Νέα

Παραμύθια από στρίπερς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τι να σου φιλε Γιωργαρε...Ακομα και οι ιδιες προσπαθουν με καθε τροπο να σου αποδειξουν οτι δεν ειναι Ρουμανες..Εχουν καταλαβει, οτι δεν τις παει κανεις.Εχουν την βρωμικη ψυχη που υπαρχει.

Φίλε Nokia...συμφωνούμε και σε αυτό (γενικά συμφωνούμε και έχουμε και κοινά γούστα όπως σου έχω αναφέρει  και παλαιότερα ;) ).

Ακριβώς, ακόμη και αυτή η προσπάθεια, δλδ να διώξουν την Ρουμανίλα από πάνω τους, προκαλεί επιπλέον γέλιο!

Γέλιο το οποίο προσφέρουν απλόχερα και για διάφορους λόγους, αρκεί όμως να ισχύουν κάποιες συνθήκες, (όχι Κ.Σ. πάντως). Θα επαναλάβω αυτό που έγραψα:

Εγώ πλέον τις βρίσκω διασκεδαστικότατες πάντως. Εκτός από σπορ και θέαμα, προσφέρουν και απίστευτο γέλιο. Θεωρώ ότι είναι ιδανικά pets...αρκεί να παραμένουν pets.

...και αν διαβάσεις between the lines, θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις.

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τον λένε Μπιλάρα και οι φίλοι του τον φωνάζουν δίδυμο αδερφό του Μάρκου Λεζέ λόγω της ομοιότητας τους. Ο Μπιλάρας δεν διεκδικεί δάφνες εξυπνάδας. Βασικά θα έλεγα είναι ένας από τους πιο καλοκάγαθους μαλάκες με περικεφαλαία που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Γύρω στα 42, θα είχε πεθάνει στα αζήτητα αν οι μακαρίτες οι γονείς του δε του είχαν αφήσει τεράστια περιουσία και και τον αδερφό του διαχειρηστή αυτής. Τον γνώρισα διότι είναι ξάδερφος του πιο κολλητού μου φίλου. Ο Μπιλάρας ήταν ένς από τους πιο διάσημους και μάχημους στριπόφιλους της νυχτερινλής Αθήνας. Εκεί γνώρισε την Άννα, στριπερ εκ Ρουμανίας ετών 32. Η ίδια του πούλαγε το παραμυθάκι ότι τον είχε ερωτευτεί (έχει καταλάβει για τι ζώων πρόκειτε, άλλωστε δεν είναι δύσκολο, μόνο το βοιδίσιο βλέμα του να δεις καταλάβαινεις αμέσος για το τι μπούφο πρόκειτε) και του τα έτρωγε κανονικά. Μετά από ένα χρόνο και ενω ο Μπιλάρας είχε φάει (σύμφωνα με τα λεγόμενα του αδερφού του) πα΄νω απο 20.000€, μπορει και παραπάνω για τα μάτια της Αννούλας, παντρεύτηκαν. Από τότε ζούνε ευτυχισμένοι, ο Μπιλάρας, η 34-χρονη πλέον στρίππερ και ο .............25-χρονος γιος της.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τον λένε Μπιλάρα και οι φίλοι του τον φωνάζουν δίδυμο αδερφό του Μάρκου Λεζέ λόγω της ομοιότητας τους. Ο Μπιλάρας δεν διεκδικεί δάφνες εξυπνάδας. Βασικά θα έλεγα είναι ένας από τους πιο καλοκάγαθους μαλάκες με περικεφαλαία που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Γύρω στα 42, θα είχε πεθάνει στα αζήτητα αν οι μακαρίτες οι γονείς του δε του είχαν αφήσει τεράστια περιουσία και και τον αδερφό του διαχειρηστή αυτής. Τον γνώρισα διότι είναι ξάδερφος του πιο κολλητού μου φίλου. Ο Μπιλάρας ήταν ένς από τους πιο διάσημους και μάχημους στριπόφιλους της νυχτερινλής Αθήνας. Εκεί γνώρισε την Άννα, στριπερ εκ Ρουμανίας ετών 32. Η ίδια του πούλαγε το παραμυθάκι ότι τον είχε ερωτευτεί (έχει καταλάβει για τι ζώων πρόκειτε, άλλωστε δεν είναι δύσκολο, μόνο το βοιδίσιο βλέμα του να δεις καταλάβαινεις αμέσος για το τι μπούφο πρόκειτε) και του τα έτρωγε κανονικά. Μετά από ένα χρόνο και ενω ο Μπιλάρας είχε φάει (σύμφωνα με τα λεγόμενα του αδερφού του) πα΄νω απο 20.000€, μπορει και παραπάνω για τα μάτια της Αννούλας, παντρεύτηκαν. Από τότε ζούνε ευτυχισμένοι, ο Μπιλάρας, η 34-χρονη πλέον στρίππερ και ο .............25-χρονος γιος της.

Αγορασμένη η Άννα πριν μπει στο επάγγελμα?

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
O 25 χρονος ήταν και καλά γιος. Στην αλήθεια ήταν γκόμενος. Ποτε τον έκανε στο 9!!!!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
O 25 χρονος ήταν και καλά γιος. Στην αλήθεια ήταν γκόμενος. Ποτε τον έκανε στο 9!!!!
Αυτό το κατάλαβα και γι'αυτο σε ρωτάω αν ήταν αγορασμένη. Διότι αν ήταν για να φτάσει ο Μπιλ να την παντρευτεί θα κατέβαλε κάποιο αντίτιμο. Δεν αστειέονται οι Ρουμάνοι "managers".
Καθόλου μάλιστα.

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό φιλαράκι δε το ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ακόμα μαζί. Όλος ο κόσμος του το λέει και αυτός δε καταλαβαίνει τίποτα. Τώρα αν αυτή του τα μασάει λες να έχει ο μάνατζερ πρόβλημα

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Δεν έχεις άδικο για τις καθημερινές και γι'αυτό ας λένε ό,τι θέλουν.
Αλλά η Ρουμάνα κωλομπαρού/στριπτιτζου τι φοβάται? μην την περάσουν για καμια που@@να? (Αφού είναι)
Ή για να το παίξει [size=10pt][size=10pt]"άβγαλτη"? [/size] [/size]

είναι απλό, δεν έχεις ακούσει οτι στις γυναίκες αρέσουν πολύ όταν οι αντρες ερεθίζονται..?? αμα μάθεις μια τέτοια πληροφορία για μια εν δυνάμει γκομενα,γυναικα, πουτανα σου κτλ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατακαυλώσεις... μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες μπορούν ανετα να προσποιούνται.. ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αυτό φιλαράκι δε το ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ακόμα μαζί. Όλος ο κόσμος του το λέει και αυτός δε καταλαβαίνει τίποτα. Τώρα αν αυτή του τα μασάει λες να έχει ο μάνατζερ πρόβλημα

Γιατί είστε τόσο σίγουροι ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση το θύμα είναι ο Μπιλλάρας?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Σίγουρα όχι φίλε μου. Και ίσως να έσφαλα αφου μέσω της παραμύθας το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Από τη μία τον χαίρομαι τον άνθρωπο που κάνει αυτό που γουστάρει και νιώθει χωρίς να ακούει κανέναν, αλλά από την άλλη τον λυπάμαι και πραγματικά θα με ενδιέφερε να μάθω το (κατά πάσα πιθανότητα τραγικό) τέλος αυτής της ιστορίας.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
είναι απλό, δεν έχεις ακούσει οτι στις γυναίκες αρέσουν πολύ όταν οι αντρες ερεθίζονται..?? αμα μάθεις μια τέτοια πληροφορία για μια εν δυνάμει γκομενα,γυναικα, πουτανα σου κτλ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατακαυλώσεις... μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες μπορούν ανετα να προσποιούνται.. ;)
Το παρελθόν μιας γυναίκας προτού την πηδήξω/συνάψω σχέση πραγματικά μου είναι αδιάφορο γιατί πιστεύω πως ποτέ δεν πρόκειται να το μάθω. Άλλα είναι αυτά που θα με ερεθίσουν σε μια γυναίκα και όχι αυτού του είδους η πληροφορία που όπως ειπώθηκε και πιο πάνω την λένε όλες πια οι γυναίκες. Μονίμως θα είσαι ο τρίτος φιλαράκι άντε το πολύ ο τέταρτος. ;)
Αλλά ρε φίλε όταν μου το λέει αυτό η στριπτιτζού/κωλομπαρού θα πρέπει να είμαι μεγάλος ΜΑ@@ΚΑΣ για να καυλώσω με μια τέτοια πληροφορία γιατί πάει να πει πως την πίστεψα κιόλας. Το πολύ πολύ να το γυρίσω στο χαβαλέ και στο δούλεμα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
.... αμα μάθεις μια τέτοια πληροφορία για μια εν δυνάμει γκομενα,γυναικα, πουτανα σου κτλ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατακαυλώσεις...

Συγγνώμη, γιατί μπερδεύτηκα.

Εννοείς ότι κάποιος κατακαυλώνει όταν ακούει ότι "μια εν δυνάμει γκομενα,γυναικα, πουτανα" είναι άβγαλτη?

Εάν ναι, τότε ρε γμτ...είμαι πολύ μόνος τελικά σε αυτό τον κόσμο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λοιπόν......

πριν κάμποσο καιρό...
είμαι σε στριπομάγαζο και μιλάω με το αφεντικό...
Ωραίος τύπος ξήγας και τα λέμε....
Τι κάνει ρε η τάδε ψυχή του λέω;
Μου λέει καλά είχει κάποια προβλήματα υγείας κλπ κλπ αλλά θα έρθει....
Μετά από λίγο καιρό τσουπ νάτη η τσούπρα....
καλώς τα παιδιά χουρό πουτό ... Νόου θενκς...
Αντε στο καλό και περαστικά...

Τι περαστικά;
Μα έμαθα ότι αυτό και κείνο και τ άλλο........

Ποιός σου τα είπε αυτά; Ψέμματα είναι με πολεμάνε στη δουλειά...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ.
Τα σημάδια της περιπέτειας υγείας ήταν εμφανή......... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom