Νέα

Παραμύθια από στρίπερς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κωλομπαρτζού Ρουμάνα σε μαγαζί της Βόρειας Ελλάδας σε φίλο για να τον πείσει να πάνε στο ξενοδοχείο του: "εγώ διαλέγω τους εραστές μου, έχω πάει μόνο με 3 μέχρι τώρα" !!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Να πω και εγώ το δικό μου λοιπόν. Ρουμάνα στρίπερ της Β. Ελλάδος που έμενε με στο σπίτι της αδερφής της  "Η αδερφή μου είπε ότι θα γνωρίσω πολλούς άντρες σε αυτή τη δουλειά, αλλά να μην τους φέρνω στο σπίτι, γιατί εδώ δεν είναι μπουρδέλο. Εσύ είσαι ο πρώτος που μπαίνει στο σπίτι μας...".

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Κωλομπαρτζού Ρουμάνα σε μαγαζί της Βόρειας Ελλάδας σε φίλο για να τον πείσει να πάνε στο ξενοδοχείο του: "εγώ διαλέγω τους εραστές μου, έχω πάει μόνο με 3 μέχρι τώρα" !!!

Το ίδιο λένε και οι "καθημερινές" γυναίκες, έχω πάει με 3 ένω ο πραγματικός αριθμός είναι 103...

Το κάνουν κυρίως για 2 βασικούς λόγους:

α) Για να μην τις περάσεις για πουτάνες
β) Οι αντρες γουστάρουν να νομίζουν οτι οι γυναίκες που θα γαμήσουν είναι "άβγαλτες"

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κωλομπαρτζού Ρουμάνα σε μαγαζί της Βόρειας Ελλάδας σε φίλο για να τον πείσει να πάνε στο ξενοδοχείο του: "εγώ διαλέγω τους εραστές μου, έχω πάει μόνο με 3 μέχρι τώρα" !!!  Η κοπέλα ενοεί αυτήν την εβδομάδα ...!!!

Ρουμάνα στρίπερ της Β. Ελλάδος που έμενε με στο σπίτι της αδερφής της  "Η αδερφή μου είπε ότι θα γνωρίσω πολλούς άντρες σε αυτή τη δουλειά, αλλά να μην τους φέρνω στο σπίτι, γιατί εδώ    [size=7pt]δεν [/size]    είναι μπουρδέλο. Εσύ είσαι ο πρώτος που μπαίνει σήμερα στο σπίτι μας...".

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Axxx..Απο οτι βλεπω τι "γουσταρετε" ολοι σας τις Ρουμανες..

Ουστ..Ρουμανο-καριολο-πουτανο-γαμημενες γυφτισες..!!!

Αυτα..

ΥΓ- Καλα, εγω τις ειχα παρει γραμμη απο προπερσι και ειχα κανει και ειδικο thread για δαυτες..Ουστ και παλι ουστ.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Με  μαθαίνετε  πολλά  και ωραία  πράγματα
ΩΩΩχ . ..............
Τί μου  συμβαίνει ?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Το ίδιο λένε και οι "καθημερινές" γυναίκες, έχω πάει με 3 ένω ο πραγματικός αριθμός είναι 103...

Το κάνουν κυρίως για 2 βασικούς λόγους:

α) Για να μην τις περάσεις για πουτάνες
β) Οι αντρες γουστάρουν να νομίζουν οτι οι γυναίκες που θα γαμήσουν είναι "άβγαλτες"
Δεν έχεις άδικο για τις καθημερινές και γι'αυτό ας λένε ό,τι θέλουν.
Αλλά η Ρουμάνα κωλομπαρού/στριπτιτζου τι φοβάται? μην την περάσουν για καμια που@@να? (Αφού είναι)
Ή για να το παίξει "άβγαλτη"? (μια ζωη δουλεύει νύχτα ανάμεσα σε άντρες επικίνδυνους τις περρισότερες φορές, που θέλουν να την πηδήξουν)
Συμπέρασμα λοιπόν όλες αυτές οι μα@@κίες που ακούμε πρέπει να προκαλούν μονάχα γέλιο και όχι περίσκεψη.
Από τις "καθημερινές" κοπέλες μπορώ να τις ακούω και να τις εξετάζω μόνο και μόνο γιατι δεν μου κοστίζουν χρηματικά και ψυχολογικά.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
..Κατι που ειχα γραψει στις 27/12/2007..

QTE
Τελικα επαθα αυτο που μου αξιζε.

Τα τελευταια 2-3 χρονια, ως επισκεπτης των στριπτηζαδικων την εβγαζα υπομονετικα με τις παμπαλαιες Ρωσσιδες που οταν πρωτοηρθαν στην Ελλαδα εβλεπαν 10,000 δρχ και μου εκαναν Ιαπωνικη υποκλιση.

Αυτες οι Ρωσσιδες που τωρα πλεον εχουν σπιτι, αυτοκινητο, παιδι, μπολικη κυτταριτιδα και τουπε Τζουλιας Αλεξανδρατου ηταν αυτες που ανεχομουνα τα τελευταια χρονια.Τις ανεχομουνα κανοντας υπομονη πως θα'ρθει μια ημερα και οπως οι υπολοιπες χωρες μελη της Ε.Ε., θα δεχθει και η χωρα μου φρεσκα "πουμπουκια" απο τα νεα μελη κρατη οπως Πολωνια κλπ..

Και τοτε ο απο μηχανης Θεος ξαναχτυπησε. Και ειπε ..1) "κοιτα εσυ στην Ελλαδα, αφου εισαι τοσο "large" και τοσα χρονια αδιαμαρτηρητα πληρωνες τους μαγαζατορες που σe γραφανε στα αρχιδια τους (ααα ναι, τωρα τελευταια καποιοι αλλαξαν καναπεδες.. )  )

2) αφου την "βρισκεις" να δινεις 50 ευρω για μια αγχωμενη ψιλοπαρακαλετη δημοσια μαλακια, οταν τις ιδιες γκομενες τις γαμανε για μια ωρα στην χωρα τους με τα ιδια λεφτα  και

3) Αφου εσυ ο "εξυπνος" Ελληνας συνεχιζεις να πληρωνεις 15 ευρω εισοδο για να περιμενεις την σειρα σου, για  να τις ξανα-πληρωσεις 22 ευρω για την 6λεπτη την πορτοκαλαδα τους, Εεε τοτε δεν εχω αλλη τιμωρια να σου δωσω απο το να σε " Πλημμυρησω με Ρουμανες"..

Ναι, ετσι ειπε, με Ρουμανες..δηλαδη οτι ποιο απαραδεχτο, υπουλο, υποχθονιο, βρωμερο και τρισαθλιο δειγμα γυναικας εχει να επιδειξει η Ευρωπη σημερα..
Αλλα εγω δεν μασαω, ετσι παιδια ?

Θα συνεχισω να πληρωνω και αυτες τα 22 ευρω την 6λεπτη πορτοκαλαδα τους και θα θεοποιω και αυτες στα σκοτεινα πριβε των στριπτηζαδικων..Ετσι παιδια ??? Και θα το κανω αυτο αγογγυστα και υπομονετικα μεχρι και αυτες μερι να παρουν σπιτι, αυτοκινητο κλπ κλπ..

Ποσο εξυπνος πελατης ειμαι τελικα ρε πουστη μου..Μιλαμε δεν παιζομαι..      
UNQTE

Αυτα..

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Axxx..Απο οτι βλεπω τι "γουσταρετε" ολοι σας τις Ρουμανες..

Ουστ..Ρουμανο-καριολο-πουτανο-γαμημενες γυφτισες..!!!

Αυτα..

ΥΓ- Καλα, εγω τις ειχα παρει γραμμη απο προπερσι και ειχα κανει και ειδικο thread για δαυτες..Ουστ και παλι ουστ.
Φίλε nokia υπόσχομαι να ποστάρω στο ανάλογο thread για τις ρουμάνες κάποια σχετικά πράματα τα οποία επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα σου για αυτή την πραγματικά αδίσταχτη ράτσα. Ωστόσο να σου θυμίσω και το ξέρεις και εσύ καλά πως υπάρχουν και εξαιρετικές κοπέλες (ούτε μια τσιγγάνα φυσικά) τόσο σε ομορφιά όσο και σε χαρακτήρα, που έχουν μάθει να τιμούν τα λεφτά που τους δίνουμε. Εν κατακλείδι όμως πραγματικά έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα με τις ρουμάνες και αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο με τα νέα μοντέλα του '90+, όπου δυστυχώς έχουν εξελιχθεί προς το χειρότερο.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
..Κατι που ειχα γραψει στις 27/12/2007..

QTE
Τελικα επαθα αυτο που μου αξιζε.

Τα τελευταια 2-3 χρονια, ως επισκεπτης των στριπτηζαδικων την εβγαζα υπομονετικα με τις παμπαλαιες Ρωσσιδες που οταν πρωτοηρθαν στην Ελλαδα εβλεπαν 10,000 δρχ και μου εκαναν Ιαπωνικη υποκλιση.

Αυτες οι Ρωσσιδες που τωρα πλεον εχουν σπιτι, αυτοκινητο, παιδι, μπολικη κυτταριτιδα και τουπε Τζουλιας Αλεξανδρατου ηταν αυτες που ανεχομουνα τα τελευταια χρονια.Τις ανεχομουνα κανοντας υπομονη πως θα'ρθει μια ημερα και οπως οι υπολοιπες χωρες μελη της Ε.Ε., θα δεχθει και η χωρα μου φρεσκα "πουμπουκια" απο τα νεα μελη κρατη οπως Πολωνια κλπ..

Και τοτε ο απο μηχανης Θεος ξαναχτυπησε. Και ειπε ..1) "κοιτα εσυ στην Ελλαδα, αφου εισαι τοσο "large" και τοσα χρονια αδιαμαρτηρητα πληρωνες τους μαγαζατορες που σe γραφανε στα αρχιδια τους (ααα ναι, τωρα τελευταια καποιοι αλλαξαν καναπεδες.. )  )

2) αφου την "βρισκεις" να δινεις 50 ευρω για μια αγχωμενη ψιλοπαρακαλετη δημοσια μαλακια, οταν τις ιδιες γκομενες τις γαμανε για μια ωρα στην χωρα τους με τα ιδια λεφτα  και

3) Αφου εσυ ο "εξυπνος" Ελληνας συνεχιζεις να πληρωνεις 15 ευρω εισοδο για να περιμενεις την σειρα σου, για  να τις ξανα-πληρωσεις 22 ευρω για την 6λεπτη την πορτοκαλαδα τους, Εεε τοτε δεν εχω αλλη τιμωρια να σου δωσω απο το να σε " Πλημμυρησω με Ρουμανες"..

Ναι, ετσι ειπε, με Ρουμανες..δηλαδη οτι ποιο απαραδεχτο, υπουλο, υποχθονιο, βρωμερο και τρισαθλιο δειγμα γυναικας εχει να επιδειξει η Ευρωπη σημερα..
Αλλα εγω δεν μασαω, ετσι παιδια ?

Θα συνεχισω να πληρωνω και αυτες τα 22 ευρω την 6λεπτη πορτοκαλαδα τους και θα θεοποιω και αυτες στα σκοτεινα πριβε των στριπτηζαδικων..Ετσι παιδια ??? Και θα το κανω αυτο αγογγυστα και υπομονετικα μεχρι και αυτες μερι να παρουν σπιτι, αυτοκινητο κλπ κλπ..

Ποσο εξυπνος πελατης ειμαι τελικα ρε πουστη μου..Μιλαμε δεν παιζομαι..      
UNQTE

Αυτα..
Γιατί πραγματικά μάλλον μας άξιζε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
κακε  ινδιανε...αν δεις σημερινες  ειδησεις  θα προσεξεις πως η ρουμανια..δεν βρισκει

να την δανεισουν...ουτε   σεντς

θα μου πεις πριν ηταν καλυτερα;; οχι βεβαια..αλλα τωρα πεφτει  το κλαμα της αρκουδας..

ολες αυτες οι ρουμανες  στα  στριπ  στα κολομπαρα  κ.λ.π

ελπιζουν να βρουν εναν ελληνα που ναχει  το κατι της του σε ευρωπουλα..μπας και στριψουν

γι αυτο λενε και τις γνωστες παπαριες..δεν παω..δεν ειμαι πουτανα..

μ αρεσουν τα παιδια, η οικογενεια...κ.λ.π

(θα μου πεις και οι ελεεινιδες το ιδιο θελουν) ναι αλλα εγκεφαλικα υπερτερουν γιατι παιζουν εντος εδρας..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οσοι μπορειτε φυγετε απο αυτη την καταραμενη σκατοχωρα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Με  μαθαίνετε  πολλά  και ωραία  πράγματα
ΩΩΩχ . ..............
Τί μου  συμβαίνει ?
μαγαπασ .... να βρισ αλο στοχο ομοσ,εγο ιμε τριχοτοσ πολι για τα γουστα σου και πολι κατραμοτοσ
κακε  ινδιανε...αν δεις σημερινες  ειδησεις  θα προσεξεις πως η ρουμανια..δεν βρισκει

θα μου πεις πριν ηταν καλυτερα;; οχι βεβαια..αλλα τωρα πεφτει  το κλαμα της αρκουδας..

ελπιζουν να βρουν εναν ελληνα που ναχει  το κατι της του σε ευρωπουλα..μπας και στριψουν

(θα μου πεις και οι ελεεινιδες το ιδιο θελουν) ναι αλλα εγκεφαλικα υπερτερουν γιατι παιζουν εντος εδρας..
δεν ινε ρουμανεσ ολεσ ιταλιδεσ ινε...
μπα εγο θα μινο εδο ιμε στο φισικο μου ενδιετιμα

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Καμία φίλε μου δεν υπερτερεί. Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι ρατσιστή και μου αρέσουν δύο ειδών γυναίκες... οι αλλοδαπές και ... οι ντόπιες.
Απλά θα σου αναφέρω τι μου είπε πρόσφατα μάλιστα Ρουμάνα Κωλομπαρού γύρω στα δεύτερα -άντα "Έγω είπα στην κόρη μου (της δουλειάς και η δεσποινίς) να παντρευτεί Έλληνα που να έχει μεγάλο σόι (εννοούσε άκρες πολιτικές) και να ασχολείται με επάγγελμα που έχει πολλά λεφτά, δικηγόρος, εργολάβος, εφοπλιστής. Αλλιώς ας τα μαζέψει και να γυρίσει πίσω στο Βουκουρέστι να μεγαλώνει τα μπά@@@ρδα κανενός μαφιόζου"
Μας πήρανε χαμπάρι τι μακάκες ήμαστε αδερφέ και πέσαν πάνω μας σαν τις μέλλισες στο μέλι.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Όχι ρε φίλε δεν είναι λογική και νοοτροπία αυτή. Μαγκιά είναι αυτές τις κα@@ίολες που είχαν μάθει να δίνουν κουλούρι για 10 Έουρα να τις ξαναφέρεις στα ίσα τους. Μπορείς (μπορώ?) να το κάνεις(-ουμε) αυτό?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Όχι ρε φίλε δεν είναι λογική και νοοτροπία αυτή. Μαγκιά είναι αυτές τις κα@@ίολες που είχαν μάθει να δίνουν κουλούρι για 10 Έουρα να τις ξαναφέρεις στα ίσα τους. Μπορείς (μπορώ?) να το κάνεις(-ουμε) αυτό?
αμα μαθισ στα σαλονια ξεχνασ τα αλονια

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Όσο για το αν ψάχνουν να βρουν κανέναν έλληνα αυτό φιλαράκι ξέχνα το. Ψάχνουν να βρούν κανένα Έλληνα που είμαστε γνωστά θύματα για να τον μαδήσουν και στη συνέχεια να τον αφήσουν σύξυλο να ζητιανεύει στην Ομόνοια προκειμένου αυτή και ο Ρουμάνος κουμπουράτος/κλέφτης/ένοπλος ληστής/απατεώνας με πιστωτικές/"manager"/έμπορος ναρκωτικών - boyfriend να μεταναστεύσουν στην Ιταλία για dolce vita.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κατι που ειχα γραψει στις 27/12/2007..
QTE
.......
.......
.......
UNQTE

Εγώ πλέον τις βρίσκω διασκεδαστικότατες πάντως. Εκτός από σπορ και θέαμα, προσφέρουν και απίστευτο γέλιο. Θεωρώ ότι είναι ιδανικά pets...αρκεί να παραμένουν pets.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πλέον τις βρίσκω διασκεδαστικότατες πάντως. Εκτός από σπορ και θέαμα, προσφέρουν και απίστευτο γέλιο. Θεωρώ ότι είναι ιδανικά pets...αρκεί να παραμένουν pets.

Πολύ σωστός!!!! :thumbsup:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Τι να σου φιλε Γιωργαρε...Ακομα και οι ιδιες προσπαθουν με καθε τροπο να σου αποδειξουν οτι δεν ειναι Ρουμανες..Εχουν καταλαβει, οτι δεν τις παει κανεις.Εχουν την βρωμικη ψυχη που υπαρχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom