Μαγκες περναω καθε μερα απο εκει. Παντα εκει ηταν 4 κορασια.
Στα κοκοματ:
Η πρωην ξανθια Λορι που πλεον δεν κατεβαινει γιατι ειναι Αλβανια στην κορη της. Πλεον ειναι μελαχρινη. Εχω τον αριθμο της και μου ζηταγε λεφτα για να ταισει το παιδι της. Μου εστειλε και φωτο του. Την εχω παρει πολλες φορες πιπα και μονο μια φορα γαμησι.
Μαζι με την Λορι ηταν και η Χριστινα που το κανονικο της ονομα ειναι Εμμανουελα. Λεει ειναι 25 και εχει κι αυτη παιδι Αλβανια. Δεν ξερω αν λεει αληθεια. Ειναι πολυ ξυνη και με σιχαμενο χαρακτηρα. Ειναι ψηλο πατομουνο, ωραιο, ειδικα αν την πετυχεις μερα με φουστα. πραγματικα αγγουρι για να το γαμας ωρες. Αλλα αγελαστη και ξυνη. Την εχω παρει μια φορα πιπα.
Στο τριγωνο πιο πισω ειναι η Νικη μαζι με την παχουλη. Την παχουλη δεν την ξερω καν, ουτε της εχω μιλησει ποτε. Η Νικη τωρα ειναι ολα τα λεφτα. Την εχω παρει 3-4 φορες πιπα και μια φορα σεξ. Η κοπελα γελαει, εχει ορεξη, σε χαλαρωνει. Ειναι πραγματικα επαγγελματιας και εγω το γουσταρω. Κι αυτηνης εχω το νουμερο.
Θα ειχα παει αυτες τις μερες αλλα εχω πεισμωσει και δε θελω να παω με εκδιδομενη πριν σπρωξω μια κανονικη καρι@@α.. Αλλα που τετοια..??