστό μέρος! χαχαχα
καντο αλλα με πυγμη :thumbsup:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Οι γυναικεs και τα γραμματοσημα μονο με...φτυσιμο κολανε
Αν και για τα γραμματοσημα δεν ειμαι και  τοσο σιγουροs

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.933
Πόντοι
1.686

Μιλα της συνεχως για σεξ που εκανες με αλλες κοπελες
σαν να ηταν κολλητος σου .

Αγνοησε τελειως οτι ειναι γυναικα ,και συμπεριφερσου της

σαν να ηταν αντρας φιλος σου .

Λεγε της : Πωπω ,τι μουναρα ηταν αυτη που περασε .Θα την γαμαγα 5 φορες την ημερα κτλ

Θελει λιγο προσοχη ,να τα λες αυτα μεταξυ σοβαρου και αστείου ,

για να μην μπορεί "να στην πει" .

Την ιδια ,ΑΓΝΟΗΣΕ την πληρως σαν γυναικα .Οπως αυτη σε αγνοει σαν αντρα .

Η διαφορά ειναι οτι αυτη δεν μπορει να αντέξει τετοια αντιμετώπιση !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom