Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
βρηκα μαγκες απαντηση υπαρχει νημα με αυτην ...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.221
Πόντοι
1.106
Ποιο ειναι αυτο το σημείο;
Φαναρι του Κρεολη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βρηκα μαγκες απαντηση υπαρχει νημα με αυτην ...
Αν θα επιστρέψει θα είναι και παλι απέναντι διαγωνια από το σήμα. Προς το παρον τιποτα

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Εχθές σε ένα πέρασμα που έκανα, από Γλυφάδα μέχρι Πειραιά: είδα τις κλασσικές στην είσοδο της μαρίνας Φλοίσβου και απέναντι.
Μια παχουλοκομψή στην είσοδο του αεροδρομίου - περίπτερο ( ποτέ θα γυρίσει η πρώτη περσινή εμφάνιση με τα λίγα ελληνικά;).
Και μια μαυρομάλλα, λίγο ποιο πίσω από το νεκροταφείο ,καλή νομίζω. ( Πέρασα λίγο γρήγορα από εκεί, δεν περίμενα να έχει κάτι, σε αυτό το σημείο).

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456
Οι άλλες από Μαρμάριδη στο στενό φύγανε..? .πέρασα κανα 2 φορές την εβδομάδα δεν πέτυχα καμια... εκτός εάν ήταν φορτωμένες κ δεν πέτυχα.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.221
Πόντοι
1.106
Εχθές σε ένα πέρασμα που έκανα, από Γλυφάδα μέχρι Πειραιά: είδα τις κλασσικές στην είσοδο της μαρίνας Φλοίσβου και απέναντι.
Μια παχουλοκομψή στην είσοδο του αεροδρομίου - περίπτερο ( ποτέ θα γυρίσει η πρώτη περσινή εμφάνιση με τα λίγα ελληνικά;).
Και μια μαυρομάλλα, λίγο ποιο πίσω από το νεκροταφείο ,καλή νομίζω. ( Πέρασα λίγο γρήγορα από εκεί, δεν περίμενα να έχει κάτι, σε αυτό το σημείο).
Ενδιαφέρον στοιχείο. Που λέες για πριν το νεκροταφείο; Δεν έχει εμφανιστεί ποτε κάτι εκει

Οι άλλες από Μαρμάριδη στο στενό φύγανε..? .πέρασα κανα 2 φορές την εβδομάδα δεν πέτυχα καμια... εκτός εάν ήταν φορτωμένες κ δεν πέτυχα.
Εμφανίζεται εκεί η χοντρομπουτου

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Ενδιαφέρον στοιχείο. Που λέες για πριν το νεκροταφείο; Δεν έχει εμφανιστεί ποτε κάτι εκει
Αρκετά πριν το νεκροταφείο. Νομίζω κάτι έχει ξαναγραφτεί εκεί για μια με χαρακτηριστικά μάτια.
Πρέπει να ήτανε 3 στενά ποιο πριν.
Την επόμενη φορά θα δώσω μεγαλύτερη προσοχή και άμα είναι και στα γούστα μου θα επιστρέψω με παραπάνω λεπτομέρειες. :wink:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.221
Πόντοι
1.106
Αρκετά πριν το νεκροταφείο. Νομίζω κάτι έχει ξαναγραφτεί εκεί για μια με χαρακτηριστικά μάτια.
Πρέπει να ήτανε 3 στενά ποιο πριν.
Την επόμενη φορά θα δώσω μεγαλύτερη προσοχή και άμα είναι και στα γούστα μου θα επιστρέψω με παραπάνω λεπτομέρειες. :wink:
Προφανώς είναι αυτή της τριάδας που κάθεται στο κοκόματάκι και θα επέστρεφε από ραντεβου

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Προφανώς είναι αυτή της τριάδας που κάθεται στο κοκόματάκι και θα επέστρεφε από ραντεβου
Όχι τις ξέρω αυτές.
Τρία στενά πριν το νεκροταφείο είναι μακριά από το κοκοματ. ( στο ρεύμα για Αθήνα μιλάμε έτσι).
O αγώνας του κοκοματ γίνεται μετά το νεκροταφείο, οπότε περπατάνε λίγο από το τριγωνάκι προς το κοκοματ.
Πάντως έχει ξαναγραφτεί κάτι για εκεί.
Την επόμενη φορά. Γιατί αυτή τη φορά σταμάτησα, απέναντι από το Φλοίσβο και δεν ξαναγύρισα.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.221
Πόντοι
1.106
Χτες εμφανίστηκε και αυτή που δεν ξέρω πως τη λένε δεν ξέρω αν είναι 40 ή 60 αλλά καυλωνει κόσμο με αυτά που φοράει.
Μιλαω γι αυτήν ένα στενό μετά το σχολείο στον Άλιμο και πριν την Βουλγαρα.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.221
Πόντοι
1.106
ΥΓ: Όταν γυρίσει και η Μελίνα με το Τογιοτα στην BP Μιλήστε ρε χαραμοφαϊδες

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
471
Πόντοι
21
Χτες εμφανίστηκε και αυτή που δεν ξέρω πως τη λένε δεν ξέρω αν είναι 40 ή 60 αλλά καυλωνει κόσμο με αυτά που φοράει.
Μιλαω γι αυτήν ένα στενό μετά το σχολείο στον Άλιμο και πριν την Βουλγαρα.
Μιλάμε για κατεύθυνση προς Γλυφάδα ή προς Αθήνα για αρχή ?
Και που κοντά κάποιο μαγαζί πχ γιατί το σχολείο που λες δεν ξέρω που είναι

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.221
Πόντοι
1.106
Μιλάμε για κατεύθυνση προς Γλυφάδα ή προς Αθήνα για αρχή ?
Και που κοντά κάποιο μαγαζί πχ γιατί το σχολείο που λες δεν ξέρω που είναι
Τυπε προς Αθήνα
Δυο τρία στενά μετά τον Μαρμαριδη ένα δυο στενά πριν το πεζοφαναρο.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.221
Πόντοι
1.106
Επέστρεψε και η Μελίνα στη BP

που θα γίνει ΕΤΕΚΑ

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
54
Πόντοι
0
29/07
Είσοδο φλοίσβου και οι δυο κλασσικές απέναντι.
Στο cocomat η ξανθιά αδύνατη.
Στη Eurobank μαυρομάλλα με καύτο μοβ μίνι ( με πρόλαβε το μπροστινό μου αμάξι και δεν έχω πληροφορίες :angry:)
Στον Μαρμαρίδη η ξανθιά.
Στην είσοδο του αεροδρομίου μια μαυρομάλλα παχουλοκομψή.
Φανάρι Κρεολή κλασσική και αυτή, είχα καιρό να την δω εδώ, κάτι κοιλάκια είχε πάρει από ότι είδα.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Είχε μια ξανθιά ξεκωλη χθες βράδυ 1:30 έξω από τα έπιπλα Θεοδωρίδης. Φορούσε ένα τζιν και πεταγοτανε όλος ο κόλος της έξω. Στεκοτανε εκεί κάμποση ώρα Από μακριά την είδα και κατάλαβα ότι κάτι έπαιζε με αυτήν. Την προσεγγίσανε δύο πεζοί επίσης αλλά δεν έγινε κάτι από ότι είδα.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.221
Πόντοι
1.106
Υπάρχει Ελληνίδα ερασιτέχνης πολύ όμορφη πολύ καβλιαρα στο Mirada στη Γλυφάδα την οποία βλέπω καμία φορά τα μεσημέρια.
Τυπέ δώσε ινφο πρωτη φορα ακουγεται. Καθημερινές;Ώρες;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.221
Πόντοι
1.106
Είχε μια ξανθιά ξεκωλη χθες βράδυ 1:30 έξω από τα έπιπλα Θεοδωρίδης. Φορούσε ένα τζιν και πεταγοτανε όλος ο κόλος της έξω. Στεκοτανε εκεί κάμποση ώρα Από μακριά την είδα και κατάλαβα ότι κάτι έπαιζε με αυτήν. Την προσεγγίσανε δύο πεζοί επίσης αλλά δεν έγινε κάτι από ότι είδα.
:buck2::buck2:
Τα χεις κάνει λίγο μπάχαλο αλλά οκ
Προφανώς εννοείς ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ κι εννοείς την ξανθιά με τον υπερμεγεθη κ*λομερια

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
:buck2::buck2:
Τα χεις κάνει λίγο μπάχαλο αλλά οκ
Προφανώς εννοείς ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ κι εννοείς την ξανθιά με τον υπερμεγεθη κ*λομερ
;)
Σωστά κατάλαβες. Δεν κράτησα το όνομα του μαγαζιού στο μυαλό μου.
τι διαστημική κωλαρα έχει αυτή.Τι παίζει με αυτή την ξανθιά μπορείς να μας πεις; ποιο περιμένει να την πάρει από εκεί;

Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Like
25
Πόντοι
0
;)
Σωστά κατάλαβες. Δεν κράτησα το όνομα του μαγαζιού στο μυαλό μου.
τι διαστημική κωλαρα έχει αυτή.Τι παίζει με αυτή την ξανθιά μπορείς να μας πεις; ποιο περιμένει να την πάρει από εκεί;
πιάτσα κάνει κανονικά αδερφέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom