Hornyguy1998
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα, θα μπορουσατε να μου πειτε που πεφτει η παραλια; Γιατι εχω ψησει την δικια μου και λεμε να την επισκεφτουμε οταν φτιαξει ο καιρος
Μέγας Λόγος να επισκεφθώ τη κινέτα.
Κατερίνα τι φάση με το ονλυ το έκλεισες; Να θέλουμε να αδειάσουμε κουβάδες και να πετάγεται error, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξενερα
τι ψαχνεις να βρεις φιλε μου,μπηκε εδω εβαλε μια φωτο οτι ναναι και αν ειναι και δικια του , μαλλον απο ιντερνετ ειναι και όλα καλα..Φίλε πάλι εδώ, κα πάλι λάθος, παραλία Κινέττας είναι το νήμα, όχι ότι παραλία.........
Που θα σε βρουμε;Δεν βλέπω να ενημερώνει κανενας πάω και ενημερώνω εγω
την έχει και το google mapsΠου πέφτει αυτή η παραλία ρε παιδιά να την επισκεφτώ...
Γάμησες τύπεΕσύ που ήσουν σήμερα στην Κινέτα με το ασημί αμάξι και την τέταρτη…
Στην αρχή της παραλίας,εάν διαβάζεις αυτό το μήνυμα.
Σε ευχαριστούμε που μας προσφέρεις αυτές τις στιγμές τις ξεχωριστές….
Γυναίκα χωρίς κόμπλεξ,ξεχειλίζει από καυλα όλη της….
Είναι για ΟΛΟΥΣ όπως επίσης και για καυλωμενους γυμνιστές!!!!η παραλια δεν ειναι χαλαρη γυμνιστων? μονο περιεργους εχει?
Ωραίος τύπε,τι ώρα όλα αυτάΌμορφη 55 άρα ξανθιά με κύριο ξένης καταγωγής,καυλιαρα,παθιασμένη και όρεξη για παιχνίδι σήμερα στην Κινέτα!!!!
Δυστυχώς οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΜΠΑΚΟΥΡΗΔΕΣ χαλάνε όλο το παιχνίδι και όλη την παραλια….
Καλά μπάνια με πολύ καυλα και ατελείωτο γαμησι…..
Βροχές και καταιγίδες λένε καύλα...Ξέρουμε τι καιρο θα έχει Κινέτα Δευτέρα μήπως επισκεφτώ;
Τη χουφτίτσα του !Γάμησες τύπε![]()