Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 879K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.545
Πόντοι
1.706

PERPL

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολουσ, η θειτσα στο στενο του μαρμαριδη,χθεσ και σημερα το μεσημερι,ψαχνει καταδρομικη συνεδρια αγιοβασιλιατικη!!!
το βραδυ νεκρα εντελωσ,τιποτα καινουργιο!!

Tsipp

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Δοκιμαστικε η Χριστίνα η κοκκινομαλλα από τρίγωνο στην πίπα. Μεγάλη φόλα στα πρώτα πέντε λεπτά άρχισε να γκρινιάζει για την ώρα και στο τέλος με άφησε αχυστο. Μακριά παιδιά μακριά. Ακόμα κλαίω το 30αρι

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
92
Πόντοι
0
Δοκιμαστικε η Χριστίνα η κοκκινομαλλα από τρίγωνο στην πίπα. Μεγάλη φόλα στα πρώτα πέντε λεπτά άρχισε να γκρινιάζει για την ώρα και στο τέλος με άφησε αχυστο. Μακριά παιδιά μακριά. Ακόμα κλαίω το 30αρι
Γνωστή φολά αυτή, έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Παλιά τα χε μαύρα τα μαλλιά, πρόσφατα τα έκανε κόκκινα το όποιο με ξεγέλασε και την ξαναπήρα μια μέρα.

giorgos512

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Βόλτα χθες βράδυ γύρω στις 12 από παραλιακή,στην Βούλα απέναντι από το νοσοκομείο, μια κυρία έκανε πιάτσα, 40 άρα περίπου την ρώτησα, ήθελε 30 για πίπα 50 sex στο αυτοκίνητο. Έπεσε παζάρι στα 40 και συμφωνησε, στον αγώνα τώρα, πίπα καλή έγλυψε κάργα τις μπάλες στο σεξ με όρεξη, μια χαρά λοιπόν. Η φάση έγινε λίγο ποιο πέρα σε ένα πάρκινγκ στο αυτοκίνητο, η κυρία Αλβανίδα Λίλι το όνομα, κάπως έτσι.
Επειδή είμαι ψιλο-ασχετος, οταν λεμε απέναντι από νοσοκομείο εκεί που έχει μια μεγάλη άπλα και ένα περίπτερο δίπλα στο φανάρι;
Επίσης αν το δεις μια περιγραφή τη 40αρα look .

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
92
Πόντοι
0
Επειδή είμαι ψιλο-ασχετος, οταν λεμε απέναντι από νοσοκομείο εκεί που έχει μια μεγάλη άπλα και ένα περίπτερο δίπλα στο φανάρι;
Επίσης αν το δεις μια περιγραφή τη 40αρα look .
Όπως είσαι στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, στα 500 μέτρα πριν το φανάρι του Ασκληπιείου έχει ένα άλλο φανάρι που περνάνε και οι γραμμές του τραμ. Αμέσως μετά έχει μια εσοχή όπου πιατσάρουνε δύο. Εμφανισιακά η μία είναι κάτω του μετρίου αδιάφορο πρόσωπο κακό σώμα 40+, η άλλη μέτρια φάτσα καλό σώμα. Εγώ έχω πάρει τη 2η μια φορά, δεν θυμάμαι όνομα, ηλικία μου είχε πει 25 καπού εκεί αν και την έκανα + 10 χρονια, είχε κάτι σπασμένο ίσως να ναι και πρεζόνι. Στον αγώνα φιλότιμη, έκανε την προσπάθεια της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom