Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 554K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885

zeygos1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2016
Like
4.304
Πόντοι
441
τα λιγουρια ειναι παντου

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
πριν μερες εσκασε μυτη παρεα 2 ζευγαρια 3 μετρα αριστερα απο το sun . τα αγορια με βερμουδα το ενα κοριτσι εβγαλε βυζακια η αλλη ολογυμνη καλη φαση ματι απο το τιποτα

zeygos1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2016
Like
4.304
Πόντοι
441
πριν μερες εσκασε μυτη παρεα 2 ζευγαρια 3 μετρα αριστερα απο το sun . τα αγορια με βερμουδα το ενα κοριτσι εβγαλε βυζακια η αλλη ολογυμνη καλη φαση ματι απο το τιποτα

τοσο κοντα????

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
ναι πρωτη φορα ειδα τοσο κοντα
βεβαια ηταν καθημερινη και ειχε 2 παρεες και εναν μονο του στο ξενοδοχειο και μερικους δροσερους που πηγαιναν στην γυμνιστων

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
ναι πρωτη φορα ειδα τοσο κοντα
βεβαια ηταν καθημερινη και ειχε 2 παρεες και εναν μονο του στο ξενοδοχειο και μερικους δροσερους που πηγαιναν στην γυμνιστων

Τύπε καμιά φάση έγινε???Το ''σαν'' τι λέει γενικά για καμιά φάση,αξίζει τον κόπο για συνέχεια μετά τον γυμνισμό???

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Συναδελφος συναγωνιστης με ενημερωσε οτι εχθες επαιξαν φασεις, ξανθια γλυφιτζουριασε πρικισμενο συναγωνιστη και γενικα επαιξαν ζευγαρια το σκ. Ηταν καποιος εκει να δωσει ενημερωση; :erection:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Συναδελφος συναγωνιστης με ενημερωσε οτι εχθες επαιξαν φασεις, ξανθια γλυφιτζουριασε πρικισμενο συναγωνιστη και γενικα επαιξαν ζευγαρια το σκ. Ηταν καποιος εκει να δωσει ενημερωση; :erection:

Τύπε άργησες κάπως  :jerking: :jerking:,οι καλές ενημερώσεις πέφτουν πάντα Κυριακές  :rockon: :rockon:.Σήμερα πήγε ένας προικισμένος φίλος μου,αλλά θα ενημερώσει την Κυριακή τι έγινε  :happy: :happy: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Τύπε καμιά φάση έγινε???Το ''σαν'' τι λέει γενικά για καμιά φάση,αξίζει τον κόπο για συνέχεια μετά τον γυμνισμό???
στο sun εχει οικογενειες . οι γυμνιστες αρχιζουν αριστερα στο τελος της παραλιας και μετα τα βραχια μονο γυμνιστες
έχω πετυχει φαση περσι 2 ζευγαρια 45-50 σε αποσταση 10 μ να γαμιουνται κανονικα μολις επεσε ο ηλιος και σκοτεινασε ελαφρα. βαρεσα και μια μαλακια και εφυγα
αλλα πανω στα βραχια συχναζουν ματακηδες αμα κολθυμπησεις λιγο φαινονται

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Τύπε άργησες κάπως  :jerking: :jerking:,οι καλές ενημερώσεις πέφτουν πάντα Κυριακές  :rockon: :rockon:.Σήμερα πήγε ένας προικισμένος φίλος μου,αλλά θα ενημερώσει την Κυριακή τι έγινε  :happy: :happy: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Μολις ενημερωθηκα και μπηκα στο bou σας ενημερωσα δεν ειμαι 24 ωρες on line τυπε.. Περιττή η ειρωνεία

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Μολις ενημερωθηκα και μπηκα στο bou σας ενημερωσα δεν ειμαι 24 ωρες on line τυπε.. Περιττή η ειρωνεία

Ρε τύπε αν όντως ενημερώθηκες θα έγραφες και τι έγινε,θα περιέγραφες και καμιά φάση. Εσύ γράφεις μια παπαριά και περιμένεις από τους υπόλοιπους να ενημερώσουν.Άσε που σ'έχω κόψει για μεγάλο παπάτζα από τα ποστ σου μέχρι τώρα.

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Ρε τύπε αν όντως ενημερώθηκες θα έγραφες και τι έγινε,θα περιέγραφες και καμιά φάση. Εσύ γράφεις μια παπαριά και περιμένεις από τους υπόλοιπους να ενημερώσουν.Άσε που σ'έχω κόψει για μεγάλο παπάτζα από τα ποστ σου μέχρι τώρα.

Αποψη σου τυπε. Οτι νομιζει καθενας, καλη συνεχεια να ´χεις.
Υ.Γ. Οτι εγραψα ισχυει! ..δεν θα γινω ποιο μαγκας με το να υποστιριξω ενα τετοιο παραμυθι.
Υ.Γ.2 αν διαβασεις το πρωτο ποστ αναφερω για το τσιμπουκι που απ´ τοι μου ειπε ο φιλος επαιξε. Δεν ημουν μπροστα ωστε να μπορω να γραψω κατι παραπανω.

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Πλάκα μας κάνεις ρε τύπε  :S :S,μια φορά πήγα να κατέβω και κόντεψα να γκρεμοτσακιστώ  :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang:.Πάντως παραδόξως έπαιζαν καλά μουνιά κάτω,συν κάτι τελειωμένοι αλβανοί  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

ψήνομαι τρελλά  να πάω...δεν έχω ξαναπάει...όντως λέει?παίζουν μουνάκια;έστω λίγα?ή μούφα;για μπανάκι αξίζει;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Τύπε αόρατε33 ρώτα τον καυλιαρηκωστα που έχει πάει σε όλες τις παραλίες κι έχει ακούσει παντού να γίνονται σκηνικά απλά δεν ξέρει πολλές λεπτομέρειες  :jerking: :jerking: :jerking: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Τύπε αόρατε33 ρώτα τον καυλιαρηκωστα που έχει πάει σε όλες τις παραλίες κι έχει ακούσει παντού να γίνονται σκηνικά απλά δεν ξέρει πολλές λεπτομέρειες  :jerking: :jerking: :jerking: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

τυπε ποιος σε μιουταρε? και να σε ρωτησει τωρα, αρχιδια, δεν μπορεις να μιλησεις καν

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
καλησπερα συναγωνιστες κανα νεο απο κινετα? ημουν με τη δικια μου 2 μερες σερι και ειδα πολυ κοσμο κυριως αντρες να πηγαινοερχονται στα βραχια

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
καλησπερα συναγωνιστες κανα νεο απο κινετα? ημουν με τη δικια μου 2 μερες σερι και ειδα πολυ κοσμο κυριως αντρες να πηγαινοερχονται στα βραχια

Τυπε επαιξα κανενα σκηνικο δεν μας ειπες; ΣΚ πηγες?

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Τυπε επαιξα κανενα σκηνικο δεν μας ειπες; ΣΚ πηγες?
εγω εριξα ενα μανικι στη δικια μου μεσα στο νερο στην ακροθαλασσια μολις σουρουπωσε πιο περα δεν ειδα δεν πηγα περα απο τα βραχια αλλα,πολλοι αντρες και λιγα ζευγαρια πηγαινοερχονταν

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
εγω εριξα ενα μανικι στη δικια μου μεσα στο νερο στην ακροθαλασσια μολις σουρουπωσε πιο περα δεν ειδα δεν πηγα περα απο τα βραχια αλλα,πολλοι αντρες και λιγα ζευγαρια πηγαινοερχονταν

Ευγε συναγωνιστη!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom