..Κατι που ειχα γραψει στις 27/12/2007..
QTE
Τελικα επαθα αυτο που μου αξιζε.
Τα τελευταια 2-3 χρονια, ως επισκεπτης των στριπτηζαδικων την εβγαζα υπομονετικα με τις παμπαλαιες Ρωσσιδες που οταν πρωτοηρθαν στην Ελλαδα εβλεπαν 10,000 δρχ και μου εκαναν Ιαπωνικη υποκλιση.
Αυτες οι Ρωσσιδες που τωρα πλεον εχουν σπιτι, αυτοκινητο, παιδι, μπολικη κυτταριτιδα και τουπε Τζουλιας Αλεξανδρατου ηταν αυτες που ανεχομουνα τα τελευταια χρονια.Τις ανεχομουνα κανοντας υπομονη πως θα'ρθει μια ημερα και οπως οι υπολοιπες χωρες μελη της Ε.Ε., θα δεχθει και η χωρα μου φρεσκα "πουμπουκια" απο τα νεα μελη κρατη οπως Πολωνια κλπ..
Και τοτε ο απο μηχανης Θεος ξαναχτυπησε. Και ειπε ..1) "κοιτα εσυ στην Ελλαδα, αφου εισαι τοσο "large" και τοσα χρονια αδιαμαρτηρητα πληρωνες τους μαγαζατορες που σe γραφανε στα αρχιδια τους (ααα ναι, τωρα τελευταια καποιοι αλλαξαν καναπεδες.. ) )
2) αφου την "βρισκεις" να δινεις 50 ευρω για μια αγχωμενη ψιλοπαρακαλετη δημοσια μαλακια, οταν τις ιδιες γκομενες τις γαμανε για μια ωρα στην χωρα τους με τα ιδια λεφτα και
3) Αφου εσυ ο "εξυπνος" Ελληνας συνεχιζεις να πληρωνεις 15 ευρω εισοδο για να περιμενεις την σειρα σου, για να τις ξανα-πληρωσεις 22 ευρω για την 6λεπτη την πορτοκαλαδα τους, Εεε τοτε δεν εχω αλλη τιμωρια να σου δωσω απο το να σε " Πλημμυρησω με Ρουμανες"..
Ναι, ετσι ειπε, με Ρουμανες..δηλαδη οτι ποιο απαραδεχτο, υπουλο, υποχθονιο, βρωμερο και τρισαθλιο δειγμα γυναικας εχει να επιδειξει η Ευρωπη σημερα..
Αλλα εγω δεν μασαω, ετσι παιδια ?
Θα συνεχισω να πληρωνω και αυτες τα 22 ευρω την 6λεπτη πορτοκαλαδα τους και θα θεοποιω και αυτες στα σκοτεινα πριβε των στριπτηζαδικων..Ετσι παιδια ??? Και θα το κανω αυτο αγογγυστα και υπομονετικα μεχρι και αυτες μερι να παρουν σπιτι, αυτοκινητο κλπ κλπ..
Ποσο εξυπνος πελατης ειμαι τελικα ρε πουστη μου..Μιλαμε δεν παιζομαι..
UNQTE
Αυτα..