Επισκέπτης
3ποντο έχω εγώ ρε...μην με κοροϊδεύεις...ξεχασες το μονοποντο..
3ποντο έχω εγώ ρε...μην με κοροϊδεύεις...ξεχασες το μονοποντο..
με τι προσοντα???εχι ορεξι σιμερα ,να μου μιασι
ισε ο Λαρι Μερντ γιαφτο3ποντο έχω εγώ ρε...μην με κοροϊδεύεις...
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..3ποντο έχω εγώ ρε...μην με κοροϊδεύεις...
το θεμα ινε να μιν εχις προσοντα,μονο ετσι μου μιαζισμε τι προσοντα???
1. Το 50ευρω είναι το νόμισμα που δίνουν συνήθως τα ΑΤΜ = το νόμισμα με το οποίο πληρώνεις. Το πλήθος των 50ευρων που θα δώσεις είναι επίσης προσωπική υπόθεση που δεν αφορά κανέναν. Όπως λέγαμε παλιά "σε βλέπει σαν πεντοχίλιαρο/δεκαχίλιαρο" (ακόμα και αν έσκαγες 500 τέτοια. Μην κολλάς.
Γενικά τώρα, αυτές που προτίθενται να προχωρήσουν σε κωδικοποιημένη συναλλαγή όπως οι περιγραφόμενες πάντα με τον Α/Β τρόπο στο δίνουν να το καταλάβεις. Επειδή διαφορετικά δεν πρόκειται να βρουν πελάτη για τη συναλλαγή.
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ για σκαστε κανα φραγκο για το κλαψε που καθιερωσα..
κοδικοπιιμενι σιναλαγι=????
πρεπι να ξερισ απο σιματα μορσ
σου βγανι παβλεσ και τελιεσ,κατι επαθε το κοβιουτερ σου[sup]. [/sup]- - - - - - - - - - - - - - [sup].[/sup][sup]. . [/sup]-[sup] . [/sup]-[sup] .[/sup]- - -
εμενανε παντοσ με θενε γιατισ μαζι ινε και ο φιλοσ μου ο Μακλειν και εγο ιμε η ουρα τουΕνώ εμείς δεν παραμυθιάζουμε ποτέ !
Είμεθα καλά παιδιά .
Και εδώ που τα λέμε , δεν είναι κακή η τιμία συναλλαγή θέλω τόσα , και πάμε να βγάλουμε τα μάτια μας , αλλά μετά μη με πρήζεις !
Βέβαια αυτά συμβαίνουν σε εσάς !
Αντιθέτως , εμένα δεν με θέλουν ποτέ για τα λεφτά μου
Όπως με έχουν πλειστάκις διαβεβαιώσει , τους αρέσει η ελεγκάντ εμφάνισή μου , το πνευματώδες χιούμορ μου , η εκπληκτική μου ευφράδεια και η αίσθηση του αρσενικού που αποπνέω !
Υ.Γ.
Δεν μιλάω για την υπερχειλή σεξουαλικότητά μου , διότι θα διακινδυνεύσω να θεωρηθώ ότι δεν διακρίνομαι ... και για τη μετριοφροσύνη μου !
Πού μωρέ θα τα πούμε στο site
To Θέμα είναι να τα πούμε εκτός !
Θα είμαι και εγκρατής δεν θα σας κομπλεξάρω !
για σου γαταρεΓειά χαρά μάγκες...τα (ή)π-ι-αμε..τα λέμε το βράδυ....
Ενώ εμείς δεν παραμυθιάζουμε ποτέ !
Είμεθα καλά παιδιά .
Και εδώ που τα λέμε , δεν είναι κακή η τιμία συναλλαγή θέλω τόσα , και πάμε να βγάλουμε τα μάτια μας , αλλά μετά μη με πρήζεις !
Βέβαια αυτά συμβαίνουν σε εσάς !
Αντιθέτως , εμένα δεν με θέλουν ποτέ για τα λεφτά μου
Όπως με έχουν πλειστάκις διαβεβαιώσει , τους αρέσει η ελεγκάντ εμφάνισή μου , το πνευματώδες χιούμορ μου , η εκπληκτική μου ευφράδεια και η αίσθηση του αρσενικού που αποπνέω !
Υ.Γ.
Δεν μιλάω για την υπερχειλή σεξουαλικότητά μου , διότι θα διακινδυνεύσω να θεωρηθώ ότι δεν διακρίνομαι ... και για τη μετριοφροσύνη μου !
ελα ρεσ ιο χορα μεσ στο βρακακι του ολοκλιρι η νεα εφιμεριδα ''ο Λογοτυπος'' ,τι φορανε βρακοζονι!!!!!!!!!Γιατί ρε σας κομπλεξάρω
Εγώ είμαι απλός χορηγός του χώρου .
Τα κορίτσια βαίνουν με το λογότυπό μου στο βρακάκι τους .
Το κάνω για διαφήμιση !
εγο θα τα εβανα μεσα σε καρουλιαΤα αρχικά μου μέσα σε ... καρδούλα !