curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Αν δεις την Ιωάννα τη Βουλγάρα,ρίξε σύρμα.
Μόνο στα ΚΤΕΛ κηφισσού δουλεύουν κανονικά και είναι 4-5 κοπέλες χονδρουλές όλες όμως...
Μόνο στα ΚΤΕΛ κηφισσού δουλεύουν κανονικά και είναι 4-5 κοπέλες χονδρουλές όλες όμως...
Τι ώρες;; Μήπως κάποια απ αυτές είναι η Σύλβια μια ξανθιά γεματούλα
με γατίσιο βλέμμα!Μόνο στα ΚΤΕΛ κηφισσού δουλεύουν κανονικά και είναι 4-5 κοπέλες χονδρουλές όλες όμως...
Τυπε μόνο η χονδρουλη στο αεροδρόμιο κατά τις 19.00νέκρα η παραλιακη απο οτι καταλαβαινω ε? μην κατεβαινω τζαμπα..
Απέναντι από τη Shell στο Kitchen bar θα λεει.Ποιο είναι το τρίγωνο τυπε;
Μπα αλλού πρέπει να λέει γιατί λέει μετα πιο κάτω στο Φλοισβο
Τυπε τι ώρα τις πέτυχες; Τρίγωνο-ρέμα περνάω μετά τη δουλειά 5μιση περίπου δεν έχω δει κατι. Ποιες έσκασαν εκεί πάλι; Πες μου η ξανθιά η Νίκη να γουσταρουμεΜπα αλλού πρέπει να λέει γιατί λέει μετα πιο κάτω στο Φλοισβο
όχι σωστά λέει...στο ποτάμι ακριβως στην γωνία απέναντι απο την shell παλια είχε 4 τεμάχια...οι δυο εξ αυτών επανεμφανίστηκαν...
ως προς τον Φλοίσβο είναι οι δυο ξανθιες(κοντή χοντρη και ψηλη πιο αδύνατη) είναι απέναντι στο ρευμα προς Γλυφάδα αλλα πιο πριν στην διχάλα που ενώνει παλιά παραλιακή στη στάση που έχει εκεί. πάντως και στις δυο περιπτώσεις δεν βλέπω να έχει ρομαντικό μέρος γιατί έχει πολύ κόσμο για την ώρα περαδώθε...
Σου έχω ευχάριστα...20:15 πέρασα από το σημείο και ήταν η Νίκη(με την κωλάρα της) και η φίλη της η γεματούλα.Βγαίνουν νωριτερα απ οτι καταλαβαίνω.Τώρα δεν ξέρω βέβαια μέχρι τι ώρα κάθονται.