Νέα

Παραμύθια από στρίπερς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Οχι ενταξει δεν γινανε ετσι τα πραγματα / ναι οντως περιμενα εξω απο το Trust με τραβελια και μεθυσμενους αλλα τη δικια μου δεν την ειδα να μπαινει σε ταξι και δεν ξερω πως εφυγε / στα αρχιδια μου βεβαιως γιατι μετα απο μερικες φορες γαμουσα μια φιλη της με απιστευτες βυζαρες ....

Πω πω...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι  καπετάνιο μου  όλοι πηδάνε εκτός  από μας !

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Άστα άστα χαμός

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
:2funny: :2funny: :2funny:
''και να βλεπω τη δικια μου να μπαινει σε ταξι και εγω απο πισω σαν το Βογλη να της φωναζω στασου μυγδαλα .....''
:2funny:
εκεινη την ωρα πρεπει να σε πονεσε πολυ(εγω θα εσκαγα απο τη στεναχορια,τα νευρα,και την απογοητευση)
αλλα εισαι ωραιος που τωρα το λες με χιουμορ και γελας και ο ιδιος

...Παντως στο Τραστ πανε πολλες στριπερ

Το μωράκι σεν το είχα  προσέξει μέχρι τώρα , όσο θα  έπρεπε .
Καλά  το  πάει !
Εύγε παιδί μου

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τωρα γιατι μου το χαλας?
:cheesy: :cheesy:

ζηλευε μετα που γαμουσες τη φιλη της με τις βυζαρες?

Προφανως δεν το εμαθε ποτε ουτε απο μενα ουτε απο αυτη νομιζω γιατι οι στριπερ οχι απλως ζηλευονται μεταξυ τους μεχρι και μαλλιοτραβηγματα κανουν .....

Εσυ εισαι μεγαλη λερα .....

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
παιδια επειδη εχω βγαλει εξω 2 στριπερ απο μαγαζια και ειχα σχεση μαζι τους για λιγο καιρο το παραμυθι που πουλανε ειναι ανεπαναληπτο...ακομα κι οταν ξερουν οτι τις εχεις παρει χαμπαρι και τις δουλευεις...Εκει ομως θελει κοροιδια στην κοροιδια.... :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειχα μια ρουμανα γκομενα 6 μηνες δουλευε σε στριπτιζαδικο.μιλαμε για πολυ ψεμα η γκομενα αν ημουνα κανενας αβγαλτος θα με εινχε γαμισει.με παραμυθιαζε να αγορασο ενα οικοπεδο στην ρουμανια για 40000 ευρω και τις ελεγα ενταξει,στο τελος τις εφαγα και 4000 ευρω ετσι για να με θυματε,και μου εστειλε τους νταβαδες απο το στριπτιζαδικο να μου ζητησουνε και τα ρεστα,αλλα καθοτι εγω δουλέυα καμια 10 χρονια νυχτα μπαρμαν ειχα και εγω τις ακρες μου,και εσβησε η δουλεια.οπως ελεγε και ενας φιλος μπουρδελιαρης παλιος.οταν κλαιγετε η πουτανα τη σφαζεις στο σβερκο.

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
το θεμα ειναι να μη ζηλευεις εσυ,
αυτην αστη να ζηλευει...
μουαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

για την γυναικα εννοουσα οταν ρωταγα αν ζηλευε....
τωρα το θεμα για τον αντρα ειναι οτι και να ζηλευει δεν πρεπει να το δειχνει ποτε
οποτε ζηλευα γκομενα και το δειχνα την εχανα
τωρα εχω περασει στο αλλο ακρο
και να ζηλευω δεν το δειχνω ποτε
και προσπαθω να μη ζηλευω
στα αρχιδια μου
δεν θα το παιξω ντετεκτιβ
οσο λιγοτερο ζηλευεις τοσο περισοτερο κολαει η γκομενα(και ειδικα της νυχτας,που τις περικυκλωνουν αγαπουληδες ;))

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Το μωράκι σεν το είχα  προσέξει μέχρι τώρα , όσο θα  έπρεπε .
Καλά  το  πάει !
Εύγε παιδί μου

ευχαριστω μεγιστε pouranger
δυο ερωτησεις εχω για σενα.....
1)τι απο τα λεγομενα μου σε εκανε να μου αποστειλεις τα ευσημα σου?
2)το σκιτσακι στο avatar σου μπας και ειναι απο Vuillemin?

στη πρωτη δεν με νοιαζει αμα απαντησεις. στη δευτερη ομως οπωσδηποτε. με εχει φαει η περιεργεια

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καλοί μου φίλοι και συναγωνιστές. Το ξέρω ότι οι στριπτιζούδες πουλάνε τρελό παραμύθι και μερικές φορές χωρίς λόγο. Ναι λοιπόν, έχω καψουρευτεί στριπτιζού, έχω καταθέσει πολλά ευρώ για την πάρτη της, κατάφερα να βγω μαζί της, δεν το κάναμε αλλά με είχε συνέχεια στο περίμενε. Έχω φάει τρελό παραμύθι, μιλάμε αμέτρητα ψέματα και έχω κάνει ατελείωτες κλήσεις προς το κινητό της χωρίς να μου απαντήσει. Κλασικότατη τακτική, έτσι? ;)΄Ώσπου μια μέρα ενώ με περίμενε να πάω στο μαγαζί να τη δω και (εννοείται) να επενδύσω επάνω της πολλά ευρωπουλάκια...απλά έγινα Λούης και ακόμα με ψάχνει. Ο μόνος τρόπος να γλυτώσεις από έναν έρωτα που σε τρώει αντί να τον τρως είναι...η εξαφάνιση! Στριπτιζάδικα ΤΕΛΟΣ! Για το καλό της προσωπικής και χρηματικής μου ηρεμίας. Είχε δίκιο ο GEOPOLI313 όταν το περασμένο καλοκαίρι στο topic "Le Cabaret" μας αποχαιρετούσε λέγοντας μας τέρμα τα νυχτοπερπατήματα και ότι είναι απλά κόλλημα και χασούρα οικονομική. Επίσης έλεγε ότι από τα στριπτιζάδικα τον γλύτωσε (όπως χαρακτηριστικά έγραφε) ο 16άγγελός του. Εμένα με έσωσε ο 36άγγελός μου και μια πολύ καλή μου φίλη που μου είπε 2-3 απλά πραγματάκια εντελώς στο χαλαρό και off the record. Να'ναι καλά. Αποσύρομαι λοιπόν από τα στριπτιζάδικα! Εννοείται πως θα συνεχίσω να μπαίνω στο site. Είναι ένας θησαυρός γνώσεων πάνω στη νύχτα.  :rockon:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αδερφε μια φορα η μαλακια σε τετοια πραγματα συγχωριτε,δευτερη να μην υπαρξει.διοτι οι πουτανες δεν τελειωνουν καμια φορα και υπαρχουν παντου.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Έτσι είναι. Ευτυχώς εγώ το κατάλαβα σχετικά νωρίς. Κάποιοι το καταλαβαίνουν πολύ αργά και ίσως και ποτέ.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ειχα μια ρουμανα γκομενα 6 μηνες δουλευε σε στριπτιζαδικο.μιλαμε για πολυ ψεμα η γκομενα αν ημουνα κανενας αβγαλτος θα με εινχε γαμισει.με παραμυθιαζε να αγορασο ενα οικοπεδο στην ρουμανια για 40000 ευρω και τις ελεγα ενταξει,στο τελος τις εφαγα και 4000 ευρω ετσι για να με θυματε,και μου εστειλε τους νταβαδες απο το στριπτιζαδικο να μου ζητησουνε και τα ρεστα,αλλα καθοτι εγω δουλέυα καμια 10 χρονια νυχτα μπαρμαν ειχα και εγω τις ακρες μου,και εσβησε η δουλεια.οπως ελεγε και ενας φιλος μπουρδελιαρης παλιος.οταν κλαιγετε η πουτανα τη σφαζεις στο σβερκο.

Ρουμανα και να λεει ψεματα ? Απαπα..Λαθος θα εκανες :2funny: :2funny:

Το λεω και το φωναζω εδω και χρονια...Μακρυα απο Ρουμανες. Ειναι οι χειροτερες.

Αυτα..Καληνυχτα σας.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
την δουλεια τους κανουνε ρε αλανια αυτες και εμεις να κοιταμε να κανουμε την δουλεια μας ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom