You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραμύθια από στρίπερς!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 391
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Εγω απο την αλλη τα στριπ δεν τα κοβω με καμια Πανακολα !!!!!
Τα πραγματα ειναι απλα παλικαρακια και οποιος αντεξει αντεξει : τα στριπ ειναι οπως το πιοτο = το πιοτο δεν πρεπει να σε πινει αλλα να το πινεις εσυ.
Ετσι και τις στριπερ : πρεπει να τις γαμας εσυ και οχι να σε γαμανε αυτες χαχαχαχαχαχα !!!!!
Αλλα για να φτασει κανεις θελει πολυ προπονηση και καλο προπονητη - εγω απο τα 14 μου τριγυρναω στα στριπ με καλους δασκαλους ωστε τωρα να παιζω μπαλα μπαλα .....
Αυτα !!!!!
Τα πραγματα ειναι απλα παλικαρακια και οποιος αντεξει αντεξει : τα στριπ ειναι οπως το πιοτο = το πιοτο δεν πρεπει να σε πινει αλλα να το πινεις εσυ.
Ετσι και τις στριπερ : πρεπει να τις γαμας εσυ και οχι να σε γαμανε αυτες χαχαχαχαχαχα !!!!!
Αλλα για να φτασει κανεις θελει πολυ προπονηση και καλο προπονητη - εγω απο τα 14 μου τριγυρναω στα στριπ με καλους δασκαλους ωστε τωρα να παιζω μπαλα μπαλα .....
Αυτα !!!!!
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Αυτα !!!!!
Γιές μίνιστερ. Αλλά κατούρα και λίγο.
Ένα παραμύθι το οποίο μπορεί να συναντήσετε είναι και το εξής : ιδιαίτερα σε περίπτωση που μοιάζουν κάπως εμφανισιακά μεταξύ τους 2 γκόμενες. Παριστάνουν τις αδερφές, με αυτόν τον τρόπο φέρνουν τον πελάτη σε δύσκολη θέση να κεράσει και την υποτιθέμενη αδερφή απο τη μια και απο την άλλη να κεράσει για να μάθει πληροφορίες ή ακόμα χειρότερα με υπόσχεση παρτουζας. Προσοχή ! 99,9% είναι ψέμα.
PILOTENIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το φοβερό είναι πως το 90% σπουδάζουν marketing και το άλλο 10% οικονομικά.....μάλλον τους μαθαίνουν τα 4p (τους marketeers)..pipa,peos,patos,polilogia..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
απαιχτουά ο καπιτάν..Γιές μίνιστερ. Αλλά κατούρα και λίγο.
Αυτα !!!!!
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αν αληθεύει είναι ό,τι πιο κορυφαίο έχω διαβάσει στο παρόν thread.Το πιο τρυφερό παραμύθι από στρίπερ νομίζω πως το έχω ακούσει εγώ. Ήταν σαν νανούρισμα γιατί όταν το έφερνα στο νου μου, μου ερχόταν να κοιμηθώ και να ονειρευτώ. Ο ρυθμός πήγαινε κάπως έτσι: "ετοίμασε τις βέρες να παντρευτούμε"! :S
"Ετοίμασε τις βέρες να παντρευτούμε (μωράκι μου)"
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ελάτε ρε παιδιά τώρα πλάκα μου κάνετε συμβαίνουν τέτοια πράματα?Ναι κα να ξυπνήσεις και να δεις ότι το όνειρο έγινε πραγματικότητα , εκεί να δεις γλέντια
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
star?εγω στο star περισι απο το κλαμα
παραλιγο να αραβωνιαστω απο αυτα που ελεγε.......... ;)
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ελάτε ρε παιδιά τώρα πλάκα μου κάνετε συμβαίνουν τέτοια πράματα?
Μετά φταίω εγώ και είμαι παραιτημένος που σας προτρέπω να έχετε μόνο επαγγελματικές σχέσεις !
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
Ναι κα να ξυπνήσεις και να δεις ότι το όνειρο έγινε πραγματικότητα , εκεί να δεις γλέντια
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σοβαρά μιλώντας τώρα καταλαβαίνω ότι συμβαίνει καμιά φορά η αλήθεια με το ψέμα να είναι δυσδιάκριτα. Καποιοι δεν το καταλαβαίνουν, αλλά ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.Ντουουουουλειά είναι μωουροου μου γκιατί είσαι μαλάκα και τζηλεύει ?
Εννοείται πως είναι δουλειά και αν κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τα όσα σου λένε μπαίνεις σε επικίνδυνες ατραπούς. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο το να σου λέει η stripper ετοίμαζε τις βέρες μόνο ως αστείο εκλαμβάνεται, ειδάλλως ως προμελετημένο έγκλημα.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
"Ε! Τι να κάνω ρε μωράκι μου? Ήσουν απασχολημένη με τον πελάτη σου και για να μην κάθομαι μόνος μου και εγώ είπα στη φίλενάδα σου να πάμε για πριβέ. Δεν σήμαινε τίποτα. Εγώ εσένα θέλω μόνο και το ξέρεις". Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!Ντουουουουλειά είναι μωουροου μου γκιατί είσαι μαλάκα και τζηλεύει ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις