Νέα

Παράνομη σχέση: πού μπορείς να βρίσκεσαι χωρίς να "εκτίθεσαι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητέ mslv ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΧΥΕΙ. Χωρίς διάθεσή να σου δώσω συμβουλές, πίστεψέ ότι όταν παντρευτείς θα το καταλάβεις.
τυπε με ολο το σεβασμο μακρια απο εμενα ο γαμος  :woldman: :badair: :badair: :badair:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Αλλη λυση ειναι να κανεις τα παντα με την γυναικα σου χωρις ταμπου και ορια.Ειχα φιλο που δεν γουσταρει να ξενογαμαει και οταν του λεω καλα ρε μαλακα δεν βαρεθηκες?Μου απαντησε το γαμησι που κανω με την γυναικα μου δεν πιστευω να το κανω με αλλη και μου εξηγησε πως οτι του ερχοταν στο μυαλο απο φαντασιωση μεχρι και εγω δεν ξερω τι αλλο το εκανε μαζι της.
Φυσικα ειναι και αναλογα στο ατομο και στο πως βολευεται εξαλου.

OP
OP
sinister

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
τυπε με ολο το σεβασμο μακρια απο εμενα ο γαμος  :woldman: :badair: :badair: :badair:
Έτσι όπως έχουν γίνει οι σχέςσεις και οι γυναίκες σήμερα, ένας γάμος έχει 50% πιθανότητες να πετύχει. Οπότε και αυτό που λές εσύ, το ακούω άνετα.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι όπως έχουν γίνει οι σχέςσεις και οι γυναίκες σήμερα, ένας γάμος έχει 50% πιθανότητες να πετύχει. Οπότε και αυτό που λές εσύ, το ακούω άνετα.
εισαι ανοιχτομυαλος :rockon: :rockon: :rockon:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Αλλη λυση ειναι να κανεις τα παντα με την γυναικα σου χωρις ταμπου και ορια.Ειχα φιλο που δεν γουσταρει να ξενογαμαει και οταν του λεω καλα ρε μαλακα δεν βαρεθηκες?Μου απαντησε το γαμησι που κανω με την γυναικα μου δεν πιστευω να το κανω με αλλη και μου εξηγησε πως οτι του ερχοταν στο μυαλο απο φαντασιωση μεχρι και εγω δεν ξερω τι αλλο το εκανε μαζι της.
τυπε αυτα εννοουνται αμα δεν κανει golden shower δεν αξιζει η κοπελα :2funny: :2funny:

OP
OP
sinister

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Πόσο καιρό είναι παντρεμένος ο φίλος σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom