You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 865K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.221
- Πόντοι
- 1.106
Φαναρι του ΚρεοληΠοιο ειναι αυτο το σημείο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν θα επιστρέψει θα είναι και παλι απέναντι διαγωνια από το σήμα. Προς το παρον τιποταβρηκα μαγκες απαντηση υπαρχει νημα με αυτην ...
Εχθές σε ένα πέρασμα που έκανα, από Γλυφάδα μέχρι Πειραιά: είδα τις κλασσικές στην είσοδο της μαρίνας Φλοίσβου και απέναντι.
Μια παχουλοκομψή στην είσοδο του αεροδρομίου - περίπτερο ( ποτέ θα γυρίσει η πρώτη περσινή εμφάνιση με τα λίγα ελληνικά;).
Και μια μαυρομάλλα, λίγο ποιο πίσω από το νεκροταφείο ,καλή νομίζω. ( Πέρασα λίγο γρήγορα από εκεί, δεν περίμενα να έχει κάτι, σε αυτό το σημείο).
Μια παχουλοκομψή στην είσοδο του αεροδρομίου - περίπτερο ( ποτέ θα γυρίσει η πρώτη περσινή εμφάνιση με τα λίγα ελληνικά;).
Και μια μαυρομάλλα, λίγο ποιο πίσω από το νεκροταφείο ,καλή νομίζω. ( Πέρασα λίγο γρήγορα από εκεί, δεν περίμενα να έχει κάτι, σε αυτό το σημείο).
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.221
- Πόντοι
- 1.106
Ενδιαφέρον στοιχείο. Που λέες για πριν το νεκροταφείο; Δεν έχει εμφανιστεί ποτε κάτι εκειΕχθές σε ένα πέρασμα που έκανα, από Γλυφάδα μέχρι Πειραιά: είδα τις κλασσικές στην είσοδο της μαρίνας Φλοίσβου και απέναντι.
Εμφανίζεται εκεί η χοντρομπουτουΟι άλλες από Μαρμάριδη στο στενό φύγανε..? .πέρασα κανα 2 φορές την εβδομάδα δεν πέτυχα καμια... εκτός εάν ήταν φορτωμένες κ δεν πέτυχα.
Αρκετά πριν το νεκροταφείο. Νομίζω κάτι έχει ξαναγραφτεί εκεί για μια με χαρακτηριστικά μάτια.Ενδιαφέρον στοιχείο. Που λέες για πριν το νεκροταφείο; Δεν έχει εμφανιστεί ποτε κάτι εκει
Πρέπει να ήτανε 3 στενά ποιο πριν.
Την επόμενη φορά θα δώσω μεγαλύτερη προσοχή και άμα είναι και στα γούστα μου θα επιστρέψω με παραπάνω λεπτομέρειες.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.221
- Πόντοι
- 1.106
Προφανώς είναι αυτή της τριάδας που κάθεται στο κοκόματάκι και θα επέστρεφε από ραντεβουΑρκετά πριν το νεκροταφείο. Νομίζω κάτι έχει ξαναγραφτεί εκεί για μια με χαρακτηριστικά μάτια.
Πρέπει να ήτανε 3 στενά ποιο πριν.
Την επόμενη φορά θα δώσω μεγαλύτερη προσοχή και άμα είναι και στα γούστα μου θα επιστρέψω με παραπάνω λεπτομέρειες.
Όχι τις ξέρω αυτές.Προφανώς είναι αυτή της τριάδας που κάθεται στο κοκόματάκι και θα επέστρεφε από ραντεβου
Τρία στενά πριν το νεκροταφείο είναι μακριά από το κοκοματ. ( στο ρεύμα για Αθήνα μιλάμε έτσι).
O αγώνας του κοκοματ γίνεται μετά το νεκροταφείο, οπότε περπατάνε λίγο από το τριγωνάκι προς το κοκοματ.
Πάντως έχει ξαναγραφτεί κάτι για εκεί.
Την επόμενη φορά. Γιατί αυτή τη φορά σταμάτησα, απέναντι από το Φλοίσβο και δεν ξαναγύρισα.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.221
- Πόντοι
- 1.106
Χτες εμφανίστηκε και αυτή που δεν ξέρω πως τη λένε δεν ξέρω αν είναι 40 ή 60 αλλά καυλωνει κόσμο με αυτά που φοράει.
Μιλαω γι αυτήν ένα στενό μετά το σχολείο στον Άλιμο και πριν την Βουλγαρα.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.221
- Πόντοι
- 1.106
ΥΓ: Όταν γυρίσει και η Μελίνα με το Τογιοτα στην BP Μιλήστε ρε χαραμοφαϊδες
Διαγραμμένο μέλος 204223
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 471
- Πόντοι
- 21
Μιλάμε για κατεύθυνση προς Γλυφάδα ή προς Αθήνα για αρχή ?Χτες εμφανίστηκε και αυτή που δεν ξέρω πως τη λένε δεν ξέρω αν είναι 40 ή 60 αλλά καυλωνει κόσμο με αυτά που φοράει.
Και που κοντά κάποιο μαγαζί πχ γιατί το σχολείο που λες δεν ξέρω που είναι
curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Επέστρεψε η Αμάντα,στο στέκι της έξω από το Κρεολή.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.221
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε προς ΑθήναΜιλάμε για κατεύθυνση προς Γλυφάδα ή προς Αθήνα για αρχή ?
Και που κοντά κάποιο μαγαζί πχ γιατί το σχολείο που λες δεν ξέρω που είναι
Δυο τρία στενά μετά τον Μαρμαριδη ένα δυο στενά πριν το πεζοφαναρο.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.221
- Πόντοι
- 1.106
Επέστρεψε και η Μελίνα στη BP
που θα γίνει ΕΤΕΚΑ
που θα γίνει ΕΤΕΚΑ
29/07
Είσοδο φλοίσβου και οι δυο κλασσικές απέναντι.
Στο cocomat η ξανθιά αδύνατη.
Στη Eurobank μαυρομάλλα με καύτο μοβ μίνι ( με πρόλαβε το μπροστινό μου αμάξι και δεν έχω πληροφορίες )
Στον Μαρμαρίδη η ξανθιά.
Στην είσοδο του αεροδρομίου μια μαυρομάλλα παχουλοκομψή.
Φανάρι Κρεολή κλασσική και αυτή, είχα καιρό να την δω εδώ, κάτι κοιλάκια είχε πάρει από ότι είδα.
Είσοδο φλοίσβου και οι δυο κλασσικές απέναντι.
Στο cocomat η ξανθιά αδύνατη.
Στη Eurobank μαυρομάλλα με καύτο μοβ μίνι ( με πρόλαβε το μπροστινό μου αμάξι και δεν έχω πληροφορίες )
Στον Μαρμαρίδη η ξανθιά.
Στην είσοδο του αεροδρομίου μια μαυρομάλλα παχουλοκομψή.
Φανάρι Κρεολή κλασσική και αυτή, είχα καιρό να την δω εδώ, κάτι κοιλάκια είχε πάρει από ότι είδα.
Είχε μια ξανθιά ξεκωλη χθες βράδυ 1:30 έξω από τα έπιπλα Θεοδωρίδης. Φορούσε ένα τζιν και πεταγοτανε όλος ο κόλος της έξω. Στεκοτανε εκεί κάμποση ώρα Από μακριά την είδα και κατάλαβα ότι κάτι έπαιζε με αυτήν. Την προσεγγίσανε δύο πεζοί επίσης αλλά δεν έγινε κάτι από ότι είδα.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.221
- Πόντοι
- 1.106
Τυπέ δώσε ινφο πρωτη φορα ακουγεται. Καθημερινές;Ώρες;Υπάρχει Ελληνίδα ερασιτέχνης πολύ όμορφη πολύ καβλιαρα στο Mirada στη Γλυφάδα την οποία βλέπω καμία φορά τα μεσημέρια.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.221
- Πόντοι
- 1.106
Είχε μια ξανθιά ξεκωλη χθες βράδυ 1:30 έξω από τα έπιπλα Θεοδωρίδης. Φορούσε ένα τζιν και πεταγοτανε όλος ο κόλος της έξω. Στεκοτανε εκεί κάμποση ώρα Από μακριά την είδα και κατάλαβα ότι κάτι έπαιζε με αυτήν. Την προσεγγίσανε δύο πεζοί επίσης αλλά δεν έγινε κάτι από ότι είδα.
Τα χεις κάνει λίγο μπάχαλο αλλά οκ
Προφανώς εννοείς ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ κι εννοείς την ξανθιά με τον υπερμεγεθη κ*λομερια
;)
Τα χεις κάνει λίγο μπάχαλο αλλά οκ
Προφανώς εννοείς ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ κι εννοείς την ξανθιά με τον υπερμεγεθη κ*λομερ
Σωστά κατάλαβες. Δεν κράτησα το όνομα του μαγαζιού στο μυαλό μου.
τι διαστημική κωλαρα έχει αυτή.Τι παίζει με αυτή την ξανθιά μπορείς να μας πεις; ποιο περιμένει να την πάρει από εκεί;
Διαγραμμένο μέλος 204402
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
πιάτσα κάνει κανονικά αδερφέ;)
Σωστά κατάλαβες. Δεν κράτησα το όνομα του μαγαζιού στο μυαλό μου.
τι διαστημική κωλαρα έχει αυτή.Τι παίζει με αυτή την ξανθιά μπορείς να μας πεις; ποιο περιμένει να την πάρει από εκεί;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις