Νέα

Παραμύθια από στρίπερς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
1. Το 50ευρω είναι το νόμισμα που δίνουν συνήθως τα ΑΤΜ = το νόμισμα με το οποίο πληρώνεις. Το πλήθος των 50ευρων που θα δώσεις είναι επίσης προσωπική υπόθεση που δεν αφορά κανέναν. Όπως λέγαμε παλιά "σε βλέπει σαν πεντοχίλιαρο/δεκαχίλιαρο" (ακόμα και αν έσκαγες 500 τέτοια. Μην κολλάς.

Οντως ειναι προσωπικη υποθεση τι χαλαει ο καθενας και δεν σχολιασα αυτο... απλα αλλιως βλεπει εναν πιτσιρικο που παει μια φορα το μηνα ή τη βδομαδα και αλλιως εναν που παει πχ. καθε δευτερα και σακει 500...αυτο εννοουσα....[quote

author=andidote1 link=topic=37056.msg823586#msg823586 date=1225801756]

2. Όποιος δεν ξέρει πόσα θα δώσει είναι πολύ αφελής και καλά του κάνουν όταν τον δουλεύουν. Όμως σκέψου λίγο πιο ανοιχτόμυαλα: πώς θα τα έπαιρνε πιο εύκολα, λέγοντας παραμύθια ή λέγοντας αλήθεια? Και δεν είναι ανόητες (ή τουλάχιστον δεν είναι όλες ανόητες).

[/quote]

Το πως θα στα επερνε πιο ευκολα πιστεψε με ειναι αναλογως τι ανθρωπο σε εχει κοψει... τις περισσοτερες φορες με παραμυθια γιατι εκει μεσα δυσκολα θα μαθεις απο καποιον την αληθεια εκτος και εαν εισαι τυχερος...

Γενικά τώρα, αυτές που προτίθενται να προχωρήσουν σε κωδικοποιημένη συναλλαγή όπως οι περιγραφόμενες πάντα με τον Α/Β τρόπο στο δίνουν να το καταλάβεις. Επειδή διαφορετικά δεν πρόκειται να βρουν πελάτη για τη συναλλαγή.

Δεν σου δινουν να καταλαβεις με τη  μια και δεν ψαχνουν οποιον και οποιον πελατη γιατι ετσι θα γινει ξεφωνημα φαντασου να μπαιναμε εδω και να διναμε κινητα νουμερα και ταριφες και στο τελος θα καναμε και booking... θα το κανει εκει που ξερει οτι ειναι safe... αλλο να ειναι δεδομενο και αλλο να υπονοητε....την γυναικα του καποιος δεν την χωριζει αμα νομιζει οτι τον κερατωνει την χωριζει αμα την πιασει στα πρασα.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.925
Πόντοι
42.697
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ για σκαστε κανα φραγκο για το κλαψε που καθιερωσα..

δεν είχες μυαλό μαλάκα να το κάνεις trademark και να το κατοχυρώσεις σαν πνευματικό δικάιωμα....
τώρα πάρε τα παπάρια μου και ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ενώ  εμείς δεν  παραμυθιάζουμε  ποτέ !
Είμεθα  καλά παιδιά .
Και  εδώ  που  τα  λέμε  , δεν  είναι  κακή  η  τιμία  συναλλαγή  θέλω  τόσα , και  πάμε  να  βγάλουμε  τα  μάτια  μας , αλλά  μετά  μη  με  πρήζεις !
Βέβαια  αυτά  συμβαίνουν σε  εσάς !
Αντιθέτως , εμένα  δεν  με  θέλουν  ποτέ  για  τα  λεφτά  μου
Όπως  με  έχουν  πλειστάκις  διαβεβαιώσει , τους  αρέσει η  ελεγκάντ εμφάνισή  μου , το πνευματώδες  χιούμορ  μου , η εκπληκτική  μου  ευφράδεια  και η αίσθηση του αρσενικού   που  αποπνέω !

Υ.Γ.
Δεν  μιλάω  για  την  υπερχειλή  σεξουαλικότητά  μου  , διότι θα  διακινδυνεύσω  να  θεωρηθώ  ότι  δεν  διακρίνομαι ... και για  τη  μετριοφροσύνη μου !

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Είμεθα  καλά παιδιά .
Και  εδώ  που  τα  λέμε  , δεν  είναι  κακή  η  τιμία  συναλλαγή  θέλω  τόσα , και  πάμε  να  βγάλουμε  τα  μάτια  μας , αλλά  μετά  μη  με  πρήζεις !
Όπως  με  έχουν  πλειστάκις  διαβεβαιώσει , τους  αρέσει η  ελεγκάντ εμφάνισή  μου , το πνευματώδες  χιούμορ  μου , η εκπληκτική  μου  ευφράδεια  και η αίσθηση του αρσενικού   που  αποπνέω !

Υ.Γ.
Δεν  μιλάω  για  την  υπερχειλή  σεξουαλικότητά  μου  , διότι θα  διακινδυνεύσω  να  θεωρηθώ  ότι  δεν  διακρίνομαι ... και για  τη  μετριοφροσύνη μου !
εμενανε παντοσ με θενε γιατισ μαζι ινε και ο φιλοσ μου ο Μακλειν και εγο ιμε η ουρα του

Επισκέπτης
Γειά χαρά μάγκες...τα (ή)π-ι-αμε..τα λέμε το βράδυ....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πού  μωρέ  θα  τα  πούμε  στο site
To  Θέμα  είναι  να  τα  πούμε  εκτός !
Θα  είμαι  και  εγκρατής δεν  θα  σας  κομπλεξάρω !

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πού  μωρέ  θα  τα  πούμε  στο site
To  Θέμα  είναι  να  τα  πούμε  εκτός !
Θα  είμαι  και  εγκρατής δεν  θα  σας  κομπλεξάρω !

Την κανεις την ζημια μας κομπλεξαρεις και μετα περιμενεις και να βγουμε....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γιατί ρε  σας  κομπλεξάρω
Εγώ  είμαι  απλός  χορηγός  του  χώρου .
Τα  κορίτσια  βαίνουν με  το λογότυπό μου στο βρακάκι τους .
Το κάνω  για  διαφήμιση !

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είμεθα  καλά παιδιά .

Υ.Γ.

Με αυτά που λες συν την υπερχειλή σεξουαλικότητα μου φέρνουν στον νου τον
φίλο μου τον Yorgo... κάποιες ακόμα να τον ξεχάσουν και ακόμα τον ψάχνουν...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γιατί ρε  σας  κομπλεξάρω
Εγώ  είμαι  απλός  χορηγός  του  χώρου .
Τα  κορίτσια  βαίνουν με  το λογότυπό μου στο βρακάκι τους .
Το κάνω  για  διαφήμιση !
ελα ρεσ ιο χορα μεσ στο βρακακι του ολοκλιρι η νεα εφιμεριδα ''ο Λογοτυπος'' ,τι φορανε βρακοζονι!!!!!!!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τα  αρχικά  μου  μέσα  σε  ... καρδούλα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom