Νέα

Παραμύθια από στρίπερς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Συνήθως μου λένε τον παπουτσομένο γάτο... :tooth: :tooth: :tooth:

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
..."....τη νομιζεις ? ειναι ευκολο? ....και αντε αμα ειναι κανα καλος και ομορφος σαν εσενα αλλα οταν ερχονται κατι παλιογεροι ξερης εσυ πως ειναι να σου πιανουν τον κολο και το μουνι σου συνεχεια....και οι ποιο πολοι ειναι και απλυτοι και μυριζουν και βαζουν το δαχτυλο τους μεσα ..εμεις εδω δουλεβουμε δεν ειμαστε πουτανες χορευτριες ειμαστε αλλα εσεις μας κανετε πουτανες στην ψυχη οπως μας φερεσται.. γιατι πουτανες στο σωμα δεν γινομαστε χορευτριες ειμαστε οσα και να δωση καποιος ..αλλα αμα σας τρωμε τα λεφτα εμεις φταιμε ? ...αλλα εσυ εισαι καλος  ομως  να ξαναρθετε  ωραια παρεα ειστε...."

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
.......εγω παντως οταν τα ακουγα ομολογω οτι δεν γελασα ..κρατιθικα σοβαρος ...οσπου να ειναι ελευθερη μια αλλη ...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Φθινοπωρινοί διάλογοι...έχω ετοιμάσει τα templates για να φεύγουν οι απαντήσεις σφαίρα.
Διάλογοι με τρομερό νόημα, σπατάλη από SMS...

Ξεβράκωτη (SMS): Hello george, how r u? Did u miss me?
Yorgos (στο μυαλό του): Επέστρεψε και δεν έχει δουλειά και θυμήθηκε τον μέγα χορηγό?
Yorgos (SMS): I was thinking about you all the time baby, how could I forget about you?
Ξεβράκωτη (SMS): I dont believe u, u did not send any SMS all the time, anyway. When will we meet again baby?
Υorgos (στο μυαλό του): Που θα την χωρέσω αυτή τώρα με τόσα έξοδα? Κάτσε να δω στο webbanking τι έχει μείνει από το καλοκαίρι.
Yorgos (SMS): I was on holidays with my wife and she checks my mobile...anyway, I am not in Athens baby, I will be back on Friday, we can have dinner and we take it from there.
Ξεβράκωτη (SMS): I dont know, I was on holidays and dont have any repo, maybe we meet in the club?
Yorgos (στο μυαλό του): Εδώ γελάμε τώρα....
Υοrgos (SMS): @ Guezel?
Ξεβρακωτη (SMS): No baby, @"όνομα στριπτηζάδικου που δουλεύει", I told u I dont have repo.
Υorgos (SMS): Oh, OK, talk to u next week @ "όνομα στριπτηζάδικου που δουλεύει"

Τέλος διαλόγου...radio silence!

Υorgos (στο μυαλό του): Μπορέλλι....
Ξεβρακωτη (στο μυαλό της): Τζάμπα τα SMS, πεταμένα λεφτά και δεν έχω και πολλές μονάδες, τι μαλάκας που είναι, χλωμό τον κόβω να έρχεται. Κάτσε να στείλω στον Γιάννη/Κώστα/Χρήστο/Βασίλη κλπ κλπ κλπ, αλλιώς με βλέπω με τις λιγότερες κάρτες, ξεφτύλα!

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φθινοπωρινοί διάλογοι...έχω ετοιμάσει τα templates για να φεύγουν οι απαντήσεις σφαίρα.

Yorgos (στο μυαλό του): Επέστρεψε και δεν έχει δουλειά και θυμήθηκε τον μέγα χορηγό?
Yorgos (SMS): I was thinking about you all the time baby, how could I forget about you?
Ξεβράκωτη (SMS): I dont believe u, u did not send any SMS all the time, anyway. When will we meet again baby?
Υorgos (στο μυαλό του): Που θα την χωρέσω αυτή τώρα με τόσα έξοδα? Κάτσε να δω στο webbanking τι έχει μείνει από το καλοκαίρι.
Yorgos (SMS): I was on holidays with my wife and she checks my mobile...anyway, I am not in Athens baby, I will be back on Friday, we can have dinner and we take it from there.
Ξεβράκωτη (SMS): I dont know, I was on holidays and dont have any repo, maybe we meet in the club?
Ξεβρακωτη (SMS): No baby, @"όνομα στριπτηζάδικου που δουλεύει", I told u I dont have repo.

Ξεβρακωτη (στο μυαλό της): Τζάμπα τα SMS, πεταμένα λεφτά και δεν έχω και πολλές μονάδες, τι μαλάκας που είναι, χλωμό τον κόβω να έρχεται. Κάτσε να στείλω στον Γιάννη/Κώστα/Χρήστο/Βασίλη κλπ κλπ κλπ, αλλιώς με βλέπω με τις λιγότερες κάρτες, ξεφτύλα!

Δεν μεταδίδω άλλο λέμε... :2funny:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
να σε ρωτησω κατι,αφου εχεις δηλωσει οτι δεν σε ενδιαφερει να γαμισεις στριπερ γιατι της το προτεινες???

για να βαλεις κ εσυ  το λυθαρακι  σου στο ποσο κοροιδα κ μαλακες ειναι οι αντρες???

ρωτω εγω.. :rolleyes:

Δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα, και αν ακούστηκε έτσι κακώς ακούστηκε  :sunglasses:

Φυσικά και θέλω να γαμήσω στρίπερ, ούτε φούστης είμαι ούτε λαλακας να μη θέλω.
Απλά έχω πει ότι ο σκοπός μου όταν πηγαίνω σε στριπτιζάδικα είναι να περάσω καλά, γιατί το να φορτώσεις είναι η εξαίρεση  :(
(η οποία είναι πάντα καλοδεχούμενη βεβαιώς βεβαίως)

Επισκέπτης
Δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα, και αν ακούστηκε έτσι κακώς ακούστηκε  :sunglasses:

Φυσικά και θέλω να γαμήσω στρίπερ, ούτε φούστης είμαι ούτε λαλακας να μη θέλω.
Απλά έχω πει ότι ο σκοπός μου όταν πηγαίνω σε στριπτιζάδικα είναι να περάσω καλά, γιατί το να φορτώσεις είναι η εξαίρεση  :(
(η οποία είναι πάντα καλοδεχούμενη βεβαιώς βεβαίως)
νταξει οκ...λαθος καταλαβα..

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα ψέματα λένε αυτές οι κοπέλες; Έχετε νοιώσει στη διάρκεια του ποτού που κερνάτε και το πληρώνετε χρυσάφι ότι σας παραμυθιάζει με ένα εντελώς ψεύτικο προφίλ; Ψέυτικο όνομα, καταγωγή, διεύθυνση, οικογενειακή κατάσταση, φιλικό περιβάλλον... Έτσι ώστε αν θελήσουν να σταματήσουν αύριο το επάγγελμα να μη μπορεί να τις βρει κανείς. Έχει τύχει να λέει ότι σας γουστάρει τρελά αλλά η γλώσσα του σώματός της να προδίδει κάτι άλλο, απλά για να γίνετε καλός πελάτης; Άραγε αν πήγαιναν αυτές οι τύπισσες στο τηλεπαιχνίδι "Η στιγμή της αλήθειας" πόσα ψέματα θα έβγαιναν στη φόρα; Αν πήγατε σε στριπτιτζάδικο έτσι για πλάκα, έχει καλώς. Αν όμως κολλήσατε τρελά με μια στριπτιτζού και επενδύσατε χρήματα σε ένα τέλειο ψέμα, δεν είναι μεγάλη μακακία; Περιμένω εμπειρίες σας από ψέματα που φανερώθηκαν, αν ζητήσατε ή όχι εξηγήσεις, πώς νοιώσατε που χάσατε τα ωραία σας ευρώ σε μια κορο'ι'δία κλπ.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Το θέμα συγχωνεύτηκε μ' αυτό που άνοιξε ο Master frap-adar...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Προ καιρού λέω σε μία κορασίδα,
-€"αύριο θα πάω για ψώνια, έρχεσαι ?"
-Πάμε μου λέει και μου δίνει το κινητό της ...
Την επόμενη μέρα τν παίρνω τηλέφωνο, δεν απαντάει, την ξαναπαίρνω μετά απο 1 ώρα δεν απαντάει
Το βράδυ στο μαγαζί μου λέει,
-"μα καλα γιατί δεν πήρες τλέφωνο"
-"Πήρα, εσύ δεν το σήκωνες ..."
Και τρώω τη μπανανόφλουδα  : "Και που να το ξέρω οτι είσουνα εσυ ??? ας έστελνες ένα μήνυμα ότι είσαι εσυ για να το σηκώσω ...!!!"

Τελικά μας περνάνε για πολύ μαλάκες ή αυτές είναι εντελώς ηλίθιες και δεν ξέρουν να λένε δικαιολογίες της προκοπής;

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Τελικά μας περνάνε για πολύ μαλάκες ή αυτές είναι εντελώς ηλίθιες και δεν ξέρουν να λένε δικαιολογίες της προκοπής;

Φίλε εδώ πλέον δεν εμπιστεύεσαι τον φίλο σου και θα πιστέψεις τις λαλακίες των show woman ? Μην την ψάχνεις!

