Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 863K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.157
Πόντοι
1.106
Πράγματι συγχαρητήρια στον σκούτερ συναγωνιστή για την ανακάλυψη αν και οι οδηγίες για το δρόμο οδηγούν σε κάνα Λιανοκλαδι  :2funny: ;) πάρα στο τεμαχιο
Το σημείο όντως όμως είναι πολύ ευκολο:
Απο παραλιακή μολις μπεις στην άνοδο του αμέσως βγαίνεις στην 1η έξοδο οπότε αμέσως πέφτεις στην ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΚΟ του ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ που ανέφερε ο ανακαλυφτης συναγωνιστής.
Ακριβώς μόλις τελειώνει η ΕΚΟ ξεκινάει ένα τύπου πεζοδρόμιο για 20μετρα και μετά η στρίβεις δεξιά προς Μοσχάτο κτλ ή συνεχίζεις για να ξαναβγεί στον Κηφισό η συνεχίζεις ευθεία στον παράδρομο για να μπεις στη Λαχαναγορα από την "είσοδο" του Κηφισου
Προσοχή ΔΕΝ κάθεται στην γνωστή στάση που κάθονταν τα μπαζα στο παρελθόν
Η γκόμενά (αν και δεν δοκιμάστηκε) έχει κορμί λαμπάδα (αν και ντυμενη με κολάν μπότες πουλοβερ κτλ) και ωραίο προσωπο
Ασφαλώς για τα Ιταλικά γελάμε όπως και με τα είμαι από τη Βόρεια Ήπειρο κτλ

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.157
Πόντοι
1.106
Για την άλλη ΕΚΟ Χριστίνα ξέρουμε τίποτα;

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Πράγματι συγχαρητήρια στον σκούτερ συναγωνιστή για την ανακάλυψη αν και οι οδηγίες για το δρόμο οδηγούν σε κάνα Λιανοκλαδι  :2funny: ;) πάρα στο τεμαχιο
Απο παραλιακή μολις μπεις στην άνοδο του αμέσως βγαίνεις στην 1η έξοδο οπότε αμέσως πέφτεις στην ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΚΟ του ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ που ανέφερε ο ανακαλυφτης συναγωνιστής.
Ακριβώς μόλις τελειώνει η ΕΚΟ ξεκινάει ένα τύπου πεζοδρόμιο για 20μετρα και μετά η στρίβεις δεξιά προς Μοσχάτο κτλ ή συνεχίζεις για να ξαναβγεί στον Κηφισό η συνεχίζεις ευθεία στον παράδρομο για να μπεις στη Λαχαναγορα από την "είσοδο" του Κηφισου
Η γκόμενά (αν και δεν δοκιμάστηκε) έχει κορμί λαμπάδα (αν και ντυμενη με κολάν μπότες πουλοβερ κτλ) και ωραίο προσωπο

Οτι ζητάει 30ε και 40ε νομίζω πως είναι πολλά για την περιοχή εκει...το θέμα είναι οτι γενικα έχουν να εμφανιστουν νεα κομμάτια πολύ καιρό...αν και αυτή κατα δήλωση της ήταν και παλιά στο δρόμο....

Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
51
Πόντοι
0
Εγω πηγα χθες το βραδυ κατα τις 3-4 και δεν ηταν απο το e-bloko μεχρι την εκο κανεις.

Αλλα παμε λιγο να παιρνει φωτια το θεμα.
Να γαμισομεν. απο κωλο απο κωλο

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196
στο ύψος του παλιού αερολιμένα εκεί Ποσειδώνος έπαιζαν κάτι τυπισσες παίζει και τώρα κάτι?Από το αεροδρόμιο μέχρι να στρίψουμε την Αλίμου σε αυτό το κομμάτι του δρόμου αναφέρομαι

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.157
Πόντοι
1.106
Οτι ζητάει 30ε και 40ε νομίζω πως είναι πολλά για την περιοχή εκει...το θέμα είναι οτι γενικα έχουν να εμφανιστουν νεα κομμάτια πολύ καιρό...αν και αυτή κατα δήλωση της ήταν και παλιά στο δρόμο....
Δεν ενθυμούμαι κάτι σχετικό πάντως εκτός αν ήταν σε άσχετη τελείως περιοχη
Νομίζω όμως πως κάποιος θα την θυμοταν

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.157
Πόντοι
1.106
στο ύψος του παλιού αερολιμένα εκεί Ποσειδώνος έπαιζαν κάτι τυπισσες παίζει και τώρα κάτι?Από το αεροδρόμιο μέχρι να στρίψουμε την Αλίμου σε αυτό το κομμάτι του δρόμου αναφέρομαι
Καθημερινά (προς Αθήνα)
Μια στο φανάρι πριν το περίπτερο (αεροδρομίου)
Λεπτοκαμωμενη μέτρια εμφάνιση φοράει περούκα μακριά έχουν αναφερθεί μέτρια σχολια
Στο φανάρι μετά την ΒΡ συνήθως μέσα σε ένα ασημί αμάξι με καλά σχόλια συμπαθητική εμφανσιση
Απέναντι της μια σχετικά καινούρια ξανθιά κονοτοκουρεμενη με μέτρια σχολια
Αυτες ειναι καθημερινά μετά τις 11μιση σίγουρα
Ορισμένες ημέρες είναι και μια πιο τροφαντησ στη γωνία του Ζεν δεν έχει αναφέρει όμως κανείς σχολια

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Έχει κανείς εμπειρία από Χριστίνα μελαχροινό αδύνατο πιπίνι αλβανικής καταγωγής και Λάουρα ξανθιά με τέλειο σωμα που είναι συνήθως μαζί της στην παραλιακή στο ρεύμα με κατεύθυνση Αθήνα και στα 50 μέτρα μετά το Αγγλικανικό νεκροταφείο?Κάνουν πιάτσα απέξω από ένα μαγαζί με έπιπλα΄δίπλα στο ρέμμα και είναι κυρίως μεταμεσονύχτιες ώρες..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.157
Πόντοι
1.106
Χριστίνα ΕΚΟ Γλυφαδα έχουμε κάνα νέο;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.157
Πόντοι
1.106
Έχει εξαφανιστει αυτή που λες αδερφέ...γενικά ειναι πεσμενα τα πράγματα παραλιακη..οι ίδιες και οι ιδιες...
Κάνει ραντεβού έξω;
Νομίζω είχε αναφερθεί πως έδινε τηλεφωνο

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Κάνει ραντεβού έξω;
Νομίζω είχε αναφερθεί πως έδινε τηλεφωνο

Μπορεί και να κάνει σε εμένα πάντως δεν ειχε πει κατι τέτοιο....έλεγε πως είναι απο τη Ρόδο....μπορεί να γύρισε για παντρειά....

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.157
Πόντοι
1.106
Μπορεί και να κάνει σε εμένα πάντως δεν ειχε πει κατι τέτοιο....έλεγε πως είναι απο τη Ρόδο....μπορεί να γύρισε για παντρειά....
Ευτυχώς που δεν ειναι από κάμμια Τιχουανα...
Επομένως το χάσαμε το πιτσιρικι

NSK.Warzycha88

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2020
Like
46
Πόντοι
0
Η Χριστίνα που λέτε παιδιά έφυγε πριν τις γιορτές για Ρόδο και μετέπειτα θα έφευγε για Γερμανία.

pavlosspaliaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2019
Like
227
Πόντοι
21
Πριν το αγγγλικανικο νεκροταφειο βρηκα αποψε μελαχρινο αλβανακι που πιατσαριζε παλιοτερα στο μαρμαριδη μαζι με την κοντοκουρεμενη  εγινε ενα καλο παζαρι με τη νεαρη  τιμιο γαμησι σε χοτελι  εμεινε παρα πολυ ωρα και νομιζω αξιζε ολα τα ευρο που πηρε  αποτι καταλαβα  δεν ειχε κανει σεφτε μεχρι που την πηραστις  2 η ωρα   γι αυτο και ηταν  και στην τιμη συγκαταβατικη και στο γαμησι πολυ καλη   προτιματε καθημερινες  και λιγο αργουτσικα φιλοι

Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
51
Πόντοι
0
Σημερα παρασκευη δε θα πεσει κανα πουτσιδι;
Εγω θα κατεβω και θα δωσω εντυπωσεις, εις αυτην εδω  την συζητησην.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom