Νέα

Παραμύθια από στρίπερς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τα στριπακια να πουνε τα παραμυθακια τους σε αλλους / αλοιμονο στην στριπερ που γνωρισει τον Υπουργο / εκει πεφτει η δικη μου παραμυθα και αν θελει παμε και κοντρα / πουτανες σας γαμαω απο μετρα ......

Επισκέπτης
Υπάρχει τρόπος να μην τα ακούς αυτά.
1)Πας σε στριπτιτζάδικα με τα ρούχα που πλένεις το αυτοκίνητο ή το μαστορεύεις γενικώς ή βάφεις ή καθαρίζεις την αποθήκη. Κατά προτίμηση άπλυτα για πάνω απο 2 χρόνια. Δεκαετία του '90 που ξεκίνησα τα στριπ , είχα κάτι ρούχα , τρύπια , παμπάλαια και βρώμικα τα οποία αρχικά φορούσα στα νεκροταφεία που πήγαινα ως φποιτητής της Οδοντιατρικής για να βγάλω δόντια από γνάθους πεθαμένων που βρίσκονταν πεταμένες και τα χρειαζόμουν για τα εργαστήρια. Με τα ίδια είχα πλύνει πάνω από 200 φορές το αμάξι μου , είχα φτιάξει κάτι σουβάδες και είχα κάνει ό,τι βαψίματα χρειαζόμουν. Με αυτα πήγαινα στα στρίπ.
2) Για τους τρόπους , φροντίζεις να φτύνεις χάμω , στο τασάκι , μέσα στα άδεια ποτήρια.
3)Όταν έρχονται οι γκόμενες στο τραπέζι σου , καλό είναι να καθαρίζεις μύτη+αυτί και ότι προκύψει να το κολλάς στο τραπεζομάντηλο.
4)Αν σου έρθει ρέψιμο ή κλάσιμο ,επιλέγεις στιγμή που έχει παύση η μουσική και φροντίζεις να είναι γκόμενα κοντά για να το εκτονώσεις.

Σου λέω εγώ μετά αν θα σου πούνε μαλακίες ...

άμα ήμουν ιδιοκτήτης του μαγαζιού και ερχόσουν έτσι, θα σε πλάκωνα ο ίδιος στο ξυλο ... άμα μάθαινα ότι είσαι και φασιστόμουτρο θα σε μάθαινα να κάνεις και show στην πίστα  :tooth: :tooth:

ApostolaKiss

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει τρόπος να μην τα ακούς αυτά.
1)Πας σε στριπτιτζάδικα με τα ρούχα που πλένεις το αυτοκίνητο ή το μαστορεύεις γενικώς ή βάφεις ή καθαρίζεις την αποθήκη. Κατά προτίμηση άπλυτα για πάνω απο 2 χρόνια. Δεκαετία του '90 που ξεκίνησα τα στριπ , είχα κάτι ρούχα , τρύπια , παμπάλαια και βρώμικα τα οποία αρχικά φορούσα στα νεκροταφεία που πήγαινα ως φποιτητής της Οδοντιατρικής για να βγάλω δόντια από γνάθους πεθαμένων που βρίσκονταν πεταμένες και τα χρειαζόμουν για τα εργαστήρια. Με τα ίδια είχα πλύνει πάνω από 200 φορές το αμάξι μου , είχα φτιάξει κάτι σουβάδες και είχα κάνει ό,τι βαψίματα χρειαζόμουν. Με αυτα πήγαινα στα στρίπ.
2) Για τους τρόπους , φροντίζεις να φτύνεις χάμω , στο τασάκι , μέσα στα άδεια ποτήρια.
3)Όταν έρχονται οι γκόμενες στο τραπέζι σου , καλό είναι να καθαρίζεις μύτη+αυτί και ότι προκύψει να το κολλάς στο τραπεζομάντηλο.
4)Αν σου έρθει ρέψιμο ή κλάσιμο ,επιλέγεις στιγμή που έχει παύση η μουσική και φροντίζεις να είναι γκόμενα κοντά για να το εκτονώσεις.

Σου λέω εγώ μετά αν θα σου πούνε μαλακίες ...
Μπά μην το λές ακόμα μπορείς να κάνεις και τα άλλα: Κατ’ αρχάς
πάντα θα είσαι αρκετά κοντά στο τραπέζι οπότε να μην έχει χώρο να
κάτσει στα ποδαράκια σου η στρίπερ. Ακόμα τα πόδια θα τα έχεις σχετικά κλειστά και όχι λες και σε τσιμπουκώνει… ο λόγος ξανά για να μην κάτσει εύκολα στα πόδια σου…και για το τέλος όταν έρθει και σου πεί για πότο θα πείς δεν έχω λεφτά…πάμε για απλό χορό(με την μία θα πάει στις άλλες να πεί εκεί δεν υπάρχουν καλά λεφτά στο τάδε τραπέζι) ή αν σου πεί πάμε για χορό πες δεν θέλω μαζί σου θέλω να πάω με άλλη όπου σίγουρα θα σπαστεί…Τα παραπάνω είναι σίγουρα και σου τα λέω γιατί ο κολλητός μου τα είχε με στρίπερ που όμως δεν την είχε γνωρίσει μέσα στο μαγαζί (βασικό αυτό) και του είχε πεί την αλήθεια ότι είναι στρίπερ και μας είχε πει και τα κόλπα για να μην φάμε φόλες…

Όσο για τους άλλους φίλους ποτέ μην ξεχνάς ότι εκεί σε βλέπουν ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ και στη τελική δεν βάλαν μέσα κανέναν με το ζόρι…αν δεν γουστάρεις δεν πας απλά είναι τα πράγματα…

Επισκέπτης
άμα ήμουν ιδιοκτήτης του μαγαζιού και ερχόσουν έτσι, θα σε πλάκωνα ο ίδιος στο ξυλο ...

1)Πελάτη δεν τον πλακώνουν στο ξύλο αν δεν κάνει επεισόδειο ή δεν προσπαθήσει να τους φάει λεφτά.
2)Αν υπήρχε dress-code στα Ελληνικά στριπτητζάδικα , δεν θα έβαζαν μέσα το 99% της πελατείας τους. Αφού οι περισσότεροι είναι λέχουρες. Εκτός αν εσύ θεωρείς "καλό ντύσιμο" το τζην από την Αθηνάς και τα puma.
3)Αν με έβλεπες , δεν θα σου έμπαινε η ιδέα να με πλακώσεις στο ξύλο.
4)Αν παρόλα αυτά το επιχειρούσες , μάλλον θα τις έτρωγες, εκτός κι αν ασχολείσαι πολύ σοβαρά με πυγμαχία ή πολεμικές τέχνες. Αν δεν είσαι σχετικός , μάλλον στην εντατική θα πήγαινες.
5)Αν τελικά κατάφερνες να με δείρεις, σε περίπτωση που ήσουν πυγμάχος ή δάσκαλος του καράτε, τότε θα έπρεπε να με σκοτώσεις κι όλας , γιατί αν δεν το έκανες , θα γύριζα σε μισή ώρα (ή όποτε γινόμουν καλά) με όπλο και θα είχαμε show.

Αφού είπαμε πάλι τα καρα-άσχετα με το θέμα , καλό θα ήταν να υπενθυμίσουμε άλλη μια φορά στη νεολαία, ότι τα στριπ είναι το πιο δαπανηρό σπορ για το μπουρδελιάρη και το πιο κοροιδίστικο . Οπουδήποτε αλλού μπορεί να ξέρει κανείς πόσα θα φάει.

Πόσες πουτάνες θα γαμήσει;
Πόσα cg να πάρει σερί;
Πόσες ώρες να κλείσει με ct ;
Θα νυστάξει.
Στα στρίπ μπορούν να στα φάνε όλα.
Εγώ είχα φάει ένα φθηνό διαμέρισμα στις βίζιτες και γαμούσα μια δεκαετία , όταν ήμουν μικρός και δεν έβγαζα σοβαρά λεφτά δικά μου.
Ξέρω πιτσιρικάδες που φάγανε πολυκατοικίες σε μήνες σε στριπ και με στρίπερς.
Και χωρίς να γαμήσουν σοβαρά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1)Πελάτη δεν τον πλακώνουν στο ξύλο αν δεν κάνει επεισόδειο ή δεν προσπαθήσει να τους φάει λεφτά.
2)Αν υπήρχε dress-code στα Ελληνικά στριπτητζάδικα , δεν θα έβαζαν μέσα το 99% της πελατείας τους. Αφού οι περισσότεροι είναι λέχουρες. Εκτός αν εσύ θεωρείς "καλό ντύσιμο" το τζην από την Αθηνάς και τα puma.
3)Αν με έβλεπες , δεν θα σου έμπαινε η ιδέα να με πλακώσεις στο ξύλο.
4)Αν παρόλα αυτά το επιχειρούσες , μάλλον θα τις έτρωγες, εκτός κι αν ασχολείσαι πολύ σοβαρά με πυγμαχία ή πολεμικές τέχνες. Αν δεν είσαι σχετικός , μάλλον στην εντατική θα πήγαινες.
5)Αν τελικά κατάφερνες να με δείρεις, σε περίπτωση που ήσουν πυγμάχος ή δάσκαλος του καράτε, τότε θα έπρεπε να με σκοτώσεις κι όλας , γιατί αν δεν το έκανες , θα γύριζα σε μισή ώρα (ή όποτε γινόμουν καλά) με όπλο και θα είχαμε show.

Αφού είπαμε πάλι τα καρα-άσχετα με το θέμα , καλό θα ήταν να υπενθυμίσουμε άλλη μια φορά στη νεολαία, ότι τα στριπ είναι το πιο δαπανηρό σπορ για το μπουρδελιάρη και το πιο κοροιδίστικο . Οπουδήποτε αλλού μπορεί να ξέρει κανείς πόσα θα φάει.

Πόσα cg να πάρει σερί;
Θα νυστάξει.
Εγώ είχα φάει ένα φθηνό διαμέρισμα στις βίζιτες και γαμούσα μια δεκαετία , όταν ήμουν μικρός και δεν έβγαζα σοβαρά λεφτά δικά μου.

άδεια οπλοφορίας έχεις;

jim_married

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Πόσα cg να πάρει σερί;
Θα νυστάξει.
Στις 10 πιο πάνω γραμμές εμπεριέχεται όλη η αλήθεια για τα στριπτιτζάδικα.Συγχαρητήρια για αυτά που έγραψες!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Στις 10 πιο πάνω γραμμές εμπεριέχεται όλη η αλήθεια για τα στριπτιτζάδικα.Συγχαρητήρια για αυτά που έγραψες!!!
τι εγραψε ρε φιλε,για εξηγησε μας ....
το παιχνιδι που γουσταρει ο καθενας να παιξει οπως και το πως γουσταρει να το παιξει ειναι καθαρα δικη του επιλογη.....
δηλαδη τι εγραψε ;;;;;;τα αυτονοητα,ειναι κανεις που δεν τα ξερει αυτα;;;;;
πιστευεις πως πηγαινουν πολλοι στα στριπ που δεν ξερουν τι ζητανε;;;;;
επιλογη τους ειναι.....
ειναι σαν να λεμε οτι επειδη μου φαινεται εμενα οτι το να ξυπνας 3 η ωρα το πρωι της κυριακης και να τρεχεις στα βουνα για να κυνηγας ειναι μαλακια,ολοι οι κυνηγοι ειναι μαλακες....
ετσι ειναι;;;; δεν νομιζω...

Desert_Rose

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτα που ακουμε στα στριπτηζαδικα δεν ειναι τπτ μπροστα σε αυτα της Ταϋλανδης.. εκει ολες εχουνε 7 αδερφια, 2 μητερες, 4 πατερες κ προβλημα με αστυνομια...

κ παντα θελουνε λεφτα  :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Desert_Rose

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τα πράγματα είναι πολλή απλά ρε παιδιά δεν κατάλαβα  γιατί το μπερδεύετε το θέμα.
1.Γουσταρεις γαμησι ?
Επιλεγείς μια την ρωτάς αν παίζει βιζιτα,αν όχι αλλοι.
Με 100 ευρώ 10 χορούς και ,10 κορίτσια εεεεε μια θα βρεις.
2.Γουσταρεις γαμιση αλλά γουστάρεις και ένα καφεδάκι να το πίνετε?
Το πιο εύκολο μετά από το σεξ της λες θες και 50 η 100 ευρώ να πάμε κ για καφέ?
Θα σου βγει ποιο φτηνά από το να πας 10 φορές και να χαλάς λεφτά μέχρι να της καυλ..  να βγείτε
3.βλεπεις ότι γουστάρεις την γκόμενα για μια σχέση, περνάμε καλά όσο κρατήσει- εδώ θέλει λίγο τρόπο
Πρώτα πρέπει να δεις αν γουστάρει και αυτή ,γιατί είναι στην μέση και οι δουλειά.
Πηγαίνεις 3 φορές την κερνάς καλα..ας πούμε 6 χορούς κάθε φορά. Όχι χούφτωμα και σοβαρός έτσι?(σου βγαίνει 200 ευρώ)
Εξαφανίζεσαι για 4,5 μέρες και της στέλνεις λουλούδια στην δουλειά ανώνυμα.
Μην πας την ιδία βραδιά αστή λίγο.
Τη επόμενη πάλη 6 χορούς(η 3 διπλά)=60 ευρώ..
Μετά την επόμενη μέρα πάλι λουλουδια,και πας το βράδι στο μαγαζι.την ρωτάς άμα θέλει να πείτε ένα καφέ(αν λέει ναι γουστάρει ,αν όχι εεε τη πατησαμε..αλλα εγω ετσι θα εκανα ,εχω βγαλει πολλες ετσι)
Απλα τα πραγματα... :grin:

Desert_Rose

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τα πράγματα είναι πολλή απλά ρε παιδιά δεν κατάλαβα  γιατί το μπερδεύετε το θέμα.
1.Γουσταρεις γαμησι ?
Επιλεγείς μια την ρωτάς αν παίζει βιζιτα,αν όχι αλλοι.
Με 100 ευρώ 10 χορούς και ,10 κορίτσια εεεεε μια θα βρεις.
2.Γουσταρεις γαμιση αλλά γουστάρεις και ένα καφεδάκι να το πίνετε?
Το πιο εύκολο μετά από το σεξ της λες θες και 50 η 100 ευρώ να πάμε κ για καφέ?
Θα σου βγει ποιο φτηνά από το να πας 10 φορές και να χαλάς λεφτά μέχρι να της καυλ..  να βγείτε
3.βλεπεις ότι γουστάρεις την γκόμενα για μια σχέση, περνάμε καλά όσο κρατήσει- εδώ θέλει λίγο τρόπο
Πρώτα πρέπει να δεις αν γουστάρει και αυτή ,γιατί είναι στην μέση και οι δουλειά.
Πηγαίνεις 3 φορές την κερνάς καλα..ας πούμε 6 χορούς κάθε φορά. Όχι χούφτωμα και σοβαρός έτσι?(σου βγαίνει 200 ευρώ)
Εξαφανίζεσαι για 4,5 μέρες και της στέλνεις λουλούδια στην δουλειά ανώνυμα.
Μην πας την ιδία βραδιά αστή λίγο.
Τη επόμενη πάλη 6 χορούς(η 3 διπλά)=60 ευρώ..
Μετά την επόμενη μέρα πάλι λουλουδια,και πας το βράδι στο μαγαζι.της λες για τα λουλουδια και την ρωτάς άμα θέλει να πείτε ένα καφέ(αν λέει ναι γουστάρει ,αν όχι εεε τη πατησαμε..αλλα εγω ετσι θα εκανα ,εχω βγαλει πολλες ετσι)
Απλα τα πραγματα... :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
προσωπικα αυτο που μου εχει τυχει και ειναι ακρως σπασαρχιδικο και ξενερωτικο
ειναι να δινω ραντεβου εξω απο το μαγαζι και να μην ερχετε ποτε . . .  :jerking:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
προσωπικα αυτο που μου εχει τυχει και ειναι ακρως σπασαρχιδικο και ξενερωτικο
ειναι να δινω ραντεβου εξω απο το μαγαζι και να μην ερχετε ποτε . . .  :jerking:

Ααααα καλα εγω να δεις / να εχω δωσει ραντεβου με μαλακω απο τις Μουσες εξω απο το Trust στη Θησεως στις 6:00 το πρωι / να περνανε απο διπλα μου τραβελια και τελειωμενοι για να μπουν στο Trust και να βλεπω τη δικια μου να μπαινει σε ταξι και εγω απο πισω σαν το Βογλη να της φωναζω στασου μυγδαλα .....

Παραμυθα απο στριπερ δεν εχω φαει / απο μενα ναι τρωνε και μαλιστα πολυ ωραια / ειναι αυτες πουτανες εγω ειμαι ακομα μεγαλυτερη πουτανα και ξεκωλιαρα γκομενα .... 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Παραμυθα απο στριπερ δεν εχω φαει / απο μενα ναι τρωνε και μαλιστα πολυ ωραια / ειναι αυτες πουτανες εγω ειμαι ακομα μεγαλυτερη πουτανα και ξεκωλιαρα γκομενα ....  

σωστο σε βρισκω υπουργε μου!!! :rockon: :rockon: :rockon:
παρομοιως...

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ααααα καλα εγω να δεις / να εχω δωσει ραντεβου με μαλακω απο τις Μουσες εξω απο το Trust στη Θησεως στις 6:00 το πρωι / να περνανε απο διπλα μου τραβελια και τελειωμενοι για να μπουν στο Trust και να βλεπω τη δικια μου να μπαινει σε ταξι και εγω απο πισω σαν το Βογλη να της φωναζω στασου μυγδαλα .....

:2funny: :2funny: :2funny:
''και να βλεπω τη δικια μου να μπαινει σε ταξι και εγω απο πισω σαν το Βογλη να της φωναζω στασου μυγδαλα .....''
:2funny:
εκεινη την ωρα πρεπει να σε πονεσε πολυ(εγω θα εσκαγα απο τη στεναχορια,τα νευρα,και την απογοητευση)
αλλα εισαι ωραιος που τωρα το λες με χιουμορ και γελας και ο ιδιος

...Παντως στο Τραστ πανε πολλες στριπερ

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Οχι ενταξει δεν γινανε ετσι τα πραγματα / ναι οντως περιμενα εξω απο το Trust με τραβελια και μεθυσμενους αλλα τη δικια μου δεν την ειδα να μπαινει σε ταξι και δεν ξερω πως εφυγε / στα αρχιδια μου βεβαιως γιατι μετα απο μερικες φορες γαμουσα μια φιλη της με απιστευτες βυζαρες ....

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Τωρα γιατι μου το χαλας?
:cheesy: :cheesy:

ζηλευε μετα που γαμουσες τη φιλη της με τις βυζαρες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom