βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Συνήθως μου λένε τον παπουτσομένο γάτο...
Φθινοπωρινοί διάλογοι...έχω ετοιμάσει τα templates για να φεύγουν οι απαντήσεις σφαίρα.
Διάλογοι με τρομερό νόημα, σπατάλη από SMS...
Ξεβράκωτη (SMS): Hello george, how r u? Did u miss me?
Yorgos (στο μυαλό του): Επέστρεψε και δεν έχει δουλειά και θυμήθηκε τον μέγα χορηγό?
Yorgos (SMS): I was thinking about you all the time baby, how could I forget about you?
Ξεβράκωτη (SMS): I dont believe u, u did not send any SMS all the time, anyway. When will we meet again baby?
Υorgos (στο μυαλό του): Που θα την χωρέσω αυτή τώρα με τόσα έξοδα? Κάτσε να δω στο webbanking τι έχει μείνει από το καλοκαίρι.
Yorgos (SMS): I was on holidays with my wife and she checks my mobile...anyway, I am not in Athens baby, I will be back on Friday, we can have dinner and we take it from there.
Ξεβράκωτη (SMS): I dont know, I was on holidays and dont have any repo, maybe we meet in the club?
Yorgos (στο μυαλό του): Εδώ γελάμε τώρα....
Υοrgos (SMS): @ Guezel?
Ξεβρακωτη (SMS): No baby, @"όνομα στριπτηζάδικου που δουλεύει", I told u I dont have repo.
Υorgos (SMS): Oh, OK, talk to u next week @ "όνομα στριπτηζάδικου που δουλεύει"
Τέλος διαλόγου...radio silence!
Υorgos (στο μυαλό του): Μπορέλλι....
Ξεβρακωτη (στο μυαλό της): Τζάμπα τα SMS, πεταμένα λεφτά και δεν έχω και πολλές μονάδες, τι μαλάκας που είναι, χλωμό τον κόβω να έρχεται. Κάτσε να στείλω στον Γιάννη/Κώστα/Χρήστο/Βασίλη κλπ κλπ κλπ, αλλιώς με βλέπω με τις λιγότερες κάρτες, ξεφτύλα!
Φθινοπωρινοί διάλογοι...έχω ετοιμάσει τα templates για να φεύγουν οι απαντήσεις σφαίρα.
Διάλογοι με τρομερό νόημα, σπατάλη από SMS...
Ξεβράκωτη (SMS): Hello george, how r u? Did u miss me?
Yorgos (στο μυαλό του): Επέστρεψε και δεν έχει δουλειά και θυμήθηκε τον μέγα χορηγό?
Yorgos (SMS): I was thinking about you all the time baby, how could I forget about you?
Ξεβράκωτη (SMS): I dont believe u, u did not send any SMS all the time, anyway. When will we meet again baby?
Υorgos (στο μυαλό του): Που θα την χωρέσω αυτή τώρα με τόσα έξοδα? Κάτσε να δω στο webbanking τι έχει μείνει από το καλοκαίρι.
Yorgos (SMS): I was on holidays with my wife and she checks my mobile...anyway, I am not in Athens baby, I will be back on Friday, we can have dinner and we take it from there.
Ξεβράκωτη (SMS): I dont know, I was on holidays and dont have any repo, maybe we meet in the club?
Yorgos (στο μυαλό του): Εδώ γελάμε τώρα....
Υοrgos (SMS): @ Guezel?
Ξεβρακωτη (SMS): No baby, @"όνομα στριπτηζάδικου που δουλεύει", I told u I dont have repo.
Υorgos (SMS): Oh, OK, talk to u next week @ "όνομα στριπτηζάδικου που δουλεύει"
Τέλος διαλόγου...radio silence!
Υorgos (στο μυαλό του): Μπορέλλι....
Ξεβρακωτη (στο μυαλό της): Τζάμπα τα SMS, πεταμένα λεφτά και δεν έχω και πολλές μονάδες, τι μαλάκας που είναι, χλωμό τον κόβω να έρχεται. Κάτσε να στείλω στον Γιάννη/Κώστα/Χρήστο/Βασίλη κλπ κλπ κλπ, αλλιώς με βλέπω με τις λιγότερες κάρτες, ξεφτύλα!
να σε ρωτησω κατι,αφου εχεις δηλωσει οτι δεν σε ενδιαφερει να γαμισεις στριπερ γιατι της το προτεινες???
για να βαλεις κ εσυ το λυθαρακι σου στο ποσο κοροιδα κ μαλακες ειναι οι αντρες???
ρωτω εγω..
νταξει οκ...λαθος καταλαβα..Δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα, και αν ακούστηκε έτσι κακώς ακούστηκε
Φυσικά και θέλω να γαμήσω στρίπερ, ούτε φούστης είμαι ούτε λαλακας να μη θέλω.
Απλά έχω πει ότι ο σκοπός μου όταν πηγαίνω σε στριπτιζάδικα είναι να περάσω καλά, γιατί το να φορτώσεις είναι η εξαίρεση
(η οποία είναι πάντα καλοδεχούμενη βεβαιώς βεβαίως)
μιλάμε μεγάλε τα σπας!!!
Προ καιρού λέω σε μία κορασίδα,
-€"αύριο θα πάω για ψώνια, έρχεσαι ?"
-Πάμε μου λέει και μου δίνει το κινητό της ...
Την επόμενη μέρα τν παίρνω τηλέφωνο, δεν απαντάει, την ξαναπαίρνω μετά απο 1 ώρα δεν απαντάει
Το βράδυ στο μαγαζί μου λέει,
-"μα καλα γιατί δεν πήρες τλέφωνο"
-"Πήρα, εσύ δεν το σήκωνες ..."
Και τρώω τη μπανανόφλουδα : "Και που να το ξέρω οτι είσουνα εσυ ??? ας έστελνες ένα μήνυμα ότι είσαι εσυ για να το σηκώσω ...!!!"
Τελικά μας περνάνε για πολύ μαλάκες ή αυτές είναι εντελώς ηλίθιες και δεν ξέρουν να λένε δικαιολογίες της προκοπής;
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα ψέματα λένε αυτές οι κοπέλες; Έχετε νοιώσει στη διάρκεια του ποτού που κερνάτε και το πληρώνετε χρυσάφι ότι σας παραμυθιάζει με ένα εντελώς ψεύτικο προφίλ; Ψέυτικο όνομα, καταγωγή, διεύθυνση, οικογενειακή κατάσταση, φιλικό περιβάλλον... Έτσι ώστε αν θελήσουν να σταματήσουν αύριο το επάγγελμα να μη μπορεί να τις βρει κανείς. Έχει τύχει να λέει ότι σας γουστάρει τρελά αλλά η γλώσσα του σώματός της να προδίδει κάτι άλλο, απλά για να γίνετε καλός πελάτης; Άραγε αν πήγαιναν αυτές οι τύπισσες στο τηλεπαιχνίδι "Η στιγμή της αλήθειας" πόσα ψέματα θα έβγαιναν στη φόρα; Αν πήγατε σε στριπτιτζάδικο έτσι για πλάκα, έχει καλώς. Αν όμως κολλήσατε τρελά με μια στριπτιτζού και επενδύσατε χρήματα σε ένα τέλειο ψέμα, δεν είναι μεγάλη μακακία; Περιμένω εμπειρίες σας από ψέματα που φανερώθηκαν, αν ζητήσατε ή όχι εξηγήσεις, πώς νοιώσατε που χάσατε τα ωραία σας ευρώ σε μια κορο'ι'δία κλπ.
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ.....ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ...Κ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.......
Ενσταση, αν το γνωρίζεις, δεν σε δουλεύουν ... νομίζουν οτι σε δουλεύουν ... αλλα δεν συνεχίζω γιατί πάει μακρυά η βαλίτσα ...
αυτα που ακουμε στα στριπτηζαδικα δεν ειναι τπτ μπροστα σε αυτα της Ταϋλανδης.. εκει ολες εχουνε 7 αδερφια, 2 μητερες, 4 πατερες κ προβλημα με αστυνομια...
κ παντα θελουνε λεφτα