Επισκέπτης
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα ψέματα λένε αυτές οι κοπέλες; Έχετε νοιώσει στη διάρκεια του ποτού που κερνάτε και το πληρώνετε χρυσάφι ότι σας παραμυθιάζει με ένα εντελώς ψεύτικο προφίλ; Ψέυτικο όνομα, καταγωγή, διεύθυνση, οικογενειακή κατάσταση, φιλικό περιβάλλον... Έτσι ώστε αν θελήσουν να σταματήσουν αύριο το επάγγελμα να μη μπορεί να τις βρει κανείς. Έχει τύχει να λέει ότι σας γουστάρει τρελά αλλά η γλώσσα του σώματός της να προδίδει κάτι άλλο, απλά για να γίνετε καλός πελάτης; Άραγε αν πήγαιναν αυτές οι τύπισσες στο τηλεπαιχνίδι "Η στιγμή της αλήθειας" πόσα ψέματα θα έβγαιναν στη φόρα; Αν πήγατε σε στριπτιτζάδικο έτσι για πλάκα, έχει καλώς. Αν όμως κολλήσατε τρελά με μια στριπτιτζού και επενδύσατε χρήματα σε ένα τέλειο ψέμα, δεν είναι μεγάλη μακακία; Περιμένω εμπειρίες σας από ψέματα που φανερώθηκαν, αν ζητήσατε ή όχι εξηγήσεις, πώς νοιώσατε που χάσατε τα ωραία σας ευρώ σε μια κορο'ι'δία κλπ.

Εσύ ποιός είσαι ? Αυτός ο μαλάκας,πικραμένος που αφού του τα έφαγαν οι ξεβράκωτες κ έμεινε ρέστος ήρθε να πει τον πόνο του ???

ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ.....ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ...Κ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.......

[sub][sub]****Σκούπισε τη ροχάλα απ'την ελβίρα...κ ξανα-έλα...[/sub][/sub]

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ.....ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ...Κ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.......

Ενσταση, αν το γνωρίζεις, δεν σε δουλεύουν ... νομίζουν οτι σε δουλεύουν ... αλλα δεν συνεχίζω γιατί πάει μακρυά η βαλίτσα ...

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια τι παραμυθια? για να πιστευεις οτι ακους εκει μεσα πρεπει να εισαι πολυ αφελης εκτος και αμα εισαι στην ψυχολογικη αναγκη να τα πιστεψεις (προσφατος χωρισμος κτλ)...Λες οι κοπελες εκει μεσα να περιμεναν τον πριγκιπα (εμας)πανω στο αλογο εκει μεσα... Ολες εχουν μια ζωη και λογικο να εχουν και καποιον που στον κρυβουν για να μην φυγεις τρεχοντας και για να ελπιζεις...αλλα εμας δεν πρεπει να μας νοιαζει αυτο....δεν παμε για αγαπες εκει εκτος και αμα την πατησουμε οποτε....κλαφτα

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εδω γκομενους εχουν τα μπαζα δεν θα εχουν αυτες?  Αλλα τι θες να σου πουν? Το θεμα ειναι να την πιασεις σε εποχη που τα εχει παρει στο κρανιο και θελει να κανει την στραβη ή στο σωστο timing δηλαδη στο χωρισμο. Πχ. η μαρινα απο το gold που εχει κανει παταγω εδω λες να μην εχει γκομενο? θα εχει καποιον κακομοιρη (συνηθως τετοιους εχουν) που τον τρεχει και οταν παει για ψωνια, γυμναστηριο, βολτα ανοιγει το κινιτο της δουλειας, οταν γυριζει σπιτι το κλεινει...το ιδιο και η αλεξ απο το ριτορνο, ή η ολγα απο ρασπουτιν....το θεμα ειναι να μην σε νοιαζει αυτο απλα να περιμενεις την αρπαχτη.... αλλα τωρα θα μου πεις σιγα μην περιμενω το αγιο φως οταν υπαρχουν τοσες...κι ομως υπαρχουν μερικοι .....παιδια ας ξυπνησουμε

Επισκέπτης
Ενσταση, αν το γνωρίζεις, δεν σε δουλεύουν ... νομίζουν οτι σε δουλεύουν ... αλλα δεν συνεχίζω γιατί πάει μακρυά η βαλίτσα ...

Για μένα κ την παρέα μου μιλούσα φίλε...

Εμείς αποτελούμε τους μαλάκες της νύχτας...παντού μας δουλεύουν...τα πάντα πληρώνουμε χρυσά....ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.....

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
αυτα που ακουμε στα στριπτηζαδικα δεν ειναι τπτ μπροστα σε αυτα της Ταϋλανδης.. εκει ολες εχουνε 7 αδερφια, 2 μητερες, 4 πατερες κ προβλημα με αστυνομια...

κ παντα θελουνε λεφτα  :think:

Επισκέπτης
αυτα που ακουμε στα στριπτηζαδικα δεν ειναι τπτ μπροστα σε αυτα της Ταϋλανδης.. εκει ολες εχουνε 7 αδερφια, 2 μητερες, 4 πατερες κ προβλημα με αστυνομια...

κ παντα θελουνε λεφτα  :think:

Απ'τις μη-στριπερ γενικά να λες...τι έχουμε ακούσει....xa xa xa xa

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom