Νέα

Παραμύθια από στρίπερς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
Μια μου εχει πει οτι ηρθε ελλαδα γιατι μια γειτονισα της , της πουλησε φουμαρα οτι θα πανε να δουλεψουνε σε ενα εργοστασιο στην θεσσαλονικη και δεν χρειαζεται να ξερουνε ελληνικα. Αλλα μετα καταλαβε οτι η φιλη της την κοροιδεψε και την παρεδωσε στην μαφια που την φερανε Ελλαδα. Απο εκει και κατω μου εχει πει τι εγινε αλλα ειναι ολοκληρο σεναριο !!!

Παντως τωρα η γκομενα τα εχει κονομισει και εχει αλλαξει δουλεια ...

ΝΑ τα πιστεψω η οχι ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μια μου εχει πει οτι ηρθε ελλαδα γιατι μια γειτονισα της , της πουλησε φουμαρα οτι θα πανε να δουλεψουνε σε ενα εργοστασιο στην θεσσαλονικη και δεν χρειαζεται να ξερουνε ελληνικα. Αλλα μετα καταλαβε οτι η φιλη της την κοροιδεψε και την παρεδωσε στην μαφια που την φερανε Ελλαδα. Απο εκει και κατω μου εχει πει τι εγινε αλλα ειναι ολοκληρο σεναριο !!!

Παντως τωρα η γκομενα τα εχει κονομισει και εχει αλλαξει δουλεια ...

ΝΑ τα πιστεψω η οχι ?

να σε πιστέψουμε, ή όχι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν το καταλαβα το υπονοουμενο ? γιατι να μην με πιστεψεις δηλαδη ?
ε τότε εσύ γιατί να μην πιστέψεις τη στριπτηζού;

είπα και σε άλλο θρεντ.....
Ο έλληνας ό,τι και να του πουν είναι καχύποπτος. Πρέπει να υπάρχει κάποια πουστιά στη μέση.
Ο,τι όμως λέει αυτός είναι συμβόλαιο.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ε τότε εσύ γιατί να μην πιστέψεις τη στριπτηζού;
είπα και σε άλλο θρεντ.....
Ο έλληνας ό,τι και να του πουν είναι καχύποπτος. Πρέπει να υπάρχει κάποια πουστιά στη μέση.
Ο,τι όμως λέει αυτός είναι συμβόλαιο.

Μα...οι πιο καχύποπτοι άνθρωποι είναι τα λαμόγια τα ίδια, και ο λόγος είναι προφανέστατος: ξέρουν τις πουστιές καλύτερα από όλους για αυτό και ψάχνονται.

Δεν είναι τυχαία η έκφραση, στην πουτάνα, πουτανιές δεν περνάνε.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπαρχουν και στριπερ ομως παιδια που σου κανουν γλωσσιδια και χορους απλους που ειναι σαν πριβε χωρις να σε παραμυθιαζουν / απο την αρχη σου λενε οτι ολα μεσα στο στριπ ειναι ενα παραμυθι / αν θες παρε το τηλ. μου αλλα δεν θα σου πω τις μαλακιες που λεω σε αλλους : ελα ξανα να γνωριστουμε καλυτερα,κερασαμε τετραπλο ποτο για να τα πουμε κτλ ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μα...οι πιο καχύποπτοι άνθρωποι είναι τα λαμόγια τα ίδια, και ο λόγος είναι προφανέστατος: ξέρουν τις πουστιές καλύτερα από όλους για αυτό και ψάχνονται.

Δεν είναι τυχαία η έκφραση, στην πουτάνα, πουτανιές δεν περνάνε.

μ αρέσει ο τρόπος που με συμπληρώνεις.......

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εμένα γιατί δεν μου λένε  ποτέ  ψέματα ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπαρχουν και στριπερ ομως παιδια που σου κανουν γλωσσιδια και χορους απλους που ειναι σαν πριβε χωρις να σε παραμυθιαζουν / απο την αρχη σου λενε οτι ολα μεσα στο στριπ ειναι ενα παραμυθι / αν θες παρε το τηλ. μου αλλα δεν θα σου πω τις μαλακιες που λεω σε αλλους : ελα ξανα να γνωριστουμε καλυτερα,κερασαμε τετραπλο ποτο για να τα πουμε κτλ ....

όταν γαμάς πάλι σε παραμύθι νομίζεις ότι βρίσκεσαι;

Επισκέπτης

Αφού τα ξέρεις τα κόζα...γιατί πέφτεις μες τη χόζα ???????????

Δατ'ς δε κουσ(τ)ιον......

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
όταν γαμάς πάλι σε παραμύθι νομίζεις ότι βρίσκεσαι;

ναι περσονα μου οταν ειχα γαμησει την πρωην στριπερ γκομενα μου σαν σε παραμυθι ημουνα / παραμυθενιο γαμησι φιλε αστα να πανε / αυτα μια φορα γινονται ομως και ξανα ο Υπουργος προς τη δοξα τραβα / παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μου θαναι / RESPECT στον Υπουργο .....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Ακομα το εχω στο στομαχι ακομα να το χωνεψωωωωωωωωωωωωωωωω.
Τη φακα δεν ειδα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι περσονα μου οταν ειχα γαμησει την πρωην στριπερ γκομενα μου σαν σε παραμυθι ημουνα / παραμυθενιο γαμησι φιλε αστα να πανε / αυτα μια φορα γινονται ομως και ξανα ο Υπουργος προς τη δοξα τραβα / παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μου θαναι / RESPECT στον Υπουργο .....
κάτσε τώρα με μπέρδεψες...
πρώην στριπερ ήταν, ή πρώην γκόμενα;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Στρίπερ,πρώην γκόμενα...εσαεί αγαπούλης για κείνη...:) :)

να ο mc πιανει πουλια στο αερα / α ρε περσονα !!!!!!

εσαει και νυν στους χρονους των χρονων αγαπουλης που ομως ...... στριβειν δια του γαμησιου χαχαχαχα !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom