Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Προτηνο να ανοιξουμε νεο νημα για την παραλια με το σχοινι ωστε να εξακριβοσουμε τι παιζει εκει!!! Εδω ας μεινουμε στην κλασικη πορνοπαραλια της κινετα.
Η παραλία με το σχοινί είναι γυμνιστών φυσικα και κυριως gay γυμνιστών.
Το αυτοκίνητο το αφήνεις ακριβώς από πάνω και σου παιρνει 2 λεπτά για να κατεβείς.
Αυτο το Σ/Κ θα πάω αν έχει καλό καιρό.
Τύπε νικολα8282 πολύ φασαρία μου φάνηκε ότι είχε για παραλία γυμνιστών :S :S :S .Αν και οι τύποι με τις ρακέτες ήταν σίγουρα δροσεροί
Ευχαριστώ...Θα προσπαθήσω να πάω άμεσα και θα ανεβάσω και φωτογραφίαΗ παραλία με το σχοινί είναι γυμνιστών φυσικα και κυριως gay γυμνιστών.
Το αυτοκίνητο το αφήνεις ακριβώς από πάνω και σου παιρνει 2 λεπτά για να κατεβείς.
Αυτο το Σ/Κ θα πάω αν έχει καλό καιρό.
Κωστάκη μάλλον δεν πηγές στην σωστή... Είναι πολύ χαρακτηριστικη και σίγουρα γυμνιστων.
Προσωπικά την βρίσκω αδιάφορη γιατί μαζεύει μόνο gay.
Δεν βλεπω να βγαζουμε ακρη....ας ανεβασει μια φωτογραφια καποιος να ξεκαθαρισει το νημα..
Τύπε από εσένα περίμενα ήδη καταδρομική στην παραλία :coolcondom: :coolcondom:,με απογοητεύεις :S :S
Τύπε τι να την κάνεις την γκόμενα στην παραλία γυμνιστών :S :S,εκεί πας για την καλτίλα .Πάντως άκουσα ότι ξεκίνησαν στην Κινέτα τα πρώτα ζευγάρια :coolcondom: :coolcondom:
Κοιτα δεν εχω παει ποτε για ματι μονος στεγνα και ακυρα. Οσες φορες εχω παει σε αυτες τις πλαζ παω παντα με κορασιδα κανουμε ή κανω γυμνισμο καυλαντιζουμε και αν μας κατσει ξεκαυλωνουμε κιολας ομως αυτο ποτε μονος! Μακαρι να βρεθει κορασιδα για παρεα και να παμε και φετος
Τύπε σε θέλω πορνορεπορτερ στις πλαζ των γυμνών.Άσε τις γκόμενες στην άκρη,έχεις άλλο σκοπό εδώ μεσα.Το φόρουμ αναμένει ενημέρωση από εσένα.
Ας δημιουργησουμε μια ωραια παρεα να κανονιζουμε να πηγαινουμε ολι μαζι και να περναμε καλα.
Αν υπαρχουν και γυναικες στην παρεα ακομη καλυτερα.
Τύπε σε αυτό το σάιτ είμαστε αντικοινωνικοί,θέλουμε απλά να γαμάμε και να φεύγουμε.