Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
Εχτές βράδυ περί ώρα 10, εθεάθη νέα άφιξη στο ύψος του Αεροδρομίου , Ποσειδώνος (ρεύμα προς Αθήνα) , στην στάση μετά από το hot dog. Ξανθά πλούσια μακριά μαλλιά, γλυκύτατο προσωπάκι, σώμα κάλο (φορούσε ένα τσιν σορτσάκι)! info please  :helpplea:

και εγω την ειδα ! βρε συ μηπως πηγαιναμε convoy ??  :dancing: ναι καλο φαινεται !!! λογικα 50ε σεξ αμαξι και 40ε πιπα αμαξι ( λογικη 0 )

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
μολις τωρα εχει 2 3 τεμαχια...η γνωστη αλβανιδα με κοντο μαλι και τις μποτες με ποδαριλα...εκει επισης

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706

εχθες στο πεζουλε μετα τον μαρμαιδη η γνωστη ψηλη αλβανιδα με μποτες , με το μαλλι κοντο ανταυγειες πλεον αντι ξανθο......μεχρι να την ξανακοιταξω την ειχαν ψωνισει

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
παιδες περασμα απο παραλιακη 01.10 , προς γλυφαδα οπως παντα δεν εχει κανενα τεμαχιο και στο γυρνα 01.25 προς αθηνα 1 τεμαχιο στο φαναρι μετα το κρεολι το οποιο δεν το ειδα γιατι το τσιμπισε συναγωνιστης με starlet και δεν ειδα φατσα. Αργοτερα ενα ρουμανο-αλβανικο τεμαχιο στο υψος του αεροδρομιου πριν τη καντινα , δεν ελεγε απο φατσα ! Αλιμου, τσιγαρο και βουρ σπιτι 01.40

αυτα στην ενημερωση της κυριακης. Καλη εβδομαδα !!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
παιδες περασμα απο παραλιακη 01.10 , προς γλυφαδα οπως παντα δεν εχει κανενα τεμαχιο και στο γυρνα 01.25 προς αθηνα 1 τεμαχιο στο φαναρι μετα το κρεολι το οποιο δεν το ειδα γιατι το τσιμπισε συναγωνιστης με starlet και δεν ειδα φατσα. Αργοτερα ενα ρουμανο-αλβανικο τεμαχιο στο υψος του αεροδρομιου πριν τη καντινα , δεν ελεγε απο φατσα ! Αλιμου, τσιγαρο και βουρ σπιτι 01.40

αυτα στην ενημερωση της κυριακης. Καλη εβδομαδα !!!
:think: τι φατσα του συναγωνιστή τι την ηθελες;

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Τη φάτσα της τανας εννοεί.....

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Τέλος εποχής, παρτο απόφαση...

Έχεις απόλυτο δίκιο έτσι είναι πλέον. Το πρωί μόνο μία και αυτή αν δεν την τσιμπήσουν οι αστυνομικοί ( κάποτε υπήρχαν 6 πρωινές) και το βράδυ ότι πετύχεις και άμα έχουν ξεφύγει από την περιπολία… Πάντως επειδή με την euroleaque παίζουμε κάτι μαγικές ώρες 10 με 12 όταν επιστρέφω από ΟΑΚΑ κάνω μία γύρα και τις Πέμπτες πάντα έχει περισσότερες επιλογές από την Παρασκευή. Βέβαια σχεδόν καμία από αυτές δεν αξίζει το 50αρικο.     

Mr.Bristol

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα.
Μετά από το Κρεολή, μαυρομάλλα με σκουφάκι άσπρο, φούστα κοντή και σέξι πόδια  :lheel:.
Όνομα μου διαφεύγει, 50 ευρώ αμάξι, 100 ξενοδοχείο, 100 αμάξι με πρωκτικό και 150 ξενοδοχείο με πρωκτικό.
Από Λάρισα μου είπε ότι είναι. (περίεργο) (ακουγόταν Ελληνίδα)
Ενημερωτικά γράφω καθότι δεν πήρα.
Οποιεσδήποτε παραπάνω πληροφορίες καλοδεχούμενες.

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα.
Μετά από το Κρεολή, μαυρομάλλα με σκουφάκι άσπρο, φούστα κοντή και σέξι πόδια  :lheel:.
Όνομα μου διαφεύγει, 50 ευρώ αμάξι, 100 ξενοδοχείο, 100 αμάξι με πρωκτικό και 150 ξενοδοχείο με πρωκτικό.
Από Λάρισα μου είπε ότι είναι. (περίεργο) (ακουγόταν Ελληνίδα)
Ενημερωτικά γράφω καθότι δεν πήρα.
Οποιεσδήποτε παραπάνω πληροφορίες καλοδεχούμενες.

Η συγκεκριμενη ανηκει στο δυναμικο του παλαιου αεροδρομιου και συνηθως ειναι στη σταση μετα το Hotdogαδικο. Το σημειο μετα το Κρεολη το πανε εναλλαξ με μια ξανθια. Οταν η μια ειναι στο αεροδρομιο η αλλη ειναι Γλυφαδα και παει λεγοντας. Η μελαχροινη λεει οτι ειναι απο Λαρισα και η ξανθια απο Βολο αλλα ειναι σχεδον βεβαιο οτι ειναι μουφα αυτη η πληροφορια οπως τα ονοματα που λενε ολες κτλ κτλ κτλ...Αλλα ισχυει οτι και οι δυο μιλανε πολυ καθαρα ελληνικα.. Τωρα για τις τιμες εμενα μου ειχε πει 40 στο αμαξι και 70 στο ξενοδοχειο για μιση ωρα οταν την ειχα ρωτησει στο αεροδρομιο.. Δε ξερω αν αλλαζει η τιμη επειδη την πετυχες Γλυφαδα ή αν αυξησε το κασε της.. Στο μπλα μπλα παντως επικοινωνιακες και κοινωνικες ειναι και οι δυο. Στη πραξη δε γνωριζω αν πεφτουν οι μασκες...

Επισης χθες πετυχα δυο καινουριες κοπελες (μπορει και να μην ειναι επειδη ελειπα καιρο)
Η πρωτη στον Αλιμο, ρευμα προς Πειραια περιπου 12μιση το βραδυ, 2 στενα πριν την εξοδο για Αλιμου με πολυ κοντο κοκκινο μαλλι, αδυνατη και προσωπο μετριο προς καλο. Δε ξερει ΓΡΙ ελληνικα ή αγγλικα. Το μονο που ειπε ηταν "Romania no grecia".. σε ερωτηση για αγγλικα ειπε "no" και μου μιλουσε με παντομιμα για υπηρεσιες και τιμες... 30 στοματικο και 40 σεξ..

Η δευτερη στον Αλιμο, ρευμα προς Γλυφαδα, στη σταση μετα την Αμφιθεας.. 50 ευρω στο αμαξι..την καληνυχτισα και μου εριξε την τιμη στα 30 με συνοδεια ενος "please" αλλα ουτε καν.. και αυτη δε πρεπει να ξερει ελληνικα. Το προσωπο της πολυ ασχημο αλλα το διαπιστωσα μονο οταν πλησιασε να μιλησει...

Καλη χρονια σε ολους με υγεια :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Επιβεβαιώνω τα απο πάνω με δυο σχολια:
Α.Αν η Αλβανία εχει Βόλο και Λάρισα οκ...Αλβανία και οι δυο...
Β.Γλυφαδα σημαινει +10€ λογω αλλαγής..."ζώνης" δικαιωμάτων
Γ.οντως το κοκκινο μάλλικο καινούριο οχι καθε μερα
Δ.Χτες εμφανίστηκε νεο τεμαχιο πλάι στην ξανθιά ΜΕΤΑ το σχολείο (πριν την Αλφα)
Ε.nicolakis γυαλιά γρηγορα!!! :2funny:αυτη στη στάση στην Αμφιθεας δεν βλέπεται απο οταν εισαι στο Ωνασειο ακομα τοσο μπαζο οχι μονο οταν σταματας
ΣΤ.Αρχιδια μαθηματικά στο σχολείο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom