το θεμα ειναι να μη ζηλευεις εσυ,ξερεις εσυ καμια γυναικα που να μην ζηλευει?
αυτην αστη να ζηλευει...
μουαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
το θεμα ειναι να μη ζηλευεις εσυ,ξερεις εσυ καμια γυναικα που να μην ζηλευει?
Οχι ενταξει δεν γινανε ετσι τα πραγματα / ναι οντως περιμενα εξω απο το Trust με τραβελια και μεθυσμενους αλλα τη δικια μου δεν την ειδα να μπαινει σε ταξι και δεν ξερω πως εφυγε / στα αρχιδια μου βεβαιως γιατι μετα απο μερικες φορες γαμουσα μια φιλη της με απιστευτες βυζαρες ....
Άστα άστα χαμός
''και να βλεπω τη δικια μου να μπαινει σε ταξι και εγω απο πισω σαν το Βογλη να της φωναζω στασου μυγδαλα .....''
εκεινη την ωρα πρεπει να σε πονεσε πολυ(εγω θα εσκαγα απο τη στεναχορια,τα νευρα,και την απογοητευση)
αλλα εισαι ωραιος που τωρα το λες με χιουμορ και γελας και ο ιδιος
...Παντως στο Τραστ πανε πολλες στριπερ
Τωρα γιατι μου το χαλας?
ζηλευε μετα που γαμουσες τη φιλη της με τις βυζαρες?
Πω πω...
Δεν τους ρωτάς εσύ που είναι φίλοι σου ποιο είναι το κόλπο ?
Εσυ εισαι μεγαλη λερα .....
το θεμα ειναι να μη ζηλευεις εσυ,
αυτην αστη να ζηλευει...
μουαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
Το μωράκι σεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα , όσο θα έπρεπε .
Καλά το πάει !
Εύγε παιδί μου
ειχα μια ρουμανα γκομενα 6 μηνες δουλευε σε στριπτιζαδικο.μιλαμε για πολυ ψεμα η γκομενα αν ημουνα κανενας αβγαλτος θα με εινχε γαμισει.με παραμυθιαζε να αγορασο ενα οικοπεδο στην ρουμανια για 40000 ευρω και τις ελεγα ενταξει,στο τελος τις εφαγα και 4000 ευρω ετσι για να με θυματε,και μου εστειλε τους νταβαδες απο το στριπτιζαδικο να μου ζητησουνε και τα ρεστα,αλλα καθοτι εγω δουλέυα καμια 10 χρονια νυχτα μπαρμαν ειχα και εγω τις ακρες μου,και εσβησε η δουλεια.οπως ελεγε και ενας φιλος μπουρδελιαρης παλιος.οταν κλαιγετε η πουτανα τη σφαζεις στο σβερκο.
Καληνυχτα σας.