billstrongforce
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ο billaras22 είναι απ'το 2006.
από το 2006 λοιπόν , it's me
Ο billaras22 είναι απ'το 2006.
εικόνα 3 για πρόσβαση στη παραλία γυμνιστων στα ΚΑΠΕ Λεγραινά Σουνιο
τελευταία παίζουν κ milf π ψάχνονται κ έρχονται μόνες τους ..μια πιάστηκε από το καυλι μ για να βγει γιατί έχει απότομες πέτρες η παραλία
Τι φάσεις τύπε εγώ όποτε πήγα ΚΑΠΕ ήταν πολύ κυριλέείναι σε τι μέρα θα πέσεις , καθημερινές είναι πιο καλά , μέσα Αυγούστου έχει το περισσότερο κόσμο , τώρα μέχρι μέσα Ιουλίου καθημερινές είναι καλά κ μαζεύει παρεες για φάσεις κλπ
οποιος φιλος γνωριζει ας βαζει χαρτες (χαρτες που να δειχνουν την διαδρομη) με πανεπισημες παραλιες για γυμνισμο.
κανανε γυμνισμο?χθες εκανα μια εξορμηση στον κορινο πιεριας,προς της αλυκες μεσα στα χωραφια ωπος λεει και ο χαρτης .ειδα κανα 2-3βυζαρουδες αλλα με τους αντρες τους!απομονωμενη καλη παραλια.λεει για εμας απο θεσσαλονικη να παμε να αραζουμε εκει!!!παρα χαλκιδικη που ειναι ποιο μακρια.πρωσοπικα μου αρεσε πολυ!!!πηγα αργα ομως 7ωρα εε οκ καλα ηταν!εχει πολλα σημεια αν καποιος θελει να ψαχτει πρεπει να ειναι κανα 2-3χιλιομετρα ακτη!αξιζει!
κανανε γυΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ κανανε γυμνισμο λιγα ατομα ειχε.δεν ειναι ευθια οι παραλια,εχει στροφες,καμπιλες.δηλ δεν ειναι μονο ενα σημεια αλλα πολλα.παντος λεει!!!απλα να ξερετε καλα ειναικανανε γυμνισμο?
διπλα στις αλυκες?ΚΑΝΑΝΝΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ κανανε γυμνισμο λιγα ατομα ειχε.δεν ειναι ευθια οι παραλια,εχει στροφες,καμπιλες.δηλ δεν ειναι μονο ενα σημεια αλλα πολλα.παντος λεει!!!απλα να ξερετε καλα ειναι
΄χθες εκανα μια εξορμηση στον κορινο πιεριας,προς της αλυκες μεσα στα χωραφια ωπος λεει και ο χαρτης .ειδα κανα 2-3βυζαρουδες αλλα με τους αντρες τους!απομονωμενη καλη παραλια.λεει για εμας απο θεσσαλονικη να παμε να αραζουμε εκει!!!παρα χαλκιδικη που ειναι ποιο μακρια.πρωσοπικα μου αρεσε πολυ!!!πηγα αργα ομως 7ωρα εε οκ καλα ηταν!εχει πολλα σημεια αν καποιος θελει να ψαχτει πρεπει να ειναι κανα 2-3χιλιομετρα ακτη!αξιζει!