Νέα

Παραλίες γυμνιστών και απομονωμένες παραλίες για sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Ναι απλα επειδη προσφατα ηρθαμε αθηνα το κινετα δε μου λεει τιποτα γιαυτο εδωσα το skype μου για οποιον μπορει να μου πει λεπτομεριεεσ το πως να παμε κτλπ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ναι απλα επειδη προσφατα ηρθαμε αθηνα το κινετα δε μου λεει τιποτα γιαυτο εδωσα το skype μου για οποιον μπορει να μου πει λεπτομεριεεσ το πως να παμε κτλπ
Το google το εχεις ακουστα;  :rolleyes:

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
ρε dude απλα ηθελα λεπτομεριεσ για το τι παιζει πως να παμε κτλπ .τεσπα οκ.οποιος θελει να βοιηθησει ας μ στειλει σκαιπ ouaoux@hotmail.gr η pm

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
καλο αλλα θελουμε αθηνα.τελος παντων οποιος ξερει καποια παραλια γυμνιστων με κοσμο στην αθηνα για να παω με την κοπελα μου ευκολοπροσιτη ας μου στειλει στο skype ouaoux@hotmail.gr να μου πει λεπτομερειες ευχαριστω

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Παιδια το αλλο σαβατοκυριακο θελουμε να παμε σε παραλια γυμνιστων με την κοπελα μου στην αθηνα.επειδη δεν ξερουμε πολλα απο αθηνα οποιος μπορει ας με κανει αντ στο skype ouaoux@hotmail.gr να μου πει λεπτομερειες για την παραλια και πως να παμε.ευχαριστω

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Παιδια το αλλο σαβατοκυριακο θελουμε να παμε σε παραλια γυμνιστων με την κοπελα μου στην αθηνα.επειδη δεν ξερουμε πολλα απο αθηνα οποιος μπορει ας με κανει αντ στο skype ouaoux@hotmail.gr να μου πει λεπτομερειες για την παραλια και πως να παμε.ευχαριστω

Η αεροσυνοδός είναι? ;)

RY

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μπορειτε να πατε κινετα η παραλια ειναι πολυ μεγαλη και προσφερετε για τετοια και δεν ενοχλιτε κανενασ αν σασ δει γιατι ουτοσ η αλλοσ συνβενει

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ  ΄
Η πρώτη παραλία που έρχεται στο μυαλό όσων έχουν ασχοληθεί έστω και ελάχιστα με το θέμα «γυμνισμός στην Αττική», είναι και μία από τις πιο απομακρυσμένες, καθότι απέχει περί τα 65 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Για να κάνουμε τα κακά νέα λίγο χειρότερα, να σημειώσουμε ότι και το να την βρείτε την πρώτη φορά δεν είναι εύκολο πράγμα –οδηγίες ακολουθούν, δείξτε υπομονή. Όλα αυτά, βέβαια, σημαίνουν πρώτον ότι θα την πετύχετε σχεδόν πάντα καθαρή και με ελάχιστο κόσμο, και δεύτερον ότι όλοι οι συν-λουόμενοι σας θα είναι γυμνιστές: κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να τη βρει αν δεν είναι αποφασισμένος. Πώς θα τη βρείτε, λοιπόν. Κρατήστε σημειώσεις: Κατευθύνεστε προς το Γραμματικό, και λίγο πριν το χωριό στρίβετε δεξιά στο σημείο που σας υποδεικνύει η πινακίδα «Λιμνιώνας». Εκεί ακολουθείτε την άσφαλτο, η οποία στην συνέχεια μετατρέπεται σε πολύ απότομο χωματόδρομο (ένα 4x4 θα ήταν ιδανικό για τους μη εξοικειωμένους πεζοπόρους) τον οποίο ακολουθείτε για τέσσερα περίπου χιλιόμετρα. Σε όλη την διαδρομή στον χωματόδρομο θα συναντήσετε τρεις –πάντα χωμάτινες– διασταυρώσεις. Στην πρώτη παραμένετε αριστερά, και στις άλλες δύο στρίβετε δεξιά (στην τελευταία διασταύρωση υπάρχει πινακίδα που δείχνει αριστερά προς Σέσι, εσείς στρίβετε δεξιά). Μετά την μεγάλη και απότομη κατηφόρα, υπάρχει ένα πέτρινο χάλασμα και αμέσως από κάτω ένα εκκλησάκι. Παρκάρετε και φτάσατε. Ειρήσθω εν παρόδω, η παραλία συνορεύει με έναν όμορφο αρχαιολογικό χώρο, για την περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε τις βουτιές σας με λίγο sightseeing.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ΚΑΠΕ,
Σούνιο Προφανώς, δεν αναφερόμαστε στην δημοφιλέστερη αθηναϊκή παραλία των τελευταίων πέντε χρόνων, όπου επικρατεί κάθε Σαββατοκύριακο το αδιαχώρητο, αλλά στη μικρή παραλιούλα δίπλα της, στην οποία θα φτάσετε αν ακολουθήσετε το μονοπάτι που ξεκινά στα δεξιά της (όπως κοιτάτε την θάλασσα) και το οποίο ελίσσεται πίσω από τους βράχους, για να καταλήξει σε μια μικρότερη, βοτσαλωτή παραλία –η οποία είναι γνωστή στους παλαιότερους θαμώνες του θρυλικού ΚΑΠΕ ως «εκείνη των γυμνιστών». Η θέα στο ηλιοβασίλεμα από εδώ είναι υπέροχη, οπότε μια καλή ιδέα είναι να έρθετε σχετικά αργά –ούτως ή άλλως μέχρι τις 17.00 ο ήλιος δεν είναι φίλος για κανέναν, πόσο μάλλον για τους γυμνιστές. Δείτε εδώ οδηγίες πρόσβασης στην παραλία-θρύλο, την οποία (κακά τα ψέματα) την πρώτη φορά δυσκολεύεσαι λίγο να την βρεις.

Nitse_3

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Για σκόπελο στην παραλία βελανιώ τι λέτε?έχει πάει κανένας?

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Για σκόπελο στην παραλία βελανιώ τι λέτε?έχει πάει κανένας?

Μια χαρά είναι στο Βελανιώ. Να πας! Επίσης υπάρχουν πολλές στη Βορειοανατολική πλευρά του νησιού...πάνω από Αι Γιάννη. Λέγεται "Της Πεθαμένης"....απλά η ομορφότερη από άποψη άγριας ομορφιάς παραλία! Λίγο δύσκολο να τη βρεις γι αυτό ρώτα ντόπιους.

Nitse_3

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μια χαρά είναι στο Βελανιώ. Να πας! Επίσης υπάρχουν πολλές στη Βορειοανατολική πλευρά του νησιού...πάνω από Αι Γιάννη. Λέγεται "Της Πεθαμένης"....απλά η ομορφότερη από άποψη άγριας ομορφιάς παραλία! Λίγο δύσκολο να τη βρεις γι αυτό ρώτα ντόπιους.

μου έχουν πει ότι και στο χόβολο παίζει για γυμνισμό...ισχύει?

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μου έχουν πει ότι και στο χόβολο παίζει για γυμνισμό...ισχύει?

Στο Χόβολο καθ'εαυτό όχι. Αν όμως κολυμπάς ή έχεις κάποια βάρκα, ξεκινώντας από Χόβολο προς Νότο, πριν την Καστάνη και τη Μηλιά υπάρχουν αρκετές μικρές παραλίες....βέβαια αράζουν και σκαφάτοι αλλά στα "φρύδια" σου που παίρνουν και αέρα εκείνη την ώρα! Πάντως φίλε πολλές θαλλασοσπηλιές το νησί!!! Αξίζει! Αντοχές να έχεις να περπατάς και να κολυμπάς και άσε τους τυποποποιημένους να λιάζονται Μηλιά. Να είσαι σίγουρος ότι η ομορφιά των άλλων τοπίων θα σου μείνει αξέχαστη.

Nitse_3

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Στο Χόβολο καθ'εαυτό όχι. Αν όμως κολυμπάς ή έχεις κάποια βάρκα, ξεκινώντας από Χόβολο προς Νότο, πριν την Καστάνη και τη Μηλιά υπάρχουν αρκετές μικρές παραλίες....βέβαια αράζουν και σκαφάτοι αλλά στα "φρύδια" σου που παίρνουν και αέρα εκείνη την ώρα! Πάντως φίλε πολλές θαλλασοσπηλιές το νησί!!! Αξίζει! Αντοχές να έχεις να περπατάς και να κολυμπάς και άσε τους τυποποποιημένους να λιάζονται Μηλιά. Να είσαι σίγουρος ότι η ομορφιά των άλλων τοπίων θα σου μείνει αξέχαστη.
                  να σαι καλα φιλε για τις πληροφορίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom