1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
"Γαμώ την τύχη μου!"
τυχαία το πρότεινες αυτό;
"Γαμώ την τύχη μου!"
Μια μου εχει πει οτι ηρθε ελλαδα γιατι μια γειτονισα της , της πουλησε φουμαρα οτι θα πανε να δουλεψουνε σε ενα εργοστασιο στην θεσσαλονικη και δεν χρειαζεται να ξερουνε ελληνικα. Αλλα μετα καταλαβε οτι η φιλη της την κοροιδεψε και την παρεδωσε στην μαφια που την φερανε Ελλαδα. Απο εκει και κατω μου εχει πει τι εγινε αλλα ειναι ολοκληρο σεναριο !!!
Παντως τωρα η γκομενα τα εχει κονομισει και εχει αλλαξει δουλεια ...
ΝΑ τα πιστεψω η οχι ?
να σε πιστέψουμε, ή όχι;
ε τότε εσύ γιατί να μην πιστέψεις τη στριπτηζού;δεν το καταλαβα το υπονοουμενο ? γιατι να μην με πιστεψεις δηλαδη ?
ε τότε εσύ γιατί να μην πιστέψεις τη στριπτηζού;
είπα και σε άλλο θρεντ.....
Ο έλληνας ό,τι και να του πουν είναι καχύποπτος. Πρέπει να υπάρχει κάποια πουστιά στη μέση.
Ο,τι όμως λέει αυτός είναι συμβόλαιο.
Μα...οι πιο καχύποπτοι άνθρωποι είναι τα λαμόγια τα ίδια, και ο λόγος είναι προφανέστατος: ξέρουν τις πουστιές καλύτερα από όλους για αυτό και ψάχνονται.
Δεν είναι τυχαία η έκφραση, στην πουτάνα, πουτανιές δεν περνάνε.
Εμένα γιατί δεν μου λένε ποτέ ψέματα ?
Υπαρχουν και στριπερ ομως παιδια που σου κανουν γλωσσιδια και χορους απλους που ειναι σαν πριβε χωρις να σε παραμυθιαζουν / απο την αρχη σου λενε οτι ολα μεσα στο στριπ ειναι ενα παραμυθι / αν θες παρε το τηλ. μου αλλα δεν θα σου πω τις μαλακιες που λεω σε αλλους : ελα ξανα να γνωριστουμε καλυτερα,κερασαμε τετραπλο ποτο για να τα πουμε κτλ ....
όταν γαμάς πάλι σε παραμύθι νομίζεις ότι βρίσκεσαι;
Μα...οι πιο καχύποπτοι άνθρωποι είναι τα λαμόγια τα ίδια, και ο λόγος είναι προφανέστατος: ξέρουν τις πουστιές καλύτερα από όλους για αυτό και ψάχνονται.
μα καλά ποιός είναι......Μήπως γαμεί μόνο στα παραμύθια ?
μα καλά ποιός είναι......
ο πρίγκηπας στο άσπρο άλογο;
όταν γαμάς πάλι σε παραμύθι νομίζεις ότι βρίσκεσαι;
κάτσε τώρα με μπέρδεψες...ναι περσονα μου οταν ειχα γαμησει την πρωην στριπερ γκομενα μου σαν σε παραμυθι ημουνα / παραμυθενιο γαμησι φιλε αστα να πανε / αυτα μια φορα γινονται ομως και ξανα ο Υπουργος προς τη δοξα τραβα / παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μου θαναι / RESPECT στον Υπουργο .....
κάτσε τώρα με μπέρδεψες...
πρώην στριπερ ήταν, ή πρώην γκόμενα;
Στρίπερ,πρώην γκόμενα...εσαεί αγαπούλης για κείνη...