Νέα

Παράνομη σχέση: πού μπορείς να βρίσκεσαι χωρίς να "εκτίθεσαι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bestscore

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Λιγα πραγματα απο την μικρη μου εμπειρια.

ΩΡΑΡΙΑ
Για να ασχολησε με τις γυναικες θες Χρημα Χρονο και μια δουλεια που σου επιτρεπει να λειπεις εκτακτως κ ακανονιστες ωρες.
Οι ανθρωποι λειτουργουν με την ρουτινα. Εαν αλλαζεις ρουτινα ο αλλος ψηλιαζεται. πχ Δημ υπαλληλος που παντα ειναι σπιτι του στις 1600 δεν μπορει ξαφνικα να συμμετεχει σε βραδυνα meeting ,εαν κανεις μπανιο μια φορα την εβδομαδα και φορας το ιδιο σετ ρουχα, δεν μπορεις ξαφνικα να βαζεις κολονιες και να βγαινεις για καφε με τα "παιδια απο το στρατο". Φροντηστε λοιπον τις δουλειες χωρις πινακιδες να τις κανετε χωρις να διαταραξετε την ρουτινα σας. Αποφυγετε να πειτε ψεματα οπωσγποτε γιατι εαν το κανετε δεν θα ειστε πιστευτος.>>Αποφυγετε το ψεμα παση θυσια<<. Εαν υπαρχει αναγκη κατασκευαστε μια δευτερη δουλεια το απογευμα παλι και αυτη με την ρουτινα της συγεκριμενες ωρες συγκεκριμενες μερες βγητε ακομα και εαν δεν θα δειτε το προσωπο για να μην χαλασετε την ρουτινα.

Επικοινωνια με προσωπο χωρις πινακιδες.

Πειτε της την αληθεια οτι ειστε παντρεμενος και εχετε λιγο χρονο. Εαν το παιζεις ελευθερος εχει απαιτησεις (δικαιολογημενα) και δεν μπορει να τις καλυψεις. Μην της εχετε πληρη εμπιστοσυνη.Το ξερω οτι μετα απο το γαμηση δεν εχετε τι να πειτε και λετε για την ζωη σας που μενετε τι δουλεια κανετε ποσο ωραια τα καταφερνετε κ πως σας γαμα το κρατος κ το αφεντικο. Δεν χρειαζεται να ξερει λεπτομεριες για την προσωπικη σας ζωη.Οι γυναικες ωρες ωρες γινονται μουρλες και τα παιζουν ολα για ολα, εκβιαζουν και σιγουρα δεν θες να στεισεις τσακωμο στην πορτα του σπιτιου σου με την γκομενα που σου την εχει στημενη και την γυναικα σου με 10 αναπαντητες στο τηλεφωνο.

Απαντατε ολα τα τηλεφωνηματα της γυναικα σας εστω κ με μικρη καθυστερηση.(ειπαμε δεν πρεπει να χαλαμε ρουτινα) ζητηστε συγγνωμη απο το προσωπο (δεν κανει να ακουει διαλογους)πατεπιο κει και μιληστε στην γυναικα σας.

Οι γυναικες ειναι μουρλες ακομα και με καλη σχεση και αρκετη εμπιστοσυνη δεν μπορει κανεις να σε προστατεψει απο ενα κουφο γκομενικο μνμ στις 0300 το πρωι που σου λεει οτι της ελειψε ο πουτσος σου.Για αυτο βρες αλλο κινητο. Το οποιο δεν πρεπει για κανενα λογο να φανει ουτε να εχει σχεση με το κανονικο κινητο σου (κλησεις μνμ κτλ).καλο θα ειναι να ειναι να βρεις σιμ απο αλλη χωρα(δεν ζητανε στοιχεια /αλλα εχει ακριβες χρεωσεις) η ελληνικο με ψευτικα στοιχεια. το ιδιο ισχυει για FB ΜΣΝ κτλ. (εδω ειναι ολοκληρη ιστορια τι και πως κυβεσαι απο ιχνη στο pc)

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Παρε ταξι (ναι χρειαζονται χρηματα). Σου προσφερει ανονυμια και μειωνει τον κινδυνο παρακολουθησης. Οι ντετεκτιβ( ο φοβος ντετεκιβ θα αναλυθει παρακατω) εχουν ευκολη προσβαση στο αυτοκινητο σου (συστημα GPS και κοριο ομιλιας οποτε μην μιλας με την γκομενα μεσα στο αμαξι σου). Ειναι ο μονος ευκολος τροπος να παγιδευτεις.( για την επαρχια το αυτοκινητο ειναι ο Νο1 τροπος να προδωθεις).
Δεν χρειαζεται να δικαιολογησεις πως η βενζινη πηγε στο μισο σε ενα βραδυ και πως εκανες 140χλμ πηγενε ελα στην δουλεια σου.(ταξιδακι χαλκιδα πηφαμε φιλαρακι? εεε???)

Κινδυνος ατυχηματος. Γιατι ησουν με το αμαξι εκει; Ποια ηταν αυτη; κτλ κτλ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?Και το αμαξι σμπαραλια και νοσοκομεια και τροχαιες και τι να λες τωρα...

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!Ουτε στον εαυτο σου. Το ξερω οτι θες να το κοκορευτεις στον κολλητο και τον κουμπαρο σου τι μουνι γαμας, αλλα ο κουμπαρος σου ειναι μαλακας και ενα βραδυ που δεν θα εχει να πει τπτ στην κουμπαρα θα τις τα ξερασει ολα (και θα στειλειτευσει το γεγονος και θα το παιξει κ τιμιος ενω κατα βαθος σε ζηλευει.) Η κουμπαρα με την σειρα της θα τα ξερασει καποια στιγμη στην γυναικα σου (ειτε επειδη την αγαπα για να σωσετε το γαμο, σας ειτε επειδη την μισει για να σας δει να τρωγεστε) και μετα εχεις μπλεξιματα.Ακομα και οι μαναδες ειναι γυναικες. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.Η μανα μου με εδωσε καποτε σε μια μακροχρονια σχεση μου γιατι "με ακουγε να μιλαω με μια μεγαλυτερη και φοβοταν" οπως μετα απο καιρο μου ειπε πολυ αργοτερα η μακροχρονια σχεση μου.ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ουτε τους δεσμους αιματος δεν καταλαβαινεις μπροστα στην γυναικεια σου φυση.ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ![Ο πατερας σου ισως σε καταλαβει και να κανει πλατες.]

Μην χρησιμοποιεις πιστωτικη, μην κανεις κληση απο το τηλεφωνο με συνδεση ουτε απο το σταθερο.(Η αναλυση /λογαριασμος κλησεων ερχεται σπιτι) Στην χειροτερη αναγκη παρε το 18888 και ζητα να σε συνδεσουν με το πρωσωπο.(εδω πληρωνεις) Στην αναλυση φενεται μονο η κληση στο 11888.

Κανονισε να εχεις μαυρα εσοδα για να εχεις μαυρα εξοδα.

Μαγαζια που μπορεις να πας δεν θα τα πω γιατι οσοι κεραταδες ψαχνουν θα μαζευτουν εκει. και καλο τις καβατζες να μην τις καιμε.

Οδηγιες στο σεξ.
Φροντηστε να κανετε ενα μπανιο πριν φυγετε απο το σπιτι και ενα μπανιο στο ξενοδοχιο οχι στο σπιτι παλι.Ωστε να εξαληφετε μυρωδιες και ιχνη απο το σωμα σας.Πληνε και το στομα σου, η μουνιλα μοιριζει απο χιλιομετρα.ενωειται δαγκωματα και γρατζουνιες δεν παιζουν (να γινεται ελεγχος καθε φορα).Χρησιμοποιησε καποτα. Για λογους υγιηνης και για να μην γινεις ξογαμος.ΜΑΛΑΚΑ θα ασπρισουν τα μαλια σου σε 30 sec εαν γινει μαλακια. Πιστεψε με για χαρη καμιας καυλας και καμιας πουτανα δεν αξιζει .(απο το ανχος εδω εισαι σκεφτικος/ στον κοσμο σου χαλας ρουτινα= καρφωνεσε ΜΑΛΑΚΑ!).
Εαν χρησιμοποιησεις το αμαξι σου ψαξε για τριχες σκουλαρικια τσιμπιδακια κυλωτακια που χαθηκαν πριν γυρισεις σπιτι.(εδω ειναι χρησιμος φακος και αυτη η στρογγυλη μαλακια που μαζευει τριχες απο γατες) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ.(δες παραπανω παλι γιατι).

Μπορεις να γαμηθεις στο αμαξι της σε εκτακτη περιπτωση.(μπανιο μετα που θα κανεις; καθρεπετη που θα εχει;) μην πηγενεις σε ερημιες(ματακιδες). ΤΡΑΒΑ ενας τυπικο δρομο σε μια γειτονια γιναιται η δουλεια μια χαρα μαζι με τα υπολοιπα παρακαρισμενα.

ΝΤΕΤΙΚΤΙΒ
Η παρακολουθηση ειναι ακριβο σπορ.Για μια τυπικη παρακολουθηση (δλδ καποιος που εχει συγκεκριμενη ρουτινα δουλεια σπιτι) ειναι 300ε την ημερα και προτεινονται τουλαχιστον 10 μερες.παρακολουθηση του τηλ χρεωνεται εξτρα. Αρα για να μπει σε τοσα εξοδα υπαρχει λογος.Αρα καποιος χαλασε την ρουτινα του αρα καποιος ειπε ψεματα και προδωθηκε.ΑΡΑ FAIL!!. Για αυτο μην φτασεις εκει. Οι γυναικες ομως ειτε επειδη εχουν σκοπο (διατροφη/ παιδι) ειτε επειδη ειναι εγωιστριες και θελουν να ξερουν εαν εχουν την δυνατοτητα θα πληρωσουν για αυτο.ΜΗν φτασεις σε αυτο το σημειο.Εαν φτασεις...

Κανε 3-4 βολτες στην πλατεια του σπιτιου σου πριν φυγεις. κλασικο τροπος ειναι να σε ακολουθει παπακι με ενα 2 ατομα με ρουχα double face και χαντσφρι.
Ουτε στο χωριο εισαι ησυχος.το καλοκαιρι ειναι που γινεται της πουτανας οταν ο ενας απο τους 2 παει στο πατρικο με τα παιδια για μπανια.

ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.
ουτε αυτη αποκτα δικαιωματα ουτε μαθαινει για σενα ουτε διατρεχεις τον κινδυνο να καρφωθεις για περισσοτερο καιρο. Εαν ειναι κατ'εξακολουθηση και σημαινει κατι για εσενα μην κοροιδευεις τον εαυτο σου ΦΕΡΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ χωρησε την γυναικα να ευχαρηστηθεις την γκομενα.

Μια παντρεμενη για την καυλα της μπορει να κανει τα παντα.
Εχω δωσει πιπα σε τουαλετες ενω τα παιδια τρωγανε στα γκουντις.
Μου εκανε τα εξοδα για να κανω διακοπες με εναν φιλο μου στο ιδιο ξενοδοχειο που ηταν με τον αντρα της και τα παιδια της.
Σε ρεμπεταδικο στην τουαλετα.
Πηδιεται μεσα στα ματια σου και δεν το παιρνεις ειδηση.

ΡΙΣΚΑ
Εαν εισαι εργενης μπορει καμια μερα να βρεθεις με καμια μαχαιρια στα καλα καθουμενα και να μην ξερεις γιατι(υπερβαλω αλλα ξυλο απο αγωστο το τρως)η το αμαξι σπασμενο(εχει συμβει) κτλ. Εαν εισαι παντρεμενος γαμας τα παιδια σου και τα βυθιζεις στην μιζερια.κανενας χωρισμος δεν ειναι ευχαριστος για τα παιδια.ΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΟΛΥΜΠΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.

Αντι προλογου.
Σε κουρασα ε? Ειναι πολλα που δεν εγραψα. Εαν δεν μπορεις να παρεις το ρισκο δεξια αριστερα το σιτε εχει πολλα μπανερ κανε κλικ και αυριο μετα την δουλεια πηγενε ριξε ενα ξεγνιαστο πουτσο οικονομικα ησυχα και απλα.΄

ΦΙΛΙΚΑ
$nake$pir

Πολυ σωστος,αλλωστε η πολλη αληθεια βλαπτει και ουτε που αναγνωριζεται.

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
        Ο λόγγος έχει μάτια κι ο κάμπος έχει αυτιά  ..... :hmm:

OP
OP
sinister

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
1)Επαγγελματικοί χώροι, ιατρεία , γραφεία.
Υπάρχουν και δικαιολογίες του να βρεθεί εκεί κόσμος.

2)Ξενοδοχεία ημιπαραμονής πας μέρα, μεσημέρια και όχι Σ/Κ .
Επίσης δεν πας με ΙΧ.Πας με ταξί.
Σε περιοχές μακρινές και από τη δική σου γειτονιά και τη δική της.

3)Σπίτι προς μίσθωση που σου ανήκουν,
επειδή δεν νοικιάζονται επειδή κατά λάθος ζητάς πολλά.
Κατά λάθος επίσης έχεις μέσα μερικά έπιπλα.
Good work lakis33!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Πιο μεγάλη μαλακία από την παράνομη σχέση δεν υπάρχει.

Αν φτάσεις στο σημείο να απατάς τον/την  σύντροφό σου, η σχέση έχει τελειώσει.

Γιατί να κάθεσαι; Για τα προσχήματα;

Δεν μιλάω να ρίξεις κάναν πού και που απέξω σε κάνα καλό μουνί που θα σου τύχει. Ή κάνα μπουρδελάκι ή κάνα κωλ γκερλ.

Μιλάω για παράλληλη σχέση. Αυτό είναι η απόλυτη μαλακία.

Κόλλησες με μια γκόμενα που γνώρισες και πήδηξες; Η συζυγική σου σχέση τελείωσε. Πάρτο απόφαση και χώρισε όμορφα. Γλυτώνεις από πολλά. Ψέμματα, δικαιολογίες, ψυχολογική ισορροπία, προφάσεις, η δουλειά σου που θα πάει πίσω με την παράλληλη ζωή... ένα κάρο πράγματα.

Γιατί να μην είσαι ήρεμος να απολαύσεις την νέα σου σχέση; Για όσο κρατήσει κι αυτή.

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
542
Πόντοι
4.180

Δεν μιλάω να ρίξεις κάναν πού και που απέξω σε κάνα καλό μουνί που θα σου τύχει. Ή κάνα μπουρδελάκι ή κάνα κωλ γκερλ.

Κόλλησες με μια γκόμενα που γνώρισες και πήδηξες; Η συζυγική σου σχέση τελείωσε. Πάρτο απόφαση και χώρισε όμορφα. Γλυτώνεις από πολλά. Ψέμματα, δικαιολογίες, ψυχολογική ισορροπία, προφάσεις, η δουλειά σου που θα πάει πίσω με την παράλληλη ζωή... ένα κάρο πράγματα.

Γιατί να μην είσαι ήρεμος να απολαύσεις την νέα σου σχέση; Για όσο κρατήσει κι αυτή.

και εγω αυτα πιστευω αλλα ειναι μεχρι να σου τυχει φιλε...και εμενα μου ειχε τυχει παραλληλη σχεση πριν 3 χρονια και κρατησε 6 μηνες...ασε μην σου τυχει σου λεω μην την ψαχνεις...εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες αλλα οσοι ειναι απ εξω αυτα λενε οσοι χορευουνε ομως ξερουνε πως ειναι

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
και εγω αυτα πιστευω αλλα ειναι μεχρι να σου τυχει φιλε...και εμενα μου ειχε τυχει παραλληλη σχεση πριν 3 χρονια και κρατησε 6 μηνες...ασε μην σου τυχει σου λεω μην την ψαχνεις...εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες αλλα οσοι ειναι απ εξω αυτα λενε οσοι χορευουνε ομως ξερουνε πως ειναι

16 χρόνια παντρεμένος ήμουν φίλε. Νομίζεις δεν μου έτυχε κι εμένα;  Κοντρολάρεις τον εαυτό σου, ρίχνεις έναν... άντε δύο και φεύγεις. Δεν κολλάς. Αν αφήσεις τον εαυτό σου να κολλήσει...  τελειωσες. Και η γκόμενα παίρνει το μήνυμα γρήγορα και εσύ δεν εκτίθεσαι στην οικογένειά σου.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εμένα ο πατέρας μου ήταν παραδοσιακός τύπος. Έκανε το μπάνιο του, έβαζε τη μάνα μου να του σιδερώσει τα σώβρακα, της ζήταγε λεφτά για το ξενοδοχείο καθώς ο ίδιος δεν είχε σταθερή δουλειά, και... γύρναγε το άλλο πρωί. Αυτή ήξερε ότι αν μιλήσει θα τη σπάσει στο ξύλο, οπότε δεν είχαμε σκηνές ζηλοτυπίας στο σπίτι. Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι αν θες να κερατώνεις πρέπει να παντρευτείς την κατάλληλη γυναίκα. Αν δεν παντρευτείς την κατάλληλη γυναίκα, πρέπει να κοιτάς συνεχώς πίσω απ' τον ώμο σου, οπότε τι αξία έχει το κεράτωμα;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εμένα ο πατέρας μου ήταν παραδοσιακός τύπος. Έκανε το μπάνιο του, έβαζε τη μάνα μου να του σιδερώσει τα σώβρακα, της ζήταγε λεφτά για το ξενοδοχείο καθώς ο ίδιος δεν είχε σταθερή δουλειά, και... γύρναγε το άλλο πρωί. Αυτή ήξερε ότι αν μιλήσει θα τη σπάσει στο ξύλο, οπότε δεν είχαμε σκηνές ζηλοτυπίας στο σπίτι. Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι αν θες να κερατώνεις πρέπει να παντρευτείς την κατάλληλη γυναίκα. Αν δεν παντρευτείς την κατάλληλη γυναίκα, πρέπει να κοιτάς συνεχώς πίσω απ' τον ώμο σου, οπότε τι αξία έχει το κεράτωμα;

Ο πατέρας σου είναι το πρότυπό μου.

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ.  :s&m_1:  :knockinb: :s&m_1: :knockinb:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.102
Πόντοι
15.565
Πολύ ενδειαφερον θεμα και επιτρεψτε μου να βαλω και γω ένα λιθαρακι μιας και χρόνια παντρεμενος
Βασικά η «μονιμη γκομενα»  είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καταστροφη
Και είναι σιγουρα καταστροφη γιατι σαν παντρεμενος εχεις αποκτησει ειτε το θες ειτε όχι συνήθειες και ξερει ουσιαστικα ολους τους φιλους σου .
οποτε αν εσυ γυρνας κάθε μερα εστω στις 20¨00 στο σπιτι δεν λες ξαφνικα «αγαπη μου θα αργησω γιατι θα παμε με τα παιδια από το γραφειο , που ξερει ότι σου καθονται στο λαιμο , για μια μπύρα »
Η γκομενα αν προκυψει δεν πρεπει να ξερει ΠΟΤΕ που πραγματικα δουλευεις η που μενεις
Σε καμια περιπτωση δεν την αφηνουμε ουτε καν να αγκιξει το επισημο κινητο

Συνεβη και σε δυο φιλους και σε μενα όταν πηγαμε να το τελέιωσουμε οι τυπισες μας εκαναν ρομπα στην δουλεια και όχι μονο αυτό πηραν και την γυναικα μας τηλεφωνο
Λοιπον οι βασικες αρχες μακρυα από δουλεια και γειτονιά ο κοσμος είναι πολύ μικρος πιστεψτε με .
Προσωπικός κανόνας το 99% του τσιλημπουρδήματος λαμβάνει χώρα η εκτος αθηνών η στο εξωτερικο
Αυτοκινητο .. ποτε μα ποτε η γκομενα / πουτανα στο αυτοκινητο … μια μικρη μετακινηση στο καθισμα και αρχιζουν οι υποψιες
Σημαντικο αποφυγετε κραγμενα χρωματα , προτιμηστε τα best seller χρωματα της μαρκας που σκεφτεστε να παρετε ( κοκκινη BMW ) και μακρυα από εύκολες πινακίδες τύπου ΑΑΑ 1111… ολοι οι γνωστοι θα το θυμούνται και οι φιλες της με χαρα θα σας καρφωσουν
Τι θα πει δηλαδη : ξερεις ειδα τον αντρα σου με μια ξανθια στο αυτοκινητο ?
Δεν παρκαρουμε ΠΟΤΕ πρώτη μούρη εξω από αδιάκριτα στριπτιτζαδικα
Τηλεφωνο καρτοκινητο που δεν εμφανιζεται ποτε σπιτι ,  δεν επικοινωνουμε ΠΟΤΕ και για κανενα λογο από το εταιρικο η προσωπικο τηλεφωνο , το οποιο είναι η κλειστο η στο αθορυβο
Ρουχα δευτερο σετ στο γραφειο, αν σας παιρνε, ι τα οποια πανε αποκλειστικα καθαριστηριο ΟΧΙ στην γειτονια σας
Εχουμε παντα καβατζα λιγο αφρολουτρο και αποσμητικο από αυτό που χρησιμοποιουμε στο σπιτι και όταν κανουμε μπανιο , ας πουμε σε μασατζιδικο , δεν γυρναμε σπιτι μυριζοντας «καρυδα»
Αυτά

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.088
Πόντοι
5.595
Πολυ σωστος ο φιλος... κ με πολυ ευστοχες πρακτικες συμβουλες... :thumbsup:

Και μια συμβουλη απο εμενα...
Ποτε δεν κραταμε στο κανονικο μας κινιτο  μυνηματα ή φωτογραφιες απο γκομενακια...
Ειναι σχεδον σιγουρο οτι η 'γυναικα' μας το ψαχνει...  ;)

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
  Ο πατέρας σου είναι το πρότυπό μου.

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ.   :s&m_1:   :knockinb: :s&m_1: :knockinb:
Αυτα όμως σε άλλες εποχές. Πες ένα ψεμμα , κρύψου καλιτερα παρα να δηλητηριάζεις κάθε μέρα τη γυναίκα που παντρευτηκες και κάποτε γουσταρες και που σου αραδιασε και κανά δυο παιδιά .

Επισκέπτης

ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ;;;;;;;;;

ΑΝ ΟΧΙ , ΑΣΤΟ .........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom