Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 883K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ε.nicolakis γυαλιά γρηγορα!!! :2funny:αυτη στη στάση στην Αμφιθεας δεν βλέπεται απο οταν εισαι στο Ωνασειο ακομα τοσο μπαζο οχι μονο οταν σταματας

αχαχχχαχαα αστα να πανε... γυαλια αμεσα!

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Επιβεβαιώνω τα απο πάνω με δυο σχολια:
Α.Αν η Αλβανία εχει Βόλο και Λάρισα οκ...Αλβανία και οι δυο...
Β.Γλυφαδα σημαινει +10€ λογω αλλαγής..."ζώνης" δικαιωμάτων
Γ.οντως το κοκκινο μάλλικο καινούριο οχι καθε μερα
Δ.Χτες εμφανίστηκε νεο τεμαχιο πλάι στην ξανθιά ΜΕΤΑ το σχολείο (πριν την Αλφα)
Ε.nicolakis γυαλιά γρηγορα!!! :2funny:αυτη στη στάση στην Αμφιθεας δεν βλέπεται απο οταν εισαι στο Ωνασειο ακομα τοσο μπαζο οχι μονο οταν σταματας
ΣΤ.Αρχιδια μαθηματικά στο σχολείο...

Φιλαράκι που πέρασε προχθές μου είπε ότι είναι η Ιωάννα η Βουλγάρα, που ξαναγύρισε. Κλασσικές τιμές που όμως από τις ελάχιστες που τα αξίζουν...

Το κακό είναι ότι με το κρύο και την αστυνομία δεν είναι όλες τις βραδιές, οπότε το κυνήγι έχει πλέον κυριολεκτική σημασία...

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι που πέρασε προχθές μου είπε ότι είναι η Ιωάννα η Βουλγάρα, που ξαναγύρισε.

Εφοσον αναφερεσαι στην ξανθια ναι ειναι η Βουλγαρα και εχει επιστρεψει εδω και αρκετους μηνες. Πριν απο το καλοκαιρι... Επεστρεψε με κοκκινο μαλλι και τωρα το εκανε παλι ξανθο. Θα την βρεις κυριως περασμενες ωρες, 1 με 4 το βραδυ. Ο nickpie βεβαια αναφερεται σε αλλη κοπελα που ειναι αρκετα φρεσκια

Butlover

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
91
Πόντοι
1
Μια που βρίσκεται στο επόμενο στενό απο το σχολείο πριν την Καλαμακίου, τι λέει; σήμερα ηταν κόλαση με κατι μποτες και κολλαν

tzekoulits

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
την πέτυχα κ εγώ μέσα στην εβδομάδα αλλά δεν ρώτησα.εντυπωσιακή φαινόταν πάντως

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Δεν βγάζεις άκρη,συνέχεια αλλάζουν σημεία :-

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Παρασκευή πήρα την Ιωάννα που κάθεται στο ίδιο στενό με την ψηλή την μελαχρινή που έκαναν λόγo οι παραπάνω συναγωνιστές. Μειώθηκε κατά 10 ευρω η τιμή στο ξενοδοχείο πέφτοντας πλέον στα 60 + 15 αν πάτε στην τρώγλη το imperial. Στο αμάξι οι τιμές είναι ίδιες 30 πίπα και 50 σεξ.

Την ίδια ήμερα εντόπισα όμως ένα απίθανο μελαχρινό μωρό που ήταν στο πλάι στο Ωνάσειο και δεν πρόλαβα ούτε καν να το ρωτήσω γιατί είχε τρομερή ζήτηση και όλοι το φόρτωναν. Μήπως κάποιος το δοκίμασε να μας πει εντυπώσεις και τιμές…    

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.711
Πόντοι
1.206
Παρασκευή πήρα την Ιωάννα που κάθεται στο ίδιο στενό με την ψηλή την μελαχρινή που έκαναν λόγo οι παραπάνω συναγωνιστές. Μειώθηκε κατά 10 ευρω η τιμή στο ξενοδοχείο πέφτοντας πλέον στα 60 + 15 αν πάτε στην τρώγλη το imperial. Στο αμάξι οι τιμές είναι ίδιες 30 πίπα και 50 σεξ.

Την ίδια ήμερα εντόπισα όμως ένα απίθανο μελαχρινό μωρό που ήταν στο πλάι στο Ωνάσειο και δεν πρόλαβα ούτε καν να το ρωτήσω γιατί είχε τρομερή ζήτηση και όλοι το φόρτωναν. Μήπως κάποιος το δοκίμασε να μας πει εντυπώσεις και τιμές…    
Ποιο ειναι το πλάι στο Ωνασειο; :huh:
Ολοι οι δρόμοι πλάι ειναι!
Μηπως λες στην είσοδο της Αμφιθεας απο Συγγρου;Ειναι τρς

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Ποιο ειναι το πλάι στο Ωνασειο; :huh:
Ολοι οι δρόμοι πλάι ειναι!
Μηπως λες στην είσοδο της Αμφιθεας απο Συγγρου;Ειναι τρς

Μηπως λες στην είσοδο της Αμφιθεας απο Συγγρου.... Ναι αυτή λέω, αλλά το συγκεκριμένο που είδα εκείνο το βράδυ ήταν κανονικό γκομενάκι το οποίο απο συναγωνιστή έμαθα ότι ήταν ρουμανάκι τρελό και για ελάχιστες εμφανίσεις αφού είχε έρθει για να επισκεφτεί λόγω γιορτών φίλες της... Έκανα κάποιες γύρες προχθες αλλά δεν...

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Περάσματα από παραλιακή τις τελευταίες μέρες. Στο ρεύμα προς Πειραιά εντοπίστηκαν 4 τεμάχια. Στη Φαν Βαικ ένα ξανθό τεμάχιο αγνώστων στοιχείων καθώς δεν μου έκανε κλικ να της μιλήσω. Εντοπίστηκε δύο φορές μόνη της και άλλες δυο μαζί με ψηλό μελαχρινό τεμάχιο, την Μαρία, καλό μουνί, την οποία πήρα για πίπα στο αμάξι για 30 ευρώ.Το σεξ 50, ξενοδοχείο 60. 

Εντοπίστηκε επίσης, παλαίμαχο ξανθό τεμάχιο 35+ σίγουρα (την έχω ξαναπετύχει και παλιότερα) μια φορά μόνη της πεζή να παρέχει υπηρεσίες με τον γνωστό τιμοκατάλογο(δεν θυμάμαι αν ήταν στην κάθετη που είναι το άβαξ ή στην επόμενη-σόρυ) και μια ξημερώματα Σαββάτου κατά τις 6 παρά το πρωί με μια άλλη ξανθιά γκόμενα μέσα σε ένα σκούρο VW Polo. Μου λέει διαλέγεις όποια θες, πάλι τον κλασικό τιμοκατάλογο, και μετά μου λέει άμα θέλεις πάμε και οι 3 μας ξενοδοχείο με 80 ευρώ. 

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Η πιατσα μετα το Αμερικανικο νεκροταφειο ειχε ανοιξει χτες μετα τις 12.00..
2 τεμαχια μικροκαμομενα αλβανοειδες...τιμες απο 30ε..

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Η πιατσα μετα το Αμερικανικο νεκροταφειο ειχε ανοιξει χτες μετα τις 12.00..
2 τεμαχια μικροκαμομενα αλβανοειδες...τιμες απο 30ε..

Αμερικάνικο;; Αν εννοείς το κοιμητήριο στο Παλαιό Φάληρο είναι όλων των στρατιωτών της Κοινοπολιτείας που έπεσαν κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Άγγλοι, Αυστραλοί, Καναδοί, Ινδοί και από τη Νότιο Αφρική.

Από εκεί και πέρα πλέον έχει σταθερό και πάλι κόσμο η παραλιακή για όλα τα γούστα, όλες τις ημέρες, με τις γνωστές τιμές. Προσωπικά θέλω να δοκιμάσω στη πρωινή βάρδια μία καινούρια παρουσία στο στενό το Μαρμαρίδη που εμφανίζεται κατά τις 12 στην αρχή μόνη της και μετά κάθεται με την Σαρα που την έχω τιμήσει αρκετές φορές. Την έχει τεστάρει κανείς? 

ΥΓ. το είδα το τρανς στο πλάι του Ωνασείου και δεν ήταν αυτό που είχα δει εκείνο το βράδυ. Μετά από αρκετές επιδρομές δεν μπόρεσα να το εντοπίσω ξανά και τα παράτησα.

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Αμερικάνικο;; Αν εννοείς το κοιμητήριο στο Παλαιό Φάληρο είναι όλων των στρατιωτών της Κοινοπολιτείας που έπεσαν κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Άγγλοι, Αυστραλοί, Καναδοί, Ινδοί και από τη Νότιο Αφρική.

Από εκεί και πέρα πλέον έχει σταθερό και πάλι κόσμο η παραλιακή για όλα τα γούστα, όλες τις ημέρες, με τις γνωστές τιμές. Προσωπικά θέλω να δοκιμάσω στη πρωινή βάρδια μία καινούρια παρουσία στο στενό το Μαρμαρίδη που εμφανίζεται κατά τις 12 στην αρχή μόνη της και μετά κάθεται με την Σαρα που την έχω τιμήσει αρκετές φορές. Την έχει τεστάρει κανείς?   

ΥΓ. το είδα το τρανς στο πλάι του Ωνασείου και δεν ήταν αυτό που είχα δει εκείνο το βράδυ. Μετά από αρκετές επιδρομές δεν μπόρεσα να το εντοπίσω ξανά και τα παράτησα.
αυτή η καινουργια ειναι καλή εαν εισαι οδοντιατρος κ ψαχνεις θυμα για ΔΙΚΑΤΣΑ...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.711
Πόντοι
1.206
Ξεκινησε εμφανισεις η Φουρειρα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
16
που στον πούτσο κάνει πιάτσα η Φουρέιρα? Καλό μουνί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom