hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
Τι απεγινε εκεινη η αλβανιδοκωλαρα η κοκκινομαλα με το καυτο σωστσακι;
Τράβα frangelico μωρή λινατσα γαμω τα τοτέμ μου και ταρχιδια μου ...
Τι απεγινε εκεινη η αλβανιδοκωλαρα η κοκκινομαλα με το καυτο σωστσακι;
οταν λες τωρα, τι ωρα; παραπανω λεπτομερειες;τώρα μαρμαριδη ,παραλιακή μέσα στην κάβλα
Τυπέ καμμια νεκρά.Πέρασμα πριν 1 ώρα παραλιακή νεκρά
Στον Κηφισό μετα τα ΚΤΕΛ 1 χοντρή 1 πρεζου με κωλαρα αλλά μπάσο στην φάτσα και μια άλλη αδιάφορη.Γενικώς νεκρα απο ότι κατάλαβα Αύγουστο μήνα
Κι όχι μόνο αυτό:διαχρονικά είναι το σημείο που σπανίως έχει κάποια πλεονειχα κατι αιωνες να διαβασω αυτο το θρεντ. Ακομα ο Μαρμαρίδης συζητιέται..;Τέτοια διαφήμιση που του έχει γινει απο το Bou, χρονια ολοκληρα, έπρεπε να ειχε πετάξει μια χορηγία τιμης ενεκεν.
Τυπέ καμμια νεκρά.
Το ωράριο είναι μετά τις 23.00 άσχετα ππυ ο τίτλος αναφέρεται 20 χρόνια πριν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κι όχι μόνο αυτό:διαχρονικά είναι το σημείο που σπανίως έχει κάποια πλεον
Νεκρα λέμεΤυπέ καμμια νεκρά.
Το ωράριο είναι μετά τις 23.00 άσχετα ππυ ο τίτλος αναφέρεται 20 χρόνια πριν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κι όχι μόνο αυτό:διαχρονικά είναι το σημείο που σπανίως έχει κάποια πλεον
Καμμια νεκρά 7 τμχ κανονικά στη θέση τουςΝεκρα λέμε
Κατι χοντρές και κατι μπάζα έχει
Τον χειμώνα είχα πετύχει κάνα δυο δυνατά τώρα τίποτα
Αν και δεν ήταν ακριβώς μαυρομαλλα ουτε το Clio μαυρο εχει παει Θεσσαλονίκη πλεον μονιμαΡε παιδιά θυμάστε μια μαυρομαλλα που πριν πολλά χρόνια ξεκίνησε από πιάτσα στην Σκουφά και ύστερα πήγε αν θυμάμαι καλά κοντά στον Μαρμαριδη στο σχολείο? Ένα μαύρο Clio είχε όμορφη και πολύ καύλα! Αν θυμάται κανείς υπάρχει ακόμα?
Τι ωρα πέρασες ρε φίλε γιατί εγώ στις 01.30 που πέρασα δεν είχεΚαμμια νεκρά 7 τμχ κανονικά στη θέση τους
Άξιζε κανένα;;Καμμια νεκρά 7 τμχ κανονικά στη θέση τους
Τυπε έχουν αναφερθεί ποια αξίζουν . Η μελαχρινή στο Κρεολη, η τυπισα στο Avensis πριν την Αλίμου, η μελαχρινή στο τριγωνακι κι η ψηλή στον Φλοίσβο είναι υπηρεσίες αρκετά ανω του μέσου όρου και με ωραία σώματα εμφάνιση συμπεριφορά.Άξιζε κανένα;;
Όσο αυτή συνεχίζει να είναι δημόσιος υπάλληλος και τρωει τη μπαταρία το μελαχρινό στο τριγωνακι όχι υβριδικό αλλά Tesla θα παρει μέσα σε τρεις μήνες.Κάνα υβριδικό θα πάρει αυτή με το αβενσις τι λέει....του έχει λιώσει τα αλαρμ κάθε βράδυ
Πόσα ποντάρεις κάθε βράδυ τύπε στο μικρό.....θέλω να πάρω μετοχές