Επισκέπτης
εχω ξαναδει οπως λεω στην σελιδα 1..τυπε διονυσακο σε βλεπω αποφασισμενο.εχεις ξαναδει γυμνη η θα ειναι η πρωτη σου φορα;
εχω ξαναδει οπως λεω στην σελιδα 1..τυπε διονυσακο σε βλεπω αποφασισμενο.εχεις ξαναδει γυμνη η θα ειναι η πρωτη σου φορα;
θελω να παω πιο πολυ για μπανιστηρι αλλα γουσταρω και γυμνισμο..αμα μου πει μια να τα κατεβασω θα το κανω!!!Ερώτηση.. Θέλεις να πας επειδή γουστάρεις γυμνισμό ή για το μπανιστήρι?
χαμολια στι βραονα αλα πεζι πολι τσουτσουνιθελω να παω πιο πολυ για μπανιστηρι αλλα γουσταρω και γυμνισμο..αμα μου πει μια να τα κατεβασω θα το κανω!!!![]()
εμπιριον σιλεκτισ εσι ισε λατρισ του τακσιδιου ισε καβαφικοσ
θελω να παω πιο πολυ για μπανιστηρι αλλα γουσταρω και γυμνισμο..αμα μου πει μια να τα κατεβασω θα το κανω!!!![]()
μα του ιπα κσεκαθαραΜία μηχανή αναζήτησης που λέγεται google την έχεις ακούσει ποτέ??
μια μηχανη αναζητησης που δεν καταλαβαινω τπτ εχεις ακουσει ποτε?και δεν εχει γυμνες με παραλιες στην αττικη..;)το google..Μία μηχανή αναζήτησης που λέγεται google την έχεις ακούσει ποτέ??
μια μηχανη αναζητησης που δεν καταλαβαινω τπτ εχεις ακουσει ποτε?και δεν εχει γυμνες με παραλιες στην αττικη..;)το google..
δεν βοηθας..αναλυτικο λινκ θελω να λεει παραλιες..ετσο ξερω και εγω
δεν βοηθας..αναλυτικο λινκ θελω να λεει παραλιες..ετσο ξερω και εγω![]()
Τώρα άμα θέλεις να σε πάω κιόλας μην τυχόν και χαθείς στον δρόμο, λυπάμαι, δεν μπορώ...
ι βραονα ινε στιν ατικι το σουνιο στιν ατικι ποποποποποποποποαττικη παντως εξακολουθω και δεν βλεπω;)
ι βραονα ινε στιν ατικι το σουνιο στιν ατικι ποποποποποποποπο
θα το μπερδεβι με το σταιμο μετρο ατικιΠαις τα. Ω τιπως δαιν κσαιροι που ινε ι ατικι![]()
![]()
καλα και δε φοβασαι;αν εισαι ξαπλωμενος και κοιτας κανα μουνακι,και ερθει κανενας επιτιδειος απο πισω σου και γλυστρισει κατα λαθος,τι θα κανεις μετα δικε μου αν βρει στοχο;θελω να παω πιο πολυ για μπανιστηρι αλλα γουσταρω και γυμνισμο..αμα μου πει μια να τα κατεβασω θα το κανω!!!![]()
ο τυπος δεν νομιζω να θελει ζευρες,γυμνες γυμνιστριες εχει τονισει οτι τον ενδιαφερουν.S.paradise (MYKONOS)στην δεξιά πλευρα -όπως κοιτας την θάλασα- οι πιο πολλοι είναι αντρες βέβαια αλλά θα δεις και ερωτευμένα -θηλυκά- ζευραράκια ;)