γιατι μεσα κι οχι εξω??
Γιατι εχεις δει ποτε να΄το κανουν εξω;
γιατι μεσα κι οχι εξω??
παλιά υπήρχε το Σαλάντι αλλά τους την έπεσαν.
μιλάω για δεκαετία 70 και επί χούντας που είχε χτιστεί και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.salanti?
pou to thymithikes?milas twra dekaetia 80! apo ekei eimai kai ginotan panikos!epishs sto drepano ston agio nikolao
ναι να βγαλουμε τις ψωλες εξω και να στριμωξουμε καμια γερμανιδα γυμνιστρια ,η εστω να τραβηξουμε καμια μαλακια ;)
ξερω μια παραλια στην Αναβυσσο σε κατι βραχακια ,αμα δειτε αμαξια παρκαρισμενα πανω στο δρομο και απο κατω εχει βραχια και θαλασσα και οχι εμφανη εισοδο ,τοτε πεταξτε τα ολα και
ομως μπορει να πεσετε σε ξεβρακωτους μπινεδες (γερους κιναιδους )- πουστογερους ;) :o αλλα παιζει να βρειτε και τη γη της επαγγελιας ;)
ωραιος....για εσενα δηλαδη ο γυμνισμος ταυτιζετε με την μαλακια....
μηπως εισαι μ.....ας με ολη την σημασια της λεξης?
στο λεω γιατι ξερω την παραλια και την καφριλα που παιζει εκει απο διαφορους εξαθλιωμενους πιθηκους που νομιζουν οτι βρηκαν την γη της επαγγελιας επειδη κοιτουν μια γκομενα με την πουτσα στο χερι...
Καλησπερα παιδια ξερετε να μου προτεινετε παραλιες για γυμνισμο
παιδια ψαχνω και εγω καμμια παραλια απομονομενη να παω με την γυναικα μου....
Ξερει κανεις τιποτα στην περιοχη Ηλειας Βαρθολομιο
σωστος ο μαν.Το καλοκαιρι ειδικα καλυτερα λιγο μπαλαμουτακι περιξ Σουνιου(εχω πηδηξει σε υπερκαβατζα εξω απο σπιτι σε κατι ανηφορες στη μεση του πουθενα)ωραιος....για εσενα δηλαδη ο γυμνισμος ταυτιζετε με την μαλακια....
μηπως εισαι μ.....ας με ολη την σημασια της λεξης?
στο λεω γιατι ξερω την παραλια και την καφριλα που παιζει εκει απο διαφορους εξαθλιωμενους πιθηκους που νομιζουν οτι βρηκαν την γη της επαγγελιας επειδη κοιτουν μια γκομενα με την πουτσα στο χερι...