Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Βοήθησε λίγο με το σημείο..ειναι αυτή η ξανθιά δεξιά στο φαναρι όπως πάμε απο Γλυφάδα σε Αθήνα στο φανάρι ΠΡΙΝ το μικρό Εβερεστ λες ε;
Ναι...με ενα λευκο σορτσακι ηταν.Πρεπει να μπεις απο μεσα για να την παρεις ομως και οχι απο την Ποσειδωνος

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Ναι...με ενα λευκο σορτσακι ηταν.Πρεπει να μπεις απο μεσα για να την παρεις ομως και οχι απο την Ποσειδωνος
Ναι την ξέρω ...απαράδεκτη τιμή...
Πιο πριν κάθε καλοκαίρι στο Κρεολη ειναι και μια άλλη ξανθιά δε θυμάμαι όνομα με πιο παύλα σώμα...
Κι αυτή τα ίδια σε τιμές και με απαράδεκτη συμπεριφορά..
Την έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια ο νταβας γιατί της είχε κλείσει ραντεβού στο Κρεολη...
Τελευταία 100 μέτρα μέρα στη Σελ έσκασε καινουρια τροφαντη που νομίζει πως ειναι η Κιμ Μπασιντζερ...
Δεν αξίζει το σημείο...
Ψιλό αξίζουν τα 3 τεμάχια πιο μετά στη ΒΡ...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
παιζει και ελληνιδα απο μανη κιολας παραλιακη πριν το χοτελ 3χχχ.μελαχροινη πιτσιρικα ονομα μου διαφευγει τωρα κλασσικες τιμες απο 50ευρω στο παρκινγκ.βραδυ την πετυχα δεν δοκιμασα ομως.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
παιζει και ελληνιδα απο μανη κιολας παραλιακη πριν το χοτελ 3χχχ.μελαχροινη πιτσιρικα ονομα μου διαφευγει τωρα κλασσικες τιμες απο 50ευρω στο παρκινγκ.βραδυ την πετυχα δεν δοκιμασα ομως.
Ποια Μανη ρε φιλεεε;;;;
Εχει Μανη η Σλοβενία;;;
Σαρα και εμφανίζεται και στο Στούντιο της Ηλιουπολης

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
ξερει καποιος αν μια αλβανεζα που κανει πιατσα ποσειδωνοσ και αγ.δημητριου αν λεγετε μαρινα?και αν ακομη δουλευει?ευχαριστω

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  Χτες γυρω στις 4.00 το μεσημέρι, κατευθυνομαι προς Γλυφάδα. Παραλιακή μετά το φανάρι της ΑΛίμου εχει στάση ΤΡΑΜ.

Ψηλό κορμί, κανονική διαπλαση,  καστανό μακρύ μαλλάκι, γυρω στα 25, γυαλιά ηλίου, σορτσακι καυτό, υπέροχα πόδια, αθλητικά παπούτσια όμως. Παραξενεύτηκα με τη στάση της.

Δεν έδειχνε να ήταν εκεί περαστική. Απομακρυσμένη από τη σταση... Σαν να έκανε πιάτσα.

Λίγο παρακάτω κάνω επί τόπου αναστροφή στο φαναρι και πάω να εξετάσω.

Το πλάσμα έλειπε.

Ξέρει κανείς κάτι;....  Αχ.... τι πόδια...

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ποια Μανη ρε φιλεεε;;;;
Εχει Μανη η Σλοβενία;;;
Σαρα και εμφανίζεται και στο Στούντιο της Ηλιουπολης

κι ομως ελληνιδα ειναι φερνει λιγο σε τσιγγανακη.Και ειναι πιτσιρικα,μηπως λες αλλη εσυ.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
:s&m_2:
κι ομως ελληνιδα ειναι φερνει λιγο σε τσιγγανακη.Και ειναι πιτσιρικα,μηπως λες αλλη εσυ.
Μάλλον θα έτυχε να ειναι εκεί που λες.. Γιατί ο της εμφανίστηκε κανά 2 φορές μια και ουσία αλλά πιο πέρα..

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
λοιπον χθεσινο περασμα απο παραλιακη στο ρευμα προς πειραια κ ωρα 1:30-1:40 ειδα τα εξης :

ξανθο πολυ αδυνατο-μοντελε σωμα με μαυρο φορεμα που ισα-ισα καλυπτε το βρακι αλλα δυστυχως μπροστα μου ετερος συναγωνιστης με μερσεντα προλαβε να πιασει παρλα...

μετα τσουπωτο ξανθο μωρο με ροδακινι φορεματακι ηθελε 50 εβραιους για ξενοδοχειο ή αμαξι κ σε ερωτηση μου για ακα πιπα ηθελε 70 με τιμη να μην πεφτει με τπτ...

λιγο μετα το κιτσεν μπαρ ξανα στο ρευμα προς πειραια μαυρο νταρντανοηδες μελαγχροινο μωρο με μιλουσε με συναγωνιστη μοτοσυκλετιστη κ δεν μπορουσα να αποσπασω πληροφοριες...

να σημειωθει πως τα δυο πρωτα ηταν αμεσως μετα την πλατεια γλυφαδας.

παιζει να περασω κ σημερα να δω τι παιζει

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
οσο θα ζητανε τα 50αρικα λες και ειναι 10ευρα εκει θα μενουν :)

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
με 30 δεν θα προλαβαιναν να καθονται...αλλα τι να πεις....

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
ναι φιλε μου ξημερωματα ολα αυτα μετα τα μεσανυχτα.

ακριβως χθες την ιδια βολτα εκανα , την ιδια ακριβως ωρα κ δεν υπηρχε ουτε ενα τεμαχιο.πως κ εγινε αυτο?φοβουντε αστυνομια λογω ημερας παρασκευης κτλπ?περιεργο μου φανηκε...εφτασα μεχρι την εισοδο του κηφισου απο την πετρου ραλλη που ειχε 1-2 κοριτσια κ εκει τζιφος...τσαμπα η βενζινη...

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
να σου πω την αληθεια ναι γιατι αν βαλεις την κριση συν του οτι παντα εχει αρκετα κομματια με κανει λιγακι να σκεφτομαι αλλο λογο

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
λοιπον χθεσινο περασμα απο παραλιακη στο ρευμα προς πειραια κ ωρα 1:30-1:40 ειδα τα εξης :

ξανθο πολυ αδυνατο-μοντελε σωμα με μαυρο φορεμα που ισα-ισα καλυπτε το βρακι αλλα δυστυχως μπροστα μου ετερος συναγωνιστης με μερσεντα προλαβε να πιασει παρλα...

μετα τσουπωτο ξανθο μωρο με ροδακινι φορεματακι ηθελε 50 εβραιους για ξενοδοχειο ή αμαξι κ σε ερωτηση μου για ακα πιπα ηθελε 70 με τιμη να μην πεφτει με τπτ...

λιγο μετα το κιτσεν μπαρ ξανα στο ρευμα προς πειραια μαυρο νταρντανοηδες μελαγχροινο μωρο με μιλουσε με συναγωνιστη μοτοσυκλετιστη κ δεν μπορουσα να αποσπασω πληροφοριες...

να σημειωθει πως τα δυο πρωτα ηταν αμεσως μετα την πλατεια γλυφαδας.

παιζει να περασω κ σημερα να δω τι παιζει
Εχουν αναφερθεί όλες στις προηγούμενες σελίδες
Ειναι μόνιμες στα σημεία και υπάρχουν κι άλλες..
Παραλιακη υπάρχουν συχνά  :police: γι αυτό υπάρχουν ημέρες η και ώρες μέσα στην ίδια νύχτα που αδειάζει..

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Χθες τέτοια ώρα περίπου έκανα βόλτα στην παραλιακή και δεν υπήρξε ουδεμία κίνηση. Δεν πήγα πέρα από την Αλίμου όμως (κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Αθήνα). Έστριψα πάνω στην Αλίμου. Έκανα όμως και αντιθέτως την ίδια διαδρομή από Αλίμου προς Γλυφάδα αλλά και εκεί τίποτε. Παραθέτω κάποιες φώτο που τράβηξα. Είδα δυό τρία άτομα  μέσα σε αυτοκίνητα όμως σαν κάτι να περιμένουν εκεί στον παράδρομο πάνω από το Everest. Καλά θα μου πεις αυτό συμβαίνει όποτε και να πας εδώ και μισό αιώνα περίπου είτε έχει πουτάνες ή όχι.

Παλιός γαμιστρώνας. Ονομαζόταν Villa Katerina ή κάπως έτσι πρίν ίσως και 30 χρόνια. Εδώ πήδαγαν οι Αμερικάνοι και όχι μόνον πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό από την Αμερικάνικη Βάση που ψώνιζαν πουτάνες στα δικηγορικά. Τώρα μάλλον το κτίριο κατοικείται από καταληψίες όπως έκοψα από απέξω.

Εδώ έχουμε ένα αμφιλεγόμενο κτίριο που δεν ήταν πουτανάδικο αλλά πάλι πριν 35 χρόνια και βάλε λειτουργούσε ως ROCK CLUB. Ήταν το περιβόητο Easy Rider.

Εδώ έσκασαν μύτη οι πρώτες Ελληνικές μηχανές Chopper.  Πολύ θα ήθελα να μπω μέσα να το εξερευνήσω αν και δεν θα έχει τίποτε μέσα πέραν από τίποτε χρησιμοποιημένες σύριγκες . Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν γραφεία της Gestapo κάτα την διάρκεια της κατοχής. Απ'ότι φαίνεται πάει για γκρέμισμα και αυτό και έτσι μου ήρθε η ιδέα της φωτογράγησης γιατί δεν υπάρχει καμία πληροφορά στο διαδύκτιο για αυτά. Υπάρχουν και άλλα περίεργα κτίρια στην περιοχή και πολλά από αυτά έχουν γκρεμιστεί. Λειτουργούσαν το Million Dollars bar, το Green Door. Αν και ήμουν πολύ πιτσιρίκος και τριγυρνάγαμε με τα ποδήλατα μιλάμε  για πολύ groovy καταστάσεις..

:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom