You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραμύθια από στρίπερς!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 391
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Δεν έχεις κάνει homework! Έχουμε και thread με τα ψέματά μας. Το οποίο συνθηματικά οι ξεβράκωτες το αποκαλούν σκονάκι.Ενώ εμείς δεν παραμυθιάζουμε ποτέ !
Εγώ δεν κομπλεξάρομαι, εάν γίνεις και χορηγός χορού, είμαι μέσα!Γιατί ρε σας κομπλεξάρω
Εγώ είμαι απλός χορηγός του χώρου .
Κοίτα φίλε Zeus, για να μην παραπλανούμε το κοινό, λόγω της οικονομικής κρίσης, όλα τα πορτοφόλια θεωρούνται πλέον στόχοι, ακόμη και αυτά με τα κέρματα όπως τα δικά μας. Γι'αυτό δεν μας ξεχνούν. Αν ξαναπάει το Χρηματιστήριο στις 4000 μονάδες, να είσαι σίγουρος ότι θα μας ξεχάσουν. ;)Με αυτά που λες συν την υπερχειλή σεξουαλικότητα μου φέρνουν στον νου τον
φίλο μου τον Yorgo... κάποιες ακόμα να τον ξεχάσουν και ακόμα τον ψάχνουν...
Κοίτα φίλε Zeus, για να μην παραπλανούμε το κοινό, λόγω της οικονομικής κρίσης, όλα τα πορτοφόλια θεωρούνται πλέον στόχοι, ακόμη και αυτά με τα κέρματα όπως τα δικά μας. Γι'αυτό δεν μας ξεχνούν. Αν ξαναπάει το Χρηματιστήριο στις 4000 μονάδες, να είσαι σίγουρος ότι θα μας ξεχάσουν. ;)
Θα συμφωνήσω, αλλά τώρα όμως είναι το καλύτερο... και αυτά τα γαμημένα τα sms δεν λένε να σταματήσουν...
είπαμε έχει ο καιρός γυρίσματα... ;)
Για μένα κ την παρέα μου μιλούσα φίλε...
Εμείς αποτελούμε τους μαλάκες της νύχτας...παντού μας δουλεύουν...τα πάντα πληρώνουμε χρυσά....ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.....
μαλάκας της νύχτας είναι αυτός που τα ακουμπάει και δεν περνάει καλά και δεν σε έχω κόψει για τέτοιο (ότι δεν περνάς καλά ... )
Το να πληρώνεις δεν είναι κακό, το θέμα είναι να ξέρεις τι πληρώνεις και γιατί το πληρώνεις ...
Τώρα αν ξεχωρίζεις τα παραμύθια από τα μη ... ή αν δε σε νιάζει ... πάλι το θέμα είναι να περνάς καλά ...!!!
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Εσύ ποιός είσαι ? Αυτός ο μαλάκας,πικραμένος που αφού του τα έφαγαν οι ξεβράκωτες κ έμεινε ρέστος ήρθε να πει τον πόνο του ???
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ.....ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ...Κ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.......
[sub][sub]****Σκούπισε τη ροχάλα απ'την ελβίρα...κ ξανα-έλα...[/sub][/sub]
Μα με αυτά που γράφεις δείχνεις από μόνος σου ποιος είναι ο μαλάκας!!! Όσο γι'αυτό που λες πιό κάτω σε πληροφορώ ότι η Ελβίρα είναι άψογη και δεν έχει καμία σχέση με τις στριπτιτζούδες που κορο'ι'δεύουν τον κόσμο. Πήγαμε στο μαγαζί που δουλεύει πριν λίγες μέρες και περάσαμε γαμάτα και πάλι! Είναι δυνατόν να την έχω στο Νο1 και να τη βρίζω ταυτόχρονα???
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Απο την ΙΔΙΑ κοπέλα.
1)είμαι 19!
2)είμαι γιατρός!
3)έχω πάρει στον πρώην γκόμενο μου δώρο Ferarri!
Αλβανίδα στρίπερ. Χωρίς άλλα σχόλια.
Τέτοια post εννοούσα. Σ'ευχαριστώ discreet.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ μάγκες πήγα κάνα δυό φορές σε κωλόμπαρο, πήρα κάνα δυό χορούς, γάμησα τζάμπα, παντρεύτηκα κωλομπαρού και έκτοτε πήρα σύνταξη.
Επισκέπτης
εγώ μάγκες πήγα κάνα δυό φορές σε κωλόμπαρο, πήρα κάνα δυό χορούς, γάμησα τζάμπα, παντρεύτηκα κωλομπαρού και έκτοτε πήρα σύνταξη.
H οχια το ξερει αυτο?
που εχει χαθει αληθεια ρε? >
Ε τότε τα έχεισ κάνει όλα ... γράψε και ένα βιβλίο και τελείωσες ... !!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πήγε στο Αγιο Ορος.H οχια το ξερει αυτο?
που εχει χαθει αληθεια ρε? >
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι τίτλο να βάλω;Ε τότε τα έχεισ κάνει όλα ... γράψε και ένα βιβλίο και τελείωσες ... !!!
Επισκέπτης
πήγε στο Αγιο Ορος.
ε να ταν εδω ο Φεθρυ
Επισκέπτης
τι τίτλο να βάλω;
προσπαθω να φτασω τον Ασπρουλη αλλα δεν μπορω
"Παντρεμένος συνταξιούχος μάγκας χορευτής τζαμπαγαμιάς σε κωλόμπαρο"τι τίτλο να βάλω;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
θα σου κρατήσω ένα με προσωπική αφιέρωση......."Παντρεμένος συνταξιούχος μάγκας χορευτής τζαμπαγαμιάς σε κωλόμπαρο"
Αν και σκεφτόμουνα ένα πιο κλασσικό....
Ιδού η Ροδέλα, ιδού και το πήδημα.......
Είναι πιό πιασάρικος ο δικός μου τίτλος, ο δικός σου είναι κλισέθα σου κρατήσω ένα με προσωπική αφιέρωση.......
Αν και σκεφτόμουνα ένα πιο κλασσικό....
Ιδού η Ροδέλα, ιδού και το πήδημα.......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Είναι πιό πιασάρικος ο δικός μου τίτλος, ο δικός σου είναι κλισέ
οκ. κλείσαμε τότες.....
Yorgos
Τιμημένος