ΓανώστεΤην
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Πριν του πακτωματια στη γωνια με Χαραμη θα τη βρεις. εκει να δεις γανωμα. Αλλα θελει 50αρικο για πλακα το μουνι.
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ και μου τα χετε κάνει πουτάνα με τα πριν και τα μετά τα νεκροταφειαεκει στο τριγωνο στο φαναρι μετα το συμμαχικο ειδα τις προαλλες δυο αλβανιδες
μελαχροινες και οι δυο η μια πιο γεματουλα η αλλη φαινοταν ωραια πιπινι αδυνατη αλλα την τσιμπησε τυπος
αυτη ειναι η χριστιννα που λετε ??? καθονται εκει στο φαναρι και πρεπει να στριψεις στο στενο για να μιλησετε
Χαχα συνήθως όταν δεν έχει κόσμο πηγαίνει εκεί και πιάνουν την κουβέντα εκεί στα στρώματα στο πεζουλιΠως κανει ψωλαρισμα με την ξανθια στο μαρμαριδη χωρις ψωλές
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ και μου τα χετε κάνει πουτάνα με τα πριν και τα μετά τα νεκροταφεια
Εκει στο κοκοματ αράζουν ΤΡΕΙΣ (Και παλιότερα 4)
Η μία είναι ξανθια αδύνατη είναι ΠΆΝΤΑ εκεί πλεον
Τις περισσότερες μέρες αλλά ΌΧΙ όλες είναι και μια Μελαχρινη με αγελαδισια ματιά σαν της Καζαριαν
Παρέα τους είναι και η χοντρή Μελαχρινη που συχνά πυκνά εμφανίζεται στη γωνία του νεκροταφείου η για ψωλαρισμα στην ξανθιά στο Μαρμαριδη
Είπε πως βρήκε δουλειά εκεί...όποτε μάλλον ναι.Μόνιμα για Γερμανία; το σταμάτησε το σπορ;
Σωστο αυτό δεν την έχω πετυχειΗ λεγομενη Αγαπη που ηταν στο τραμ στη Βουλα ξερουμε τι απεγινε?
Φίλε nickpie2008 δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα για την Χριστίνα καθώς είμαι νέος χρήστης και έχω κάνει μόνο 2 post. Από τι κατάλαβα δεν παίζει να ξανά έρθει Ελλάδα αν τα πράγματα της πάνε έστω και λίγο καλά. Ήταν απογοητευμένη και έτσι με την φάση εδώ.Είπε πως βρήκε δουλειά εκεί...όποτε μάλλον ναι.
Ποιες δοκίμασες;Υπαρχει καποια προταση για κοπελες της παραλιακης με εγγυημενες υπηρεσιες; γιατι εχω φαει ήδη 2 φολες
Δεν υπάρχει Έλενα στην ShellΈλενα στην shell ξέρει κανείς τι εγινε
Δεν υπάρχει Έλενα στην Shell