You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 866K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.239
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε μην τρελαινεσαι παντως δεν είναι η σουπερ γκομενα για να κάνεις ταξίδι. οχι πως είναι άσχημη η κάτι άλλο. Χάνει πολυ παντως από το ντυσιμο της ΕΣΣΔ του 90Μένω μακριά δεν κατεβαίνω συχνά. Μόλις μπορέσω θα βολταρω να την βρω
Η κοκκινομάλλα που είχε αναφερθεί παλιοτερα μεταμορφωση και Αργυρούπολη ήταν όντως εντυπωσιακή
Δυστυχώς την χάσαμε την κοκκινομαλλα!Τυπε μην τρελαινεσαι παντως δεν είναι η σουπερ γκομενα για να κάνεις ταξίδι. οχι πως είναι άσχημη η κάτι άλλο. Χάνει πολυ παντως από το ντυσιμο της ΕΣΣΔ του 90
Η κοκκινομάλλα που είχε αναφερθεί παλιοτερα μεταμορφωση και Αργυρούπολη ήταν όντως εντυπωσιακή
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.239
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε σκάνε μυτη συνήθως 11:00 αυτές στο Φλοίσβο και 10:00 οι υπόλοιπες.πριν λίγο πέρναγα, ξεραΐλα ..
Έτυχε ή ήταν θέμα λάθος timing ?
Αυτές στο Φλοίσβο βαράνε μυγες μετά τις 12:00 (λογικά γιατί μαζευονται οι παντρεμενοι)
Σήμερα λόγω τσου που ίσως βρήκαν ευκαιρία αρκετοί και φόρτωσαν.
Αυτές στο κοκοματ απέναντι από τη Σελλ έχουν πλεον συνεχόμενα δουλειά οπότε παιζει αριθμός πρπτεραιοτητας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παίζει στουντιο τυπεΔυστυχώς την χάσαμε την κοκκινομαλλα!
Με ενδιαφέρει αν μπορείς να βοηθήσεις για την κοκκινομαλλα!Τυπε σκάνε μυτη συνήθως 11:00 αυτές στο Φλοίσβο και 10:00 οι υπόλοιπες.
Αυτές στο Φλοίσβο βαράνε μυγες μετά τις 12:00 (λογικά γιατί μαζευονται οι παντρεμενοι)
Σήμερα λόγω τσου που ίσως βρήκαν ευκαιρία αρκετοί και φόρτωσαν.
Αυτές στο κοκοματ απέναντι από τη Σελλ έχουν πλεον συνεχόμενα δουλειά οπότε παιζει αριθμός πρπτεραιοτητας
Παίζει στουντιο τυπε
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.239
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε έχω και αποκλειστικόπριν λίγο πέρναγα, ξεραΐλα ..
Έτυχε ή ήταν θέμα λάθος timing ?
Στο παλιο αεροδρόμιο ακριβώς στο φαναρι που ήταν το περιπετρο έσκασε μυτη περιεργη εκδιδομενη
Φόραγε ρουχα σαν κρεμμυδι και ήταν γυρισμένη διαρκώς προς το δρόμο.
Έμπειρος μυστής την εντόπισε σταμάτησε έπιασε το μπιρι μπιρι αλλά δεν φόρτωσε.
Επειδή στάνταρ ο τυπος ειναι μέλος να δώσει ινφο
Εγώ δε μπορω γιατί δεν έχω προσωπικη γνώση όμως στο link της το αναφέρει μέλος μαςΜε ενδιαφέρει αν μπορείς να βοηθήσεις για την κοκκινομαλλα!
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
δεν πήρα χαμπάρι κάτι ούτε κ πρόσεξα τίποτα το επιλήψιμο.. κ μάλιστα από την Shell στην Γλυφάδα εκεί στην καντίνα του Everest, μέχρι το συμμαχικό νεκροταφείο πήγαινα σαν ταρίφας που κλαίει την μοίρα του από αναδουλειάΤυπε έχω και αποκλειστικό
Στο παλιο αεροδρόμιο ακριβώς στο φαναρι που ήταν το περιπετρο έσκασε μυτη περιεργη εκδιδομενη
Φόραγε ρουχα σαν κρεμμυδι και ήταν γυρισμένη διαρκώς προς το δρόμο.
Έμπειρος μυστής την εντόπισε σταμάτησε έπιασε το μπιρι μπιρι αλλά δεν φόρτωσε.
Επειδή στάνταρ ο τυπος ειναι μέλος να δώσει ινφο
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.239
- Πόντοι
- 1.106
Περίεργο εγώ πρεπει να ήμουν γυρω στις 23:00 και μάλιστα μου έκανε εντυπωση που δεν ήταν καμμια σε δουλειάδεν πήρα χαμπάρι κάτι ούτε κ πρόσεξα τίποτα το επιλήψιμο.. κ μάλιστα από την Shell στην Γλυφάδα εκεί στην καντίνα του Everest, μέχρι το συμμαχικό νεκροταφείο πήγαινα σαν ταρίφας που κλαίει την μοίρα του από αναδουλειά
Μάλιστα ήταν κι αυτή στον Μαρμάριδη κι αυτή στην ΕΤΕΚΑ
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
εγώ πέρναγα από εκεί κάνα μισάωρο αργότερα από σένα ... 11μισηΠερίεργο εγώ πρεπει να ήμουν γυρω στις 23:00 και μάλιστα μου έκανε εντυπωση που δεν ήταν καμμια σε δουλειά
Μάλιστα ήταν κι αυτή στον Μαρμάριδη κι αυτή στην ΕΤΕΚΑ
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
σημερινό πέρασμα (ακριβώς ίδιο δρομολόγιο με προχτές ..)
Παραλιακή, 300μ πριν την Αλίμου κ πριν το δρομάκι που είναι το hotel Tropicana (αν συγκρατησα σωστά το ονομα) ήταν ενα ξανθό μιλφ με μαυρο κοντο φορεμα, κ 2μισαρι προς 3 αρι στηθος, μου εκανε εντυπωση που δεν κρυωνε με το τιραντε ρουχο κ την πλατη έξω .. Εδιχνε να ασχολειτε με το κινητό της, χωρις να είναι τόσο έξω στον δρομο. Ισα που πρόλαβα κ την είδα
Πιο κάτω, λίγο μετά τον Μαρμαρίδη, ήταν αυτή η ξανθιά αδύνατη που αναφέρθηκε με τις κόκκινες μπότες πιο πάνω από το γόνατο. Μαγκιά κ κλανιά κατάστα, τιγκανα με την μια.
Στο περίφημο τρίγωνο, 2 νεαρές 25άρες, μια καστανομελαχροινη αδύνατη (στεγνό σώμα) κ μακριά μαλλιά κ μαζί της ένα ξανθό (καρέ μαλλλι) ζουμπουρλουδικο με κοντό κόκκινο φόρεμα κ τα βυζγια συμπιεσμένα (όχι τίποτα 4αρια τορπίλες). Άμα τα απελευθέρωνες σίγουρα όχι πάνω από 2μισαρια.
Τιμές 30 πίπα στο αμάξι, 40 πήδημα στο αμάξι κ μισαωρο σε ξενοδοχείο στα 60 ευρώ.
Συνέχισα πιο κάτω, στο τροκαντερο στο φανάρι δεξιά μια γεμάτη σχετικά μιλφάρα κ μια φιλενάδατης με καστανόξανθο σγουρό μαλλί κ πολύχρωμο κολλάν. Ντεκαβλέ φάση κ συνέχισα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Παραλιακή, 300μ πριν την Αλίμου κ πριν το δρομάκι που είναι το hotel Tropicana (αν συγκρατησα σωστά το ονομα) ήταν ενα ξανθό μιλφ με μαυρο κοντο φορεμα, κ 2μισαρι προς 3 αρι στηθος, μου εκανε εντυπωση που δεν κρυωνε με το τιραντε ρουχο κ την πλατη έξω .. Εδιχνε να ασχολειτε με το κινητό της, χωρις να είναι τόσο έξω στον δρομο. Ισα που πρόλαβα κ την είδα
Πιο κάτω, λίγο μετά τον Μαρμαρίδη, ήταν αυτή η ξανθιά αδύνατη που αναφέρθηκε με τις κόκκινες μπότες πιο πάνω από το γόνατο. Μαγκιά κ κλανιά κατάστα, τιγκανα με την μια.
Στο περίφημο τρίγωνο, 2 νεαρές 25άρες, μια καστανομελαχροινη αδύνατη (στεγνό σώμα) κ μακριά μαλλιά κ μαζί της ένα ξανθό (καρέ μαλλλι) ζουμπουρλουδικο με κοντό κόκκινο φόρεμα κ τα βυζγια συμπιεσμένα (όχι τίποτα 4αρια τορπίλες). Άμα τα απελευθέρωνες σίγουρα όχι πάνω από 2μισαρια.
Τιμές 30 πίπα στο αμάξι, 40 πήδημα στο αμάξι κ μισαωρο σε ξενοδοχείο στα 60 ευρώ.
Συνέχισα πιο κάτω, στο τροκαντερο στο φανάρι δεξιά μια γεμάτη σχετικά μιλφάρα κ μια φιλενάδατης με καστανόξανθο σγουρό μαλλί κ πολύχρωμο κολλάν. Ντεκαβλέ φάση κ συνέχισα χωρίς δεύτερη σκέψη.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.239
- Πόντοι
- 1.106
Η τελευταία προταση πραγματικα ειναι αυτο ακριβώςσημερινό πέρασμα (ακριβώς ίδιο δρομολόγιο με προχτές ..)
Η ψηλή δεν είναι άσχημη έχει και μπόι και ωραίο κωλο ωραία ποδια αλλά τα πολυχρωμα κολάν της ΕΣΣΔ και η διπλανή σου κάνουν να σου πεφτει με τη μια.
Crazycdmary
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Like
- 237
- Πόντοι
- 20
Χαχαχαχ όντως στυλιστικά δεν είναι model material. Ευτυχώς είναι ομορφούλα και το σώζει στον αγώναΗ τελευταία προταση πραγματικα ειναι αυτο ακριβώς
Η ψηλή δεν είναι άσχημη έχει και μπόι και ωραίο κωλο ωραία ποδια αλλά τα πολυχρωμα κολάν της ΕΣΣΔ και η διπλανή σου κάνουν να σου πεφτει με τη μια.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
Χθες λιγο μετα τις 21:00 τσεκαρα μιλφαρα με ξωπλατο στην γωνια του μιραντα. Ηταν γυρισμενη πλατη και πηγαινα απο την μεσαια οποτε δεν προσεξα λεπτομερειες.
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Παω να περάσω να τσεκάρω τι παιζειΧθες λιγο μετα τις 21:00 τσεκαρα μιλφαρα με ξωπλατο στην γωνια του μιραντα. Ηταν γυρισμενη πλατη και πηγαινα απο την μεσαια οποτε δεν προσεξα λεπτομερειες.
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.757
- Πόντοι
- 2.816
Έλα τύπε τι έγινε; Λάστιχο;Παω να περάσω να τσεκάρω τι παιζει
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.239
- Πόντοι
- 1.106
Υπερμιλφαρα και υπερμεγεθους εννοείται προφανως
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
Πριν πολλα χρονια καπου στο 2013-2014 υπηρεχε μια ξανθια με βυζαρες το βραδακι πανω απο μαρμαριδη σε ενα ξενοδοχειο. Δεν θυμαμαι ονομα. Ξερει κανενας περισσοτερα; Επιπλον υπηρχε αλλη μια μεγαλη τοτε με ενα μαυρο διχτυ μεσα σε αμαξι που ειχε πολλα χιλιομετρα.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.239
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε μόνο δίχτυ φόραγε;Πριν πολλα χρονια καπου στο 2013-2014 υπηρεχε μια ξανθια με βυζαρες το βραδακι πανω απο μαρμαριδη σε ενα ξενοδοχειο. Δεν θυμαμαι ονομα. Ξερει κανενας περισσοτερα; Επιπλον υπηρχε αλλη μια μεγαλη τοτε με ενα μαυρο διχτυ μεσα σε αμαξι που ειχε πολλα χιλιομετρα.
Τι αμάξι;
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
Δε θυμαμα φιλε πολλα, γυριζα απο το σχολασμα της δουλειας και πολλες φορες απλα τις τσεκαρα στο φαναρι :/Τυπε μόνο δίχτυ φόραγε;
Τι αμάξι;
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.239
- Πόντοι
- 1.106
Σε ποιο φαναρι λες;Δε θυμαμα φιλε πολλα, γυριζα απο το σχολασμα της δουλειας και πολλες φορες απλα τις τσεκαρα στο φαναρι :/
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις