sinister
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Όχι. Εσύ ανήκεις στους "λίγους παράνομους" που ανέφερα!Εμενα δηλαδη με εκοψες για νομιμο?
Όχι. Εσύ ανήκεις στους "λίγους παράνομους" που ανέφερα!Εμενα δηλαδη με εκοψες για νομιμο?
τυπε με ολο το σεβασμο μακρια απο εμενα ο γαμοςΑγαπητέ mslv ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΧΥΕΙ. Χωρίς διάθεσή να σου δώσω συμβουλές, πίστεψέ ότι όταν παντρευτείς θα το καταλάβεις.
Τι ερασιτεχνες θεε μου...
Φίλε αν στη συγκεκριμένη γκόμενα έλεγα και ΜΟΝΟ ότι έχω account στο bourdela θα με χώριζε χαχαχα
ε δεν ειναι ολες τοσο ανοιχτομυαλες σαν τις κοπελες του σαιτ μας
ε βεβαια θα ξεπεφτες στα ματια τηςΦίλε αν στη συγκεκριμένη γκόμενα έλεγα και ΜΟΝΟ ότι έχω account στο bourdela θα με χώριζε χαχαχα
Έτσι όπως έχουν γίνει οι σχέςσεις και οι γυναίκες σήμερα, ένας γάμος έχει 50% πιθανότητες να πετύχει. Οπότε και αυτό που λές εσύ, το ακούω άνετα.τυπε με ολο το σεβασμο μακρια απο εμενα ο γαμος
ε βεβαια θα ξεπεφτες στα ματια της
εισαι ανοιχτομυαλοςΈτσι όπως έχουν γίνει οι σχέςσεις και οι γυναίκες σήμερα, ένας γάμος έχει 50% πιθανότητες να πετύχει. Οπότε και αυτό που λές εσύ, το ακούω άνετα.
τι καποιες το 99%Τι να κάνουμε μαν, κάποιες δεν μας νιώθουν
τυπε ειναι περιεργες εδω μπορεις να βρεθεις με αρμεγμενο προστατη και δεν θα ειναι απο τον λαγοΜακάρι να ήταν σαν και του site
τι καποιες το 99%
Δωσε ονοματα τύπε.τυπε ειναι περιεργες εδω μπορεις να βρεθεις με αρμεγμενο προστατη και δεν θα ειναι απο τον λαγο
τυπε αυτα εννοουνται αμα δεν κανει golden shower δεν αξιζει η κοπελαΑλλη λυση ειναι να κανεις τα παντα με την γυναικα σου χωρις ταμπου και ορια.Ειχα φιλο που δεν γουσταρει να ξενογαμαει και οταν του λεω καλα ρε μαλακα δεν βαρεθηκες?Μου απαντησε το γαμησι που κανω με την γυναικα μου δεν πιστευω να το κανω με αλλη και μου εξηγησε πως οτι του ερχοταν στο μυαλο απο φαντασιωση μεχρι και εγω δεν ξερω τι αλλο το εκανε μαζι της.
Φυσικα ειναι και αναλογα στο ατομο και στο πως βολευεται εξαλου.
τυπε ειναι περιεργες εδω μπορεις να βρεθεις με αρμεγμενο προστατη και δεν θα ειναι απο τον λαγο
Πόσο καιρό είναι παντρεμένος ο φίλος σου?Αλλη λυση ειναι να κανεις τα παντα με την γυναικα σου χωρις ταμπου και ορια.Ειχα φιλο που δεν γουσταρει να ξενογαμαει και οταν του λεω καλα ρε μαλακα δεν βαρεθηκες?Μου απαντησε το γαμησι που κανω με την γυναικα μου δεν πιστευω να το κανω με αλλη και μου εξηγησε πως οτι του ερχοταν στο μυαλο απο φαντασιωση μεχρι και εγω δεν ξερω τι αλλο το εκανε μαζι της.
Φυσικα ειναι και αναλογα στο ατομο και στο πως βολευεται εξαλου.
ααααααααα δεν ξερω τπτΔωσε ονοματα τύπε.
τυπε εγω πιθανοτατα θα τις εδερνα δεν θα της γαμαγαΑπορώ πως θα ήταν στο κρεβάτι οι κοπέλες του site μας
Το ενα δεν αποκλειει το αλλο.τυπε εγω πιθανοτατα θα τις εδερνα δεν θα της γαμαγα