Νέα

Παραμύθια από στρίπερς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Εδω γκομενους εχουν τα μπαζα δεν θα εχουν αυτες?  Αλλα τι θες να σου πουν? Το θεμα ειναι να την πιασεις σε εποχη που τα εχει παρει στο κρανιο και θελει να κανει την στραβη ή στο σωστο timing δηλαδη στο χωρισμο. Πχ. η μαρινα απο το gold που εχει κανει παταγω εδω λες να μην εχει γκομενο? θα εχει καποιον κακομοιρη (συνηθως τετοιους εχουν) που τον τρεχει και οταν παει για ψωνια, γυμναστηριο, βολτα ανοιγει το κινιτο της δουλειας, οταν γυριζει σπιτι το κλεινει...το ιδιο και η αλεξ απο το ριτορνο, ή η ολγα απο ρασπουτιν....το θεμα ειναι να μην σε νοιαζει αυτο απλα να περιμενεις την αρπαχτη.... αλλα τωρα θα μου πεις σιγα μην περιμενω το αγιο φως οταν υπαρχουν τοσες...κι ομως υπαρχουν μερικοι .....παιδια ας ξυπνησουμε
Σωστός

Βέβαια όπως σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις (για να τον επιβεβαιώσουν). Για να πω ένα δικό μου παράδειγμα, μια κοπέλα μου είπε στα ίσια για τον γκόμενό της και ούτε παραμύθια ούτε κουραφέξαλα. Και βέβαια μπορείτε να φανταστείτε πόσο την εκτίμησα (και συνεχίζω να την εκτιμώ ακόμα). Όμως το σημαντικό είναι να μην ξεκινά κανείς με δεδομένο ότι δεν θα ακούσει παραμύθι, αλλά ότι ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ παραμύθι. Και να μην κολλήσει άνευ λόγου και εκτός ορίων.

Τώρα το ποια είναι τα όρια του καθενός είναι δική του υπόθεση.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Για να πω ένα δικό μου παράδειγμα, μια κοπέλα μου είπε στα ίσια για τον γκόμενό της και ούτε παραμύθια ούτε κουραφέξαλα. Και βέβαια μπορείτε να φανταστείτε πόσο την εκτίμησα (και συνεχίζω να την εκτιμώ ακόμα).

Οι 9 στις 10 που μου ειπαν κατι σχετικο εννουσαν.." Θα γαμηθω μαζι σου εναντι χρηματων, αλλα μετα μην μου ζητησεις εξοδους και τα ρεστα.."

Αυτα..

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για να πω ένα δικό μου παράδειγμα, μια κοπέλα μου είπε στα ίσια για τον γκόμενό της και ούτε παραμύθια ούτε κουραφέξαλα. Και βέβαια μπορείτε να φανταστείτε πόσο την εκτίμησα (και συνεχίζω να την εκτιμώ ακόμα).

Δεν σε γουσταρε αρκετα και δεν φοβηθηκε μην σε χασει... βεβαια μπορει να σε εβλεπε μονο σα πελατη εκτος μαγαζιου οπως λεει και ο εμπειρος νοκια ...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Εδω γκομενους εχουν τα μπαζα δεν θα εχουν αυτες?  Αλλα τι θες να σου πουν? Το θεμα ειναι να την πιασεις σε εποχη που τα εχει παρει στο κρανιο και θελει να κανει την στραβη ή στο σωστο timing δηλαδη στο χωρισμο. Πχ. η μαρινα απο το gold που εχει κανει παταγω εδω λες να μην εχει γκομενο? θα εχει καποιον κακομοιρη (συνηθως τετοιους εχουν) που τον τρεχει και οταν παει για ψωνια, γυμναστηριο, βολτα ανοιγει το κινιτο της δουλειας, οταν γυριζει σπιτι το κλεινει...το ιδιο και η αλεξ απο το ριτορνο, ή η ολγα απο ρασπουτιν....το θεμα ειναι να μην σε νοιαζει αυτο απλα να περιμενεις την αρπαχτη.... αλλα τωρα θα μου πεις σιγα μην περιμενω το αγιο φως οταν υπαρχουν τοσες...κι ομως υπαρχουν μερικοι .....παιδια ας ξυπνησουμε

Πω πω φίλε τι μου θύμησες.πρίν 2 χρόνια περίπου ήμουν BG και ήταν εκεί ο γκομενός της (παρεπιπτώντος καμμία σχέση με μαλάκα. μια χαρά παιδί ήταν με ψαρωτικό ύφος και παράστημα). Εκέι που μιλούσαν στο μπαρ φεύγει και ξεκινάει τη γύρα, έρχετε στο τραπέζι μας και την πήρα για ένα φραπεδάκι....μετά πάει και ξεκινάνε να μιλάνε πάλι...χαράς το κουράγιο του.

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για μένα κ την παρέα μου μιλούσα φίλε...

Εμείς αποτελούμε τους μαλάκες της νύχτας...παντού μας δουλεύουν...τα πάντα πληρώνουμε χρυσά....ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.....

:thumbsup: :thumbsup:
Πέστα μεγάλε, βάλθηκαν όλοι να μας «βοηθήσουν» για το καλό μας, κάποιοι να μας δείξουν το «παραμύθι» που παίζει μέσα στο μαγαζί , κάποια «παπαγαλάκια» των μαγαζιών να μας δείξουν και να μας «διαφωτίσουν» για το ποιο είναι το καλύτερο μαγαζί, και κάποια «παπαγαλάκια» των «κορασίδων» για το ποια είναι η καλύτερη.

Ξέρουμε ρε, αλλά έτσι μας αρέσει που λεει και ο Mc... έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εμένα όταν μου λένε ότι με αγαπάνε, με δουλεύουν απλά, ή υπονοούν κάτι άλλο?

Μήπως πρέπει να φτιάξουμε thread "Ο Μπαμπινιώτης των Strip" που να αποκωδικοποιούμε τα διάφορα που μας λένε?

Κάτι σαν:

"Έχω γκόμενο" = "Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα για 100 Ευρώ. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει έρωτες, εξόδους, clubbing κλπ"

Επισκέπτης

Μήπως πρέπει να φτιάξουμε thread "Ο Μπαμπινιώτης των Strip" που να αποκωδικοποιούμε τα διάφορα που μας λένε?

Κάτι σαν:

"Έχω γκόμενο" = "Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα για 100 Ευρώ. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει έρωτες, εξόδους, clubbing κλπ"

1.Σε αγαπούν,μήπως χουφτώνουν την τσέπη σου...παράλληλα ? (Έχει συμβεί κ σ'εμένα 1-2 φορές που είχα 120€ πάνω μου...ξέρεις 2 βδομάδων χαρτζηλίκι)!

2.Αμα τα αποκωδικοποιήσουμε...τι νόημα θα έχει ??? Άσε που διαβάζουν οι περισσότερες...κ θα αρχίσουν τα Ρουμανικά ή Ρουμάνικα μέσα στο μαγαζί...ΟΛΗ την ώρα...

3.Πιστεύω οτι έβαλες λίγα,τα 100€ δε φτάνουν ούτε για το SM (Super Market)!

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Δεν σε γουσταρε αρκετα και δεν φοβηθηκε μην σε χασει... βεβαια μπορει να σε εβλεπε μονο σα πελατη εκτος μαγαζιου οπως λεει και ο εμπειρος νοκια ...
Στον αφορισμό είμαστε μανούλες, όμως ξεχνάτε το απλούστερο: αν σε βλέπει ως 50ευρω πάντα φοβάται να σε χάσει (όλες φοβούνται ότι θα ξεμείνουν από δουλειά), αν δεν σε βλέπει ως 50ευρω τότε δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά.

Και μακάρι να ήταν όπως τα λέει ο έμπειρος, θα τα έσκαγα με μεγάλη χαρά. Απλώς τυχαίνουν πάντα και οι εξαιρέσεις γαμώτο.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Κάτι σαν:

ινε ο Μιστικοσ κοδικασ Κοντεσα

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αμα ειναι καλο κομματι...σαν εσενα εχει 1000...το 50 δεν το υπολογιζει εκτος και αμα μιλαμε για 500....

Ενα 50 = 1 prive = 5 λεπτα = τιποτα οταν κανει τουλαχιστον 30

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και μακάρι να ήταν όπως τα λέει ο έμπειρος, θα τα έσκαγα με μεγάλη χαρά. Απλώς τυχαίνουν πάντα και οι εξαιρέσεις γαμώτο.

Κανε υπομονη θα ερθει η ωρα.......... Απλα με την υπομονη το 50 θα εχει γινει 5000.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
1.Σε αγαπούν,μήπως χουφτώνουν την τσέπη σου...παράλληλα ? (Έχει συμβεί κ σ'εμένα 1-2 φορές που είχα 120€ πάνω μου...ξέρεις 2 βδομάδων χαρτζηλίκι)!
Λες ε? Και εγώ νόμιζα ότι με ήθελαν για το κορμί μου και τα ωραία μου μαλλιά.
Φτου...

2.Αμα τα αποκωδικοποιήσουμε...τι νόημα θα έχει ??? Άσε που διαβάζουν οι περισσότερες...κ θα αρχίσουν τα Ρουμανικά ή Ρουμάνικα μέσα στο μαγαζί...ΟΛΗ την ώρα...
Μακάρι.... Μπας και συνεννοηθούμε επιτέλους!

3.Πιστεύω οτι έβαλες λίγα,τα 100€ δε φτάνουν ούτε για το SM (Super Market)!
Τελικά είμαι όντως παιδί κατώτερου θεού. Τι να κάνουμε, ότι μπορεί κανείς!

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1

Εμένα όταν μου λένε αυτό, απαντάω... «This Heart Doesn't Run on Blood, This Heart Doesn't Run on Love»... και την επόμενη φορά αυτό που λεει είναι... «Γιατί δεν μου έχεις πει ή γιατί δεν μου λες να βγούμε έξω?»

Επισκέπτης
Λες ε? Και εγώ νόμιζα ότι με ήθελαν για το κορμί μου και τα ωραία μου μαλλιά.
Φτου...
Μακάρι.... Μπας και συνεννοηθούμε επιτέλους!
Τελικά είμαι όντως παιδί κατώτερου θεού. Τι να κάνουμε, ότι μπορεί κανείς!

Εμένα σίγουρα δε με θένε για τα ωραία μου μαλλιά...γιατί είμαι κάμπριος... :grin:
Όσο για το κορμί τι να λέμε....1.65 με τα πόδια ψηλά...κ ουισκομπάκα... :-

Εγώ δεν ξέρω ρουμάνικα...οπότε έχεις πλεονέκτημα... :sunglasses:

Τελικά έχουμε μπλέξει...με 50 κ 100 ευρώ πιστεύω δε θα γαμήσουμε ποτέ στρίπερ.... :helpplea:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εμένα σίγουρα δε με θένε για τα ωραία μου μαλλιά...γιατί είμαι κάμπριος... :grin:

Τελικά έχουμε μπλέξει...με 50 κ 100 ευρώ πιστεύω δε θα γαμήσουμε ποτέ στρίπερ.... :helpplea:
ψεφτι εμενα κοροδεβισ το μαθιτι σου,
παντοσ εγο σαγαπαο και εχις δικεο

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Αμα ειναι καλο κομματι...σαν εσενα εχει 1000...το 50 δεν το υπολογιζει εκτος και αμα μιλαμε για 500....

Ενα 50 = 1 prive = 5 λεπτα = τιποτα οταν κανει τουλαχιστον 30
1. Το 50ευρω είναι το νόμισμα που δίνουν συνήθως τα ΑΤΜ = το νόμισμα με το οποίο πληρώνεις. Το πλήθος των 50ευρων που θα δώσεις είναι επίσης προσωπική υπόθεση που δεν αφορά κανέναν. Όπως λέγαμε παλιά "σε βλέπει σαν πεντοχίλιαρο/δεκαχίλιαρο" (ακόμα και αν έσκαγες 500 τέτοια. Μην κολλάς.

2. Όποιος δεν ξέρει πόσα θα δώσει είναι πολύ αφελής και καλά του κάνουν όταν τον δουλεύουν. Όμως σκέψου λίγο πιο ανοιχτόμυαλα: πώς θα τα έπαιρνε πιο εύκολα, λέγοντας παραμύθια ή λέγοντας αλήθεια? Και δεν είναι ανόητες (ή τουλάχιστον δεν είναι όλες ανόητες).

Γενικά τώρα, αυτές που προτίθενται να προχωρήσουν σε κωδικοποιημένη συναλλαγή όπως οι περιγραφόμενες πάντα με τον Α/Β τρόπο στο δίνουν να το καταλάβεις. Επειδή διαφορετικά δεν πρόκειται να βρουν πελάτη για τη συναλλαγή.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
1. Το 50ευρω είναι το νόμισμα που δίνουν συνήθως τα ΑΤΜ = το νόμισμα με το οποίο πληρώνεις. Το πλήθος των 50ευρων που θα δώσεις είναι επίσης προσωπική υπόθεση που δεν αφορά κανέναν. Όπως λέγαμε παλιά "σε βλέπει σαν πεντοχίλιαρο/δεκαχίλιαρο" (ακόμα και αν έσκαγες 500 τέτοια. Μην κολλάς.

2. Όποιος δεν ξέρει πόσα θα δώσει είναι πολύ αφελής και καλά του κάνουν όταν τον δουλεύουν. Όμως σκέψου λίγο πιο ανοιχτόμυαλα: πώς θα τα έπαιρνε πιο εύκολα, λέγοντας παραμύθια ή λέγοντας αλήθεια? Και δεν είναι ανόητες (ή τουλάχιστον δεν είναι όλες ανόητες).

Γενικά τώρα, αυτές που προτίθενται να προχωρήσουν σε κωδικοποιημένη συναλλαγή όπως οι περιγραφόμενες πάντα με τον Α/Β τρόπο στο δίνουν να το καταλάβεις. Επειδή διαφορετικά δεν πρόκειται να βρουν πελάτη για τη συναλλαγή.
κοδικοπιιμενι σιναλαγι=????
πρεπι να ξερισ απο σιματα μορσ

Επισκέπτης

ξεχασες το μονοποντο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom