Νέα

Παράνομη σχέση: πού μπορείς να βρίσκεσαι χωρίς να "εκτίθεσαι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Αλλη λυση ειναι να κανεις τα παντα με την γυναικα σου χωρις ταμπου και ορια.Ειχα φιλο που δεν γουσταρει να ξενογαμαει και οταν του λεω καλα ρε μαλακα δεν βαρεθηκες?Μου απαντησε το γαμησι που κανω με την γυναικα μου δεν πιστευω να το κανω με αλλη και μου εξηγησε πως οτι του ερχοταν στο μυαλο απο φαντασιωση μεχρι και εγω δεν ξερω τι αλλο το εκανε μαζι της.
Φυσικα ειναι και αναλογα στο ατομο και στο πως βολευεται εξαλου.
να εισαι σιγουρος οταν τελειωσει η φαντασια,ενα απλο γαμησι με καποια αλλη θα το ευχαριστηθει καλυτερα.Την μπριζολα με οποιους τροπους και αν  την φτιαξεις μπριζολα θα παραμεινει

OP
OP
sinister

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Πολύ πόνο βλεπω τυπε.
Δεν χρειαζεται.
Εννοείται. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα πέρνουμε όλα τόσο σοβαρά. Ειδικά τις γυναίκες. Λύσεις υπάρχουν άλλωστε και διέξοδοι (άσχετο, αλλά στα επόμενα 10-15 χρόνια θα ζήσουμε πολύ μαύρες μέρες. Άρε ρε ΓΑΠ και λοιποί...)

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
να εισαι σιγουρος οταν τελειωσει η φαντασια,ενα απλο γαμησι με καποια αλλη θα το ευχαριστηθει καλυτερα.Την μπριζολα με οποιους τροπους και αν  την φτιαξεις μπριζολα θα παραμεινει
:headbang2: :headbang2: :headbang2:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Αν της βαλεις μπαχαρικα και διαφορα αλλα της δινεις αλλη γευση ομως.Τεσπα σου ειπα αναλογως τον καθενα πως την βρισκει.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Εννοείται. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα πέρνουμε όλα τόσο σοβαρά. Ειδικά τις γυναίκες. Λύσεις υπάρχουν άλλωστε και διέξοδοι (άσχετο, αλλά στα επόμενα 10-15 χρόνια θα ζήσουμε πολύ μαύρες μέρες. Άρε ρε ΓΑΠ και λοιποί...)

Απο τα σοφότερα λόγια που άκουσα (χωρίς να θέλω να χαρακτηριστώ μισογύνης-αν δε έχω ήδη χαρακτηριστεί  :grin: :grin:)

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αν της βαλεις μπαχαρικα και διαφορα αλλα της δινεις αλλη γευση ομως.Τεσπα σου ειπα αναλογως τον καθενα πως την βρισκει.
θα τα βαρεθεις και τα μπαχαρικα οπως και την ποικιλια ρουχων στιν ΙΔΙΑγυναικα

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Σωστα..γυναικες για γαμησι παντα θα υπαρχουν,καλυτερη ποιοτητα ζωης λιγο χλωμο ομως. :S

OP
OP
sinister

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Απο τα σοφότερα λόγια που άκουσα (χωρίς να θέλω να χαρακτηριστώ μισογύνης-αν δε έχω ήδη χαρακτηριστεί  :grin: :grin:)
Δεν είσαι μισογύνης. Ούτε εγώ είμαι που έγραψα το σχόλιο. Απλώς θεωρώ ότι άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά από τη σχέση με μια γυναίκα (που έτσι και αλλιώς είναι πλάσμα από άλλο πλανήτη), οπώς π.χ. η σχέση με ένα φίλο, η αξιοπρέπειά μας, η ακεραιτότητα του χαρακτήρα μας, οι αξίες μας, κλπ. Όλα αυτά προέχουν. Αν οι γυναίκες μας / σχέσεις / γκόμενες δεν συμβιβάζονται με αυτά, τότε ας πάνε αλλού. Το σεξ στη χειρότερη το βρίσκεις και στο bourdela.com

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αλλη λυση ειναι να κανεις τα παντα με την γυναικα σου χωρις ταμπου και ορια.Ειχα φιλο που δεν γουσταρει να ξενογαμαει και οταν του λεω καλα ρε μαλακα δεν βαρεθηκες?Μου απαντησε το γαμησι που κανω με την γυναικα μου δεν πιστευω να το κανω με αλλη και μου εξηγησε πως οτι του ερχοταν στο μυαλο απο φαντασιωση μεχρι και εγω δεν ξερω τι αλλο το εκανε μαζι της.
Φυσικα ειναι και αναλογα στο ατομο και στο πως βολευεται εξαλου.
Τα πες ολα. Οταν ποτίζεις τον δικο σου κηπο πρωτα δεν θα στον ποτίσει ο γειτονας γιατι δεν θα εχει αναγκη!!!!!!!!!!!!!!
Οταν φτασεις στο σημείο της παράνομης σχεσης θα κανεις τα παντα να πηδήξεις!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπαρχουν κανόνες!!!!!!!!!!!

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είσαι μισογύνης. Ούτε εγώ είμαι που έγραψα το σχόλιο. Απλώς θεωρώ ότι άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά από τη σχέση με μια γυναίκα (που έτσι και αλλιώς είναι πλάσμα από άλλο πλανήτη), οπώς π.χ. η σχέση με ένα φίλο, η αξιοπρέπειά μας, η ακεραιτότητα του χαρακτήρα μας, οι αξίες μας, κλπ. Όλα αυτά προέχουν. Αν οι γυναίκες μας / σχέσεις / γκόμενες δεν συμβιβάζονται με αυτά, τότε ας πάνε αλλού. Το σεξ στη χειρότερη το βρίσκεις και στο bourdela.com
καμια φορα τα θυσιαζουμε ομως για μια γυναικα

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Ακου...μην μου λες εμενα μαλακιες....το αγορακι αν δεν τη εχει βαρεθει..εχει συμφεροντα...

OP
OP
sinister

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
καμια φορα τα θυσιαζουμε ομως για μια γυναικα
Μόνο καμιά φορά? Ας μη γελιόμαστε, πολλές. Απλώς όσο μεγαλώνεις και περνάνε γυναίκες από τα "χέρια" σου, τόσο πιο λιγότερος "μουνόδουλος" μπορείς να γίνεις αν χρειαστεί. Αποκτάς εμπειρία και απομυθοποιείς.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο καμιά φορά? Ας μη γελιόμαστε, πολλές. Απλώς όσο μεγαλώνεις και περνάνε γυναίκες από τα "χέρια" σου, τόσο πιο λιγότερος "μουνόδουλος" μπορείς να γίνεις αν χρειαστεί. Αποκτάς εμπειρία και απομυθοποιείς.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom