ΣωστόςΕδω γκομενους εχουν τα μπαζα δεν θα εχουν αυτες? Αλλα τι θες να σου πουν? Το θεμα ειναι να την πιασεις σε εποχη που τα εχει παρει στο κρανιο και θελει να κανει την στραβη ή στο σωστο timing δηλαδη στο χωρισμο. Πχ. η μαρινα απο το gold που εχει κανει παταγω εδω λες να μην εχει γκομενο? θα εχει καποιον κακομοιρη (συνηθως τετοιους εχουν) που τον τρεχει και οταν παει για ψωνια, γυμναστηριο, βολτα ανοιγει το κινιτο της δουλειας, οταν γυριζει σπιτι το κλεινει...το ιδιο και η αλεξ απο το ριτορνο, ή η ολγα απο ρασπουτιν....το θεμα ειναι να μην σε νοιαζει αυτο απλα να περιμενεις την αρπαχτη.... αλλα τωρα θα μου πεις σιγα μην περιμενω το αγιο φως οταν υπαρχουν τοσες...κι ομως υπαρχουν μερικοι .....παιδια ας ξυπνησουμε
Βέβαια όπως σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις (για να τον επιβεβαιώσουν). Για να πω ένα δικό μου παράδειγμα, μια κοπέλα μου είπε στα ίσια για τον γκόμενό της και ούτε παραμύθια ούτε κουραφέξαλα. Και βέβαια μπορείτε να φανταστείτε πόσο την εκτίμησα (και συνεχίζω να την εκτιμώ ακόμα). Όμως το σημαντικό είναι να μην ξεκινά κανείς με δεδομένο ότι δεν θα ακούσει παραμύθι, αλλά ότι ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ παραμύθι. Και να μην κολλήσει άνευ λόγου και εκτός ορίων.
Τώρα το ποια είναι τα όρια του καθενός είναι δική του υπόθεση.