Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τυπε εγω πιθανοτατα θα τις εδερνα δεν θα της γαμαγα
To ένα δεν αποκλείει το άλλο
τυπε εγω πιθανοτατα θα τις εδερνα δεν θα της γαμαγα
Πολύ πόνο βλεπω τυπε.Πόσο καιρό είναι παντρεμένος ο φίλος σου?
δεν το γνωριζω αυτο αλλα εχει και 2 παιδακια.Σου ειπα ειναι και στον ανθρωπο το τι θελει και πως την βρισκει.Πόσο καιρό είναι παντρεμένος ο φίλος σου?
To ένα δεν αποκλείει το άλλο
Το ενα δεν αποκλειει το αλλο.
να εισαι σιγουρος οταν τελειωσει η φαντασια,ενα απλο γαμησι με καποια αλλη θα το ευχαριστηθει καλυτερα.Την μπριζολα με οποιους τροπους και αν την φτιαξεις μπριζολα θα παραμεινειΑλλη λυση ειναι να κανεις τα παντα με την γυναικα σου χωρις ταμπου και ορια.Ειχα φιλο που δεν γουσταρει να ξενογαμαει και οταν του λεω καλα ρε μαλακα δεν βαρεθηκες?Μου απαντησε το γαμησι που κανω με την γυναικα μου δεν πιστευω να το κανω με αλλη και μου εξηγησε πως οτι του ερχοταν στο μυαλο απο φαντασιωση μεχρι και εγω δεν ξερω τι αλλο το εκανε μαζι της.
Φυσικα ειναι και αναλογα στο ατομο και στο πως βολευεται εξαλου.
Εννοείται. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα πέρνουμε όλα τόσο σοβαρά. Ειδικά τις γυναίκες. Λύσεις υπάρχουν άλλωστε και διέξοδοι (άσχετο, αλλά στα επόμενα 10-15 χρόνια θα ζήσουμε πολύ μαύρες μέρες. Άρε ρε ΓΑΠ και λοιποί...)Πολύ πόνο βλεπω τυπε.
Δεν χρειαζεται.
να εισαι σιγουρος οταν τελειωσει η φαντασια,ενα απλο γαμησι με καποια αλλη θα το ευχαριστηθει καλυτερα.Την μπριζολα με οποιους τροπους και αν την φτιαξεις μπριζολα θα παραμεινει
Αν της βαλεις μπαχαρικα και διαφορα αλλα της δινεις αλλη γευση ομως.Τεσπα σου ειπα αναλογως τον καθενα πως την βρισκει.να εισαι σιγουρος οταν τελειωσει η φαντασια,ενα απλο γαμησι με καποια αλλη θα το ευχαριστηθει καλυτερα.Την μπριζολα με οποιους τροπους και αν την φτιαξεις μπριζολα θα παραμεινει
Εννοείται. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα πέρνουμε όλα τόσο σοβαρά. Ειδικά τις γυναίκες. Λύσεις υπάρχουν άλλωστε και διέξοδοι (άσχετο, αλλά στα επόμενα 10-15 χρόνια θα ζήσουμε πολύ μαύρες μέρες. Άρε ρε ΓΑΠ και λοιποί...)
θα τα βαρεθεις και τα μπαχαρικα οπως και την ποικιλια ρουχων στιν ΙΔΙΑγυναικαΑν της βαλεις μπαχαρικα και διαφορα αλλα της δινεις αλλη γευση ομως.Τεσπα σου ειπα αναλογως τον καθενα πως την βρισκει.
εγω μαζι σου παντωςΑπο τα σοφότερα λόγια που άκουσα (χωρίς να θέλω να χαρακτηριστώ μισογύνης-αν δε έχω ήδη χαρακτηριστεί )
εγω μαζι σου παντως
Δεν είσαι μισογύνης. Ούτε εγώ είμαι που έγραψα το σχόλιο. Απλώς θεωρώ ότι άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά από τη σχέση με μια γυναίκα (που έτσι και αλλιώς είναι πλάσμα από άλλο πλανήτη), οπώς π.χ. η σχέση με ένα φίλο, η αξιοπρέπειά μας, η ακεραιτότητα του χαρακτήρα μας, οι αξίες μας, κλπ. Όλα αυτά προέχουν. Αν οι γυναίκες μας / σχέσεις / γκόμενες δεν συμβιβάζονται με αυτά, τότε ας πάνε αλλού. Το σεξ στη χειρότερη το βρίσκεις και στο bourdela.comΑπο τα σοφότερα λόγια που άκουσα (χωρίς να θέλω να χαρακτηριστώ μισογύνης-αν δε έχω ήδη χαρακτηριστεί )
καληνυχτα φιλε μου;) Θενξ μαν...Λοιπον...καληνυχτω συναγωνιστες
Τα πες ολα. Οταν ποτίζεις τον δικο σου κηπο πρωτα δεν θα στον ποτίσει ο γειτονας γιατι δεν θα εχει αναγκη!!!!!!!!!!!!!!Αλλη λυση ειναι να κανεις τα παντα με την γυναικα σου χωρις ταμπου και ορια.Ειχα φιλο που δεν γουσταρει να ξενογαμαει και οταν του λεω καλα ρε μαλακα δεν βαρεθηκες?Μου απαντησε το γαμησι που κανω με την γυναικα μου δεν πιστευω να το κανω με αλλη και μου εξηγησε πως οτι του ερχοταν στο μυαλο απο φαντασιωση μεχρι και εγω δεν ξερω τι αλλο το εκανε μαζι της.
Φυσικα ειναι και αναλογα στο ατομο και στο πως βολευεται εξαλου.
καμια φορα τα θυσιαζουμε ομως για μια γυναικαΔεν είσαι μισογύνης. Ούτε εγώ είμαι που έγραψα το σχόλιο. Απλώς θεωρώ ότι άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά από τη σχέση με μια γυναίκα (που έτσι και αλλιώς είναι πλάσμα από άλλο πλανήτη), οπώς π.χ. η σχέση με ένα φίλο, η αξιοπρέπειά μας, η ακεραιτότητα του χαρακτήρα μας, οι αξίες μας, κλπ. Όλα αυτά προέχουν. Αν οι γυναίκες μας / σχέσεις / γκόμενες δεν συμβιβάζονται με αυτά, τότε ας πάνε αλλού. Το σεξ στη χειρότερη το βρίσκεις και στο bourdela.com
Ακου...μην μου λες εμενα μαλακιες....το αγορακι αν δεν τη εχει βαρεθει..εχει συμφεροντα...Αν της βαλεις μπαχαρικα και διαφορα αλλα της δινεις αλλη γευση ομως.Τεσπα σου ειπα αναλογως τον καθενα πως την βρισκει.
Μόνο καμιά φορά? Ας μη γελιόμαστε, πολλές. Απλώς όσο μεγαλώνεις και περνάνε γυναίκες από τα "χέρια" σου, τόσο πιο λιγότερος "μουνόδουλος" μπορείς να γίνεις αν χρειαστεί. Αποκτάς εμπειρία και απομυθοποιείς.καμια φορα τα θυσιαζουμε ομως για μια γυναικα
Μόνο καμιά φορά? Ας μη γελιόμαστε, πολλές. Απλώς όσο μεγαλώνεις και περνάνε γυναίκες από τα "χέρια" σου, τόσο πιο λιγότερος "μουνόδουλος" μπορείς να γίνεις αν χρειαστεί. Αποκτάς εμπειρία και απομυθοποιείς.