Το καλυτερο "κομματι" της πιατσας μακραν.Λογικα θα το παιζει ντιβα και θα ζηταει και τα περισσοτεραΕιναι η καινουργια, η ΣΙΛΒΙΑ !!!
Διχνει γκομεναρα, αλλα δεν υπαρχει κανενας, να ενημερωση για τα προσοντα της ???
Δηλαδη και οτι αλλο δεν σημειωσα !!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 865K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
70 + hotel, 150 η ωρα !!!Το καλυτερο "κομματι" της πιατσας μακραν.Λογικα θα το παιζει ντιβα και θα ζηταει και τα περισσοτερα
symprwtagonistis7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σήμερα 1:00-1:30 4 πολύ καλά κομμάτια ειδικά ένα ξανθό. Ένας συναγωνιστής πήρε την ξανθιά θεά!
*(μεγάλε έστριψες από μεσαία-τέλος δεξιά και παραλίγο να πάρεις και την μούρη μου μαζί!)*
εγώ τσίμπησα ένα μελαχρινό 1.70 με γοβούλες... Αρκετά καλή στο κρεβάτι,φοιτήτρια,ελληνίδα, γύρω στα 21!
Special φοιτητική τιμή 100Ε με hotel για 1ωρα και κάτι!
*(μεγάλε έστριψες από μεσαία-τέλος δεξιά και παραλίγο να πάρεις και την μούρη μου μαζί!)*
εγώ τσίμπησα ένα μελαχρινό 1.70 με γοβούλες... Αρκετά καλή στο κρεβάτι,φοιτήτρια,ελληνίδα, γύρω στα 21!
krokodilakias1
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
διαβασα λιγο πιο πανς ενα φιλο ποθ λεει αντι να ψωνιζω απο γουναρη....γιατι εχει κ στη γουναρη????
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ναι εχει.....max perryδιαβασα λιγο πιο πανς ενα φιλο ποθ λεει αντι να ψωνιζω απο γουναρη....γιατι εχει κ στη γουναρη????
Για δωσε κατι παραπανω, σε ενημερωση !!!Σήμερα 1:00-1:30 4 πολύ καλά κομμάτια ειδικά ένα ξανθό. Ένας συναγωνιστής πήρε την ξανθιά θεά!
Πηρες Τ/Φ ???
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Τις τελευταιες 10 ημερες εχω περασει 3-4 φορές απο την παραλιακή, παντα βραδυ...μετα τις 2 και μετα το επιπλαδικο που δεν θυμαμαι το ονομα(το γραφουν αλλοι ποιο πισω) στην ακριβως επομενη γωνία κατοικοεδρευει ένα ΄΄μπουκετο΄΄απο εξαιρετικά ΄΄τεμαχια΄΄ καθε αποχρωσεως( μελαχρινη, καστανη, ξανθη) . Δεν έχω μπορεσει να σταματησω γιατι υπάρχει παντα σε αυτες τις διαδρομές ΄΄λυκοσκυλο΄΄μαζι, αλλα τα χαρακτηριστικα των κυριων ειναι εξαιρετικά και θα βρω τροπο να παω για μια..συνευρεσούλα. Εχουν δικιο οσοι γραφουν για κινηση εκει σε αυτο το σημείο, δεν ξερω απο υπηρεσιες, αλλα απο εμφανιση αποκλειεται να περσαει καποιος χωρις..φρεναρισμα.
Μην "τσιμπας" και πολυ απο τα χαρακτηριστικα,οπου ομολογουμενως ειναι εξαιρετικα.Οι περισσοτερες ειναι διεκπαιρεωτικεςΤις τελευταιες 10 ημερες εχω περασει 3-4 φορές απο την παραλιακή, παντα βραδυ...μετα τις 2 και μετα το επιπλαδικο που δεν θυμαμαι το ονομα(το γραφουν αλλοι ποιο πισω) στην ακριβως επομενη γωνία κατοικοεδρευει ένα ΄΄μπουκετο΄΄απο εξαιρετικά ΄΄τεμαχια΄΄ καθε αποχρωσεως( μελαχρινη, καστανη, ξανθη) . Δεν έχω μπορεσει να σταματησω γιατι υπάρχει παντα σε αυτες τις διαδρομές ΄΄λυκοσκυλο΄΄μαζι, αλλα τα χαρακτηριστικα των κυριων ειναι εξαιρετικά και θα βρω τροπο να παω για μια..συνευρεσούλα. Εχουν δικιο οσοι γραφουν για κινηση εκει σε αυτο το σημείο, δεν ξερω απο υπηρεσιες, αλλα απο εμφανιση αποκλειεται να περσαει καποιος χωρις..φρεναρισμα.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μην "τσιμπας" και πολυ απο τα χαρακτηριστικα,οπου ομολογουμενως ειναι εξαιρετικα.Οι περισσοτερες ειναι διεκπαιρεωτικες
Πάντως πριν χρόνια που είχα περασει από εκεί και είδα από κοντα μια κοπέλα (είχα αφήσει σε ένα παραδρομο το αυτοκίνητο και πέρασα από μπροστά της -θέλοντας και μη- με τα πόδια) τρόμαξα.
Kαι τωρα, 2-3 αξιζουν !!!Πάντως πριν χρόνια που είχα περασει από εκεί και είδα από κοντα μια κοπέλα (είχα αφήσει σε ένα παραδρομο το αυτοκίνητο και πέρασα από μπροστά της -θέλοντας και μη- με τα πόδια) τρόμαξα.
Πιατσα κανουν 6-7, οποτε η αναλογια ειναι, μια στις τρεις !!!
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
χθες το βραδυ κατα τις 11 και κατι, ερχομενος απο γλυφαδα, ηταν στη γωνια μετα το επιπλαδικο ενα ψηλο ξανθο με κοντο μαλλι.Απο μακρυα (ημουν μεσαια λωριδα) φαινοταν πολυ καλο.
Το κουφο.....δυο στενα πιο κατω περιπολικο σταματημενο.
Το κουφο.....δυο στενα πιο κατω περιπολικο σταματημενο.
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
να το βαλω στην σωστη θεση γιατι με μαλωσανε
χαιρετω τα πληθη των συναγωνιστων
Ενημέρωση για την πιατσα της παραλιακής ( μεταξυ Αλιμου και καλαμακίου )
Τα μεσημέρια κανει πιάτσα μια μικρουλα ( αλβανία την κόβω ) καλό κορμάκι , αβυζο μεν , μποτουλα ψιλοτάκουνη και βαριεστημένο υφος
ξημερώματα μεγάλης Πέμπτης , επιστερφοντας απο ταξιδι , εντόπισα στο ιδιο σημειο τρια τεμαχια
ενα ξανθουλικο με κοντό μαλί και λιγο ποιο κάτω δυο μωρα κλασικές ρωσιδόφατσες αρκετα ξεκολέ για χρονίαρα μερα
Τις ιδιες ωρες ειχα εντοπισει και ενα μωρό άλλο πραγμα , αλλα δεν το προλαβα καθως μεχρι να κάνω το γυρο του τετραγωνου το ειχε φορτωσει συναγωνιστης
δειλα δειλα την βλέπω να ανεβαίνει η περιοχή
Τα μεσημέρια κανει πιάτσα μια μικρουλα ( αλβανία την κόβω ) καλό κορμάκι , αβυζο μεν , μποτουλα ψιλοτάκουνη και βαριεστημένο υφος
ξημερώματα μεγάλης Πέμπτης , επιστερφοντας απο ταξιδι , εντόπισα στο ιδιο σημειο τρια τεμαχια
ενα ξανθουλικο με κοντό μαλί και λιγο ποιο κάτω δυο μωρα κλασικές ρωσιδόφατσες αρκετα ξεκολέ για χρονίαρα μερα
Τις ιδιες ωρες ειχα εντοπισει και ενα μωρό άλλο πραγμα , αλλα δεν το προλαβα καθως μεχρι να κάνω το γυρο του τετραγωνου το ειχε φορτωσει συναγωνιστης
ΣΠΥΡΟΣ 177
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
να το βαλω στην σωστη θεση γιατι με μαλωσανε
Κατα δηλωση της ειναι ΤΣΕΧΑ !!!να το βαλω στην σωστη θεση γιατι με μαλωσανε
Κατερινα το ονομα της, αλλα αρκετα διεκπερεοτικη !!!
Κοινος ξεπετα !!!
kavropa
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Η περιοχη εγινε κλασικη πιατσα πλεον.Ειδικα μετα τις 10.30 με 11.00 το βραδυ ειναι κατα μηκος καμμια δεκαρια.......
ναι ρε παιδες αλλα οι τιμες τους ειναι στα υψη...
θυμαμε πριν απο λιγους μηνες που σταματησα και ρωτησα μια ξανθουλα , πολυ ομορφη ,
μου ειπε για 80 euro + ξενοδοχειο , και το πιο πιθανο ειναι να πεσεις σε ξεπετα...
το διακυνδινευεις?
Ετσι ΕΙΝΑΙ !!!ναι ρε παιδες αλλα οι τιμες τους ειναι στα υψη...
θυμαμε πριν απο λιγους μηνες που σταματησα και ρωτησα μια ξανθουλα , πολυ ομορφη ,
μου ειπε για 80 euro + ξενοδοχειο , και το πιο πιθανο ειναι να πεσεις σε ξεπετα...
το διακυνδινευεις?
kavropa
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
με τα χρηματα αυτα εχεις πολλες επιλογες , πολυ πιο σιγουρες και πιο <<ασφαλεις>>Ετσι ΕΙΝΑΙ !!!
Και εδω, θα συμφωνησω !!!με τα χρηματα αυτα εχεις πολλες επιλογες , πολυ πιο σιγουρες και πιο <<ασφαλεις>>
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.218
- Πόντοι
- 7.885
με τα χρηματα αυτα εχεις πολλες επιλογες , πολυ πιο σιγουρες και πιο <<ασφαλεις>>
Παίρνεις τον δρόμο όλο ευθεία και χτυπάς μια γιαγιάκα μ'ένα 20αρικο κι έχεις το πουτσοκέφαλό σου (και την τσέπη σου) ήσυχο .Με 80 ευρώ πρέπει να γαμάς τουλάχιστον 4 φορές ,καριόλες της παραλιακής
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις