Νέα

Παραμύθια από στρίπερς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντως οι ρουμανες ειναι και κακοψυχες πολυ,ειναι μπασταρδες εντελος.εγω γιαυτο την ταιριαξια ετσι την κουφαλα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εγω απο την αλλη τα στριπ δεν τα κοβω με καμια Πανακολα !!!!!

Τα πραγματα ειναι απλα παλικαρακια και οποιος αντεξει αντεξει : τα στριπ ειναι οπως το πιοτο = το πιοτο δεν πρεπει να σε πινει αλλα να το πινεις εσυ.

Ετσι και τις στριπερ : πρεπει να τις γαμας εσυ και οχι να σε γαμανε αυτες χαχαχαχαχαχα !!!!!

Αλλα για να φτασει κανεις θελει πολυ προπονηση και καλο προπονητη - εγω απο τα 14 μου τριγυρναω στα στριπ με καλους δασκαλους ωστε τωρα να παιζω μπαλα μπαλα .....

Αυτα !!!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν δεν πληρωσεις δεν μαθαινεις,εγω αυτο ξερω.και ας εχεις γεννηθη και μεσα σε στριπτιζαδικο.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Τα πραγματα ειναι απλα παλικαρακια και οποιος αντεξει αντεξει : τα στριπ ειναι οπως το πιοτο = το πιοτο δεν πρεπει να σε πινει αλλα να το πινεις εσυ.

Ετσι και τις στριπερ : πρεπει να τις γαμας εσυ και οχι να σε γαμανε αυτες χαχαχαχαχαχα !!!!!

Αλλα για να φτασει κανεις θελει πολυ προπονηση και καλο προπονητη - εγω απο τα 14 μου τριγυρναω στα στριπ με καλους δασκαλους ωστε τωρα να παιζω μπαλα μπαλα .....

Αυτα !!!!!

Γιές μίνιστερ. Αλλά κατούρα και λίγο.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
με προκαλειτε να θυμηθω
την ιστορικη ρηση του vothrou..
μαθετε μας πολλα και ωραια πραματα !

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ένα παραμύθι το οποίο μπορεί να συναντήσετε είναι και το εξής : ιδιαίτερα σε περίπτωση που μοιάζουν κάπως εμφανισιακά μεταξύ τους 2 γκόμενες. Παριστάνουν τις αδερφές, με αυτόν τον τρόπο φέρνουν τον πελάτη σε δύσκολη θέση να κεράσει και την υποτιθέμενη αδερφή απο τη μια και απο την άλλη να κεράσει για να μάθει πληροφορίες ή ακόμα χειρότερα με υπόσχεση παρτουζας. Προσοχή ! 99,9% είναι ψέμα.

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το φοβερό είναι πως το 90% σπουδάζουν marketing και το άλλο 10% οικονομικά.....μάλλον τους μαθαίνουν τα 4p (τους marketeers)..pipa,peos,patos,polilogia..

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Αυτα !!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:cum: :cum: :cum: :cum:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Το πιο τρυφερό παραμύθι από στρίπερ νομίζω πως το έχω ακούσει εγώ. Ήταν σαν νανούρισμα γιατί όταν το έφερνα στο νου μου, μου ερχόταν να κοιμηθώ και να ονειρευτώ. Ο ρυθμός πήγαινε κάπως έτσι: "ετοίμασε τις βέρες να παντρευτούμε"!  :S :boobies: :uglystupid:
Αν αληθεύει είναι ό,τι πιο κορυφαίο έχω διαβάσει στο παρόν thread.
:2funny: :2funny: :2funny:
"Ετοίμασε τις βέρες να παντρευτούμε (μωράκι μου)"
:2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι  κα  να  ξυπνήσεις  και  να  δεις  ότι το  όνειρο έγινε  πραγματικότητα  , εκεί να  δεις  γλέντια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
εγω στο star περισι απο το κλαμα
παραλιγο να αραβωνιαστω απο αυτα που ελεγε.......... ;)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ναι  κα  να  ξυπνήσεις  και  να  δεις  ότι το  όνειρο έγινε  πραγματικότητα  , εκεί να  δεις  γλέντια
Ελάτε ρε παιδιά τώρα πλάκα μου κάνετε συμβαίνουν τέτοια πράματα?
:2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ντουουουουλειά  είναι μωουροου μου  γκιατί είσαι μαλάκα και τζηλεύει ?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Σοβαρά μιλώντας τώρα καταλαβαίνω ότι συμβαίνει καμιά φορά η αλήθεια με το ψέμα να είναι δυσδιάκριτα. Καποιοι δεν το καταλαβαίνουν, αλλά ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Εννοείται πως είναι δουλειά και αν κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά τα όσα σου λένε μπαίνεις σε επικίνδυνες ατραπούς. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο το να σου λέει η stripper ετοίμαζε τις βέρες μόνο ως αστείο εκλαμβάνεται, ειδάλλως ως προμελετημένο έγκλημα.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
"Ε! Τι να κάνω ρε μωράκι μου? Ήσουν απασχολημένη με τον πελάτη σου και για να μην κάθομαι μόνος μου και εγώ είπα στη φίλενάδα σου να πάμε για πριβέ. Δεν σήμαινε τίποτα. Εγώ εσένα θέλω μόνο και το ξέρεις". Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο!!! :2funny:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Κωλομπαρτζού Ρουμάνα σε μαγαζί της Βόρειας Ελλάδας σε φίλο για να τον πείσει να πάνε στο ξενοδοχείο του: "εγώ διαλέγω τους εραστές μου, έχω πάει μόνο με 3 μέχρι τώρα" !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom