Νέα

Παράνομη σχέση: πού μπορείς να βρίσκεσαι χωρίς να "εκτίθεσαι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Κύριοι, αυτό αφορά μόνος του παράνομους lover boys και κατά βάση παντρεμένους. Έχεις γκόμενα λοιπόν και πρέπει να προσέχεις. Δεν μπορείς να κυκλοφορείς αριστερά και δεξιά γιατί σίγουρα θα σε πάρει κανένα μάτι. Επιλογές?
χωριζεις την γκομενα και πας μονο σε στουντιο/μπουρδελο τις μερες που εχεις ρεπο αλλα εσυ λες οτι δουλευεις πρωινα.....με συγκοινωνια παντα μην παθεις οτι επαθε ο αλλος με το παρανομα παρκαρισμενο αμαξι.....

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Αν ειναι να πας να γαμησεις και να σου βγει η ψυχη χεστο καλυτερα τραβα μια μαλακια η τρως φακες παλι. :2funny: Το λεω διοτι παντα παιζει πιθανονητα να μας δει γνωστος,στη περιπτωση αυτη το παιζεις τρελιτσα ομως. :grin:

Άμα δε σε πετύχει να βγαίνεις από σπιτάκι στα @@ μεγάλε...περαστικός ήσουν...

OP
OP
sinister

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Από όσους γράφετε εδώ τώρα, λίγους σας κόβω να είστε ¨παράνομοι". Κανείς στη φάση τη δική μου υπάρχει? Θα δείξει...

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Από όσους γράφετε εδώ τώρα, λίγους σας κόβω να είστε ¨παράνομοι". Κανείς στη φάση τη δική μου υπάρχει? Θα δείξει...
ανυπαντροι ειμαστε τυπε γιατι αλλιως δε θα ειμασταν εδω :2funny: ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Άπαξ και είσαι νυμφευμένος, κάποια στιγμή, θα την κάνεις την κουτσουκέλα. Είτε στιγμιαία, είτε μεγαλύτερη σε χρόνο. Εκτός κι αν είσαι χαϊβάνι......

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Σωστός  :grin: :grin: :grin: Εγώ ένα φεγγάρι βρήκα γκόμενα και είχα κανα χρόνο να μπω στο site...φαντάσου ο άλλος να ναι παντρεμένος κιόλας  :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Σωστός  :grin: :grin: :grin: Εγώ ένα φεγγάρι βρήκα γκόμενα και είχα κανα χρόνο να μπω στο site...φαντάσου ο άλλος να ναι παντρεμένος κιόλας  :2funny: :2funny:
τυπε αν εχεις γκομενα αξιζει να μπαινεις μονο στα θρεντ που γραφουν οι γνωστοι μπαχαλακιδες και να γελας μαζι με την γκομενα :2funny: :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Άπαξ και είσαι νυμφευμένος, κάποια στιγμή, θα την κάνεις την κουτσουκέλα. Είτε στιγμιαία, είτε μεγαλύτερη σε χρόνο. Εκτός κι αν είσαι χαϊβάνι......

Αυτό εξαρτάται πιστεύω εν πολλοίς και από τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου...

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αυριο ειναι Κυριακη ξεχαστηκες μαλλον.Τεσπα σου ειπαμε
1)ξενοδοχεια του εικοσαρικου
2)μπουρδελα
3)αμαξι με φιμε τζαμι και γαμησι σε απομερα μερη (προσοχη σε ανωμαλους ομως)
4)νοικιαζεις γκαρσονιερουλα
5)σπιτι της γκομενας (με κινδυνο να γινεις τσακωτος)
6)θα σκεφτω και σου λεω ..

OP
OP
sinister

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Αγαπητέ mslv ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΧΥΕΙ. Χωρίς διάθεσή να σου δώσω συμβουλές, πίστεψέ ότι όταν παντρευτείς θα το καταλάβεις.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
τυπε αν εχεις γκομενα αξιζει να μπαινεις μονο στα θρεντ που γραφουν οι γνωστοι μπαχαλακιδες και να γελας μαζι με την γκομενα :2funny: :2funny:

Φίλε αν στη συγκεκριμένη γκόμενα έλεγα και ΜΟΝΟ ότι έχω account στο bourdela θα με χώριζε χαχαχα :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Φίλε αν στη συγκεκριμένη γκόμενα έλεγα και ΜΟΝΟ ότι έχω account στο bourdela θα με χώριζε χαχαχα :2funny: :2funny:
Σωστός  :grin: :grin: :grin: Εγώ ένα φεγγάρι βρήκα γκόμενα και είχα κανα χρόνο να μπω στο site...φαντάσου ο άλλος να ναι παντρεμένος κιόλας :2funny: :2funny:
Τι ερασιτεχνες θεε μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom