Νέα

παραλίες με γυμνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
ρωτα αυτον ξερει ολες τις παραλιες της ελλαδος
vergis.jpg

Η πιό σωστή απάντηση!

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
θελω να παω πιο πολυ για μπανιστηρι αλλα γουσταρω και γυμνισμο..αμα μου πει μια να τα κατεβασω θα το κανω!!!  :rockon:

Aν είσαι > 15 χρονών έχεις σοβαρό πρόβλημα.

Υπάρχουν αρκετές παραλίες με γυμνούς (και λίγες γυμνες) στην Αττική αλλά δεν σου λέμε. Ούτως ή άλλως θέλει όχημα για να πας εκεί κι εσένα ούτε τα καρότσι σου δεν σε αφήνουν να οδηγήσεις ακόμα.

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ο δεκάλογος των γυμνιστών

1. Ο γυμνισμός δεν πρέπει να συσχετίζεται με την οποιουδήποτε τύπου σεξουαλική αναζήτηση
2. Δεν αποτελεί δικαίωμα μιας συγκεκριμένου σεξουαλικού προσανατολισμού ομάδας. αλλά όλων ανεξαιρέτως.
3. Ο γυμνισμός δεν πρέπει να συνδέεται με την επιδειξιμανία και την ηδονοβλεψία.
4. Ο γυμνισμός ενέχει ερωτισμό αλλά δεν αποτελεί σεξουαλική έκφραση.
5. Οι γυμνοί φίλοι απολαμβάνουν και μοιράζονται την εμπειρία του γυμνισμού ως έκφραση ουσιαστικής σωματικής και πνευματικής /ψυχικής επαφής και όχι ως λανθάνουσα σεξιστική επιθυμία.
6. Ο γυμνισμός αποτελεί ιδεολογία με την έννοια ότι προσδιορίζεται από ένα σύστημα εννοιών όπως: αυτοεκτίμηση, φυσιολατρία, ελευθερία έκφρασης, απενοχοποίηση, αληθινή επαφή, φυσικότητα.
7. Ο γυμνισμός για πολλούς ανθρώπους δεν περιορίζεται στην φύση ή στο νερό αλλά μπορεί να αποτελέσει συνήθεια της καθημερινότητας τους στον προσωπικό τους χώρο. Η αίσθηση της γυμνής παρέας μέσα σ’ ένα σπίτι δεν πρέπει να θεωρείται ύποπτη ή ενοχοποιητική κατάσταση, ούτε να συνοδεύεται από υπαινιγμούς σεξουαλικότητας.
8. Οι γυμνοί φίλοι μπορούν να συνυπάρχουν ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, αρκεί να είναι συνειδητοποιημένοι γυμνιστές.
9. Ο γυμνισμός δεν ακυρώνει τις ορμές μας, ούτε απαγορεύει την με οποιοδήποτε τρόπο έκφρασή τους. Μπορεί ως έννοια να περιέχει και την ερωτική έκφραση, αλλά δεν πρέπει επ' ουδενί να προσδιορίζεται από αυτήν.
10. Ο γυμνισμός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος (όχι βέβαια ο μοναδικός) να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, όπως και να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε και τους άλλους χωρίς μάσκες, ρετουσαρίσματα και υποκριτικές εκδηλώσεις.

Σχετικα sites

VITA MI BAROUAK

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Περισσότερες παραλίες στον χάρτη:

Συνημμένα

• Greek+Nudist+Map.jpg
    Greek+Nudist+Map.jpg
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 66

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
κερκυρα θα πας φιλε
μια απ τις καλυετρες παραλιες ειναι η Μυρτιωτισα με ξενα και ντοπια μουνια

spyrospol

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
θελω να παω πιο πολυ για μπανιστηρι αλλα γουσταρω και γυμνισμο..αμα μου πει μια να τα κατεβασω θα το κανω!!!  :rockon:

Όσο υπάρχουν μακάκες που πάνε στις παραλίες γυμνιστών για να πάρουν μάτι, τόσο θα βρίσκουν συνέχεια μόνο μακάκες σαν και αυτούς εκεί πέρα!
Είμαι πάρα πολλά χρόνια γυμνιστής και έχω πάει πολλές με τις κοπέλες που είχα και ενημερώνω τους επίδοξους μπανιστηριτζήδες ότι το 80-90% των γυνιστών είναι άντρες και μάλιστα μόνοι τους τις περισσότερες φορές.

Οι γυναίκες είναι πάντα μαζί με άντρα και τις πιο πολλές φορές δεν βγάζουν το από κάτω, ακριβώς γιατί δεν γουστάρουν να τις χαζεύουν οι διάφοροι λιγούρηδες.

Τουλάχιστον, όσοι πάτε εκεί για μάτι, σεβαστείτε τους άτυπους κανόνες του γυμνιστή, να είστε διακριτικοί και πάτρε δουλειά για το σπίτι...

MiniG

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
176
Πόντοι
0
ΦΙΛΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΞΙ (4x4 ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΗΜΗΣΗ) Η ΜΗΧΑΝΑΚΙ (on-off ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΗΜΗΣΗ) ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΟΡΓΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑ. ΓΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΣΩ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
οντως παιζει καμοια παραλια???λενε στο καπε στο σουνιο;)

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
κερκυρα θα πας φιλε
μια απ τις καλυετρες παραλιες ειναι η Μυρτιωτισα με ξενα και ντοπια μουνια
:think:ειναι και το αυλακιστη κερκυρα  μετα τον αγιο Στεφανο εχει μονοπατι κοινοτικο για πριβε εκει θα τα δεις ολα :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom