Νέα

Παραμύθια από στρίπερς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
στρικακι απο φραουλα κανι ;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ενώ  εμείς δεν  παραμυθιάζουμε  ποτέ !
Δεν έχεις κάνει homework! Έχουμε και thread με τα ψέματά μας. Το οποίο συνθηματικά οι ξεβράκωτες το αποκαλούν σκονάκι. :boobies:

Γιατί ρε  σας  κομπλεξάρω
Εγώ  είμαι  απλός  χορηγός  του  χώρου .
Εγώ δεν κομπλεξάρομαι, εάν γίνεις και χορηγός χορού, είμαι μέσα! :cheesy:

Με αυτά που λες συν την υπερχειλή σεξουαλικότητα μου φέρνουν στον νου τον
φίλο μου τον Yorgo... κάποιες ακόμα να τον ξεχάσουν και ακόμα τον ψάχνουν...
Κοίτα φίλε Zeus, για να μην παραπλανούμε το κοινό, λόγω της οικονομικής κρίσης, όλα τα πορτοφόλια θεωρούνται πλέον στόχοι, ακόμη και αυτά με τα κέρματα όπως τα δικά μας. Γι'αυτό δεν μας ξεχνούν. Αν ξαναπάει το Χρηματιστήριο στις 4000 μονάδες, να είσαι σίγουρος ότι θα μας ξεχάσουν.  ;)

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
        Απο την ΙΔΙΑ κοπέλα.

1)είμαι 19!
2)είμαι γιατρός!
3)έχω πάρει στον πρώην γκόμενο μου δώρο Ferarri!

Αλβανίδα στρίπερ. Χωρίς άλλα σχόλια.

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα φίλε Zeus, για να μην παραπλανούμε το κοινό, λόγω της οικονομικής κρίσης, όλα τα πορτοφόλια θεωρούνται πλέον στόχοι, ακόμη και αυτά με τα κέρματα όπως τα δικά μας. Γι'αυτό δεν μας ξεχνούν. Αν ξαναπάει το Χρηματιστήριο στις 4000 μονάδες, να είσαι σίγουρος ότι θα μας ξεχάσουν.  ;)

Θα συμφωνήσω, αλλά τώρα όμως είναι το καλύτερο... και αυτά τα γαμημένα τα sms δεν λένε να σταματήσουν...
είπαμε έχει ο καιρός γυρίσματα... ;)

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Για μένα κ την παρέα μου μιλούσα φίλε...

Εμείς αποτελούμε τους μαλάκες της νύχτας...παντού μας δουλεύουν...τα πάντα πληρώνουμε χρυσά....ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.....

μαλάκας της νύχτας είναι αυτός που τα ακουμπάει και δεν περνάει καλά και δεν σε έχω κόψει για τέτοιο (ότι δεν περνάς καλά ...  :grin: )

Το να πληρώνεις δεν είναι κακό, το θέμα είναι να ξέρεις τι πληρώνεις και γιατί το πληρώνεις ...

Τώρα αν ξεχωρίζεις τα παραμύθια από τα μη ... ή αν δε σε νιάζει ... πάλι το θέμα είναι να περνάς καλά ...!!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εσύ ποιός είσαι ? Αυτός ο μαλάκας,πικραμένος που αφού του τα έφαγαν οι ξεβράκωτες κ έμεινε ρέστος ήρθε να πει τον πόνο του ???

ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ.....ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ...Κ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.......

[sub][sub]****Σκούπισε τη ροχάλα απ'την ελβίρα...κ ξανα-έλα...[/sub][/sub]

Μα με αυτά που γράφεις δείχνεις από μόνος σου ποιος είναι ο μαλάκας!!! Όσο γι'αυτό που λες πιό κάτω σε πληροφορώ ότι η Ελβίρα είναι άψογη και δεν έχει καμία σχέση με τις στριπτιτζούδες που κορο'ι'δεύουν τον κόσμο. Πήγαμε στο μαγαζί που δουλεύει πριν λίγες μέρες και περάσαμε γαμάτα και πάλι! Είναι δυνατόν να την έχω στο Νο1 και να τη βρίζω ταυτόχρονα???

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
         Απο την ΙΔΙΑ κοπέλα.

1)είμαι 19!
2)είμαι γιατρός!
3)έχω πάρει στον πρώην γκόμενο μου δώρο Ferarri!

Αλβανίδα στρίπερ. Χωρίς άλλα σχόλια.

Τέτοια post εννοούσα. Σ'ευχαριστώ discreet.  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ μάγκες πήγα κάνα δυό φορές σε κωλόμπαρο, πήρα κάνα δυό χορούς, γάμησα τζάμπα, παντρεύτηκα κωλομπαρού και έκτοτε πήρα σύνταξη.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγώ μάγκες πήγα κάνα δυό φορές σε κωλόμπαρο, πήρα κάνα δυό χορούς, γάμησα τζάμπα, παντρεύτηκα κωλομπαρού και έκτοτε πήρα σύνταξη.

Ε τότε τα έχεισ κάνει όλα ... γράψε και ένα βιβλίο και τελείωσες ... !!!  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
"Παντρεμένος συνταξιούχος μάγκας χορευτής τζαμπαγαμιάς σε κωλόμπαρο"
θα σου κρατήσω ένα με προσωπική αφιέρωση.......

Αν και σκεφτόμουνα ένα πιο κλασσικό....

Ιδού η Ροδέλα, ιδού και το πήδημα.......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
θα σου κρατήσω ένα με προσωπική αφιέρωση.......

Αν και σκεφτόμουνα ένα πιο κλασσικό....

Ιδού η Ροδέλα, ιδού και το πήδημα.......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Είναι πιό πιασάρικος ο δικός μου τίτλος, ο δικός σου είναι κλισέ :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom